roumeliotis

lentiamo

Πρώτα... βιολιά Σλούκας-Βεζένκοφ

casino loutrakiou
redwell

Στην ποιότητα και την κλάση των Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ στηρίζει πάρα πολλά ενόψει της νεας σεζόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και θέλει τους δυο άσους να αποτελέσουν τα... πρώτα βιολιά όσον αφορά στο πουσάρισμα της ομάδας.

Κοινώς, να ειναι οι ηγέτες της συνεπικουρούμενοι φυσικά από τους Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου. Ο Coach-B πιστεύει ότι στη μετά-Σπανούλη εποχή ο "Σλούκι Λουκ" και ο "Βέζε" πρέπει να βγουν για τα καλά μπροστα και να πάρουν την ομάδα από το χέρι.

Κι αν ο Κώστας Σλούκας το έκανε μέχρι ένα βαθμό πέρυσι και ο Σάσα Βεζένκοφ ακολούθησε, τη νέα σεζόν αμφότεροι θα έχουν την ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων μαζί φυσικά με πολύ μεγαλύτερες ευθύνες στο παρκέ. Τουλάχιστον αυτό έχει κατά νου ο Έλληνας προπονητής του Ολυμπιακού...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

35 σχόλια

  • RedV
    RedV Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 01:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @V, δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο, παρολίγον συνονόματε και δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η διοίκηση Μαρινακη...

  • RedV
    RedV Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 01:14 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΣΑΚΗΣ, αυτό δεν αναιρεί την ανικανότητα της διοίκησης να τον κλείσει...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Που πήγε ο Musa; Δεν διάβασα τίποτα. Με όσα έχουν γίνει, θα έκλεινα Musa 100%.

    Εκτός από Walkup που ήταν φοβερή μεταγραφή ουσίας σε τιμή ευκαιρίας, όλα τα υπόλοιπα πάνε χάλια. Βάζω και ένα θετικό πρόσημο στον Fall γιατί μου αρέσει που πασάρει (θυμίζει λίγο Μιλουτινοφ σε αυτό, χωρίς φυσικά να είναι τόσο technical).

    Αν δεν κάνει 2 τουλάχιστον καλές μεταγραφές στο 2 και στο αναπληρωματικό 3 θα είναι δύσκολη η χρονιά.. αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ομάδα 10αδας πάντως.

  • V
    V Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πειράζει RedV : θα πάρουμε τον Αλκασίμ Μπα για playmaker, από τη διοικησάρα που έχει φοβερό σχεδιασμό.
    Κατάντια, δεν λες τίποτα...

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 14:49 Σύνδεσμος σχολίου

    RedV
    ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφου δεν εκατσε η περιπτωση του Αντετοκουμπο μην περιμενετε ενισχυση στο 5. Με Χρηστιδη ως βοηθητικο στην Α1 θα παμε, αν χρειαστει. Ο Μουσα που θα μπορουσε να γινει ο επομενος ηγετης(μολις 22 χρονων κι εχει φορεσει για λιγο την φανελα του παιδικου τμηματος) και θα κολλουσε μια χαρα στο σχημα καθοτι παιζει στις θεσεις που θελουμε(2-3) εκλεισε στην Ισπανια. Ο Ντορσει θα μας τα κανει τσουρεκια μεχρι να αποφασισει, ο Χολινς που ηταν στην λιστα του Μπαρτζωκα θελει να δοκιμασει στο ΝΒΑ, ο Καρτερ δεν ανακοινωνεται μεχρι να δουμε τι θα γινει με Ντορσει κι ετσι οπως παει θα χαθει κι αυτος, ο Κουφος δεν κανει του...Πατ Ραιλι που εχουμε στον παγκο, ουτε για τριτη επιλογη, οι απεναντι μαζευουν οτι καλυτερο υπαρχει σε εγχωρια ταλεντα και οι Αγγελοπουλοι εχουν επαναπαυθει στις προσθηκες Φολ και Γουοκαπ και θεωρουν οτι δεν χρειαζεται να βιαζομαστε, υπαρχει χρονος για επιπλεον μεταγραφες.
    Μεχρι και το γυναικειο τμημα εχει κανει καλυτερο σχεδιασμο απο το συνονθυλεμα του Μπαρτζωκα.
    Καταντια...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ποσό που ακούστηκε για Kalinic είναι μόνο 500.000€. Δεν γύρισε Σερβία για τα χρήματα, κάτι ψήνεται στην Αδριατική, θα είχαμε πάρει 1-2 Αδριατικες τώρα, και του χρόνου θα είχαμε ντέρμπι με Παρτιζάν/Ομπράντοβιτς, τον Ερυθρό του Kalinic και τους Μαυροβούνιος του Micov..

