roumeliotis

lentiamo

«Στην αγορά για σέντερ ο Ολυμπιακός» (video)

casino loutrakiou
redwell

Με τον Χασάν Μάρτιν να προβληματίζει με την ως τώρα παρουσία του και πλέον να μην είναι και διαθέσιμος λόγω προβλήματος στο γόνατο, ο Ολυμπιακός αν πιστέψουμε ρεπορτάζ από το εξωτερικό έχει βγει δυνατά στην αγορά για απόκτηση σέντερ:

"Ο Ολυμπιακός είναι στην αγορά για σέντερ. Διάφοροι παίκτες έχουν ήδη προταθεί. Το ελληνικό κλαμπ εξετάζει διάφορα προφίλ" σημειώνει σε τιτίβισμά του ο Ιταλός ρεπόρτερ, Ματέο Αντρεάνι.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν απέχει από την πραγματικότητα το τιτίβισμά του καθώς ο Θρύλος εδώ και μέρες τσεκάρει περιπτώσεις παικτών, μια εκ των οποίων είναι του Τζόνι Ο' Μπράιαντ που παίζει και στο "4" και στο "5" και το όνομα του έχει αποκαλύψει το RedGoal προ εβδομάδων όταν και προτάθηκε.

Δείτε παρακάτω το τιτίβισμα και τα σχετικά βίντεο...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

VIDEO









Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

34 σχόλια

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 19:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Αναφορικά με τον Ταρίκ Μπλάκ εγώ προσωπικά θεωρώ σημαντικό το ρίσκο της απόκτησής του.
    Επαιξε μόλις 7 αγώνες πέρυσι και οι συνολικές επιδόσεις του ήταν κάτω του μετρίου. (5,2 π., 56,5% διπ., 75% βολ. 3,5ριμπ., 0,7 κλεψ., μπλοκ 0,6, PIR 4,8). Δεν θα πρέπει να απομονώνουμε τις 2 πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε στα play off εναντίον της Barcelona (PIR 14, PIR 16) γιατί έκανε και άλλες 3 εμφανίσεις εναντίον της που ήταν κάκιστες (PIR 0, PIR 2, PIR -3).
    Ασε που μετά από τόσο καιρό σχετικής απραξίας ένα τέτοιο βαρυ κορμί (113kg) είναι αμφίβολο σε τι φυσική κατάσταση θα βρίσκεται προκειμένου να επανέλθει γρήγορα σε full αγωνιστικούς ρυθμούς. Δεν θεωρώ άλλωστε ότι πρόκειται για τον ίδιο εκρηκτικό παίκτη που γνωρίσαμε στην Μακάμπι το 2018-2019 πριν τραυματιστεί.
    Παρόλα αυτά παραμένει επιλογή από το πάνω ράφι, έχει τις προδιαγραφές που έχει θέσει η Τεχνική Ηγεσία αλλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι δεν πρόκειται για οικονομική περίπτωση τέτοια ώστε να παραβλέψουμε κάποια θέματα ρισκάρωντας. Καλύτερα κάτι άλλο χωρίς παρελθόν σε τραυματισμούς, με πιο γεμάτες χρονιές και καλύτερες πρόσφατες επιδόσεις.
    Βεβαιως όποιος και να έρθει τελικά (από το τίποτε) αυτήν την χρονική στιγμή και με την κατάλληλη υποστήριξη των συμπαικτών του θα βοηθήσει. Η όποια καθυστέρηση στην λήψη αποφάσεων φαντάζει ακόμη μεγαλύτερο ρίσκο σήμερα που μπορεί να αποβεί μοιραίο.

