roumeliotis

Carwiz

Πρόκριση με... περίπατο 55-90 τον Ηρακλή

casino loutrakiou
redwell

Με εξαιρετική άμυνα και πολύ καλό για τα δεδομένα της εποχής μπάσκετ ο Θρύλος πέρασε... αέρας από το Ιβανώφειο με 55-90 επί του Ηρακλή και πήρε με επιβλητικό τρόπο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι ερυθρόλευκοι χρειάστηκαν ελάχιστα λεπτά για να επιβάλλουν την ανωτερότητά τους και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δοκιμάζει σχήματα και συστήματα έφτασαν δια... περιπάτου στη νίκη-πρόκριση. Σούπερ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους που τα "έσταζε" από παντού ενώ ξεκάθαρα πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό ο Κώστας Παπανικολάου.

Βασιζόμενοι στην περιφερειακή ευστοχία του Τάιλερ Ντόρσεϊ οι ερυθρόλευκοι έχτισαν» με το... καλησπέρα μια διαφορά 9π. (8-17 στο 6’). Στην συνέχεια περιόρισαν τα λάθη τους, πίεσαν στην άμυνα και με επιθετική αιχμή τον Κώστα Σλούκα αύξησαν τις αποστάσεις στους 19π. (27-46, στο 20’) .

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ωστόσο, δεν φρέναραν... Με σούπερ άμυνα και ένα επί μέρους σκορ 17-4 «εκτόξευσαν» τη διαφορά στους 32π. (31-63 στο 26’).

Ο Ηρακλής «χτύπησε» από την περιφέρεια και μείωσε στους 22π. (44-66 στο 31’), όμως, οι ερυθρόλευκοι απάντησαν άμεσα και με ένα επί μέρους 14-3 και βρέθηκαν στο +33 (47-80, στο 36’). Η τελική διαφορά των 35 πόντων ήταν η μεγαλύτερη που πήρε ο Ολυμπιακός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-25, 27-46, 42-66, 55-90

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σκουρτόπουλος): Γούλριτζ 18 (8/11 δίποντα, 2/3 βολές, 7 ριμπάουντ), Σκορδίλης, Φίλλιος, Αγραβάνης 9 (1), Τέιλορ 2, Χαριτόπουλος 3 (1), Πετανίδης, Ντάγκλας 1 (0/7 σουτ, 1/2 βολές), Τέρνερ 10 (2), Παπαδάκης 6 (2), Λιντς 6 (1/9 δίποντα, 4/6 βολές).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 4 (6 ασίστ), Ντόρσεϊ 21 (5/7 τρίποντα), Λούντζης, Λαρεντζάκης 6 (1/6 τρίποντα), Φαλ 7 (6 ριμπάουντ), Σλούκας 10 (1), Μάρτιν 4, Βεζένκοβ 10 (2/5 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα), Πρίντεζης 7 (1), Παπανικολάου 3 (1/5 τρίποντα), Ζαν Σαρλ 4, ΜακΚίσικ 8 (2).

 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 12:07 Σύνδεσμος σχολίου

    καλα βρε παιδια τοση γκρινια μετα απο νικη 35 ποντων , σε περιοδο που η ομαδα ακομα δενει και αν θελετε κραταει και μια πισινη στις δυναμεις γιατι εχει 5 ματς φωτια στην ευρωλιγκα να περιμενουν ?Παραφωνιες υπαρχουν ,δεκτο και σεβαστο αλλα οχι δα και "παλαιμαχοι ", 'λιγοι " , "ανεπαρκεις" και τα συναφη

  • Τζενη
    Τζενη Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 09:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα σε όλους, δεν νομίζω ότι τα βλέπουμε όλα ρόδινα, αλλά δεν τα βλέπουμε και όλα άσχημα, βλέπουμε μια ομάδα που προσπαθεί μέσα από τα παιχνίδια να δέσει, να βρει ρυθμό και αυτό πεποίθηση και την υποστηρίζουν, τώρα οποίος θέλει να τα βλέπει όλα μαύρα είναι δικαίωμα του και δικό μας δικαίωμα στο διαφορετικό ΖΗΤΏ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν υπάρχουν ονόματα μόνο ο δαφνοστεφανωμενος ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΑΣ

  • RedV
    RedV Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς βέβαια που υπάρχουν κι αυτοί που τα βλέπουν όλα ρόδινα στην ομάδα για να γελάμε λιγάκι...

  • Νικος
    Νικος Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 21:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Σακη εχεις απολυτο δικιο.ολοι οι αλλοι απ οτι διαβαζεις δεν ειδαν τιποτα καλο απο την ομαδα και η γκρινια γκρινια στοχευμενα στο παπ στον μακ κισικ και βεβαια τον μαρτιν που ζητημα να επαιξε 7 λεπτα λογω της λαθος αλλαγης του μπαρτζοκα που του ζητησε και συγγνωμη.σημερσ ειδα και λιγο λαρεντζακη στη γκρινια ενω λενε οτι ο ντορσυ μοιαζει με τον χαρισον.ημαρτον

  • RedV
    RedV Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενταξει, το παιχνίδι δεν χρήζει κριτικής αλλά κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν.

