roumeliotis

leptokariopoulos

Και επίσημα Ντόρσεϊ στον Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Παίκτης του Θρύλου και με τη... βούλα είναι πλέον ο Τάιλερ Ντόρσεϊ καθώς ο Έλληνας διεθνής σούτινγκ γκαρντ υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά και ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Το who is whο

Γεννήθηκε: 18/02/1996 (Καλιφόρνια, ΗΠΑ)
Υπηκοότητα: Ελληνο-Αμερικανός
Ύψος: 1.96μ.
Θέση: Guard

Προηγούμενες ομάδες:
Oregon (2015–2017)
Atlanta Hawks (2017–2019)
Erie BayHawks (2017–2018)
Memphis Grizzlies (2019)
Memphis Hustle (2019)
Maccabi Tel Aviv (2019–2021)

Οι περσινοί αριθμοί του...

Στην Ευρωλίγκα σε 34 αγώνες είχε μέσο όρο 11.2 πόντους (78.8% βολές, 48% δίποντα, 39.4% τρίποντα), 2.7 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ). Στο πρωτάθλημα Ισραήλ σε 13 αγώνες είχε μ.ο. 11.7 πόντους (80.8% βολές, 40% δίποντα, 43.9% τρίποντα), 3.3 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ).

 ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Διασυλλογικές
Πρωταθλητής Ισραήλ (2020, 2021)

Ατομικές
Pac-12 All-Freshman team (2016)
Gatorade California Player of the Year (2015)".

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

41 σχόλια

  • Στεφανος
    Στεφανος Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 11:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλώς ήρθες παιχταρα στον Ολυμπιακό μας. Χασάν Μάρτιν ευτυχώς έκανε χειρουργείο τον Μάιο και θα είναι έτοιμος για την νέα σεζόν ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει άλλο τραυματισμο

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 10:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΤΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΕΦ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ 3ΑΡΙ ΤΟΝ ΠΑΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 5ΑΡΙ ΤΟΝ ΦΑΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΚΙΝΙΟ,ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΖ,ΜΑΝΩΛΑ,ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ, ΒΑΛΤΣΙΚ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.ΕΓΩ Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ (ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ)ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.ΠΕΡΣΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΔΩΔΕΚΑΤΟΙ.ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΈΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ(ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ)ΧΤΥΠΑΜΕ ΑΝΕΤΑ 10-11.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΙ.ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ (ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ).

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 02:53 Σύνδεσμος σχολίου

    @Creeper Καλα εννοειται οτι το μεχρι τελους εφευρεθηκε ως αντιπερισπασμος στα ρεζιλικια του ηχητικου και στις απληρωσιες, φαινομενο βεβαια που χρονολογειται αρκετα χρονια πισω (τα εχει πει ο Ιβκοβιτς σε δυο συνεντευξεις του οποιος θελει μπορει να ανατρεξει να τις διαβασει ξανα και να θυμηθει.....) Οπως προηγουμενως ειχε εφευρθει η κουτοπονηρια να φερουνε τον Μπλατ και να χρησιμοποιησουν την λαμψη του και το βιογραφικο του σαν κυματοθραυστη.Του πηρανε τις τριτοτεταρτες επιλογες και μετα βαζανε τα παπαγαλακια τους και τους κλακαδορους τους να λενε οτι ειναι αχρηστος οτι αλλοιωσε το DNA της ομαδας και κατι τετοιες αμπασκετες αηδιες. Χενρυ και Λοιντ ζηταγε Τουπαν και κερασια του φερνανε χωρις αυτο βεβαια να απαλλασει και τον ιδιο απο τις οποιες ευθυνες μπορει να ειχε.Ο ανθρωπος βεβαια σε γενικες γραμμες και καλους παικτες εφερε με τα λεφτα που του εδωσαν και την ομαδα ειχε 5η στο τελος του πρωτου γυρου μια νικη πισω απο την Εφες μεχρι να γινει σταση πληρωμων.....και επελθει η καταρρευση.
    Και επιμενουν οι τυχοδιωκτες κλακαδοροι να κοροιδευουν τον κοσμο οτι το μεχρι τελους πετυχε επειδη λεει αποσυρθηκε απο την προεδρια του βαζελου ο τρακης (οι μετοχες φυσικα δικες του ειναι ακομη) και ο βαζελος λειτουργει με εσοδα-εξοδα.Ο βαζελος καταντησε ετσι επειδη απεβιωσε ο Θανασης Γιαννακοπουλος και οι κληρονομοι διεμηνυσαν στον τρακη οτι χρηματα της ΒΙΑΝΕΞ και γενικα του ομιλου στον παναθηναικο ΤΕΛΟΣ.

    Το οτι απαξιωθηκε το ηδη μαραζωμενο προιον της Basket League μετα την αποχωρηση του Ολυμπιακου και τα βρηκε σκουρα με τα οικονομικα το παρεακι του "13-1"ειναι φυσικα μια αληθεια αλλα ακομη κι ετσι μια χαρα βολευονταν να κοροιδευονται μεταξυ τους και στο τελος να απονεμει ο Σωληνας το πρωταθλημα στην αγαπημενη του ομαδα που κερδιζε τους Προμηθεες και τα Λαυρια.
    Κανενα μεχρι τελους δεν τελειωσε τον γερο.Ο Αυγενακης τον τελειωσε, μπορει ο υπουργος να απετυχε παταγωδως να μεταρρυθμισει τις αλλες ομοσπονδιες και σε οποιες εκλογες αναμειχθηκε να γνωρισε πρωτοφανη πανωλεθρια αλλα τον Σωληνα με τον νομο που περασε με τις θητειες και τα ηλικιακα ορια παντως μια χαρα τον εκθρονισε.

