roumeliotis

leptokariopoulos

Πέρασαν ιατρικά-εργομετρικά οι παίκτες (pics)

casino loutrakiou
redwell

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για τη σεζόν 2021-22, οι παίκτες του Θρύλου έκαναν τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Αυτές έλαβαν χώρα στο Ιατρικό Αθηνών στο Ψυχικό και τα εργομετρικά τεστ στο «Ομοιόστασις - Ολιστικό Κέντρο» υπό τις οδηγίες του συνεργάτη της ομάδας, κ. Γιώργου Λέων.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν τις ατομικές προπονήσεις μέχρι τις 19 Αυγούστου, οπότε και έχει προγραμματιστεί η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας.

all about house
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • Αντωνης
    Αντωνης Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχα red μου εριξες τρελό ακυρο…
    Χαχαχα

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 02:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Φοβερό work ethic ο Walkup, τρομερή προσθήκη για την ομάδα μας. Μέχρι στιγμής όλοι είναι ΚΑΙ καλοί χαρακτήρες, με αρχηγούς Πριντεζη/Σλούκα/Παπ.

    Θα μου πείτε οι χαρακτήρες δεν παίζουν μπάσκετ, αλλά σίγουρα βοηθάνε σε μία ομάδα να δεθεί, και να προσπερνάει με επιτυχία τις αναταράξεις, αλλά και με ταπεινότητα τις επιτυχίες.

    Μπαρτζώκα εξέπληξέ μας, φτιάξε ομάδα Λονδίνου να τρελαθούμε και να σε παραδεχτούμε! Δεν έχεις και δικαιολογία "Σπανούλη" πλέον!

    Παιδιά, 12οι βγήκαμε πέρυσι, όχι 16οι σαν κάτι άλλους. Με Παπ θα πηγαίναμε για 10οι και με Goss/Koufo (είχαν προταθεί) τον Δεκέμβριο, σίγουρα 8αδα. Έστω αργά, ελπίζω να έμαθαν από τα λάθη τους.

    Καλή χρονιά στην ομάδα μας, και το κυριότερο, με υγεία!

  • Αντώνης
    Αντώνης Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά συγγνώμη, αλλά αν βλέπω καλά στη φωτο είναι ο Βεζένκοβ?
    Έχει γίνει λίγο τούμπανο στα βάρη ή μου φαίνεται?
    Μπράβο του!
    Φαίνεται να δουλεύει τις αδυναμίες του ....

    REDGOAL: Ο Γουόκαπ είναι

  • Doc7
    Doc7 Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε lawyer εγω θα συμφωνήσω μαζι σου ότι μπορεί να φέρουν τον αντίστοιχο Τσέρυ , το έχουν κάνει άλλωστε ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Απλα ήθελα να σου πω μην εχεις καμμία εμπιστοσύνη στον συγκεκριμένο που το ανέβασε αυτό το άρθρο που αναφέρεις. Ειναι εριστικός , γράφει με ένα ύφος αδικαιολόγητης «μαγκιάς»και γενικά δίνει την εντύπωση ότι θέλει να αποπροσανατολίσει!
    Όλοι λέγαν πχ ότι ο θρύλος έκλεισε τον Σλουκα κ αυτός το ίδιο απόγευμα ανέβασε για τις βάρκες που κουνιούνται στο Μικρολίμανο! Το κάνει συνέχεια .Πιο κατευθυνόμενος κ από ολα τα τηλεκατευθυνόμενα του γιου μου!
    Κατά τα λοιπά μακάρι κατ εμε να έρθει ο Τομας μεταξύ των δυο. Ο Ντορσει θεωρώ ότι δεν ειναι αυτό που ψάχνουμε γιατί σε καμμία περίπτωση δεν τον λες σκόρερ. Απλα έχουν κολλήσει με το διαβατήριο του.

  • lawyer7
    lawyer7 Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν έρθει κανένας εκ των δυο, θα έρθει ο αντίστοιχος ''Τσέρι'' για τη θέση 2. Ήδη άρχισε να καλλιεργείται κλίμα ότι η ομάδα δεν χρειάζεται σκορερ και ότι η επίθεση είναι πρωτίστως θέμα ομαδικής δουλειάς. Εν τω μεταξύ ο Σλούκας πάντοτε στην καριέρα του είχε δίπλα έναν παίκτη που να την βάζει εύκολα στο καλάθι. Την μόνη χρονιά που δεν είχε τα είδαμε τα αποτελέσματα. Είναι αυτή η περίφημη τελευταία - κρίσιμη κίνηση που όλο την περιμένουμε να γίνει τα τελευταία χρόνια και όλο δε γίνεται.

  • Sak-podence7
    Sak-podence7 Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL θα εχουμε εξελιξεις μεχρι το Σάββ/Κυριάκο στης μεταγραφες κ αν ναι ποσες πιστεύεις;;

    REDGOAL: Φίλε εξελίξεις θα έχουμε σίγουρα από το μέτωπο των απαντήσεων που περιμένουν, Ντόρσεϊ και Τόμας. Από 'κει και πέρα, δεν ξέρουμε τι έχουν δουλέψει αν δεν έρθει κανένας εκ των δυο...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...