roumeliotis

Carwiz

Σλούκας και... πόδια για Φαλ κορυφή (video)

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του Μουσταφά Φαλ και το έκανε γιατί άργησε πολύ να απαντήσει ο Τζοκ Λαντέιλ τον οποίο είχε Νο1 στη λίστα για το "5" κρατώντας παράλληλα και τον Κώστα Κουφό στο ρόστερ.

Με τον Αυστραλό να θέλει χρόνο και να περιμένει τον Αύγουστο το ΝΒΑ, ο Θρύλος κινήθηκε ταχύτατα και πήρε το "ναι" του Γάλλου "πύργου" των 218 εκατοστών τον οποίο ο Coach-B θεωρεί ότι μπορεί να μετατρέψει σε υπερόπλο για τον Ολυμπιακό.

Πιστεύει πως με τον Κώστα Σλούκα κατά κύριο λόγο αλλά και τον Τόμας Γουόκαπ να τον "ταΐζουν" καθώς στη Βιλερμπαν δεν είχε τέτοιους πόιντ-γκαρντ να συνεργαστεί, ο 29χρονος σέντερ θα γίνει τοπ κλάσης στην Euroleague.

Έχει σκοπό να τον δουλέψει στα πόδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με ειδικό πρόγραμμα, κάτι που είχε κάνει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Πειραιά και από αργοκίνητος στην πρώτη χρονιά, μετατράπηκε σε άλλο... παίκτη στη συνέχεια.

Ο Coach-B είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι ο Μουσταφά Φαλ θα βγει... λίρα εκατό και θα στηρίξει πολλά πάνω του τη νέα σεζόν, καθώς ούτε το μπασκετικό μυαλό του λείπει, ούτε τα σωματικά προσόντα, ούτε η ποιότητα στο παιχνίδι του. Ίσα ίσα που τα έχει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

36 σχόλια

  • GR7
    GR7 Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά μην διαβάζετε τα scouting reports του ΝΒΑ γιατί πολύ απλά είναι άλλα τα μεγέθη εκεί ,ο Γιαμπουσέλε ας πούμε είναι σαν τον Σίγκλεντον που όπως είχε πεί ο Μπαρτζώκας όταν είχε φέρει τον τελευταίο στην Λόκο , '' η θέση του στο ΝΒΑ είναι 3 και εν μέρη 4, στην ευρώπη όμως είναι 4-5''

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 02:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal Σεβαστη η αποψη σου επιτρεψε μου ομως να διαφωνησω ειδικα με την κατηγορηματικοτητα που την εκφραζεις ("ποτε") O Yabuselle ειναι η βελτιωμενη εκδοση του Melvin Ejim εχουν ακριβως ιδιο υψος σχεδον ιδια σωματοδομη και παρομοιο skillset.
    Ο Ejim ειναι κλασσικος combo forward το ιδιο και ο Yabusele.Ευκολα παιζει και στο "3" και στο "4" ειναι γρηγορος μπορει να βαλει την μπαλα στο παρκε καλυτερα απο τον Παπανικολαου και να παει μεσα ειτε κατα μετωπο ειτε ποσταροντας σουταρει καλα και αξιοπιστα απο το τριποντο και εχει υψος αλλα και αλτικοτητα που τον κανει να μπορει να προστατεψει και το καλαθι.
    Μπορεις αν θες να ψαξεις τα scout reports η αρθρα που αφορουν στους Celtics να δεις σε τι position τον κατατασσουν.....

