roumeliotis

Carwiz

Παίκτης του Θρύλου ο Ντόρσεϊ (video)

casino loutrakiou
redwell

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ τα βρήκε σε όλα τα διαδικαστικά με τον Θρύλο τηρώντας το ντιλ που είχε επιτευχθεί προ μηνών και συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, έχοντας απολαβές 800.000 δολάρια.

Το μόνο που απομένει πλέον για να ανακοινωθεί επίσημα είναι να αποσταλεί υπογεγραμμένο το συμβόλαιο, κάτι που αναμένεται να γίνει ακόμα και εντός της ημέρας και κατόπιν ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει επίσημα την απόκτησή του.

Μετά την προσθήκη του Τάιλερ Ντόρσεϊ ο οποίος πέτυχε στο φινάλε των επαφών αυτό που ήθελε, να έρθει δηλαδή για μια σεζόν με ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπορεί να φύγει για το ΝΒΑ το επόμενο καλοκαίρι αν προκύψει αυτό που ψάχνει, οι ερυθρόλευκου φουλάρουν για 3άρι...

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

107 σχόλια

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 14:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 2-3 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΞΩ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΕΦ.ΤΙ;ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ; ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ.ΣΤΟ 5 ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ 40 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕΝΤΕΡ Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ(ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ). ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ,ΣΑΚΗΣ.

  • MK7
    MK7 Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωμικοτραγικες καταστασεις παλι στον μπασκετικο Ολυμπιακο, οργανισμος στελεχωμενος απο ανεπαρκείς. Βγηκαν τα μμε μας να δικαιολογησουν τωρα τα αδικαιολογητα οτι δηθεν το νεο χειρουργειο ηταν απαραιτητο και οτι ο Μαρτιν θα κληθει να πληρωσει προστιμο για το οτι πηγε στην πατριδα του να χειρουργηθει αλλα ενημερωσε για την επεμβαση ετεροχρονισμενα.
    Μ'αυτα και μ'αυτα λοιπον ο Ολυμπιακος θα δωσει φιλικα μονο με τον καταπονημενο απο τους Ολυμπιακους Αγωνες Φαλ.....Μαλιστα
    Δηλαδη ειτε η πρωτη επεμβαση ηταν αποτυχημενη ειτε ο καθενας κανει οτι γουσταρει.
    Κλαινε απ'τα γελια οι γλαροι πανω απο το ΣΕΦ

  • Creeper
    Creeper Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 00:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal υπάρχει θέμα όπως φαίνεται με τον Χασάν! Η πρώτη εγχείρηση δεν πέτυχε (τι έκπληξη!!!) και λέγεται οτι έκανε δεύτερη εγχείρηση στην Αμερική χωρίς την άδεια του Ολυμπιακού!!! Ισχύει αυτό??? Θα γίνει επιτέλους κανένα ρεπορτάζ για το ανεπερκέστατο ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού???

  • Κοκκιν
    Κοκκιν Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντόρσεϊ.κανει.το.θρυλο.μας.ομαδαρα.οκ

  • Άρης
    Άρης Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν εχει ανακοινωθει ακομη και ανησυχω....

  • Τσαντας
    Τσαντας Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    O καρτερ λεει, μενει λαυριο. Οτι καλυτερο, να τον εχουμε απο κοντα, ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η μοιρα. Προμηθεας, Λαυριο, Περιστερι εχουν φτιαξει καλες ομαδουλες. Και ο παοκ θα ειναι συμπαθητικος. Για την Αεκ, δεν ξερω. Ακομα και οι ηρακλης, ιωνικος εχουν ενισχυθει. Αντε να φυγει και το απολοιθωμα με το καλο, να ευχαριστηθουμε λιγο ελληνικο μπασκετακι

  • ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΑΑΑΑΑ ΣΑΚΗΣ
    ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΑΑΑΑΑ ΣΑΚΗΣ Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΩΕΩΕΩΕΩΕΩΕΩΕΕ
    ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΩΕΩΕΩΕΩΕΩΕΩΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΦΕΤΟΣ
    ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΒΑ

  • Creeper
    Creeper Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedV Πάντως αυτά που είπε για το μονοετές συμβόλαιο του Ντόρσει και τον Λόιντ έχει μεγάλο δίκιο φίλε. Να του δώσουμε και ένα μικρό credit.

