roumeliotis

leptokariopoulos

Αρχές Οκτώβρη ξεκινά η Basket League

casino loutrakiou
redwell

Στις 2 Οκτωβρίου ορίστηκε να γίνει η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Basket League της περιόδου 2021-22 ενώ στις 25 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει η νέα σεζόν με το Σούπερ Καπ στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας, «Δημήτριος Τόφαλος», και τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της τελικής κατάταξης της περασμένης σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

Στη σημερινή (21/07) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε το τζάμπολ της σεζόν για το επαγγελματικό μπάσκετ να πραγματοποιηθεί το διήμερο 25-26 του ερχόμενου Σεπτεμβρίου με τη διεξαγωγή του θεσμού του Super Cup.

Στο θεσμό που «εγκαινίασε» την προηγουμένη αγωνιστική περίοδο ο Σύνδεσμος θα πάρουν μέρος οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης της περασμένης σεζόν της Stoiximan Basket League (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Λαύριο Megabolt, ΑΕΚ, Προμηθέας).

Το φετινό Super Cup θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας, «Δημήτριος Τόφαλος».

Η έναρξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League ορίστηκε για το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

Αποφασίστηκε ακόμη η ανανέωση της συνεργασίας χορηγίας με την κορυφαία ελληνική εταιρεία πετρελοειδών, EKO, η οποία σταθερά βρίσκεται στο πλευρό του ΕΣΑΚΕ από το 2018 και την αναβίωση του θεσμού του All Star Game.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • Στεφανος
    Στεφανος Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Nickman επειδή εχουμε τα ίδια αισθήματα για τον βαζελο δεν πειράζει που δεν παιρνουμε Χεζόνια μόνο που προτιμησε την Ούνικς (όπως γράφουν τα ΜΜΕ σημερα) καταλαβαίνουν το μέγεθος της ομάδας τους που θυμίζει Βαρέζε και τους πονα περισοτερο

  • Αλεξανδρος
    Αλεξανδρος Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό redgoal πριν λίγο καιρό μας είχες πει για μια βόμβα που ψήνεται στα μεταγραφικά. Αυτή ήταν ο μητογλου ή κάποιος άλλος παίχτης? Με λίγα λόγια εξακολουθεί να ισχύει η πιθανότητα μεταγραφικής βόμβας ή όχι? Σε παρακαλώ απάντησέ μου χωρίς υπαινιγμούς. Ρε προεδραρες σας παρακαλώ πολύ. Κάντε κάτι να μας θυμίσατε ότι είστε εδώ. Πάρτε το χεζονια να τρελαθούμε όλοι οι γαυροι και να τρελανουνε και τους απέναντι...χεζονια, ντορσει κ φύγαμε για f4!!!

    REDGOAL: Φίλε ο Μήτογλου ήταν

  • Kostasss
    Kostasss Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 15:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Rd θα μαστε α1 θα ανέβουμε οπωσ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα στο redgoal και σε όλους του φίλους! Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο σχετικό με το μέλλον της ομάδας.
    Λογικά του χρόνου τέτοια εποχή θα αναζητούμε ή θα έχουμε βρει καινούριο προπονητή, ειδικά αν ο κόουτς παρουσιάσει ίδια εικόνα ομάδας με φέτος και κάνει αντίστοιχη πορεία. Ο μόνος τρόπος που ίσως υπάρχει για να μείνει είναι να μας οδηγήσει final 4 και να πάρουμε το πρωτάθλημα, αποδίδοντας παράλληλα και καλό μπάσκετ. Θα ήθελα λοιπόν να δω στον πάγκο του Ολυμπιακού έναν νέο άνθρωπο με καινούριες φρέσκιες ιδέες που να κάνει την ομάδα ναι παίζει σύγχρονο μπάσκετ(γι'αυτό διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για την καταλληλότητα του Τόμιτς ως head coach διότι δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ξεφύγει από τις αρχές του βαλκανικού μπάσκετ). Επίσης το σταφ θα ήθελα να απαρτίζεται από έλληνες προπονητές που ξεχωρίζουν στην Α1 π.χ Σερέλης(παράλληλα να έχει και το ρόλο να βρίσκει ταλέντα που έχει αποδείξει πως μπορεί), Γιατράς, ίσως σε πιο δεύτερη μοίρα Καστρίτης και Καλαμπάκος.
    Ο Σπανούλης σε ρόλο GM δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να ανταποκριθεί, όχι λόγω ικανοτήτων αλλά λόγω του ιδιαίτερου του χαρακτήρα. Σε αυτή τη θέση ίσως να ήταν πιο αποτελεσματικός κάποιος πιο διαλακτικός όπως π.χ ο Παπαλουκάς.
    Φέτος ήταν ευκαιρία για παιδομάζωμα με του Χουγκάζ, Ρογκαβόπουλο και Μαντζούκα να ξεχωρίζουν. Οι δύο χάθηκαν ας ελπίσουμε να αποκτηθεί έστω ο τρίτος και να εξελιχθεί. Νομίζω δεν θα είχε κανείς παράπονο από τους ιθύνοντες αν αποκτούσαν τους προαναφερθέντες ακόμα και σαν δεύτερες λύσεις με σημαντικό ρόλο ειδικά τους Χουγκάζ και Μαντζούκα (τριάδα στο 4 με Βεζένκοφ-Μαντζούκα-Χουγκάζ). Ας αξιοποιηθούν τουλάχιστον σε 1-2 χρόνια οι Κολοβέρος και Νικολαίδης που φαίνεται ότι έχουν προοπτικές.
    Όσον αφορά τη φετινή ομάδα και τις προσθήκες που απομένουν. Στα γκαρντ έχουμε τις γνωστές δύο υποθέσεις να περιμένουμε. Τον κλεισμένο Κάρτερ και τον θετικά προκείμενο Ντόρσει. Στο 3 επικρατεί σιγή ιχθύος για το αν θα αποκτηθεί ή όχι παίχτης και τι χαρακτηριστικά θα έχει. Στους ψηλούς ακούγεται τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερο το όνομα του Αγραβάνη. Νομίζω με βάση αυτά που σου δίνει η αγορά στους έλληνες ψηλούς αποτελεί καλή λύση, αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των ψηλών, γνωρίζει την ομάδα και σίγουρα θα βοηθήσει περισσότερο από τον κανέναν που είχαμε φέτος σε αυτό τον ρόλο. Λογικά μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχουν ξεκαθαρίσει όλες οι υποθέσεις.

  • Nickman7
    Nickman7 Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω τωρα που ειμαι αντιπαναθηναικος μεχρι το κοκαλο, ποσο θα ηθελα να δω τον Χεζονια στον Ολυμπιακο μονο και μονο για να τα παιξουν οι παναθηναικοι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more

Με ιταλικό Over, G/G και Σεντ Τρούιντεν

Το κουπόνι της Παρασκευής (12/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, Λάτσιο υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα. Στην Pro League Βελγίου, η Σεντ Τρούιντεν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Το... χάρισε ο Θρύλος ήττα 77-71

Μετά από ένα τραγικό δεκαλεπτο απο τα μέσα της πρώτης...

«Θα πάρουμε κάποιο επόμενο ματς εδώ...»

Τα λάθη και την αστοχία του πλήρωσε ο Ολυμπιακός στο...

Ντέρμπι... γοήτρου με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (15/04, 20:15, ΕΡΤ3)...