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 00:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο την στιγμη που δεν πηραμε Λοιντ το καλυτερο πλεον σεναριο ειναι να μην βρει ομαδα ο Ντορσευ στο ΝΒΑ (πραγμα που το θεωρω και το πιο πιθανο) και να ενεργοποιησει την προφορικη συμφωνια που λεγεται οτι εχει ερθει με τον Ολυμπιακο.
    Μετα η ομαδα θα χρειαστει ενα πολυ αθλητικο combo forward με σουτ για να κλεισει ιδανικα το ροστερ της.Ταιριαζει πολυ ο Γιαμουσελε αλλα αν οντως ενδιαφερεται-οπως γραφεται-η Ρεαλ παμε παρακατω.
    ΥΓ: Λογιστης δεν ειμαι ουτε πληρωνω εγω τους παικτες απο την τσεπη μου αλλα το 1εκ του Παπανικολαου ειναι πλεον ΣΚΑΝΔΑΛΟ.Ο Παπανικολαου του 2013 αξιζε πολυ παραπανω απο 1εκ ο σημερινος Παπανικολαου ειναι για 600-700χιλιαδες με το ζορι.Αρκετα πια με τα πανακριβα συμβολαια στους ελληνες μονο και μονο επειδη ειναι ελληνες.Ο καθενας θα πρεπει να πληρωνεται με την ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.

    REDGOAL: Φίλε κόμπο φόργουορντ είναι ο Βεζένκοφ που παίζει και "4" και "3". Ο Γιαμπουσέλεσε είναι φόργουορντ-σέντερ. Δεν μπορεί να παίξει στο "3" ποτέ

  • Αρης
    Αρης Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 00:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Άποψη μου πολύ καλή λύση ο Φολ.
    Έλπιζο να μείνει και ο Κουφός έχει να δώσει πράγματα και με καλή προετοιμασία θα δείξει τι Μπωρει.
    Ειδικά αν παίξουμε Α1 που πολύ το θέλω.

  • Τακης
    Τακης Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    @Sea γιατί να μπλέξεις την ομαδα με ακόμη ένα 4αρι όπως λες αξίας όταν στην ομάδα σου βρίσκεται ο καλυτερος σου και πιο σταθερος παίκτης βεζενκοφ και τοπ3 απο όλα τα 4αρια της ευρωλίγκας ; Για αυτά που πρόσφερε φέτος ο βεζε και ανανεωσει οπως λενε με 700-800 ειναι σαν να κλεβουμε εκκλησια . Παικτης που επαιζε ελαχιστα 23 λεπτα συμμετοχης και ειχε 11,5 ποντους . Φαντασου να επαιζε οσο επαιζε ο πολοναρα 30 λεπτά θα ειχε κοντα στους 14-15 ποντους .

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    1) έχεις Βεζενκοφ που υποτίθεται είναι αυτή τη στιγμή από τα καλύτερα 4αρια και τον πληρώνεις ψίχουλα, αν πάρεις άλλον μπροστά του έφυγε. Έχει δηλώσει ότι από Σεπτέμβριο θα συζητήσει για νέο συμβόλαιο, πιστεύει στον εαυτό του και το παιχνίδι του και θέλει καλό συμβόλαιο.

    2) ο Παπ παίρνει 1μυριο, θα πάρεις ακριβότερο 3αρι; Το πολύ πολύ πολύ να φτάσει 500-600 για Broekhoff, και πολύ ευχαριστημένοι θα είμαστε.

    3) δεν έδωσε 1μυριο για Loyd, και θα δώσει 1.5 για κάποιον άλλο;! Επίσης δεν έδωσε για ψηλό ενώ θα έπρεπε.

    Νομίζω ότι λέει ο Επάνοδος και GP77 είναι ότι καλύτερο, με Carter/Έλληνα 3ο ψηλό (Κουφό κατά προτίμηση) και Ρογκαβοπουλο ή/και Χουγκαζ για 16παιχτη.

    Dorsey είναι κομβικής σημασίας, πρέπει να αποκτηθεί.