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 17:58 Σύνδεσμος σχολίου

    O Norvel Pelle είναι ένας εξαιρετικός pick n roll σέντερ. Δεν είναι ο πολυσύνθετος ψηλός για να σουτάρει ή να απειλήσει από το πόστ. Ως εκ τούτου είναι ετερρόφωτος όμως παίζει μεγάλο ρόλο ο σκοπός για τον οποίο θα αποκτήσεις ένα παίκτη.
    Εδω μιλάμε για ένα πολύ αθλητικό σέντερ (Vertical jump 32’5 in./98,8cm), με ιδανικό ύψος (height 6'10" in./ 2,08cm), μακριά άκρα (wingspan 7'2 in/ 219,7cm), καλά πόδια για pnr defense και aggresive στην προσωπική άμυνα. Παρά το ύψος και το άλμα του, θα έχει κάποια προβλήματα στο πόστ (παρά το ύψος και το άλμα) όταν θα αντιμετωπίζει βαρύτερα σέντερ (είναι 105kg) αλλά δεν μπορείς να έχεις και παιχνίδι πάνω από την στεφάνη και ταυτόχρονα όγκο και βάρος. Aν είναι σε καλή κατάσταση και έχει κίνητρο να αγωνιστεί σοβαρά, βάσει του τρόπου παιχνιδιού μας ο παίκτης μπορεί να αποτελέσει game changer.
    Το θέμα όμως είναι άλλο.
    Βασιζόμενοι στις καλές εμφανίσεις του περυσινού Χασαν Μαρτιν (9π., 72% δίπ., 71,4% βολές, 4,6 ριμπ., 0,8 κλεψ. 0,5 τάπες δηλαδή επιδόσεις ανάλογες της ρούκι σεζον του Οθέλο Χαντερ 8,2π., 61,5% διπ., 62,5% βολες, 4,8 ριμπ., 0,4 κλεψ. 0,4 τάπες) λέγαμε ότι έτσι και αλλιώς χρειάζεται άλλος ένας ψηλός με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ουσιαστικά θέλαμε κάποιον που να μην υστερεί σε σχέση με αυτά που κάνουν οι υφιστάμενοι αλλά να μπορεί να σουτάρει από μέση-μακρινή απόσταση προσφέροντας επιπροσθέτως περισσότερο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη (είτε αμυντικά είτε επιθετικά) .
    Ο Johnny O’ Bryant είναι ένας πολυδιάστατος παίκτης με καλό μέγεθος (height 2,06cm), μακριά άκρα (wing span 2,17 cm), δεν έχει αργά πόδια (ούτε και γρήγορα) και είναι αρκετά μαχητικός στην προσωπική άμυνα όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κάποιος ότι έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένο αμυντικό ένστινκτο. Ειναι αθλητικός (vertical jump 90,2 cm) αλλά όχι όσο ο Norvel Pelle (που είναι και high motor παίκτης) αλλά είναι πιό βαρύ σκαρί (117kg με καλό footwork) κατι που παίζει ρόλο στο πόστ είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση. Επιθετικά τα κάνει σχεδόν όλα σε ικανοποιητικό βαθμό όμως θα τον προτιμούσα περισσοτερο ως προσθήκη και λιγοτερο ως αντικαταστάτη του τραυματία Μαρτίν.
    Βεβαίως η ενδεχόμενη απόκτησή του βολεύει πολύ εαν και εφόσον ο Μαρτιν επανέλθει στην ενεργό δράση (αλλά σε τι κατάσταση όμως) αφού θα στείλει υποχρεωτικά τον Ζαν Σαρλ στην φυσική του θέση (3-4άρι) όπου είναι βέβαιο ότι θα διαπρέψει.
    Πάντως σε αυτήν την δεδομένη χρονική στιγμή οι επιλογές είναι συγκεκριμένες (θα παίξει ρόλο το κόστος) και στην αναζήτηση του ιδανικού σεντερ (ουτοπία) μπορεί να χάσουμε άσκοπα χρόνο αλλα και βαθμούς στην απαιτητική Euroleague.
    Για μένα η δήλωση του κόουτς Μπαρτζώκα είναι πολύ σημαντική :«Πάντα κοιτάμε παίκτες ....Οχι επειδή έχουμε μία θέση ξένου ακόμα. Μπορεί να πάρουμε και δύο και τρεις ξένους.»
    Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει την ανάγκη απόκτησης παίκτη ή παικτών, δηλ. εξ ' αρχής πριν ακόμη βγει νοκ άουτ ο Χασαν Μαρτιν οπότε μετά από αυτήν την αρνητική εξέλιξη είναι πιθανόν να μην ψάχνεται για μια αλλά για 2 μεταγραφές τις οποίες μάλιστα δεν τις συνδέει καθόλου με την ιθαγένεια/εθνικότητα των παικτών.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ταιριαζει ο Ο'Μπραιντ στο υπαρχον ροστερ ετσι οπως εχει δομηθει.Το να προστεθει vesratility στην επιθεση με εναν καλο ψηλο PF/C που μπορει να σουταρει και να τραξηξει αντιπαλους δεινοσαυρους τυπου Ταβαρες πολυ εξω απο τον κυριαρχο χωρο τους δηλαδη αυτον της ρακετας χαλωντας και το αντιπαλο spacing ειναι καλο μεν αλλα οχι αρκετο σαν μοναδικο κριτηριο επιλογης ψηλου που θα ικανοποιησει τις αναγκες της ομαδας.Ο συγκεκριμενος παικτης ειναι επισης σοφτ στην αμυνα δεν ειναι καθολου αθλητικος και γενικα στο αμυντικο κομματι εκει δηλαδη που υποφερουμε απο το underperformance του Μαρτιν δεν θα δωσει απολυτως τιποτα.
    Εγω αλλα και πολλοι αλλοι φιλοι που διαβαζω και εδω και αλλου κλινουμε προς την επιλογη καθαρου σεντερ αθλητικου πικενρολιστα.Απο τα ονοματα που διαβαζω και τα οποια ειναι διαθεσιμα στην αγορα ως free agents προσωπικα θα επελεγα τον Ταρικ Μπλακ.Μπορει περυσι να επαιξε μιση σεζον στην Ζενιτ αλλα πηγε πολυ καλα και την βοηθησε τοσο στα πλει οφς της VTB League οσο και στα πλει οφς της Ευρωλιγκας οπου η ομαδα του Πασχαλη αγγιξε την εκπληξη αφου παραλιγο να πεταξει εκτος φ4 την Μπαρτσελονα του πολυδιαφημισμενου Σαυρας και του υπερδιπλασιου μπατζετ.
    Στα δυο μαλιστα παιχνιδια της σειρας ο Μπλακ ηταν εκπληκτικος. Τωρα για θεματα που αφορουν στον περιεργο οπως λεγεται χαρακτηρα του δεν μπορω να εχω αποψη.Πιστευω ομως οτι καθαρα παικτικα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που χρειαζομαστε.
    Και φυσικα περα απο τα αθλητικα και τεχνικα του προσοντα που διαθετει εχει και το πλεονεκτημα οτι γνωριζει αριστα το επιπεδο της Ευρωλιγκας προυποθεση που επαιξε και παιζει σημαντικο ρολο στις φετινες επιλογες ξενων καθ'ομολογιαν του ιδιου του Μπαρτζωκα.

