roumeliotis

Carwiz

Πειραιώτης... ως το 2024 ο Βεζένκοφ

casino loutrakiou
redwell

Παίκτης του Θρύλου και επίσημα ως το 2024 θα παραμείνει ο Σάσα Βεζένκοφ καθώς ο Βούλγαρος διεθνής φόργουορντ και "μπόμπερ" των Πειραιωτών ανανέωσε τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για επιπλέον δυο χρόνια.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τα εξής: "Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σάσα Βεζένκοφ".

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/09) ο 26χρονος φόργουορντ συναντήθηκε με τους Προέδρους της ομάδας μας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που τον κρατά «δεμένο» στο μεγάλο Λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του του 2024!

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού!», δήλωσε στο olympiacosbc.gr ο Σάσα Βεζένκοφ. «Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους, την ομάδα, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για την ως τώρα κοινή διαδρομή και τη στήριξη. Ευελπιστώ πως το μέλλον, με πολλή σκληρή δουλειά, θα είναι καλύτερο. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, ούτε πολλά, όμως, το πιστεύω αυτό.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και το στενό μου περιβάλλον που με στήριξε και με στηρίζει και στις χαρούμενες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Και φυσικά ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την στήριξη και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στην ομάδα. Τον τελευταίο χρόνο λόγω της πανδημίας οι φίλαθλοί μας δεν μπορούσαν να είναι κοντά μας, τους περιμένουμε, όμως, πλέον στο γήπεδο αρχής γενομένης από το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη μία Οκτώβρη. Έχουμε ανάγκη να είναι στο πλευρό μας, για να μας βοηθήσουν όπως κάνουν πάντα.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε υγεία και μια πάρα πολύ καλή σεζόν».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

28 σχόλια

  • Dim7
    Dim7 Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι δύο τελείως διαφορετικές διοικήσεις.η μια στηρίζεται από αυλοκόλακες και τσατσακια η άλλη με Λόου προφίλ και ηρεμία που μάλλον δεν είναι στα χαρακτηριστικά του νέογαυρου οπαδού.διαλεγεις και ακολουθείς.παρεπιπτοντωσ ρε συ μπαρτζω.παλι υπεραξίες θα φτιάξεις;

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατά τα άλλα το γνωστό χαιρέκακο Πουθεναικό τρολάκι συνεχίζει να μας διασκεδάζει με τα χάλια του

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 18:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεχνάει ο γνωστός γραφικός Πουθεναικός που το παίζει Ολυμπιακός και προσποιείται οτι είναι φαν το προέδρων οτι έχω ακόμα φυλαγμένα τα σχόλια του που πανηγύριζε κοροιδεύοντας επειδή αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο από την Λουντογκόρετς!!! Το κόμπλεξ του για εμένα δεν έχει τέλος!!! Απλά θλιβερός!!!

  • John 7
    John 7 Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 18:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Είτε μας αρέσει είτε όχι όχι στα πρωταθλητριων του πόλο δε πανηγυρίζει κάνεις! Αν έπαιρνε ποτέ ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο θα βλέπατε τι θα γινόταν! Κάποιους που αγαπάμε το ποδόσφαιρο δε θα μας συγκίνησει τίποτα από αυτά! Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αγαπά ότι θέλει! Αλλά όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης είναι από το ποδόσφαιρο και όχι από τα λοιπά είναι μεγάλες! Δε τον νοιάζει τον οπαδό της Γιουβέντους και της Μάντσεστερ κανένα άλλο άθλημα! Μπαρσελονετα στο πόλο, όχι μπαρτσελονα! Πρόεδρε πάρε το δύσκολο ευρωπαϊκό και άσε τα εύκολα!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 16:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 14:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @Μj Καμιά έκπληξη φίλε. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τους Αγγελόπουλους ούτε είμαι εμπαθής. Έχω γράψει πολλές φορές οτι είμαι ΜΟΝΟ Ολυμπιακός. Ούτε Αγγελοπουλικός, ούτε Μαρινακικός, ούτε Κοκκαλικός. Τα στραβά πάντοτε θα τα λέω. Τον Μαρινάκη τον είχα κατακρίνει επειδή κάθε χρόνο έδιωχνε όλη την ομάδα και πουλούσε τους καλύτερους παίκτες (ευτυχώς τα τελευταία χρόνια το έχει μετριάσει αυτό με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Καμαρά). Αυτό όμως δεν με εμπόδιζε να γράφω και τα πολλά καλά του με πρώτο και σημαντικότερο το ότι μας έσωσε από το να έχουμε την ίδια τύχη της Αεκούλας όταν μετά το μπασκετικό τμήμα ο Κόκκαλης πήγε να διαλύσει και το ποδοσφαιρικό.

