roumeliotis

lentiamo

Διεθνές τουρνουά Θρύλου κατά κορονοϊού

casino loutrakiou
redwell

Τουρνουά για την καταπολέμηση του κορονοϊού διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στις αρχές Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, της Μονακό και του Λαυρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Η μάχη κατά της Πανδημίας συνεχίζεται και μαζί συνεχίζονται οι φιλικοί αγώνες του Ολυμπιακού, που είναι αφιερωμένοι σε αυτό το σκοπό!

Ως συνέχεια των «bwin Monday Night Against Covid-19», παιχνίδια μέσα από τα οποία κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με τους χορηγούς της πρόσφερε σημαντική ενίσχυση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και υποστήριξε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν από τον κορονοϊό, έρχεται το «bwin Tournament against Covid-19»!

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

28 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 16:35 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal Υπαρχει καποιος λογος που δεν περναει ΠΟΤΕ το σχολιο μου αναφορικα με την αγορα των Ζιοβανι-Ζαχοβιτς απο την διοικηση του Σωκρατη Κοκκαλη?

    REDGOAL: Φίλε δεν έχουμε την ίδια πληροφόρηση. Αν έχεις αποδείξεις για αυτά που λες στείλτα μας στο info@redgoal.gr να τα τσεκάρουμε και να τα προβάλουμε να τα μάθει και ο κόσμος. Μέχρι να μας τα στείλεις, επίτρεψέ μας να πιστεύουμε ότι μαθαίνουμε εμείς και όχι ό,τι λέει ένας ανώνυμος σχολιαστής. Ό,τι απόδειξη έχεις στείλε τη

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέτος είναι η τελευταία ευκαιρία του Μπαρτζώκα να αποδείξει ότι είναι ακόμα προπονητής επιπέδου Euroleague επαναφέροντας την ομάδα στις καλές πορείες και το καλό μπάσκετ. Οι δύο πρώτες μεταγραφές του έδειξαν ότι έμαθε από τα λάθη του και πάει σε πιο ορθολογικές λύσεις. Ο Λούντζης ήρθε σαν συμπλήρωμα και λογικά θα προσφέρει παραπάνω από τον κανέναν που είχαμε σε αυτό το ρόλο.
    Λογικά τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και ο Κάρτερ ο οποίος νομίζω θα έχει τον ρόλο του παίχτη που θα έρχεται από τον πάγκο και θα προσφέρει instant ofence (σαν τον Έρικ Γκριν παλαιότερα, σαφώς βέβαια είναι πολύ κατώτερος ακόμα ποιοτικά). Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να εξελιχθεί σε παράγοντα Χ της ομάδας, το κρυφό της όπλο που θα κάνει τη ζημιά χωρίς να τον υπολογίζουν οι αντίπαλοι. Σε μια περιφέρεια με Σλούκα-Γουόκαπ-Μακίσικ-(Ντόρσει), ο τελευταίος που περιμένεις να σου κάνει τη ζημιά είναι ο Κάρτερ.
    Βέβαια αν του δοθεί ένας τέτοιος ρόλος αυτόματα σημαίνει πως ο Μακίσικ μετακινείται σχεδόν μόνιμα στο 3. Φέτος έδειξε να δυσκολεύεται όταν αγωνιζόταν εκεί και στην επίθεση και ειδικά στην άμυνα με αντιπάλους που ποστάρουν(χαρακτηριστικότερο παράδειγμα νομίζω με αντίπαλο τον Κάλινιτς). Οπότε θεωρώ ότι χρειάζεσαι έναν παίχτη καθαρό 3, έστω και κάποιο λαβράκι των 400-500χιλ, με κύριο χαρακτηριστικό το σουτ (γύρω στο 40-42% ιδανικά) και το ύψος (ιδανικά στα 2,03-2,05). Με αυτά τα χαρακτηριστικά υπάρχει βέβαια και ο Έντι που αποχώρησε από την Φενέρ και δεν νομίζω να έχει πολύ ακριβό συμβόλαιο.
    Στους ψηλούς μένει λογικά μια ακόμα προσθήκη συμπληρωματικού παίχτη που από ότι φαίνεται θα είναι ο Αγραβάνης. Για το ελληνικό πρωτάθλημα και για 8-10 λεπτά στην Euroleague με συγκεκριμένο ρόλο νομίζω μια χαρά είναι. Η περίπτωση του Ζαν Σαρλ νομίζω θα εξαρτηθεί από τις περιπτώσεις που θα προκύψουν τέλος Αυγούστου από τα κοψίματα του ΝΒΑ.
    Νομίζω χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσουμε τους Χουγκάζ και Ρογκαβόπουλο, διότι πέρα από την ενίσχυση του ελληνικού κορμού θα σου έδιναν την ευχέρεια σε περίπτωση ναυαγίου με τον Ντόρσει να αποκτήσεις ξένο παίχτη σκόρερ δίνοντας τους παράλληλα πιο ενεργό ρόλο. Νομίζω δεν θα είχε κανείς μας παράπονο αν στηριζόντουσταν αυτά τα παιδιά, όπως είχε γίνει παλαιότερα με τους Σλούκα, Παπανικολάου και τους λοιπούς.
    Ιδανικά για εμένα αν το ρόστερ ολοκληρωθεί με τον εξής τρόπο θα είμαστε αρκετά καλά:
    1) Σλούκας-Γουόκαπ-Λούντζης
    2) Ντόρσει-Μακίσικ-Λαρετζάκης-Κάρτερ
    3) Παπανικολάου-Έντι-(Χαραλαμπόπουλος, μόνο για το πρωτάθλημα σαν τελευταία ευκαιρία)
    4) Βεζένκοφ-(Ζαν Σαρλ)-Πρίντεζης
    5)Φολ-Μάρτιν-Αγραβάνης
    Ρόστερ με 7 ξένους, όπου ο ένας μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο Euroleague.