  • Stratos91
    Stratos91 Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Αποδεσμεύεις Μάρτιν και φέρνεις Cam Oliver και Norvel Pelle και είμαστε γεμάτοι στη ρακέτα

  •  Snake7
    Snake7 Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσοι λέτε Καμ Όλιβερ ξέρετε κατι; υποτίθεται ότι υπέγραψε σε G-League για να παλέψει NBA. Είναι τεσσάρι αλλά για Ευρωλιγκα αν δούλεψει μπορεί να γίνει πολύ δυνατό πενταρι.

    Εγώ είμαι της άποψης ότι η ομάδα δεν θα ωφεληθεί τα μέγιστα από ΟΜπραιαντ. Ο Μπαρτζ ελπίζει ακόμα ότι θα γυρίσει φέτος ο Μάρτιν και θέλει ένα διαφορετικό παίχτη. Πιο πολυσύνθετο.
    Εγώ τον έχω ξεγράψει οπότε κάτι σε Νορβελ Πελ (και γιατί όχι Καμ Ολιβερ).

    Στο 4 είμαστε πλήρεις με το παραπάνω. Επίσης από που προκύπτει ότι δεν εμπιστεύεται τον Πριντεζη. Απλώς δίνει χώρο στον ηγέτη που αυτή τη στιγμή είναι ο Βεζενκοφ ο οποίος λόγω ηλικίας και μπασκετικου iq μπορεί να παίζει 25-30λεπτα .

    Επίσης η καραμέλα των διπλοθεσίτες έχει καταντήσει ανέκδοτο. Ο Βεζενκοφ δεν μπορεί να σταθεί σαν 3αρι. Το σκαρί του είναι βαρύ. Γιατί να τον ζορίσεις.

    Οσο δεν είναι 3αρι ο Μακίσικ άλλο τόσο δεν είναι ο Βεζενκοφ. Οι θέσεις στο μπάσκετ έχουν νόημα, ιδιαίτερα στην άμυνα. Τα τριαρια οφείλουν να είναι ευκινητα, αθλητικά, σκληρα, με ικανό μήκος για να μπορούν να μαρκάρουμε στην άμυνα με αλλαγές τους πάντες. Και οφείλουν να έχουν αξιόπιστο σουτ για να δίνουν πλάτος στην επιθεση.

