roumeliotis

leptokariopoulos

Τελειώνει με Βιλερμπάν προσθέτει Λάιτι (video)

casino loutrakiou
redwell

Ντέιβιντ Λάιτι ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον 33χρονο Αμερικανό της Βιλερμπαν να έρχεται όπως όλα δείχνουν στον Πειραιά με τον Θρύλο να πληρώνει μάλιστα ένα ποσό της τάξεως των 200.000 δολαρίων στους Γάλλους για να τον κάνει δικό του.

Ο παίκτης προτάθηκε, άρεσε στον Coach-B και οι ερυθρόλευκοι είναι σε ανοιχτή γραμμή για να κάνουν τη μεταγραφή πληρώνοντας τη Βιλερμπαν μιας και ο έμπειρος άσος δεν έχει buy-out στο συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα.

Αν όλα πάνε καλά, ο Ντέιβιντ Λάιτι υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και θα έρθει για να έχει εκτελεστικό ρόλο. Έχει ύψος 1.95 μέτρα και είναι εξαιρετικά αθλητικός.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια με την Βιλερμπάν στην Euroleague, έχοντας μέσο όρο 11,3 πόντους ανά αγώνα. Στα δίποντα είχε ποσοστό ευστοχίας 53,5% και στα τρίποντα 35.1%, ενώ στις βολές είχε 86.1%. Παράλληλα, είχε μέσο όρο 1.7 ασίστ, αλλά και 2.6 ριμπάουντ.

all about house
beercatalog

Physioactive

VIDEO



Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

73 σχόλια

  • ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 09:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεδγοαλ η περιπτωση deker πως σου φαινεται;

    REDGOAL: Δεν χωράει φίλε...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 02:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτή η μεταγραφή.

    Howard 2.03, 27χρονων, 51.5% στα τρίποντα από την ίδια ομάδα. Broekhoff παίζει για κάποιες δεκάδες χιλιάδες δολλάρια στην Αυστραλία, 30 χρονών, 2.01m 40% τρίποντο στο ΝΒΑ!

    Τόσο δύσκολο είναι;! Θες ύψος στην θέση 3, θες άμυνα, και 3ποντο! Και γενικά θες νιάτα σε μια ομάδα με 40αρι Σπανούλη του χρόνου, και 38αρη Πρίντεζη, και ο Σλούκας και Παπ μεγαλώνουν..

    Πάλι θα έχει 300 ημίψηλα 2αρια;;???!! Τι τους κάνει; Συλλογή;;

    Ουσιαστικά κόβει το μπάσκετ στον Λαρεντζάκη για φέτος, και μειώνει το χρόνο του McKissic (γιατί τον ανανέωσε αν δεν του κάνει;), Σπανούλη τίποτα, και αν έρθει Dorsey/εφάμιλλος πότε θα παίξει και που;

    Θα το γράψω και εδώ γιατί έχει γίνει μια τεράστια παρερμηνεία σε σχέση με τον Λιβιο και δεν αντέχω την μπασκετική αδικία.

    Κατ' αρχάς το παιδί προσπάθησε σχεδόν σε όλους τους αγώνες (εκτός κάνα 2-3 που ήταν κομμάτια μετά τον κορωνοιο), σε κάποιους μάλιστα διακρίθηκε. Ήταν η ΚΑΛΎΤΕΡΗ αμυντική μας παρουσία ΜΕΣΑ στο καλάθι, έριξε πολλά τρίποντα στο μηδέν, και χάλασε το ποσοστό του, μπορεί καλύτερα (χωρίς να είναι φυσικά Βεζεκνοφ).

    Η ομάδα πέρυσι δεν είχε αμυντική παρουσία στη ρακέτα, και αναγκαζόταν να παίζει 5, και συχνά. Δεν είχε βασικό σέντερ, ο Μάρτιν έπαιζε σαν 2ος επιθετικά σέντερ, και σαν 3ος αμυντικά. Ο Ελλις έπαιζε σαν 3ος επιθετικά και σαν 3ος αμυντικά.

    Επίσης η ομάδα δεν είχε αναπληρωματικό playmaker, οπότε σε περιόδους πίεσης, έχανε την μπάλα εύκολα, ο Σλούκας έπαιζε 40λεπτα και όταν δεν έπαιζε η δεύτερη 5αδα ήταν για κλάματα. Επίσης δεν άντεχε τα 40λεπτα ο άνθρωπος (έστω και αν δεν έπαιζε Ελλάδα..).

    Μόλις βγήκε ο Παπανικολάου, και εκτός από τα παιχνίδια που ταίριαξαν στον Βεζενκοφ να κατεβαίνει στο 3, έχασε αγώνες από ποσταρισματα από τη θέση 3 (Pierre/Kalinic π.χ) και δεν είχε καν παίχτη εκεί.