  • Τσαντας
    Τσαντας Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο στον Γιανναρο, τον καλυτερο παικτη στον κοσμο την σεζον που μας περασε. Μπραβο στον παικταρα, τον μιντλεντον, που βουλωσε το στομα ολων των φαιδρων προπονητων του καναπε και των τηλεστουντιο, που τον χειταραν συστηματικα τα τελευταια 4 χρονια. Μπραβο στον Μπουντενχολζερ, που οταν πηγε στους μπακς, η ομαδα εβγαινε 6η στην ανατολη και τωρα ειναι μονιμη διεκδικητρια τιτλου. Που ακουσε και αυτος τα σχολιανα του, τοσα χρονια, ο ανθρωπος, οτι και καλα, ειναι καλος προπονητης μονο για την ρεγκιουλαρ σιζον. Μπραβο στον χολιντει, γιατι χωρις αυτον, οι μπακς θα ειχαν ακομα τον μπλεντσο στον ασσο και αμφιβαλλω αν θα περναγαν ακομα και τους χιτ, στον 1ο γυρο. Μπραβο στον Λοπεζ και στον Πορτις, που ανοιγουν τον χωρο στον Γιαννη με το περιφερειακο τους παιχνιδι. Μπραβο στον Τακερ και στον Κονατον, που ειναι χρησιμοι ρολλιστες και εκαναν στεπ απ σε τοσα κρισιμα παιχνιδια. Μπραβο στον Ντεβινσεντζο, ελπιζω να επανελθει δριμυτερος γιατι χωρις αυτον οι μπακς δεν εχουν δυαρι, αν δεν κανουν καποια μεταγραφη. Μπραβο σε ολους οσους μεγαλωσαν τους μπακς τα τελευταια 8 χρονια. Στον Κιντ, που εδωσε απειρο χωρο και ελευθερια στον Γιαννη ωστε αναπτυχθει, βαζοντας τον πλειμεικερ. Η πορεια τους ειναι μυθιστορηματικη. Ακομα θυμαμαι την στενοχωρια μου οταν τραυματιστηκε για δευτερη φορα ο τζαμπαρι παρκερ. Θεωρουσα οτι η τριαδα γιαννης-μιντλεντον-παρκερ θα μπορουσε να αφησει εποχη στο μελλον (με τον γιαννη να εχει περισσοτερο τον ρολο του ολ-αραουντ και οχι του πρωτου βιολιου, στυλ σκοττι πιππεν θεωρουσα τοτε, που να ξερα) . Τελικα σε καλο βγηκε αυτη η αναποδια, μιας και ο γιαννης βρηκε περισσοτερο χωρο ετσι, ωστε να γινει ο καλυτερος παικτης ρακετας στον κοσμο. Ο μπουλντεχοζερ εκανε σοβαρες τομες στην ομαδα. Απο ομαδα-προσπεκτ, εκανε τους Μπακς ομαδα-διεκδικητρια τιτλου εδω και τωρα, διωχνοντας ή παραχωρόντας σαν ανταλαγες ανερχομενους παικτες, (Θεωρητικα ανερχομενους, μιας και κανενας τους δυστυχώς, δεν εκανε την καριερα, που θα μπορουσε) οπως οι μεικερ, χενσον, καρτερ γουιλιαμς, ακομα και τον παρκερ. Ετσι βρεθηκε ο χωρος για να ερθουν στην ομαδα ετοιμοι παικτες, οπως ο Λοπεζ, ο μπλεντσο και ο χιλλ (οι 2 τελευταιοι δωθηκαν σαν ανταλαγματα για τον χολιντει περσι), αλλα και αλλοι ρολιστες (μπισλει, μονρο, μαγιο, τερρυ και τοσοι αλλοι που περασαν). Προσωπικα, ανεκαθαν το nba το σνομπαρα, κυριως λογω της γελοιας επικοινωνιακης προσωπολατρειας που στηνεται γυρω απο τους σουπερσταρς, οπως και γενικοτερα της αφορητης κατινιστικης showbuisness καταταστησης που προωθει. Χαρη στον Γιαννη αρχισα να παρακολουθω συστηματικα. Το παιχνιδι που παιζεται εκει, στα πλει οφ, ειναι οτι καλυτερο υπαρχει και το ευρωπαικο μπασκετ ανεκαθεν ακολουθουσε το nba τακτικα (στον βαθμο που μπορει να το κανει, λογω τον διαφορετικων κανονισμων, αλλα και λογω της υστερησης σε ταλεντο των παικτων ευρωλιγκας).
    Να σαι καλα γιανναρε, οτι καλυτερο σου ευχομαι, μακαρι να μοιραζεις καρπαζιες στις σουπερ τιμς καθε χρονο απο εδω και μπρος (ο λεμπρον ηδη εχει ξεκινησει το γλυψιμο στον κρισ πολ για να τον φερει στο LA, μην χασει). Αν και αξιζει και ο μεγαλος KD εναν τιτλο, που να τον κερδισει μονος του, ο παικταρας.

