roumeliotis

leptokariopoulos

Απίστευτο ντιλ και επιβράβευση ΟΣΦΠ-Βεζένκοφ

casino loutrakiou
redwell

Ο Σάσα Βεζένκοφ ετοιμάζεται για... επέκταση σχέσης με τον Θρύλο καθώς υπάρχει συμφωνία για να ανενώσει το συμβόλαιό του για δυο επιπλέον χρόνια, δηλαδή ως το καλοκαίρι του 2024, και να ηγηθεί του νέου Ολυμπιακού που "χτίζει" ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο διεθνής με τη Βουλγαρία "μπόμπερ" των Πειραιωτών αυξάνει κατά πολύ τις αποδοχές του ως μια επιβράβευση της δουλειάς του και των όσων έχει προσφέρει και θα προσφέρει και μελλοντικά στους ερυθρόλευκους.

Πέραν του γεγονότος ότι για τις σεζόν 2022-2023 και 2023-2024 θα έχει συμβόλαιο που θα ξεπερνάει κατά τι το 1.000.000 ευρώ, για την τρέχουσα σεζόν 2021-2022 ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ θα λάβει επιπλέον 300.000 ευρώ.

Το "κλειδί" στο νέο συμβόλαιο είναι ότι δεν θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για άλλη ομάδα πλην ΝΒΑ και το ύψος αυτής, επαναλαμβάνουμε μόνο για ομάδα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και δη από τον "μαγικό κόσμο" θα είναι 1.000.000 δολάρια.

Πλέον, όπως είπε και ο ίδιος ο 26χρονος φόργουορντ την περασμένη εβδομάδα αλλά και ο πατέρας του την Τετάρτη (22/09), είμαστε πολύ κοντά στις υπογραφές και είναι το μόνο που απομένει για να επικυρωθεί και επίσημα το παραπάνω ντιλ.

Τρομερή κίνηση από τους αδερφούς Αγγελόπουλους οι οποίοι και ανταμοίβουν τον παίκτη για τη δουλειά και τα όσα προσφέρει αλλά ταυτόχρονα τον έχουν σαν "μπετό" για τη δημιουργία του ελληνικού... κορμού των επόμενων ετών μαζί με τον Κώστα Σλούκα, τον Κώστα Παπανικολάου, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, γιατί όχι και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • Tsitsos
    Tsitsos Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 17:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Παλι καλα που εχει μπει εγγυητης ο μαρινακης κ γινονται σωστες κινησεις γιατι οι αγγελοπουλοι την εχουν παρατησει την ομαδα....

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά την περίπτωση Σπανούλη, πάμε όλοι ένα ακόμα ευχαριστώ στο βάζελο. Μας απάλλαξε από έναν άμπαλο σκαφτιά και μας έκανε να στραφούμε στο Βεζένκοφ. Πάντα τέτοια παιδιά.

  • Βαγγελης7
    Βαγγελης7 Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Η καε εχει ανεβασει 2 tweet οτι προκειται να σκασει βομβα..θα ειναι ο brandon knight; Το γηπεδικο; Αγωνας για τον μπιλ;

    REDGOAL: Μάλλον ανανέωση Βεζένκοφ είναι φίλε...

  • legend1925
    legend1925 Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    @Creeper Μπράβο ρε φίλε! Να λέμε και τα στραβά αλλά να λέμε και τα καλά. Τρομερή επιτυχία. Φέτος δείχνει η διοίκηση επιτέλους ότι χτίζει ομάδα με παρών και μέλλον!

  • gpetg7
    gpetg7 Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 15:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο να λέμε και τα καλά , το σωστό έγινε !!! Ελπίζω να άλλαξαν ρώτα οι Αγγελόπουλοι και να ανανεώνουν παίκτες την κατάλληλη χρονική στιγμή και όχι να τους χάνουμε όπως πολλούς στο παρελθόν !!! Είναι πάντως τεράστια κίνηση ( θα ήθελα βέβαια 3ετές- 4ετές ) !!!

