roumeliotis

lentiamo

Πατάει Αθήνα ο Φαλ για Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος με κάθε επισημότητα έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μουσταφά Φαλ, με τον Γάλλο γίγαντα να έρχεται στην Αθήνα για τα διαδικαστικά σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο ύψους 2,18μ. σέντερ είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη θέση «5», όντας προερχόμενος από μια πολύ καλή σεζόν τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη Βιλερμπάν.

Ο 29χρονος Γάλλος διεθνής αναμένεται το βράδυ της Τετάρτης (23/06, 20:50) στην Ελλάδα, με πτήση από το Παρίσι, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να γνωρίσει πιθανότατα και τον Γιώργο Μπαρτζώκα και από κοντά...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

23 σχόλια

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΣΑΚΗΣ Το αστείο με εσένα Διονυσάκη είναι οτι γίνεσαι κάθε φορά όλο και πιο αστείος! Εκτός από μέτρ της μπούρδας είσαι μέτρ και στο να αντιγράφεις άλλους αναγνώστες του σάιτ που είναι πολύ πιο έξυπνοι από εσένα. Ο Μαρινάκης σου έχει δημιουργήσει ΜΕΓΑΛΟ κόμπλεξ. Είναι φανερό οτι δεν είσαι Ολυμπιακός. Είσαι απλά ένα τρολ που το παίζει Αγγελοπουλικός. Αρκετά ασχολήθηκα με την μιζέρια σου.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 14:13 Σύνδεσμος σχολίου

    CREEPER
    ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΜΗΜΑΤΑ

    ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ο ARROW

    ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟ CHAMPION LEAGUE

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΣΑΚΗΣ Και ευτυχώς από την παραάλλη που υπάρχουν κάτι γραφικοί σαν εσένα Διονυσάκη που μας διασκεδάζουν χαχα!
    Πλάκα πλάκα πρέπει να σε πονάει πολύ ο Μαρινάκης όμως!!! Όλα τα τμήματα που έχει λειτουργούν υποδειγματικά. Μόνο το μπάσκετ που δεν του ανήκει πάει κατά διαόλου!

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe, ίσως η πιο μεστη και ουσιαστική ανάλυση ever.
    Δυστυχώς η ομάδα έχει αποτύχει σε κάθε επίπεδο(αγωνιστικο, επικοινωνιακό, οργανωτικο κλπ). Το ΜέχριΤελους ήταν ένας καλός τρόπος για να ξεχαστεί το ηχητικό, η Αναπτυξιακή δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να μην χαθεί το ΑΦΜ(μονο ετσι εξηγείται το ότι αν ανέβει Α1 η Αναπτυξιακή διαλύεται), με την Αδριατικη δεν ασχολήθηκαν πότε σοβαρά οι Αγγελοπουλοι, το πείραμα "μόνο Ευρωλιγκα" απέτυχε παταγωδώς, στελέχη κλειδιά φεύγουν χωρίς να αντικαθίστανται από εξίσου ικανά ατομα(Σταυροπουλος) και γενικά η ομάδα δείχνει ακέφαλη και ανοργάνωτη σε όλους τους τομείς.
    Κατά τα άλλα μας φταίει ο κακός Βαζελακοπουλος...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 15:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7 ναι, απλά ανέφερα 2 παίχτες που όντως αναπτύξαμε, αν θυμάσαι όταν έβαζαν τον Μιλουτινοφ, οι μισοί έβριζαν τον "ξυλοκόπο πιτσιρικα", και Ποκου ήταν όντως ταλέντο και τουλάχιστον πήραν κάτι πίσω.

    Τον Μιλουτινοφ, το έχω εκφράσει και εδώ, αφού είχαν καταλάβει ότι δεν συνέχιζε, έπρεπε να είχαν πάρει τα λεφτά ένα χρόνο νωρίτερα. Απλά τα πράγματα.

    Έχεις απόλυτο δίκιο, και υπερθεματίζει σε αυτό ακριβώς που λέω. Πρέπει να βρεθεί ένας σοβαρός και επαγγελματίας general manager, πρόεδρος αθλητικών δραστηριοτήτων και έμψυχου δυναμικού, σωστές ακαδημίες και πραγματική αναπτυξιακή, και να γίνει επιτέλους ένας σύγχρονος και αποτελεσματικός οργανισμός.

    Όλα αυτά είναι ελάχιστες επενδύσεις, και μπορούν να προσφέρουν υπεραξία χρηματική, αλλά και μπασκετική αξία πρωταρχικά. Δηλαδή δεν έδιναν τα εισιτήρια του Παπαγιάννη από το τα Μέγαρα;! Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

    Η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα ξεκινάει 18χρονους και 20χρονους, δημιουργούν υπεραξίες, σχέσεις με ΝΒΑ και πάρε δώσε.