  • VAGELIS ARGOS 7
    VAGELIS ARGOS 7 Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 12:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενα καλό σενάριο, θα έλεγα ονειρικο και εφ όσον συνεχίζει να μας αγνοεί ο κύριος Τάιλερ Ντόρσεϊ, θα ήταν η ομάδα μας να προχωρήσει στην απόκτηση του Μάικ Τζέιμς. Ναι του Μάικ Τζέιμς. Εκρηκτικός σούπερ παίχτης, για πολλά πράγματα, που αν βρει χημεία με την ομάδα και καταφέρει ο κωουτς να τον έχει ήρεμο άνετα πάμε στους 8 και από κει και πέρα μπορούμε να ονειρευόμαστε και για κάτι περισσότερο. Αν υποθέσουμε ότι θα συμμετέχουμε στην Α1 τότε όπως όλα τα παιδιά γράφουν εδώ θα έχουμε συν 3 εκατομμύρια ευρώ στα έσοδα μας. Δίνεις τα δύο στον Μάικ, και άλλα 800 χιλιάρικα για να πάρεις ένα αξιοπρεπέστατο 3αρι. Τα υπόλοιπα 200 χιλιάρικα τα δίνεις στον Αγραβάνη και έχεις μια ομάδα για πάρα πολλυ μεγάλα πράγματα!! Ολυμπιακός είμαστε, αξίζουμε μια μεταγραφή όπως του Μάικ! Οι φίλαθλοι μας θα τον αγκαλιάσουν και θα τον στηρίξουν. Η ομάδα μας θα αναβαθμιστεί και του χρόνου οι σπόνσορες θα δίνουν τα διπλάσια χρήματα για την ομάδα μας. Τα διαρκείας θα εξαφανιστούν σε μια μέρα. Εδώ η Ούνιξ πήρε Χεζονια και Μπράουν! Αν έχουν ακόμα όραμα τα αδέλφια τέτοια μεταγραφή πρέπει να κάνουν. Αξίζει ο κόσμος και οι οπαδοί του Ολυμπιακού μας να γευτούν μια τέτοιου βεληνεκούς μεταγραφή.