    Δεν θα βγει ο Παπανικολαου φιλε αλλα το θεμα ειναι οτι το συστημα αυτο που λυμαινεται το μπασκετ εδω και δεκαετιες εχει πολυ βαθιες ριζες και το ζητουμενο ειναι η νεοεκλεγεισα ηγεσια της ομοσπονδιας να επισπευσει τις αλλαγες για να ξεβρωμισει οσο περισσοτερο και οσο συντομοτερα γινεται ο χωρος και να δουμε καθαρους τελικους.
    Γιατι καποιοι ανοητοι δεν εχουν καταλαβει τον τεραστιο κινδυνο που ελοχευει να παμε σε τελικους με αυτους εχοντας αυτην την φορα συντρηπτικα καλυτερη ομαδα (οπως ειχαμε κι αλλες σεζον που μας το κλεψανε) και να δουμε παλι τιποτα αισχη.Το απευχομαι ειλικρινα γιατι θα ειναι τραγικο.Για μενα καλα εκαναν οι αφοι και επανεφεραν την ομαδα στο ελληνικο πρωταθλημα.Αυτην την αποψη ειχα και συνεχιζω να την υποστηριζω.Δεν νοειται ο Ολυμπιακος να μην διεκδικει ΤΙΠΟΤΑ αφου στην Ευρωλιγκα πλεον ειμαστε φτωχοι συγγενεις και να τελειωνει τις αγωνιστικες του υποχρεωσεις απο Φλεβαρη μηνα.Οφειλουν ομως απο δω και περα να προασπισουν την αποφαση τους αυτη γιατι ξαναλεω ο ΜαμΡα μπορει να φυγει αλλα τα πιονια του μπορει να μεινουν ακομη για καιρο στην θεση τους.

  • Ilias7
    Ilias7 Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 23:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Rg γνωρίζεις ενδιαφέρον για μπροκχοφ;
    Συμφωνείς ότι θα ήταν ο ιδανικος

    REDGOAL: Φίλε δεν ξέρουμε κάτι. Αν δεν έχει ψυχολογικά όπως ο ίδιος είχε πει, είναι σούπερ

  • Kazabubu  7
    Kazabubu 7 Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 22:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ...μέχρι να μάθει να ξύνει τη μύτη του ο Ντόρσει, θα έχει βρει λιγνίτη (μας πληροφορεί ο ειδικός μελλοντολόγος)...
    ...και μέχρι να φύγει η "μούμια" (μας λέει ο καταθλιπτικός οπα7ός) θα πάει στράφι το "Μέχρι Τέλους" του Ολυμπιακού...

    Μάλιστα.
    Έτσι είναι (όπως τα λένε οι "ολυμπιακάρες" της Κανονικότητας).
    Βρε σεις : τόσο πολύ σας πείραξε η μεθοδική (χωρίς βεγγαλικά και φανφάρες) προετοιμασία της ΚΑΕ ;;;
    Ψάχνετε να βρείτε κάτι να γράψετε ;;;
    Κοιτάξτε τώρα από το κανάλι, τη φοβερή διοργάνωση του Europa League, και αφήστε για μας τους φτωχούς, την Euroleague.

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σωστός ο 7footer. Μια διακοπή συμβολαίου στον Μάρτιν μέχρι να αποθεραπευτει πληρως κι ενίσχυση με έβδομο ξένο στο 5. Όταν με το καλό αποθεραπευτει ο Χασαν θα ενισχύει την ομάδα στην Ευρωλιγκα ως τρίτο 5αρι. Την θέση του στην Α1 θα την παίρνει ο Χρηστιδης.

  • Chrisss
    Chrisss Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια απόφαση που εκ των υστέρων αποδείχθηκε σωστή , δηλαδή να χειρουργηθεί , δεν θα έπρεπε να θεωρηθεί εσφαλμένη και να τιμωρηθεί . Το γεγονός ότι δεν ενημέρωσε θα ήταν κατακριτέο μόνο στην περίπτωση που θα είχε οι πάρει λάθος απόφαση ως προς το χειρουργείο . Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα του αθλητή . Από κει και πέρα αν ο παίκτης είναι έτοιμος με την έναρξη της γιουρολιγκ δεν υπάρχει λόγος αλλαγής του προγραμματισμού της ομάδας , όποιος κι αν είναι αυτός .

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΑΚΗ... ο αλλος ελεγε δε θα ρθει κανενας απο τους 2 (Ντορσει,Τομας) και η χρονια ειναι ηδη τελειωμενη (ενω εχεις Α1, κυπελο και Ευρωλιγκα φετος) τι ειναι αυτοι ?? Ειναι Ολυμπιακοι ?? Στον Παναθηναικο τι να πουν δηλαδη που ηταν 16οι στην Ευρωλιγκα και στο Ποδοσφαιρο 5οι (νομιζω) ?? Αντι να ασχολουμαστε με το μπάσκετακι.. να γουσταρουμε ασχολουμαστε με αυτους (αλλα δε γινεται πρεπει καποιοι να τα πουν) αν δει μερικα σχολια κανεις θα νομιζει οτι μιλαμε για τη χειροτερη ομαδα στην Ελλαδα ενω ειναι η καλυτερη πχ

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ

  • 7footer
    7footer Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολοκληρωμένο γκαρντ με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μακάρι να προσαρμοστεί και να μείνει για χρόνια στον Ολυμπιακό.
    ΥΓ.: Χρειάζεται μία ωραία διακοπή συμβολαίου στον Μάρτιν μέχρι να αποθεραπευτεί εντελώς και να είναι σε θέση να προσφέρει στην ομάδα.
    Για να δει και ο ΜακΚισικ *who cares" !

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...