roumeliotis

lentiamo

Ανακούφιση στον Θρύλο για Παπανικολάου

casino loutrakiou
redwell

Οι... καρδιές όλων στον Θρύλο πήγαν στη θέση τους καθώς τα νεότερα για τον τραυματισμό του Air-Pap στο ματς με τον Ηρακλή που τον υποχρέωσε να αποχωρήσει μετά από τριάντα δεύτερα στο παρκέ, είναι ευχάριστα.

Ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό στο γόνατο ή πιο σωστά δεν έχει τίποτα απολύτως.

Ο έμπειρος φόργουορντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία ηταν καθαρή και κατά συνέπεια ο "συναγερμός" ήταν false alarm που λέμε και ο Air-Pap είναι μια χαρά και επιστρέφει στην Αθήνα.

Το θέμα είναι να δούμε πώς θα είναι στην προπόνηση της Δευτέρας και αν θα μπορέσει να τη βγάλει κανονικά και φυσικά από εκεί θα κριθεί και η συμμετοχή του την Τρίτη (26/10) στο ματς με την Άλμπα στο ΣΕΦ...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στον Παπ! Να είναι καλά το παλικάρι, ο συνδετικός κρίκος της πεντάδας μας. Ο τέλειος glue guy πολυτελείας. Ένας σοβαρός τραυματισμός θα τον κράταγε πολύ πίσω.

    Θα έλεγα να τον προφυλάξουν για την Πέμπτη, γιατί πέρυσι ο Pierre ποσταρε όλο το βράδυ, και δεν μπορούμε να χάσουμε από Φενέρ εδώ μέσα..must win.

    Κρίμα να παίζει 37-38 λεπτά με Ηρακλή ο Βεζενκοφ.. αυτά τα ματς (ουραγος είναι ο συμπαθεστατος Ήρα) κανονικά είναι για να παίζει 30λεπτα ο Λούντζης, να αυξάνει τα ρεκόρ του στην Α1 ο Πρίντεζης και να ρολαρουν όσοι δεν παίζουν πολύ Euroleague..

    Την Αναπτυξιακή γιατί την διέλυσαν; Δεν μπορούσαν να την κρατήσουν, και ας παίζει Β εθνική.. ταλέντα πώς θα αναδείξουμε; από την Α1 που ούτε ο Λούντζης δεν παίζει ή από το εφηβικό που παίζει δέκα παιχνίδια το χρόνο; Τεράστιο λάθος και αυτό, και κάνεις δεν το συζητά..

  • andy7
    andy7 Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    εδώ τραυματίστηκε ο Παπανικολάου και ο κόουτς θα πάρει τον ο' μπράιαντ που είναι 4-5άρι?

  • Giannis
    Giannis Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανακούφιση σίγουρα αλλά όπως λέει κ πιο πάνω ο φίλος μάλλον την χάνει την διπλή αγωνιστική.. έτσι δεν βγαίνουν τα κουκιά.. καταλαβαίνω απόλυτα ότι δεν υπάρχουν τρελά λεφτά για μεταγραφές αλλά απ' την άλλη δεν βγαίνει κ η σεζόν έτσι..έναν παίκτη τουλάχιστον ρακέτας.. εκεί υπάρχει σοβαρό θέμα..

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 13:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανακούφιση αλλά την διαβολοβδομαδα μάλλον την χάνει...

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Σίγουρα προκαλεί ανακούφιση η συγκεκριμένη είδηση. Ωστόσο δεν γίνεται εννέα μήνες που κρατάει η αγωνιστική περίοδος να παίζεις κάθε εβδομάδα με την φωτιά μην τυχόν και τραυματιστεί κάποιος παίχτης. Οι αδυναμίες και οι ελλείψεις της ομάδας παραμένουν.
    Τα έχουμε γράψει από το καλοκαίρι. Τριάρι για να συμπληρώνει τον Παπ, αθλητικός με καλό σουτ και ένα πενταρι rim protector. Ο Μάρτιν αν δεν δείξει κάτι στα επόμενα τρία παιχνίδια λογικά πάει για αντικατάσταση. Ίσως αυτό ανοίξει τον δρόμο για προσθήκη και τριαριου καθώς θα έχουμε πάλι 5 ξένους. Την παρούσα χρονική περίοδο με 800.000-900.000κανεις την δουλειά σου και φέρνεις παίχτες που το καλοκαίρι θα ήθελες τα διπλα χρήματα. Ακόμα και ο Οκαφορ που είχε δειλα ακουστεί προκειμένου να μην μείνει χωρίς ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη και να κλείσει πουθενά με 500-600χιλ μέχρι το τέλος της χρονιάς. Σημαντικό θα είναι επίσης οι παίχτες που θα έρθουν να έχουν προοπτική να μείνουν και του χρόνου στην ομάδα. Για αυτό σε άλλο σχόλιο είχα πει πως προτιμώ μια λύση τύπου Μπλάκ ή Ο Μπράιαντ που ναι μεν θα ψάχνουν για Nba αλλά έχουν ελάχιστες πιθανότητες να βρουν συμβόλαιο εκεί. Έχουμε ήδη τον Ντόρσεϊ που θα ψάχνει πολύ σοβαρά, και αν συνεχίσει τέτοιες εμφανίσεις ίσως βρει εγγυημένο συμβόλαιο σαν 3ο-4ο σε κάποια ομάδα χωρίς ιδιαιτερες βλέψεις. Ίσως το κυνηγήσει και ο Βεζενκοφ. Οπότε δεν θα μας παίρνει να έχουμε και τρίτο τέτοιο παίχτη στο ρόστερ.

