roumeliotis

leptokariopoulos

Σοκ με τραυματισμό Παπανικολάου

casino loutrakiou
redwell

Σοκ στον Ολυμπιακό καθώς στο πρώτο λεπτό του αγώνα με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο για τη Basket League τραυματίστηκε ο Κώστας Παπανικολάου και αφού έμεινε στο παρκέ για ένα δίλεπτο αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Ο διεθνής φόργουορντ συγκρούστηκε γόνατο με γόνατο με αντίπαλο και ζητησε αλλαγή και αφού τον τσέκαρε ο γιατρός έφυγε για τα αποδυτήρια με μορφασμούς και εκνευρισμένος κοπάνησε και τη φισούνα.

Μεγάλη αγωνία στον Πειραια για το μέγεθος του τραυματισμού στο δεξί γόνατο του Air-Pap καθώς αν έχει ζημιά θα χρειαστεί άμεση κίνηση ενίσχυσης στο "3". Ας ευχηθούμε να μην είναι τίποτα σοβαρό, αν και η αντίδραση του έμπειρου άσου δεν ήταν καθησυχαστική...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

22 σχόλια

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 08:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @Creeper, όλο το καλοκαίρι τα λέγαμε φίλε αλλά μας είπαν γραφικούς...

  • Creeper
    Creeper Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 23:57 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedV Φίλε μην λες οτι δεν υπάρχει σάλιο γιατί ακονίζουν τα δόντια τους οι προεδρικοί για να σου την πέσουν! Εγώ τους έχω γραμμένους και ησύχασα. Στο μυαλό τους μόνο ο Μπαρτζώκας φταίει (που φταίει σε τεράστιο βαθμό)!!! Αλλά τον Μπαρτζώκα ποιος τον έχει βάλει προπονητή? Φύτρωσε από μόνος του? Απλά είναι ο οικονομικότερος που μπορούν να φέρουν. Το Redgoal τα είπε εμμέσως όλα. Τι παίχτη να πάρεις με μπάτζετ 200.000 maximum!!! Μου άρεσε που μερικοί ρομαντικοί πίστευαν οτι με την επιστροφή μας στην Α1 το μπάτζετ θα αυξανόνταν!!! Να μην σου πω οτι μπάτζετ έχει μειωθεί για μια ακόμα χρονιά!!! Το να έχουμε 5 ξένους παίκτες όταν ο Πουθεναικός που δεν έχει πρόεδρο να έχει 8 είναι τραγικό, εξωφρενικό και δείχνει την κατάντια της ομάδας!!!

    Τα έχουμε πει 1.000.000 φορές. Με τους Αγγελόπουλους πρόεδρους το ταβάνι μας είναι η 10η θέση. Άντε να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να μπούμε μια φορά στους 8. Αυτό θα συμβεί από συγκυρίες και μία φορά στις δέκα . Και βέβαια οι γνωστοί γραφικοί Αγγελοπουλικοί όταν συμβεί αυτό θα πανηγυρίζουν και θα πιπιλίζουν την γνωστή καραμέλα "τι έχετε να πείτε τώρα"? Αυτό μόνο τους ενδιαφέρει! Τα χάλια και η κατάντια της ομάδας είναι για αυτούς ψιλά γράμματα. Το να μην πειράξει κανείς τις λατρεμένες προεδράρες τους είναι το μόνο που τους απασχολεί.

  • Μέχρι Τέλους
    Μέχρι Τέλους Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφιερωμένη εξαιρετικά η σημερινή βραδιά, στους "ολυμπιακάρες" που ζήταγαν απεγνωσμένα επιστροφή στην Α1 (όμως δεν πατάνε ποτέ στο ΣΕΦ), έτσι ώστε να σπάνε τα χέρια και τα πόδια τους οι αθλητές του Ολυμπιακού, στο ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    Τώρα βέβαια θα βγαίνουν φόρα-παρτίδα, να κουνάνε το δάχτυλο στην ΚΑΕ, γιατί δεν αγοράζει ακόμα έναν point guard, ακόμα έναν shooting guard, ακόμα έναν small forward, ακόμα έναν power forward, και ακόμα έναν center forward.
    Για να ικανοποιήσουμε τη μεταγραφολαγνεία και να βλέπουμε "ματσάρες" ενάντια στη Λάρισα, τη Ρόδο και το Λαύριο.