    1) Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Φαλ για να καταλάβει το τεχνικό τιμ ότι χρειάζεται ανάσες;
    2) Μακισικ και Λαρεντζακης πρέπει οπωσδήποτε να βάλουν πειθαρχία στο παιχνίδι τους. Ειδικά ο Μακισικ, που ο αυθορμητισμός του του κοστισε δυο μεγαλοπρεπεστατες τάπες.
    3) Ο Ντόρσει μου θυμίζει λίγο Χαρισον. Αν μπει το πρώτο σουτ και πάρει ψυχολογία θα κάνει γεμάτη εμφάνιση, αν όχι θα μείνει στα ρηχά.
    4) Είμαστε ήδη χαμένοι από χέρι αν εξακολουθησουμε να περιμένουμε την βελτίωση του Παπανικολάου. Δυστυχώς, αποδεικνύεται περίτρανα σε κάθε παιχνίδι πως δεν πρέπει να υπολογίζεται ως το βασικό μας 3αρι, ιδιαίτερα όσον αφορά τα παιχνίδια της Ευρωλιγκας(για κύπελλο και Basket League είναι μια χαρά αλλά μέχρι εκεί).
    5) Ο Μάρτιν έχει αρχίσει να καταντάει αρκετά εκνευριστικός. Σέντερ 25 χρονών που δεν ενδιαφέρεται να βελτιώσει το παιχνίδι του δεν έχει τύχη σε καμιά ομάδα. Αναλογικά, ο Λιβιο προσφέρει περισσότερα όταν παίζει στο 5, ειδικά σε άμυνα και ριμπαουντ(το ριμπάουντ που έχασε ο Μάρτιν μέσα από τα χέρια του μόνο ερασιτέχνης θα το έχανε). Δυστυχώς δεν πείθει κανέναν ότι μπορεί να βασιστεί πάνω του η ομάδα.
    6) Όπως είπα και σε άλλο post, πολύ θα ήθελα να δω την αντίδραση του Κώστα Αντετοκουμπο τώρα που η Βιλερμπαν απέκτησε τον Γκιστ και θα τρώει πάγκο. Αυτή τη στιγμή οι Γάλλοι εχουν 4 σέντερ και 3 φοργουορντ, να δούμε ποιος θα πρωτοπαιξει.
    7) Αντε να δούμε πόσο ακόμα θα τραβήξει η ιστορια με τον έκτο ξένο. Λες κι έχουν βαλθεί Μπαρτζωκας και διοίκηση να μας κάνουν τα νεύρα κρόσσια, όσον αφορά τα φετινά μεταγραφικά.

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ειδα το ματς, τωρα θα δω τα highlights ..αλλα ειδα σχολιο (σε αλλο site) να λεει οτι η ομαδα ειναι πολυ φορμαρισμενη για την εποχη, απλα ..να ξαναπουμε οτι οι πρωτες 5 αγωνιστικες στην Ευρωλιγκα ειναι δυσκολες (εχει Μπασκονια, Ρεαλ, Μπαρτσελονα ,Ζαλγκιρις, Τσσκα) οποτε ισως να μην ειναι κακο αυτο.. , ισως θελει απο την αρχη... . 2ον. Ο ενας λεει παραφωνια ο Παπ, ο αλλος ο Λαρετζακης, ο αλλος ο Μακισικ... καλα νταξει .. αμα ηταν ολα κομπλε θα εβαζε πανω απο 100 θα τα δουμε σε λιγες μερες που αρχιζει η Ευρωλιγκα ας περιμενουμε (για νεο παιχτη αλλη κουβεντα)...

  • redkorinthos
    redkorinthos Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάρτιν, παπανικολάου και μακκίσικ αποτελούν παραφωνία! Οι υπόλοιποι είναι σούπερ και πολύ δεμένοι μεταξύ τους! Απαιτείται οπωσδήποτε άμεσα η απόκτηση ενός 3-4αριού αθλητικού με έφεση στα ριμπάουντ και πολύ καλό σουτ! Δεν χρειάζεται απαραίτητα παίκτης με βαρύ βιογραφικό και εμπειρία στην ευρωλίγκα. Ένας αμερικανός 23-24 ετών από κολέγιο ή κομμένος απο το NBA που να έχει κίνητρο και όρεξη για δουλειά. Χρειάζεται ένας παίκτης-στοίχημα με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Υπάρχουν αρκετοι παίκτες-λαβράκια στην Αμερική που πληρούν τις παραπάνω προυποθέσεις και δεν κοστίζουν ακριβά! Απλά πρέπει να γίνει η σωστή επιλογή! Σήμερα με αντίπαλο μια ομάδα που φυσικά δεν είναι ούτε κατά διάνοια επιπέδου ευρωλίγκας φάνηκε η έλλειψη ενός τέτοιου αθλητικού παίκτη με έφεση στο ριμπάουντ! Χάθηκαν πολλά εύκολα αμυντικά ριμπάουντ και ανανεώθηκαν επιθέσεις του Ηρακλή! Εκείνος ο Μαρτιν ούτε εφημερίδα δεν μπορεί να πηδήξει!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
    ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΡΥΘΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ
    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ

  • Σανος
    Σανος Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευελπιστω να παρουμε παικτη στο 3 γιατι αυτο που ειδα με παπ με εβαλε σε σκεψεις και ελπίζω και τους αρμόδιους της ομαδας ιδίως τον μπαρτζωκα . 1/5 τρίποντα ? Και 1/6 ο λαρε? . Σε ματς που θα ηταν ντερμπι επιπεδου ευρωλιγκας και θα χρειαζονταν ανασες οι βασικοι τα χαμενα ελευθερα τριποντα αυτων των 2 θα μας κοστιζαν το ματς . Χρειαζεται παίκτης που τουλαχιστον τα ελευθερα τριποντα να τα βαζει . Και οι 2 σημερα χρεη πετατζή εκαναν . Τρομερη λυση θα ηταν ο βατζινσκι ο ανταμ αλλα εκλεισε σαραγόσα νομίζω .

  • Γιωργος 77
    Γιωργος 77 Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Red Goal, BRANDON KNIGHT???

    Θελω διαρκειας!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...