  • pan
    pan Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 11:43 Σύνδεσμος σχολίου

    τελεια νεα..μπραβο...καλη εβδομαδα σε ολους και με 2 νικες στο μπασκετακι..

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    και καπου εδω ξανα ερχετα στο προσκηνιο το νεο σχετικα με το τσεκαρισμα του Ο'μπραιαντ ...

  • sharyano
    sharyano Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 09:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς, όλα καλά, λοιπόν. Μπορόυμε πλέον να ηρεμήσουμε όλοι και να σταματήσουμε αυτόν τον πανικό που προέκυψε από χθες. Αν διαβάσει κάποιος σχόλια, χωρίς να έχει γνώση του τι έχει προηγηθεί τις προηγούμενες εβδομάδες, μάλλον θα πιστέψει πως η ομάδα καταρρέει, είναι τελευταία στην Ευρωλίγκα, με το ζόρι κρατιέται στην Α1 και παίζει μπάσκετ που δεν βλέπεται. Μέχρι προχθές όλοι "ανησυχούσαν" για το... φορμάρισμα της ομάδας. Τώρα που έβγαλε λίγη κούραση τα ισοπεδώσαμε όλα πάλι.
    Παρακαλώ πολύ... θυμηθείτε ότι είναι άνθρωποι και μάλιστα δυο μέτρα ο καθένας. Το κορμί τους είναι το εργαλείο τους. Δεν είναι πάντα δικαιολογία η κόπωση, αλλά ναι, στο χθεσινό η έλλειψη ύπνου είναι σημαντική, ειδικά για τέτοιους οργανισμούς. Όσα λεφτά και να παίρνει κάποιος, αν δεν κοιμηθεί καλά, δεν μπορεί να αποδώσει. Μην είμαστε αφοριστικοί και με το δάχτυλο έτοιμο για παρατήρηση.
    Προφανώς υπάρχουν ελλείψεις στο ρόστερ, αυτό το έχουμε πει όλοι και το βλέπει και η ομάδα. Και η προσθήκη έχει προαναγγελθεί εδώ και καιρό. Θα γίνει. Όταν δείξαμε υπομονή, ήρθε ο Ντόρσεϊ που ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή. Και τώρα αυτό θα γίνει. Όποια μετεγγραφή έχει γίνει φέτος ήταν ακριβώς to-the-point, που λένε και στο χωριό μου. Υπομονή και στήριξη θέλει.
    40 μέρες παίζει η ομάδα στα κόκκινα και ήττα εκτός προγράμματος δεν έκανε ακόμα. Εντάξει, χθες ήταν ένα κακό παιχνίδι, αλλά, ρε γαμώτο, ήταν και ένα παιχνίδι με συγκινήσεις. Εμείς δεν λέγαμε ότι "μακάρι να δυναμώσουν ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής, θέλουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα κλπ κλπ"; Ε, για να γίνει αυτό, πρέπει να μας βρουν και λίγο μπόσικους. Μας βρήκαν, πήραμε κι εμείς το μάθημά μας, πήραμε τη νίκη, προχωράμε.
    Έχουμε δυο κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας. Δεν θα καθορίσουν το μέλλον, αλλά η νίκη είναι σημαντική γιατί θα μας βοηθήσει να μείνουμε ψηλά. Πρέπει ως φίλαθλοι να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Θα στηρίξουμε την ομάδα τώρα που περνάει την πρώτη - από τις πολλές που θα ακολουθήσουν - δύσκολη φάση της σεζόν ή θα τους περιμένουμε στη γωνία για κράξιμο; Θα μου επιτρέψετε να μείνω με την πρώτη επιλογή.

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 09:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλό νέο γιατί πάνω που φέτος τον είδαμε να είναι ανεβασμένος θα ήταν τρελή γκαντεμιά ένας τραυματισμός.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο ρε κορίτσι μου Μπράβο ρε call για την ενημέρωση. Τώρα μόλις το έμαθα και είστε οι πρώτοι που που κάνατε ενημέρωση, δεν το βρήκα πουθενά αλλού. Μπράβο σας.
    Χάρηκα πολύ για το ευχάριστο νέο. το βράδυ προσευχόμουν και έλεγα συνεχώς περαστικά στον Κώστα περαστικά θεέ μου να ναι καλά το παλικάρι.
    Δόξα τω θεώ το παιδί είναι καλά και χαίρομαι πολύ. Τώρα θα πάω χαρούμενος και ευτυχισμένος στη δουλειά μου.

    Αναμένω όπως όλοι την ενίσχυση της ομάδας μας βασικό πεντάρι και βασικό τριάρι για να είναι γεμάτη η ομάδα και δυνατή και ανταγωνιστική στην Ευρωλίγκα όπως οι άλλες ομάδες που βλέπουμε πλήρες και γεμάτες.
    Μπαρτζώκα σε παρακαλώ άσε τους αγωνιστές εγωισμούς στην άκρη και κάνε το απαραίτητο και το σωστό.
    Ας επενδυθούν τα λεφτά του Πακοσεφσκι, 1,3 Μιλιονεν Δολλάρια.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...