    Ο Μπαρτζώκας επενδύσει στον 32χρονο Jenkins και φέτος στον 33χρονο Lighty για συμπληρωματικούς ρόλους..με τις μεταγραφές αυτές έκοψε τον δρόμο στον μοναδικό κατά τη γνώμη μου 25χρονο γκαρντ (Λαρεντζάκης) που μπορεί να σταθεί σε Euroleague, του χρόνου που ΠΆΛΙ δεν θα παίρνει λεπτό συμμετοχής θα φτάσει και αυτός αισίως 28 χρονών.. Αντί για Lighty φέτος δεν θα μπορούσε τουλάχιστον να προσπαθήσει με 23χρονο Carter και Diallo (εκτός φυσικά αν πήρε τον Lighty για βασικό 2, οπότε εκεί ξεκινάνε άλλη συζήτηση, ντροπιαστική και πάλι).

    Συνεχόμενα λάθη, 12αδες μίας χρήσης, κανέναν σεβασμό για κανένα παίχτη (Baldwin/Punter/Leday/Wiljer/Shermadini και ντουζίνες άλλοι με διαφορετικές ιστορίες, αλλά αντίστοιχο αποτέλεσμα). Όλοι αναλώσιμοι, και όλοι βραχυπρόθεσμες λύσεις. Ομάδες δεν γίνονται έτσι.

    Επίσης ήθελα να σχολιάσω αυτό που βλέπω συχνά να γράφετε, "μην τον πάρουμε αυτόν γιατί σε 2 χρόνια θα φεύγει για ΝΒΑ", αυτό είναι μία πραγματικότητα, δεν μπορείς να ΜΗΝ ψάχνεις το ταλέντο γιατί θα "φύγει", ούτως ή άλλως, μόλις οποιοσδήποτε περάσει το 1.000.000 αξία θα φύγει, κοιτάξτε τι γίνεται στον ΠΑΟ που ο τελευταίος ούτε την πόρτα δεν θα κλείσει..να δούμε τι θα γίνει με τον Βεζενκοφ που θα ζητήσει του χρόνου συμβόλαιο 1.000.000 ακούγεται.

    Τι συμβαίνει με τον Goss που τσιγκουνευτηκαμε τα 350.000 που ζήτησε από τα Χριστούγεννα, και τώρα πάει Ρεάλ με 7ψηφιο νούμερο μάλλον.

    Τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός αποφάσισε το ρόλο του, θα αναπτύξει Μαντζουκας/Χουγκαζ/Diallo για το 3/4, με βασικούς ξένους μπροστά, τουλάχιστον έχει ένα σχέδιο, παίρνει και ένα double, μία χαρά.. Ευρώπη σχεδόν ξεφτιλιζεται, αλλά όσο και εμείς δεν αποδίδουμε, δεν έχουν λόγο για τίποτα περισσότερο. Άλλο αν φέτος παίζαμε play off και ο Βαζελος εκεί που ήταν και μας νίκησε κι' όλας.

    Αν περνάγαμε play off και είχαμε 2 νίκες απέναντί του, και 1 20αρσ χαλαρή, θα ήταν άλλο το αφήγημα, τώρα αυτοί μας λένε ότι μας απέκλεισαν από την 8αδα, κάνουν νταμπλ, και τα λοιπά.

    Οργανωτικά και επικοινωνιακά η ομάδα έχει αποτυχει τελείως, ενώ δεν υπάρχει καμία ελπίδα να βγει παίχτης.

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 15:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Αναπτυξιακή με 36αρηδες και πέρυσι 40ρηδες...
    @DeCoupePe για το Μιλουτινοφ αρνήθηκαν buyout πριν την καταστροφική περυσινή Χρόνια 2μυρια από CSsKA και τον έχασαν τζάμπα.
    Επίσης βάλε ότι έχουν εισπράξει NBAout και από Μπιρτς, Γκός.
    Για να γίνει όμως μακροπροθεσμα πρότζεκτ θέλει κάποιος να εξηγήσει στον κόσμο το πλάνο, θέλει προπονητη που θα το στηρίξει, που θα δουλέψει με έναν παίχτη, που θα ψάξει τα δυνατά του σημεία.
    Ο Μπαρτζι περιμένει πως οι παίχτες μας θα προσαρμόσουν στο μπάσκετ που διδάσκει (;).
    Εδώ Ρεαλ και Μπαρτσα παράγουν σταθερά ταλέντα...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα γνωρίζω αυτά, γι' αυτό μιλάω για Α1 ή Αδριατική αλλά με πραγματική αναπτυξιακή που θα αναπτύσει παίχτες για τον Ολυμπιακό μας, αλλά και να κάνει και πωλήσεις ή buy out.

    Αυτή τη στιγμή δεν παράγουμε ΚΑΘΟΛΟΥ μπάσκετ, είμαστε μόνο αγοραστές και μάλιστα με πολύ βραχυπρόθεσμο πλάνο, είχαμε πήξει στα 1+1..δεν προχωράς ούτε πας πουθενά έτσι.