    Το ίδιο συμβαίνει και με τους Αγγελόπουλους. Έχουν κάνει πολλά και τραγικά λάθη αλλά θα ήμουν άδικος μαζί τους αν δεν επισήμαινα και τα σωστά. Με μεγάλη μου χαρά βλέπω οτι επιτέλους έχουν καταλάβει οτι τους καλούς παίκτες τους ανανεώνεις πριν να λήξουν τα συμβόλαια τους. Το έκαναν με τον Παπανικολάου, το έκαναν με τον Μακίσικ και τώρα το έκαναν και με τον Βεζένκοφ. Και μακάρι να κάνουν και άλλες κινήσεις όπως την καλύτερη οργάνωση του μπασκετικού τμήματος.
    Κάθε καλό που κάνουν θα βγαίνω και θα το λέω. Δεν θα κρύβομαι. Θέλω να είμαι πάντα δίκαιος.

  • pan
    pan Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 10:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ναι μαγκες,αλλα να πουμε επισης οτι περσυ αυτος που ''φαγωθηκε'' κυριολεκτικα να τον κρατησει στην ομαδα οταν ολα εδειχναν οτι δεν θα εμενε ηταν ο μπαρτζω!μην κανετε ολοι τους ''κινεζους'' λοιπον γιατι περσυ οι περισσοτεροι εδω μεσα λεγατε ποιος βεζενκοφ,δεν παιζει αμυνα,εχει αλμα εφημεριδας ,φερτε αθλητικο τεσσαρι τυπου ποιθρες και λοιπα!για να μην ξεχνιομαστε τα επισημανω!

  • Μj
    Μj Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 10:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Creeper με εκπλήσσεις ευχάριστα . Δύο αποθεώσεις για τους προέδρους ,σε δύο ημέρες ? Είδες που τελικά , βαθειά ,μέσα σου , αναγνωρίζεις το έργο τους και χαίρεσαι που είναι οι πρόεδροι του Ολυμπιακού ? Όταν αποθεώνει ο κριπερ τους προέδρους ,πάει να πει ότι κάτι κάνανε πολύ σωστά ;)

  • Xero-las
    Xero-las Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 10:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάρτε κανένα διαρκείας κι αφήστε την κριτική του πληκτροκαναπέ. Θέλετε να σας πουν και τον στόχο. Ο στόχος είναι να πάτε στο γήπεδο καταρχήν.

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 00:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ξανά μπράβο στην διοίκηση!!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Αγγελόπουλων από τα παλιά!!! Είπαμε να κάνουμε κριτική στα λάθη τους αλλά να μην είμαστε εμπαθείς και να παραδεχόμαστε τα καλά τους! Όποιος δεν το κάνει αυτό είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟΣ! Ας ελπίσουμε αυτό να είναι η απαρχή για να γυρίσουν τελείως τον διακόπτη και να ξαναγίνουν οι παλιοί καλοί Αγγελόπουλοι. Και δεν εννοώ να σπαταλούν τρελά λεφτά σε παίκτες τύπου Τσίλντρες. Μεταξύ της σπατάλης και του πολύ σφιχτού μπάτζετ υπάρχει και η μέση λύση. Το πιο σημαντικό πάντως είναι να καταλάβουν τα προηγούμενα λάθη τους και να μην τα επαναλάβουν. Η ΚΑΕ επιβάλλεται να οργανωθεί καλύτερα σε όλους τους τομείς και να στελεχώσει την ομάδα με καλύτερο έμψυχο δυναμικό σε όλα τα πόστα. Η ενεργοποίηση του ανθρώπου που αναμόρφωσε τον Ολυμπιακό, του Βασίλη Σπανούλη πιστεύω οτι θα είναι μια καλή αρχή. Η συγκινητική χθεσινή ενέργεια της Θύρας 7 που αποθέωσε τον Σπανούλη έξω από το σπίτι του δείχνει γιατί ο Ολυμπιακός είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα στην Ελλάδα και γενικά ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ πολυαθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...