  • Ανεστης
    Ανεστης Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτο που δεν εχουν καταλαβει οι περισσοτεροι ειναι οτι οι πραγματικα καλα παιχτες στην ευρωλιγκα ειναι πολλοι λιγοι πλεον.Το ροστερ του ολυμπιακου ειναι πραγματικα πολυ καλο αν αναλογιστουμε τα μπατζετ των ομαδων που εχουν μπατζετ κρατικα(ρωσια,τουρκια) η ποδοσφαιρικων κλαμπ(ρεαλ μπαρτσα).Επισης τα μπατζετ ειναι πολυ σχετικα σε σχεση με την αξια των παιχτων.
    Θεση 1:Ο καλυτερος pg ειναι ο λαρκιν ,αμεσως μετα ειναι οι σλουκι καλαθης(και βαση κασε).Οι ρεαλ(γκος) τσσκα(λουντμ.)αρμανι(36χρ σερχι),φενερ (χενρι) ,μπασκονια( μπολν) ερχονται μετα.Αρα ο ολυμιακος εχει στο ροστερ τον δευτερο καλυτερο pg(αξια και κασε) σε ολοκληρη την λιγκα.Σαν δευτερο εχει εναν απο τους καλυτερους αμυντικους pg (μαζι με καλαθη,χακετ) και στην top10 γενικα.
    Θεση 2:Εδω οι μεγαλες ομαδες διαθετουν τους πιο ακριβους και καλυτερους παιχτες τους.Μισιτσ,σβεντ,ντε κολο,χιγκινς,ντιλεινι(κασε 2+).Η ρεαλ εχει το 36χρ γιουλ,η ζενιτ τον λοιντ της μιας χρονιας.Ο ολυμπιακος πηρε λοιπον τον πιο μικρο ηλικιακα με μεγαλη εξελιξη ντορσει του 40% τρ. και πισω του εχει τον πιο αθλητικο παιχτη της λιγκας(ο γιασικεβιτσιους το λεει οχι εγω) και εναν τιμιο ρολιστα (λαρε).
    Θεση 3:Το νουμερο ενα τριαρι της λιγκας ειναι ο κλαιμπερν με διαφορα.Αμεσως μετα βαση καριερας,αξιας,κασε(1 εκ) ειναι ο παπ(ερωτηματικο ο προσφατος τραυμ.).Κοντα του οι παπαπετρου,σιλντς,καλινιτς,σιμον.Οι γκεντραιτις,χανγκα,αμπρινες,πιερ,ζιπτσερ κλπ δεν νομιζω οτι συγκρινονται με παπ.Βεβαια μειον του ολυμπιακου ειναι το βαθος σε αυτην την θεση.
    Θεση 4:Νουμερο 1 ειναι ο μιροτιτς.Περσι μετα απο αυτον τα καλυτερα sf της λιγκας σε νουμερα ηταν ο πολοναρα και βεζενκοφ.Οι μπραουν και σενκελια ηταν τραγικοι,ο τομας(ζενιτ πηγε ουνιξ) εκανε χρονια καριερας αλλα ειναι 36.Ο λεντει πηγε Eurocup.Ο γιαμπουσαλε(πολυ εξελιξιμος) πηγε ρεαλ.Ο βεζενκοφ ειναι ο πιο νεος απολους και ο καλυτερος σουτερ απολους.Το πραγματικο του κασε ειναι 1+ αλλα εμεις τον εχουμε με 550 χιλ.Πισω του υπαρχει ο legend της ευρωλιγκας που στα 36 του για 10 λεπτα κανει πλακα σε ολα τα φοργουορντ της λιγκας.
    Θεση 5:Σε επιπεδο ονοματων,καριερας και κασε οι περισσοτερες ομαδες της λιγκας ειναι πολυ πανω απο εμας.Ομως ο ρουκι χασαν ηταν ο πρωτος σε 2π% σε ολη την λιγκα και ο φολ δευτερος σεντερ σε 2π% .Μετα απο ταβαρες ο φολ ηταν ο καλυτερος 7footer σε στατιστικη με τριτο τον παπαγιαννη.Ομως βεσελι,μιλου ηταν με τραυματισμους.Η ρεαλ εχει δευτερο σεντερ τον παιχταρα πουαριε(στην εθνικη γαλλιας ομως ηταν πισω απο φολ στο ροτεσιον).Σε επιπεδο μπατζετ η θση 5(του ολυμπιακου) ειναι απο τις πιο φτηνες στην ευρωλιγκα(περιπου 1 εκ και οι 2 παιχτες) οταν η τσσκα δινει 2,5 μονο στον μιλου.Εδω προσπαθουμε να κοροιδεψουμε τους υπολοιπους οπως με χαινς (300 χ) και ντορσει (400χ) κοντρα στον κριστιτσ των 2,5 εκατ.
    Για να καταληξω με το θεμα μπατζετ ,μερικα ερωτηματα.
    Θα θελατε στην ομαδα τον γιουλ(36 χρ με πολλους τραυμ) των 1,7 εκ η τον ντορσει των 850χ??
    Θα θελατε στην ομαδα τον αμπρινες των 1,8 εκ η τον παπ των 950χ??
    Αν εισασταν προεδρος του ολυμπιακου θα δινατε το μισο μπατζετ της ομαδας στον μιροτιτς που σουταρε σε πλει οφ και φαιναλ φορ με 32% η θα εχατε τον εξελιξ βεζενκοφ με το 1 ογδοο των χρηματων????