  • Dimitris
    Dimitris Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 10:47 Σύνδεσμος σχολίου

    καλημερα,προσωπικα ,με χολινσ στο τρια και καρτερ,κακλαμανακη ή καββαδα,θα ημουν ευχαριστημενος.Υπο την προυπόθεση βέβαια να αναβαθμιστει ο ρολος του λαρετζακη και να βρει ρόλο ο λουτζης. ευχαριστω

  • RedV
    RedV Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουφός για 3ο σεντερ(νταμπλ-νταμπλ έκανε χθες), ανανέωση Χαραλαμπόπουλου για τρίτη επιλογή στο 3 με λιγότερα χρηματα(με Α1 θα πάρει περισσότερο χρόνο και μπορεί να αρχίσει να παίζει καλά), Ντορσει στο 2 κι από κει και πέρα είτε μεταγραφή ξένου στο 3(αν και το βλέπω δύσκολο πλέον αφού δεν είμαστε ικανοί ούτε τον Μούσα να κλείσουμε) είτε Μακισικ στο 3 και Κάρτερ δευτεροτριτη επιλογή στο 2. Επίσης, Χρηστιδης σαν 4η επιλογή στο 4 σε περίπτωση τραυματισμού του Πριντεζη που είναι επιρρεπής πλέον. Ξέρω ότι δεν σας γεμίζει το μάτι αυτό το σχημα(κι εγώ θα ήθελα κάτι καλύτερο, ειδικά στο 3) αλλά με τέτοια διοίκηση και τέτοιο προπονητή που έχουμε δεν νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε απαίτηση για περισσότερα. Δυστυχώς ξαναζούμε τα πέτρινα χρόνια του τμήματος...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 00:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσωπικά προτιμώ Σλούκα από Pangos, και ο Σλούκας θα απελευθερωθεί με Walkup, αλλά η ομάδα δεν χρειάζεται κι άλλο άσσο! Θέλουμε κλασσικό shooting guard και small forward.

    Από ότι βλέπω ένας παίχτης θα έρθει, και Έλληνας για 3ος σέντερ δεν βλέπω να υπάρχει. Θα βολευτω και εγώ με κάνα Αγραβάνη για τελευταίο ημι-ψηλό μου φαίνεται..

    Με Μπαρτζώκα είχε έρθει και τότε, και δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια..

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 23:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ;
    ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΡΝΕ ΖΙΟ ΡΙΜΠΟ ΑΛΛΑ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ
    ΤΑ 30 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΖΙΟ ΖΑΧΟΒΙΤΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ 50 ΕΚ.ΕΥΡΩ

    ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΕΤΣΟΥ ΠΟΤΕΝΣΕ ΤΣΙΜΙΚΑ
    ΛΟΓΙΚΟ
    ΗΡΘΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ....

  • GR7
    GR7 Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal η ομάδα θα πάει για δυο μεταγραφές; Και αν ναι θα πάμε για ένα τριάρι και ένα δυάρι ή παλι θα παμε για δυο γκάρντ και θα κάνουμε το λάθος να βάλουμε τον Μακ Κίσικ στο 3;Πάντως για να κλείσει το ρόστερ πρε΄πει εκτος απο δυο ''Ευρωλιγκάτες'' κινήσεις να πάρουμε και ένα τρίτο πεντάρι ,ειτε Έλληνα είτε ξένο για 100-200 χιλιάδες ευρω. Ιδανικό για εμένα θα ήταν να πάρουμε Ντόρσει , Χάνγκα ή Έρικσον και ένα πεντάρι λαυράκι απο Ισραήλ ή Τουρκία ή Ιταλία

    REDGOAL: Πρώτος στόχος είναι ενας σκόρερ. Μετά, ανάλογα και με το πώς θα πάει ο Παπανικολάου, θα έρθει κι άλλος παίκτης...

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ξέρουμε γιατί ο παπασταθοπουλος είναι σε καραντίνα χωρίς να έχει κορωνοιο? Με τη λογική αυτή δε πρέπει να μπει σε καραντίνα όλο το τμήμα? Ξέρουμε τι ισχύει?

    REDGOAL: Φίλε δεν ξέρουμε. Ό,τι μας μεταφέρει η ομάδα λέμε

  • Panos 7
    Panos 7 Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 18:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ισως τωρα που εκλεισε ο ρογκαβοπουλος στον προμιθεα να επιστρεψει ο χαραλαμποπουλος με μειωμενο συμβολαιο.θελουμε βεβαια και ξενο 3αρι.υπομονη!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...