roumeliotis

Carwiz

Μέλι... Πιτίνο για Σλούκα

casino loutrakiou
redwell

Ο Ρικ Πιτίνο στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Εθνικής μας από τη Σερβία, έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Σλούκα λέγοντας τα καλύτερα για τον γκαρντ του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τόνισε για τον 31χρονο γκαρντ των Πειραιωτών τα εξής:

«Στην καριέρα μου για 40 και πλέον χρόνια ήμουν τυχερός να προπονώ στην ακμή των Bad Boys, του Τζόρνταν, του Μπάρκλεϊ, του Τζαμπάρ, του Μάτζικ, του Μπερντ, σε μια χρυσή εποχή για το ΝΒΑ. Είδα πολλούς σούπερ σταρ και προπόνησα πολλούς καλούς παίκτες.

Δεν θέλω να λέω ποτέ ποιος ήταν ο καλύτερος. Έχω προπονήσει πολλούς καλούς παίκτες, αλλά δεν έχω προπονήσει παίκτη με τέτοια νοοτροπία σαν του Σλούκα. Του είπα ‘να μειώσω το χρόνο σου’ και μου είπε ‘κόουτς, μπορώ να παίξω όσο με χρειάζεσαι, όλο το ματς’.

Δεν θέλει να ξεκουραστεί ποτέ, μένει μετά την προπόνηση για 40 λεπτά και συνεχίζει. Όταν τελειώσω από εδώ, θα λέω ότι είδα έναν παίκτη με την καλύτερη νοοτροπία, τον Σλούκα. Το ίδιο και τον Πρίντεζη. Δεν βρίσκεις τέτοιους παίκτες. Θα ήταν τιμή μου να γνωρίσω τους γονείς του, γιατί πρέπει να είναι υπέροχοι άνθρωποι».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

26 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 03:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχα! Αυτό ήθελα να πω και εγώ βρε συ Σάκη! Ρογκαβοπουλος/Χουγκαζ/Μαντζουκας είναι αυτοί που μπορούν να βγουν την επόμενη διετία. Είναι πολύ συγκεκριμένοι οι Έλληνες πλέον, και δεν περιμένουμε πολλές εκπλήξεις.

    Κρίμα πάντως να τους χάσουμε όλους..

    Επειδή παρακολουθώ τους απέναντι, όλο το χρόνο καταριούνται το scouting που κατάφερε να τους φέρει ΚΑΝΕΝΑΝ αληθινό play maker, τον Αύγουστο για back up του Παπαjohn, τον White για βασικό 4αρι (δεν είναι τόσο κακός) και τα λοιπά..και οι 2 ομάδες για τα μπάζα, απλά ο Παναθηναϊκός κάνει το προφανές, κλείνει 2-3 ταλεντακια που υπάρχουν.

    Μην ξεχνάτε Χαραλαμπόπουλο/Λούντζη τους είδαν, και κατάλαβαν.. επίσης Παπαγιάννη/Μητογλου θα μπορούσαν να είχαν φτιάξει φοβερό Ελληνικό δίδυμο, και με Παπαπέτρου μαζί πολύ καλό Ελληνικό κορμό για 6-8 χρόνια, αλλά έχουν παρκάρει..

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 00:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Sea
    ΠΙΟ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ;
    ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ

  • Τσαντας
    Τσαντας Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Toν κωστα αντεκομπουμπο μακαρι να τον παρουμε, ουτως ή αλλως 5 ψηλους εχουμε αυτη τη στιγμη. Βασικα μακαρι να παρουμε και ρογκαβοπουλο και χουγκαζ και κωστα, αλλα τους 2 πρωτους εγω θα τους εστελνα δανεικους. Το θεμα ειναι, οτι αν τα αδερφια δεν εχουν αποφασισει ακομα, αν θα γυρισουν την ομαδα στην ελλαδα, τοτε αυτη η κουβεντα ειναι στον αερα. Ο χουγκαζ τι να ερθει να κανει αν δεν ξερει αν θα εχει την δυνατοτητα να παιξει ελληνικο πρωταθλημα (οχι μονο την σεζον, που ερχεται αλλα και τις υπολοιπες). Τον παναθηναικο θα προτιμησει να εχει εχει το κεφακι του ησυχο. Ειναι φαυλος κυκλος αυτη η κατασταση.