  • kasavetis
    kasavetis Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Panos7,

    πόσο δίκιο έχεις. Ο Κάλινιτς ήταν ιδανική περίπτωση για τη θέση 3. Πρόκειται για παίκτη 30 ετών που πέρσι έπαιξε στη Βαλένθια (2020-2021) και πιθο πριν για 5 χρόνια στη Φενέρ (2015-2020). Τεράστια εμπειρία από ευρωλίγκα λοιπόν και ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν (δυνατό 3άρι με καλό σουτ). Γράφτηκε ότι έκλεισε για 1,2 εκ στον Ερυθρό Αστέρα αλλά ο πρόεδρος του Ερυθρού το διέψευσε και μάλιστα δήλωσε ότι το συμβόλαιο του είναι κατά πολύ μικρότερο απότ ο 1,2 που ακούστηκε. Προφανώς και δεν θα έκλεισε για ψίχουλα αλλά αν έκλεισε για 700 ή 800 δεν μπορούσαμε να τα δώσουμε εμείς και να τον πάρουμε? Ειδικά τώρα που ο Πα;π επιστρέφει μετά από 9 μήνες αποχή και ειδικά μετά την επιστροφή μας στην Α1 που θα φέρει επιπλέον έσοδα κοντά στα 3 εκ? Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σχεδιασμό στην ομάδα μας. Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι με Ντόρσει στο 2 και Κάλινιτς στο 3 (συν κάποια συμπληρωματική προσθήκη στο 5 τύπου Αγραβάνη) θα είμαστε κομπλε. Δεν το βλέπουν ο Μπαρτζώκας και οι διοικούντες αυτό?

    Redgoal: τη γνώμη σου στο παραπάνω σε παρακαλώ γιατί αισθάνομαι ότι κάποια λογικά πράγματα που βλέπω εγώ και άλλοι φίλοι εδώ στο φόρουμ δεν τα βλέπουν οι διοικούντες.....

    REDGOAL: Φίλε λέτε εσείς την άποψη σας εδώ. Εμείς την εκφράζουμε μέσα από τα γραπτά

  • Βασιλης
    Βασιλης Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι με Καλιντσ και Ντορσει η ομάδα θα ήταν πολύ δυνατή και σκληροτραχηλη. Δεν ξέρω τι κάνουν στη Διοίκηση κ ο προπονητής. Ο βαζελος με τα υποτιθέμενα οικονομικά προβλήματα και κάνει μεταγραφές φουλ. Εμείς; Μάλλον εμείς έχουμε οικονομικά προβλήματα. Τόσο χρόνο είχαμε για μεταγραφές και τίποτα. Δίχως προοπτική η ομάδα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...