    Έχεις Fall/Lighty/Livio από τους Γάλλους, δεν είναι η Ρεάλ/Μπάρτσα, μία ομάδα στον πάτο είναι, γιατί παίρνουμε παίχτες από τον πάτο;;

    Βαλένθια που μάλλον δεν παίζει Euroleague του χρόνου, δεν μας αρέσει να πάρουμε κάνα παίχτη;;

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 02:07 Σύνδεσμος σχολίου

    εγω δεν ειμαι αγγελοπουλικος και εχω αποστασιοποιηθει απο το μπασκετ αν και παρακολουθω γιατι δεν αλλαζει η συνταγη.απο κει κ περα τα κατεβατα υπερ ποδοσφαιρου και κατα μπασκετ εχουν ανακριβειες.πρωτον που καταλαβε οτι ο ακριβοδικαιος οτι τα εγραψε με πολιτικο κινητρο χωρις να αναφερει κατι σχετικο?στο μυαλο του dragon προφανως,με ικανοτητες μεντιουμ και χαρτια ταρο η ειναι εκ του πονηρου σαν εφευρεση αλλοθι επειδη υπαρχει μια διαφορετικη γνωμη.δευτερον το ποδοσφαιρο λεει δεν εχει εγγυημενα εσοδα ευρωπαικα.δηλαδη εσυ μας λες οτι την ομονοια και την τιφλιδα η μπακου ,την ριεκα και την παρτιζαν στα προκριματικα ειναι υπερβαση να προκριθεις εις βαρος τους και με την ουεφα να σ δινει δυνατοτητα αν αποκλειστεις απο προκριματικα τσ,λ να παιξεις για γιουροπα και πλεον τριτη ευκαρια για κονφερενς.ε αμα δε μπορεις να τις αποκλεισεις δεν εχει νοημα,και εξισωνεσαι με ΜΠΑΟΚ,αν θες λοιπον να λεγεσαι σοβαρη ευρωπαικη ομαδα δε το λες,ειναι επιχειρημα παοκ ,γιατι δε το ακουσα να λεγεται απο πορτο,μπενφικα η αγιαξ που παιζουν στα προκριματικα συνεχεια.τριτον πως γινεται στις αποτυχιες ερασιτεχνη οπως περσι με βολλευ πχ η φετος γυναικες μπασκετ να ριχνεται το φταιξιμο στον κοσμο και στις επιτυχιες οχι που ανηκουν αλλου?τεταρτον μεχρι φετος(κ λεω φετος γιατι περιμενω να δω με στοιχεια τα συμβολαια ποσο κοστιζουν) με το υποχρεωτικο 10ευρω σε ποδοσφαιρο κ μπασκετ συν το 50αρικο του ερασιτεχνη εφτανε μια χαρα η χρηματοδοτηση του κοσμου για ερασιτεχνη,με παραδειγμα την χιπε που ως η πιο ακριβοπληρωμενη επαιρνε 50-60χιλιαδες.αν βαλεις οπαδους λοιπον ποδοσφαιρο μπασκετ σε ελλαδα και εξωτερικο(ματς εξωτερικου) μαζι με τα 50αρικα ειναι σχεδον 2 εκατομμυρια.μια χαρα καλυπτουν τα συμβολαια.τωρα για τους νεους πιο ακριβοπληρωμενους σε πολο-βολλευ δεν γραφτηκε ποσο παιρνουν οπως με μεταγγραφες σε ποδοσφαιρο μπασκετ που ξερουμε.

  • Creeper
    Creeper Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΣΑΚΗΣ Ότι πεις γραφικέ Διονυσάκη χαχαχα....! Εχεις πάρει εργολαβία βλέπω να επιτίθεσαι στους φίλους που τολμούν να κάνουν κριτική στους Αγγελόπουλους. Έτσι πρέπει να κάνει ο καλός ο μπάτλερ/σωφέρ που σέβεται τον εαυτό του. Εσύ είσαι top class σε αυτό!!!

  • RedV
    RedV Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    @Creeper, με Λαιτι να έρχεται πίσω από Παπ και Σπανουλη να παίρνει το πολύ 5 λεπτά συμμετοχής μια χαρά χωρανε. Δε λέω, κι εγώ δεν τρελαίνομαι με την συγκεκριμένη μεταγραφή αλλά όπως είπα, εμπιστεύομαι το Redgoal που λέει πως θα υπάρξει επιπλέον ενίσχυση στην περιφέρεια.
    Όπως και να χει, λίγη υπομονή. Ακόμα έχουμε Ιούνιο έτσι κι αλλιώς, είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για κλεισμένο ροστερ.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Red dragon
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΥΤΑΡΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
    ΔΛΔ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΙΑ(;)
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΕ;ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΓΓΥΕΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ....
    ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ..

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ;

    5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΧΡΗΜΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 23:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Creeper
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΜΠΑΛΕ ΚΥΒΙΣΤΗ

  • Ηροδοτος7
    Ηροδοτος7 Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες τα φιλε red dragon!!

  • Mike Piraeus
    Mike Piraeus Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    @akrivodikaios

    να πανε να δωσουν οι Αγγελοπουλοι κανα σεντ στον Ερασιτεχνη και δωσε έστω κανα 10ευρω για καρτα φιλαθλου

  • Creeper
    Creeper Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red Dragon Πέστα ρε φίλε γιατί ορισμένοι προσωπολάτρες Αγγελοπουλικοί θα μας τρελάνουν τελείως!!! Ούτε οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι δεν θα δικαιολογούσαν τον εαυτό τους με τέτοιο πάθος! Πάντως χαράς στο κουράγιο σου που κάθισες και έγραψες τέτοιο κατεβατό για το μπάσκετ. Και εγώ ήθελα να γράψω αλλά ξενέρωσα τελείως. Και πέρυσι τέτοιο καιρό τα ίδια λέγαμε. Ότι δεν γίνεται η διοίκηση και ο Μπαρτζώκας να μας αφήσει χωρίς δεύτερο πλέι μεικερ και κανονικό σέντερ και μην ανησυχείτε κάτι θα γίνει. Και από το καλοκαίρι πήγαμε στον χειμώνα και πάλι και εμείς και οι δημοσιογράφοι ήμασταν σίγουροι οτι θα καλυφθούν οι τρύπες αλλά βέβαια δεν καλύφθηκαν. Στον Ολυμπιακό ισχύει το ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...