  • Sea
    Sea Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal για μένα αν θες να είσαι ανταγωνιστικός κάνεις τις εξής κινήσεις:
    1. Φέρνεις ένα 4-5 δυναμίτη, παίκτη αξίας που να κάνει πραγματικά την διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους 4 ψηλους σου.
    2. Ένα 3αρι στυλ νταριους μιλερ που είχε η μπαμπεργκ για βασικό τριάρι επειδή και ο Παπανικολάου που δεν μπορεί πλέον και πολλά πράγματα όχι μόνο λόγω του τραυματισμού του πρέπει να έρχεται από πίσω. Το τριάρι να έχει στοιχεία το πολύ καλό σουτ (περίπου 35% στο τριποντο), την καλή προσωπική άμυνα και το ριμπάουντ.
    3. Κλείνεις και τον ντορσευ για 2αρι.

    ΥΓ. Αν δεν έρθει ο ντορσευ, πας για ένα 2-3 να τα στάζει (μίνιμουμ του 1,5 μυριου) και αξιοποιείς και καρτερ ή ρογκαβοπουλο (πρέπει να τον παρεις οπωσδήποτε). Οι δυο τελευταίοι έξτρα λύσεις για 2 ή 3.

    ΥΓ2. Εδώ είναι η υπέρβαση. Εδώ θα παραδεχθώ τα αδέλφια. Υπέρβαση είναι να έχεις 3 παίκτες το μίνιμουμ άνω του μυριου.

    ΥΓ3. Με ουοκαπ και φαλ είναι ναι μεν πρόοδος αλλά χρειάζεσαι και υπέρβαση. Υπέρβαση είναι να τα σκάσεις. Αν θες να κοντέψεις πραγματικά στα μεγαθήρια.

  • Επανοδος
    Επανοδος Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Με ευρωλιγκα και α1 το ιδανικότερο ρόστερ για εμένα θα ήταν :
    Σλούκας - Γουόκαπ - Σπανούλης
    Ντόρσευ - Μακκισικ - Λαρεντζακης
    Μπροκοφ - Παπανικολαου
    Βεζενκοφ - Πρίντεζης - Σαν Σαρλ
    Φολ - Μαρτιν - Ελληνας ψηλος .

    Εχουμε και λέμε : Ξένοι : Γουόκαπ - Μακκισικ - Μπροκοφ - Σαν σαρλ - φολ - Μαρτιν . Κανενας περιορισμός στους ξένους με 6 στον αριθμό για την α1 . Αν ενδιαφερθει για μπροκοφ τοτε μενει καθαρα στο 4 ο βεζε αρα δεν ψαχνεις για 4-5αρι με σουτ . Μας λείπει το σουτ . Γενικα υπαρχουν redgoal ελπίδες για υλοποίησει του παρακάτω ρόστερ ;

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 15:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Για Μπροκχοφ το διάβασα και εγώ. Μακάρι να ισχύει. Μαζί με Ντόρσεϊ στο 2 είμαστε υπερκαλυμμενοι.
    Σκεφτείτε μόνο αρχική πεντάδα:
    Σλούκα
    Ντόρσεϊ
    Παπανικολάου
    Βεζενκοφ
    Φολκ
    Και να έρχονται σαν second unit:
    Γουοκαπ
    Μακισικ
    Μπροκχοφ
    Ζαν Σαρλ ή Πρίντεζης
    Μάρτιν
    Με Λαρετζακη σαν μπαλαντέρ στο 2-3 και τον Κάρτερ στο 1-2.
    Νομίζω υπερπλήρης ομάδα ειδικά αν αντικατασταθεί και ο Ζαν Σαρλ με ένα πιο ικανό 4-5.

  • Κώστας Λ
    Κώστας Λ Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 15:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλουμε δυαροτριαρο η κλασσικό
    δυαρι και οσο αφορά το ύψος για μένα μακαρι Ντορσευ
    Redgoal Ξέρεις αν ενδιαφέρει ο Σιλευ Μπάγερν έχει συμβόλαιο ξέρουμε

    REDGOAL: Παίδες θέλει σκόρερ. Αν τώρα είναι καθαρό 2άρι ή 2-3άρι μικρή σημασία έχει. Με Ντόρσεϊ πάντως ο κόουτς καλύπτεται στα γκαρντ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...