    Στα κουτάκια αυτά ο Βεζενκοφ τσεκάρει μήκος, σουτ αντε και σκληραδα. Σίγουρα όχι ευκινησία. Αντε να τον έστελνες να μαρκάρει Κλαιμπερν. Ο Μακισικ πάλι δεν τσεκάρει μήκος και εκεί τελειώνει η κάθε συζήτηση.

  • Τσαντας
    Τσαντας Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    6 ψηλοί δεν χωράνε στο ροτεισον. Αυτός που θα έρθει, θα πάρει τον χρόνο κάποιου από τους υπάρχοντες παικτες. Ο Μάρτιν εμένα μου άρεσε πολύ στα πρώτα παιχνίδια περσι, ενώ είχα κάτσει να δω και παιχνίδια του απο την Αδριατική. Τον πιστευα και ταίριαζε πολύ στον τρόπο παιχνιδιού μας. Φέτος ωστόσο ο παίκτης, από πιστός κομάντο του γηπέδου που ηταν στην καριερα του, έχει μεταλλαχθεί σε γιωτά καψιμιτζη, που φαίνεται χαμένος πριν ακόμα μπει στην μάχη. Σε αυτή την κατάσταση που είναι φέτος, αν παιζαμε αντίπαλοι εγώ και αυτός και μέναμε στις αλλαγές οι δύο μας ένας με έναν, θα τον είχα κάνει γιογιό ευκολα και θα τον είχα πάρει και αμπάριζα αν ερχομασταν στην επαφή. Εκτός του τραυματισμού που μπορεί να τον ταλαιπωρεί, χάνει τις μάχες, πριν ακόμα μπει σε αυτές.
    Ο Ομπραιαντ είναι πολυδιαστατος παίκτης, αυτόνομος επιθετικά, συμπαθητικοτατος σουτέρ, θα κάνει λειτουργικοτερη την επίθεση. Θα είχε ενδιαφέρον η επιλογή του. Από την άλλη δεν είναι και ο αθλητικοτερος που υπάρχει, ούτε έχει τα πιο γρήγορα πόδια (αλλά ούτε και υστερεί). Αν πάρουμε τον Ο Μπράιαντ στον χρόνο του Μαρτιν, θα είμαστε χωρίς κλασσικό αθλητικό σεντερ-πικ εν ρολ παίκτη-σκυλο στην πιο εν ρολ αμυνα, όπως αυτοί που έχουμε από το 12 και μετά. Αν και υπάρχει και ο χρησιμοτατος Ζαν Σαρλ. Αν όμως είναι να πάμε σε περίπτωση αθλητικού σέντερ από τα αζητητα, τύπου Έλις ή Τσαντ Μπράουν, τότε καλύτερα ο Ο Μπράιαντ. Και αυτός ο Χάμιλτον, πέρσι στην Φενέρ μαύρο χάλι ήταν (αν και σε εμάς ίσως να ταιριάζε καλύτερα). Εγώ πιστεύω ότι αναλογως των αποτελεσμάτων αυτής και της επόμενης εβδομάδας θα αποφασίσουν αν θα πάρουν άμεσα παίκτη ή αν θα περιμένουν λίγο ακόμα, αλλά έτσι όπως είναι ο Μάρτιν, θέλουμε και ψηλό, κακα τα ψέματα

  • Gung-ho 7
    Gung-ho 7 Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Θεριό ανήμερο ο Cameron Oliver αλλά ποιο πολύ 4 και αυτός, είναι όμως συμφωνώ ένα πολύ καλό prospect. Δυναμίτης! Το θέμα είναι αν θα πάμε σε τυπου συμπλήρωμα φθηνό χωρίς παραστάσεις ή σε έτοιμο παίκτη ακριβό? Ποια η άποψη σας? Έχω πει την αποψή μου παλαιότερα για Pelle. Με αυτόν κλείνει η ρακέτα πίσω. Παίρνεις έναν τερματοφύλακα πίσω ικανός να σου δώσει και 5 μπλοκ ανά παιχνίδι, χώρια τα ριμπάουντ...