  • RedV
    RedV Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχάς δεν νοείται σοβαρή ομάδα που σέβεται τον εαυτό της να μένει με ένα ξένο λιγότερο την στιγμή που υπάρχει κενό στην θέση 3. Το "βλέπουμε για τον 6ο ξένο" θα το έλεγε μόνο ερασιτέχνης προπονητής ή διοίκηση με καβούρια.
    Ο σχεδιασμός του καλοκαιριού ήταν για άλλη μια φορά τρισάθλιος.
    Ο Μητογλου που πέρσι τον θεωρούσαμε σίγουρο, δεν ασχολήθηκε μαζί μας για να πάει στην Αρμανι. Η εναλλακτική ήταν ο Αντετοκουμπο κι όταν απάντησε κι αυτός αρνητικά, το χάος. Δεν ασχοληθήκαμε με Χουγκαζ(μάλλον γιατί μυρίζουν τα χνώτα του) ούτε καν με Αγραβανη για τρίτη επιλογή στο 4, και μείναμε με τον 37χρονο Πριντεζη και τον... κανένα για τρίτη επιλογή στο 5.
    Πέρσι, καθολη την διάρκεια της σεζόν, διαβάζαμε ότι ο Μπαρτζωκας είχε κυκλωσει το όνομα του Άλφα Ντιαλο. Ο παίκτης τελικά έκλεισε στην Μονακό γιατί η κάψα του Μπαρτζωκα για τον 33χρονο Λαιτι ήταν μεγαλη κι όταν τελικά η μεταγραφή ακυρωθηκε, δεν ασχοληθήκαμε ούτε με Ρογκαβοπουλο(because... reasons!) και το κενό που δημιουργήθηκε στο 3 το γράψαμε στα παλιά μας τα παπούτσια γιατί "μπορούν να βοηθήσουν ο Μακισικ κι ο Βεζενκοφ".
    Κλεισμένος επίσης θεωρούταν κι ο Κάρτερ ο οποίος τελικά παρέμεινε στο Λαύριο επειδή περιμέναμε επί τέσσερις μήνες τον Ντορσει, του οποίου την μεταγραφή παρουσιάσαμε ως τεράστια επιτυχία λες και πήραμε τον παίκτη που μπορεί να κερδίζει τους αγώνες μόνος του. Φυσικα θέση για τον Ματ Τόμας δεν υπήρχε στην ομάδα γιατί τι να τους κάνεις δύο σουτερ κιλερ όταν μπορείς να έχεις εναν;
    Εννοείται πως ο Κουφός δεν έκανε στον Μπαρτζωκα ούτε για τρίτη επιλογή γιατί όλοι ξέρουν πως ο Μάρτιν είναι κλασεις ανώτερος του και το ότι είναι επιλογή του Μπαρτζωκα φτάνει και περισσεύει, άρα το συμπέρασμα ήταν πως ούτε και στο 5 χρειαζόμαστε ενίσχυση. Το ότι ο παικτης έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την ομάδα και αποφάσισε να κάνει μόνος του ένα δεύτερο χειρουργείο πέρασε στα ψηλά γιατί κανείς δεν αγγίζει τους εκλεκτούς του Μπαρτζωκα.
    Το γεγονός ότι, όταν χρησιμοποιείται κάποιος από τους Λαρεντζακη, Μακισικ, Βεζενκοφ στο 3, αυτόματα υπάρχει μια επιλογή λιγότερη στην εκάστοτε θέση κι επίσης στερεί από τον κάθε παίκτη λεπτά ξεκουρασης, δεν ανησύχησε κανεναν γιατί "έλα μωρέ τώρα, και ποιος θα μείνει έξω;", λες και είμαστε ακόμα σε σεζόν με μια διοργάνωση.
    Κι επίσης, ήταν απολύτως λογικό, όταν διαλύθηκε η αναπτυξιακή, να δοθούν δανεικοί ο Κολοβερος με τον Νικολαίδη για να έρθει ο Λουντζης και να παρει την ομάδα στις πλάτες του, αγωνιζόμενος κατά μέσο όρο 5 λεπτά σε κάθε αγώνα. Όπως λογικότατη ήταν και η παραμονή του Χρηστιδη αφού ο πάγκος της ομάδας χρειάζεται τακτικά γυάλισμα και κάποιος πρέπει να αναλάβει αυτήν την εργασία.
    Τώρα που άρχισαν τα όργανα και η ομάδα ξεφουσκώνει να δούμε ποιος θα τρέξει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
    Περαστικα μας!

    Υ.Γ. Και φυσικά μην περιμενετε κάποια ενίσχυση αφού δεν υπάρχει σάλιο. Ειδικά αν ο τραυματισμός του Παπανικολάου δεν είναι σοβαρός θα βγάλουμε την διαβολοβδομάδα με εννιά παίκτες. Έτσι, γιατί μπορούμε!