  • Creeper
    Creeper Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 15:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω κατακρίνει πολλές φορές τους Αγγελόπουλους (και με το δίκιο μου) για τα πολλά τους λάθη και την σφιχτή οικονομική πολιτική τους αλλά αυτήν την φορά έκαναν ΤΕΡΑΣΤΙΑ κίνηση μετά από καιρό!!! Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια λοιπόν και ελπίζω να γίνουν και στο μέλλον και άλλες τέτοιες κινήσεις. Τώρα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο τουλάχιστον όσον αφορά τις Ευρωπαικές ομάδες με τα μεγάλα πορτοφόλια. Ας ελπίσουμε να μην τον λιγουρευτούν οι ομάδες του ΝΒΑ αλλά με τέτοια βελτίωση που δείχνει το παιδί πολύ το φοβάμαι μιας και παίζουν πολλοί χειρότεροι από αυτόν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο Βεζένκοφ είναι ο τωρινός και ελπίζω και ο μελλοντικός ηγέτης μας. Ο Σλούκας είναι πολύ καλός παίκτης αλλά ηγέτης ποτέ δεν ήταν και δεν βέβαια θα γίνει στα 31 του.

  • Νικος
    Νικος Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι παιχταρας και τ αξιζει μεχρι σεντ.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 14:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Έπεσα πολύ κοντά! Είχα πει 900 - 1.000 και 1.1 με άμεση ισχύ, και buy out 750.000 (σαν "δώρο" προς τον παίχτη, καθώς οτιδήποτε πάνω από αυτό, πρέπει να το πληρώσει ο παίχτης, αφού στο ΝΒΑ επιτρέπεται μέχρι 750.000 να δωθουν για International buy out), οπότε πάλι οφελειται η ομάδα, και κόβει τον βήχα σε κάθε CSKA και Εφές που θα περίμεναν στη γωνία. Ο παίχτης είναι σε ηλικία που αν πάνε όλα καλά, στο επόμενο συμβόλαιό του θα πάρει τα λεφτά του Σλούκα (και λογικά ο Σλούκας τα λεφτά του Βεζε τώρα!).

    Δεν μπορώ να σας τονίσω το πόσο σημαντικό είναι να δένεις παίχτες με Ελληνικό διαβατήριο, και ειδικά τοπ Euroleague prospects, η περίπτωση του χαμένου Άντε και το κενό στη θέση του 3ου σέντερ (για φερέλπιδες παίχτες) και του Μητογλου (για φτασμένους) πρέπει να μας διδάξει πολλά.

    Νομίζω τέλεια συμφωνία και για τις 2 πλευρές, προστίθενται στις τιμές "ευκαιρίας" που δόθηκαν σε Walkup/Dorsey (και οι 2 μαζί κάτω από 1.5μυρια €), δεν ξέρω τι άλλαξε, αλλά κάποιοι κάνουν καλά στη δουλειά τους στα διοικητικά πόστα. Είναι ο Μπαφες; Σκινδηλιας; Τους αξίζει ένα ρεπορτάζ Redgoal, τα σωστά πρέπει να λέγονται.

    Πολύ σωστή η αναφορά στον Ελληνικό κορμό, και τον Dorsey μέσα. Δεν υπάρχει καλύτερος Έλληνας σούτινγκ γκαρντ. Τελεία.

    Μετά από αυτό πάμε για τις τελευταίες διορθωτικές, ελπίζω, κινήσεις.

    Η πιο αισιόδοξη σεζόν ξεκινάει, μετά από αρκετά χρόνια.

  • Σανος
    Σανος Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 13:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρομερή κίνηση κατεμε

  • GEO 7
    GEO 7 Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 13:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο σε όλους πραγματικά. Ας βγουν τώρα οι γκρινιάρηδες να δω τι θα πούνε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...