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Mk7 είσαι μέσα στο μυαλό μου, έτσι ακριβώς, συμφωνώ απόλυτα.
    Αυτό το φωνάζω εδώ και χρόνια όχι μόνο από το καλοκαίρι, ότι μετά τη Αδικη , Άδοξη και τελειως Άστοχη απόφαση, από τους προέδρους τους αδελφούς Αγγελόπουλους, στο να μην ανανεώσουν και να φύγουν άδικως, και να φύγουν οι πρωτοκλασάτοι μας center, Νταστον, hunter και birds , μείναμε ορφανοί εδώ και χρόνια από βασικός σέντερ κάτω από τη ρακέτα που να είναι θηρίο και Φόβητρο κάτω από τη ρακέτα και να μην πλησιάζει αντίπαλος.

    Όπως είχαμε παλιά το Θηρίο μας και Λιοντάρι που μασούσε Σίδερα, τον Ντράγκαν Τάρλατς μαζί με τον ανεπανάληπτο roy tarpley και με την προσθήκη και του Παναγιώτη Φασούλα, κατορθώσαμε και είχαμε την πληρέστερη Τριπλέτα frontline στην Ευρώπη με τους καλύτεροι παίκτες στην Ευρώπη .
    που τόνισε και υμνούσε συνεχώς δικαίως και ο Ντούσαν ίβκοβιτς ο μεγάλος βασιλιάς του Ολυμπιακού στο μπάσκετ. η μπάλα έλεγε συνεχώς,θα παιχτεί παντα κάτω από τη Ρακέτα, εκεί που έχουμε Υπεροπλία στους Ψηλούς και στην Άμυνα, εκεί που είναι το μεγάλο μας όπλο, εκεί που είναι η δύναμή μας. ...
    Και σήμερα όπως το ξανά είπαμε τόσες φορές, δεν έχουμε Δύναμη Αμυντική Κύριε Μπαρτζώκα κάτω από τη Ρακέτα. Βάλε γυαλιά αν θες και βλέπε και πάρε Αθλητικό center, Πεντάρι αληθινό, αμυντικό Σκύλο και Φόβητρο στη Ρακέτα με Ριμπάουντ και Μπλοκ.

    Καθώς επίσης Σουτέρ bobber στο 3 που είμαστε και εκεί και γυμνοί. Και η ομάδα είναι πλήρης για μεγάλα πράγματα φέτος. Διότι έχει έχει μεγάλη ομοιογένεια μαζί και αυτό είναι πολύ βασικό πράγμα για την επιτυχία.

    Καλημέρα σας με υγεία.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 12:21 Σύνδεσμος σχολίου

    επειδη ειδα σχολιο σχετικα με καμερον ολιβερ ρε παιδες τι ντουκι ειναι αυτο! δεν ειναι ψηλος 2,04-2,05 αλλα μοιαζει με Χαινς σε σωματοδομη .

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 12:09 Σύνδεσμος σχολίου

    το 2012-13 ο Josh Powell ηταν στα μάτια μου ενας μετριος παίχτης, ειχε παιξει Lakers και αναρωτιόμουν τι το τρομερό ειχε και επαιξε αυτος NBA. Τον θεωρουσα "νωθρό" και πολυ soft παιχτη. Ομως...οσο τον σκέφτομαι, συνειδητοποιώ οτι ηταν από τους πιο ΑΘΟΡΥΒΟΥΣ αλλα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ Αμερικάνους παίχτες που πέρασαν και μπορει να μην εχει μεινει στο μυαλό μας οσο αλλοι παιχταράδες, αλλα τελικά αν το σκεφτείτε, ο κυριος αυτός ηρθε, εκανε ΣΩΣΤΑ τη δουλειά του και εφυγε κύριος! Ναι ναι...οι περισσότεροι θα πειτε "ωχ ναι που τον θυμηθηκες αυτον"...Κι ομως μάγκες ο τύπος ηταν σταθερός, εβαζε τις βολές του, εβαζε καλάθια οταν εκαιγε η μπάλα, ποτέ δεν εφαγε τάπα η να ειναι αρνητικός αμυντικα & επιθετικά...δεν εβγαζε μάτια αλλα ειχε ΟΥΣΙΑ. Πραγματικά εναν τέτοιον θα γούσταρα τώρα. ΟΥΣΙΑΣ παίχτη. Συνόλου...κι οχι φαμφάρες.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...