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    απο Παρασκευη ως Πεμπτη ..εχει 4 ματς αυτην την εβδομαδα.. (3 Ευρωλιγκα και 1 Α1) με τοσα ματς ειναι πιθανο να γινουν τετοια .. το ξερουμε, μηπως θα επρεπε να μην παιζει τοσο με τους βασικους στην Α1 (καποια ματς αν οχι ολα) απλη ερωτηση (δε λεω).. , απο την αλλη οριακα το πηρε σημερα , αν με ρωταγες θα ελεγα ..οτι θελει 5αρι και 3αρι.. ωστε να μπορεις να περιμενεις Μαρτιν και Παπ (που γυριζουν απο τραυματισμους) δε ξερω αν γινεται ..λεμε αν.. θα δουμε , απλα θελει στηρηξη οχι γκρινια με το παραμικρο , θα δουμε .. η ομαδα ειναι καλη και μαλλον θα κανει αυτο που πρεπει (οπως το κανει γενικα) περσι που δεν πηρε παιχτη στη θεση του Παπ ειναι αλλη κουβεντα (δεν ηταν θεμα ομαδας νομιζω)

  • Χρήστος 07
    Χρήστος 07 Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal τι πιστεύεις ότι έπαθε?? εμένα δεν μου μοιάζει για χιαστό!!!

    REDGOAL: Μπα, χιαστό θα το καταλάβαινε αμέσως φανταζόμαστε. Μπορεί να είναι καμιά βαριά κάκωση. Θα δείξει αύριο. Μην κάνουμε τους γιατρούς...

  • RedV
    RedV Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ, το ότι θα έρθει παίκτης το ακούμε εδώ και δύο μήνες. Ας μας έλεγαν εξ' αρχής ότι το θέμα είναι οικονομικό και δεν υπάρχει σάλιο να σταματήσουμε να έχουμε προσδοκίες από την ομάδα.

  • kinis
    kinis Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

    οικονομικο δεν ειναι, οτι θα ερθει το ακουμε εδω και μηνες.
    οχι καμια ηρεμια χρειαζετε αμεσα παιχτης φτανει πλεον με τ δικαιολογιες.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα δεν χρειάζεται 2.000.000, ο Nebo πήρε πάνω από 300.000 να πάει Ζαλγκίρις; Ο Ferrell πήρε πάνω από 400.000€; Αυτή τη στιγμή με 800.000 φέρνεις 2 παίκτες που πριν 2 μήνες ήθελες 1.500.000..

    Το θέμα είναι ότι το βλέπαμε, ερχόταν, και ήρθε, και τρεχατε ποδαράκια μου τώρα..1-2 ήττες εκτός προγράμματος μπορούν να διαμορφώσουν τη σεζόν. Τώρα οκ, θα βρούν κάποιον. Θα κάνουν 1 εβδομάδα να διαλέξουν, 1 να έρθει, 1 να μπει στην ομάδα, χαιρετα μου τον πλάτανο.. αυτές οι εβδομάδες μπορεί να κρίνουν και την 8η θέση, εκεί πουε τους παίχτες αυτούς που συζητάμε από το καλοκαίρι, θα ήμασταν τώρα αήττητοι.. πόσο απλά είναι τα πράγματα μερικές φορές, και πόσο δύσκολα τα κάνει ο Μπαρτζώκας..

    Τα 250.000 του Άντε γιατί δεν πήγαν σε άλλο αθλητικό σέντερ, π.χ τη δεδομένη στιγμή παίζουμε με μισό παίχτη (Μάρτιν), σήμερα δεν μπορούσαν να κρατήσουν τον Lunch που είναι σε φάση Λίβανο/Κορέα, και τους έκανε πλάκα ο Αγραβάνης, που να παίξουν με Pierre και Kalinic (τον Clyburn τον είδαμε..).

    Θα δείτε ότι θα φοβηθούν με τον Παπ, θα πάνε για 3αρι, και θα μείνουμε για πάντα με Μάρτιν.. πάει και η χρονιά δηλαδή.

    Απίστευτα και όμως Μπαρτζωκικα.. μία χρονιά όνειρο μπορεί να μεταμορφωθεί σε εφιάλτη, γιατί... πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο..

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλω να πιστεύω φίλοι του σάιτ ότι ο Μπαρτζώκας το έχει καταλάβει ότι πρέπει να προχωρήσει σε απόκτηση σέντερ κ ενός ακόμη παίκτη πίσω από Παπ.. δεν μπορεί να περιμένει άλλο.. εκτός κ είναι τελείως τρελός!!! Τα παιχνίδια είναι πολλά κ θα υπάρξουν κ άλλοι τραυματισμοί..ο φολ π.χ παίζει συνέχεια από πέρσι κάποια στιγμή κ αυτός θα βγάλει τραυματισμό..ποιος θα παίξει μετά; Άμεσα πρέπει να βρει ένα σέντερ...

    REDGOAL: Ηρεμία μάγκες. Δεν είναι ότι του έχουν απλώσει 2-3 μύρια στα πόδια του και δεν παίρνει παίκτες. Είναι οικονομικό το θέμα πρωτίστως και έπειτα να βρεις τον κατάλληλο παίκτη στο κατάλληλο τάιμινγκ. Μπορεί να είναι αύριο, μπορεί σε 20 μέρες. Παίκτης θα έρθει σίγουρα. Να δούμε και τον Παπανικολάου τί έχει...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...