  • Sea
    Sea Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες μην το ψάχνεται. Ο Παναθηναϊκός δυστυχώς είναι πολλά κλικ μπροστά από εμάς σε θέματα σκαουτινγκ Ελλήνων ταλαντούχων παικτών. Εμείς μείναμε με τον σκινδηλια, τον λεπενιωτη και τον μπαφε.
    Επίσης ώσπου οι αγγελοπουλοι έχουν οικονομικά θέματα μην περιμένετε τίποτα αξιόλογο και για το ρόστερ.
    Και η Τουρκία έχει οικονομικά θέματα όπως την Ελλάδα αλλά φενερ και εφες βρίσκουν χορηγούς και καλούς οικονομικούς συμπαικτες. Δεν είναι εγωιστές όπως τους ιδιοκτήτες της Ελλάδας…

  • Arthanos7
    Arthanos7 Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θέμα είναι να πάρει και τον Θανάση όχι μόνο το Κώστα! Όνειρα θερινής νυκτός!

  • Peristeri_7
    Peristeri_7 Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal μεγάλο μπασκετικό σάιτ είπε ότι ο παο και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Κώστα Αντετοκούμπο,ποια η γνώμη σου για τον παίκτη κάνει για Ολυμπιακό?

    REDGOAL: Φίλε ως ταλέντο να αποκτηθεί και να δουλευτεί, μια χαρά κάνει...

  • TG
    TG Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 19:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal λέγεται πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Κώστα Αντετοκούμπο.Επιβεβαιωνεις?

    REDGOAL: Τον κοιτάνε εδώ και δυο χρόνια. Να έχουμε κάνει πρόταση τώρα, δεν το ξέρουμε

  • Sea
    Sea Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 16:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal μια ερώτηση. Πες μου την γνώμη σου. Αν τελικά η ομάδα μείνει όπως είναι χωρίς άλλη προσθήκη. Χωρίς απόκτηση σκορινγκ γκαρντ που βγάζει μάτι ότι χρειάζεσαι. Ποιος πιστεύεις ότι ευθύνεται; Η προπονητική ανυπαρξία μπαρτζωκα να καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ; Ή ο κορεσμός των αγγελοπουλων όσον αφορά το ταβάνι στο ρόστερ;

    ΥΓ. Γιατί με 6-7 μυρια κορεσμός είναι. Αν θέλαν όντως έναν ανταγωνιστικό Ολυμπιακό ως οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ είτε θα έβαζαν παραπάνω είτε θα έβρισκαν συμπαικτες…

    REDGOAL: Φίλε λες να είπαν στον Μπαρτζώκα πάρε 20.000.000 ευρώ αγωνιστικό μπάτζετ και να είπε "όχι, θέλω 8.000.000 ευρώ"; Οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι καθαρά θέμα χρημάτων το πώς στήνεται ένα ρόστερ το καλοκαίρι...