    2 "επενδύσεις" Ποκου και Μιλουτινοφ έγινε, συνολικά κερδίσαμε 1.000.000 από το buy out, αναπτύξαμε Μιλού για να τον χαρεί η CSKA, και πέρασαν παίχτες, με τρανά πρόσφατα παραδείγματα Balwdin και Punter, που 1 χρόνο ακριβώς μετά τον Ολυμπιακό θα κάνουν συμβόλαια εκατομμυρίου (ο Punter αρνήθηκε τα 900.000 της Αρμάνι σε πρώτη φάση και ψάχνει πάνω από εκατομμύριο συμβόλαιο, ακούγεται 1.2).

    Πασιφανεστατα δεν υπάρχει καμία οργάνωση/προοπτική σε μικρότερες ηλικίες, και αυτό είναι το Α του αθλητισμού, η εύρεση και ανάπτυξη ταλέντου.

    Ο Χαραλαμπόπουλος δηλαδή που έπαιξε 82λεπτα και 55 δευτερόλεπτα φέτος, δεν θα είχε όφελος να αγωνιζόταν στην Αναπτυξιακή; Να πάρει χρόνο, ευκαιρίες και να ηγηθεί κι' όλας της ομάδας; Να αποδείξει πράγματα έστω και έτσι; Έμπαινε σε κάποιους αγώνες και ήταν σαν παλαίμαχος..

  • lawyer7
    lawyer7 Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 13:40 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupepe ξένοι δεν επιτρέπονται στην Α2, ενώ μέχρι πέρυσι επιτρεπόταν μόλις 1. Επίσης, τους Χαραλαμπόπουλο, Κόνιαρη, Λούντζη , Κάρτερ τους ρωτήσατε αν θέλουν να παίξουν Α2; Όλα εύκολα τα βλέπετε. Επίσης, δεν καταλαβαίνω την απογοήτευση κάποιων. Η αναπτυξιακή δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη ομάδα. Ακόμα και αήττητη να κέρδιζε η ομάδα την άνοδο το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό και δεν προσφέρεται για συμπεράσματα. Ένα παιχνίδι που υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε να περάσει απαρατήρητο έχει εξελιχθεί ξαφνικά σε μείζον ζήτημα, την στιγμή μάλιστα που το διακύβευμα είναι η συμμετοχή στην Α1, χωρίς να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα (με βάση τουλάχιστον αυτά που ξέρουμε). Μεγαλύτερη θα είναι η ήττα της ομάδας αν συμμετάσχει στην Α1 και ξαναζήσουμε τις διαιτησίες του παρελθόντος.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ
    ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΝΩΡΡΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ EUROPA LEAGUE

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 13:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Αναπτυξιακή αυτή ήταν μία ντροπή και η μεγαλύτερη ήττα του Ολυμπιακού μας. Αντί να εκμεταλλευτούν το γεγονός και να μαζέψουν παίχτες να "αναπτύξουν" και να δώσουν και μία ελπίδα για το μέλλον ήταν ένα συνονθύλευμα που ουσιαστικά δεν έχει καμία σημασία για την ομάδα και δεν προσφέρουν τίποτα στον οργανισμό.

    Όταν μιλούσαν για αναπτυξιακή όλοι σκεφτήκαμε κάτι καλύτερο με παίχτες με μέλλον, και γιατί όχι ένα παιδομάζωμα από Βαλκάνια και Αφρική+ κάποιους παίχτες όπως Κόνιαρης/Χαραλαμπόπουλος και Λούντζης τώρα και Carter και ότι μπορούσες να μαζέψεις. Η γνώμη μου ήταν η βασική ομάδα και 8-10 παίχτες της κανονικής να ΜΗΝ συμμετείχαν στην αναπτυξιακή, και με συμπλήρωμα από την πρώτη ομάδα (π.χ Λαρεντζάκης) να έπαιζε Α1 ή Αδριατική μόνιμα.

    Εδώ τόσα χρόνια Σπανούλης/Πρίντεζης καιγοντουσαν Ελλάδα και στο τέλος της σεζόν δεν έπαιζαν καν Ελλάδα και Euroleague από το την κούραση. Φέτος ο Σλούκας μόνο με Euroleague και σε κάποια παιχνίδια δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του..οι περισσότερες ομάδες κατέρρευσαν (π.χ Bayern/Armani έχασαν το πρωτάθλημα) με πολύ καλύτερα ρόστερ και ομάδες από εμάς. Η Euroleague έχει γίνει πολύ δύσκολη και κοπιαστική.

    Μία από τις ομάδες με το καλύτερο depth chart (Armani) της Euroleague άδειασε τελείως και σκουπιστηκε ξεκάθαρα από μια υποδεέστερη ομάδα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...