  • Τσαντας
    Τσαντας Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    MK7, φίλε δεν τον συνέκρινα με τον Σπανούλη. Είναι άδικο όπως λες. Επίσης, είναι διαφορετικοί παίκτες, αλλα και το μπάσκετ είναι πολυ διαφορετικό σε σχέση με το 12, συμπληρώνω εγώ. Η περιφέρεια πράγματι είναι πολύ καλά στημένη γύρω του, με παίκτες που να ταιριάζουν στο πλάι του. Δεν υπάρχει κανένας παίκτης, που να μπορεί να τον αντικαταστήσει, σε περίπτωση που δεν παίζει καλά σε ένα παιχνίδι. Πρέπει επομένως, αυτός να ηγηθεί, προφανώς. Η απόδοση που θα πιάσει και η σταθερότητα που θα έχει, είναι το μακράν σημαντικότερο βαρόμετρο για την πορεία της ομάδας, εγώ αυτό ισχυρίζομαι. Εάν ο Σλούκας είναι εξαιρετικός πιστεύω ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να τα πάμε εξαιρετικά, αν είναι μέτριος τοτε είναι πιθανόν να τα πάμε μέτρια. Εγώ τον υποστηρίζω φουλ, όπως και όλους τους παίκτες της ομάδας. Για το ότι επέλεξε να έρθει Ελλάδα και για προσωπικούς λόγους (να ναι καλά κιόλας το παιδί, μιας και είναι νιόπαντρο), συμφωνώ. Αλλά και το δέσιμο του με την ομάδα θεωρώ ότι έπαιξε ρολο. Από επάγγελματικης άποψης ήταν η όχι safe επιλογή, που θα μπορούσε είτε να τον αποθεώσει είτε όμως και να τον εκθέσει, βλέπε περίπτωση Παπαλουκά, που αν έμενε Μόσχα μέχρι τα γεράματα θα ήταν άρχοντας και βασιλιάς, ενώ επιλογοντας Ολυμπιακό (με το αζημιοτο ) έφαγε το κράξιμο της αρκούδας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...