  • VAGELIS ARGOS 7
    VAGELIS ARGOS 7 Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα σε σας και όλα τα παιδιά που γράφουν στην φιλόξενη και έγκυρη σελίδα σας. Θα ήθελα να πω και γω δύο πραγματακια για το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού μας που όλοι όχι απλώς αγαπάμε αλλά λατρεύουμε. Καταθέτουμε λοιπον τις απόψεις μας, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε το μπάσκετ του Ολυμπιακού μας. Όσον αφορά την μεγάλη ομάδα, βλέπουμε να γίνονται κινήσεις και κάποιες απ' αυτές μας ικανοποιούν και άλλες μας ψιλοαπογοητευουν. Σε κάθε περίπτωση με τις μέχρι τώρα κινήσεις πιστεύω πως θα είμαστε σε καλύτερη θέση από πέρσυ, πόσο μάλλον αν αποκτήσουμε και 2αρι σκόρερ, τον Ντόρσεϊ, όπως ακούγεται ότι έχουμε κλείσει και βέβαια με την προϋπόθεση να μην βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Πάμε τώρα και στις κινήσεις για την νέα γενιά των Ελλήνων παικτών που θα πρέπει να μπουν στην ομάδα μας σιγα-σιγα και να αντικαταστήσουν όλους αυτούς που φεύγουν. Και εν όψει βέβαια της προοπτικής του νέου γηπέδου που όλοι επιθυμουμε. Σπανούλης, Πρίντεζης αργότερα Παπ και Σλούκας αποχωρούν. Βλέπετε εσείς σοβαρές κινήσεις σ αυτό το πεδίο? Αρσενοπουλος, Κόνιαρης, Χαραλαμπόπουλος, Χριστίδης αποδείχθηκαν "λίγοι" μπασκετικά πάντα. Τώρα υπάρχει ο Νικολαιδης και ο Λούντζης. Μόνο μ αυτούς δεν πάμε πουθενά. Αντετοκούμπο Άλεξ, Χουγκαζ Ρογκαβοπουλος, παίκτες με τεράστιο ποτενσιαλ, γιατί δεν τους αγγίζουμε? Χάσαμε τον Μαντζουκα . Οκ δεν πειράζει. Ας πάρουμε αυτούς. Νικολαιδης, Λούντζης, Ρογκαβοπουλος, Χουγκαζ και Άλεξ είναι μια πεντάδα που με την ανάλογη προπόνηση σε 2-3 χρόνια θα είναι επιπέδου Ευρωλίγκας. Αφού δεν έχουμε πολύ χρήμα ας επενδύσουμε σε προγραμματισμό και νέα παιδια. Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή σεζόν.

  • Dh07
    Dh07 Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Sea αν σου φέρναμε χουγκαζ για τρίτο όμως θα ουρλιαζες κι εσύ και όλοι . Θα λέγατε που πάμε με τέτοιο ρόστερ και τέτοια . Από εκεί και πέρα ο ρογκαβοπουλος ,εάν δεν μπορεί να έρθει για τρίτο τριάρι ,που δεν μπορεί ,γιατί θέλει να παίζει το παιδί ,τότε που ακριβώς να χωρέσει ??? Στο δύο με λαιτι , μακκισικ , Λαρεντζάκη ?? Στο τρία με μακκισικ , Παπανικολάου ,λαιτι ???? Γιατί για εμένα το ενδεχόμενο να έρθει τρίτο τριάρι το αποκλείω . Και μην μου πεις τώρα εσύ ότι προτιμούσες την θέση του λαιτι ,να την πάρει ο ρογκαβοπουλος ή την θέση του λιβιο ο χουγκαζ . Δηλαδή εάν εσάς σας έλεγαν ,ας πούμε ,θα πάρουμε ρογκαβοπουλο για δυαροτριαρι και χουγκαζ για τρίτο τεσσαρι και πενταρι και τέλος το ρόστερ ,χωρίς λαιτι και λιβιο ,εσείς δηλαδή θα ήσασταν χαρούμενοι και ικανοποιημένοι εεε??? Δεν θα γκρινιαζατε ολημερίς για το κάκιστο και μέτριο ρόστερ και το γεγονός ότι πρέπει ντε και καλά να έχουμε Ελληνικό κορμό ,δεν θα ζηταγατε πιο έμπειρους και καλούς παίχτες εεε?? Για αυτό πριν αραδιασεις όλα αυτά τα ονόματα ,να σκέφτεσαι πρώτα που θα χωρέσουν όλοι αυτοί ,πόσο θα παίζουν ,πως θα μοιραστούν οι ρόλοι και ,το κυριότερο ,πόσο έτοιμοι είναι για αυτό το επίπεδο . Εντάξει είπαμε ,λαιτι και λιβιο είναι μέτριοι παίχτες , περισσότερο ο λιβιο ομολογουμένως ,αλλά όχι να έχεις στην θέση τους χουγκαζ και ρογκαβοπουλο . Είπαμε .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...