roumeliotis

leptokariopoulos

Τρελαμένος... Γουόκαπ θέλει τελικό Euroleague

casino loutrakiou
redwell

Με τη Ζαλγκίρις ήξερε ότι υπάρχει... ταβάνι και το να πάει F4 ή σε έναν τελικό για να προσπαθήσει να σηκώσει την κούπα της Euroleague, οι πιθανότητες θα ήταν απειροελάχιστες και γι' αυτό και ήθελε να κάνει το βήμα στην καριέρα του.

Ο Τόμας Γουόκαπ αφού μίλησε, ενημερώθηκε, πείστηκε για τους στόχους του Ολυμπιακού στο κοντινό μέλλον και το μέγεθος της ομάδας που ετοιμάζει ο Coach-B, είπε το μεγάλο "ναι" και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Άνθρωποι που γνωρίζουν τα πάντα για την πορεία των επαφών και των διαπραγματεύσεων και είχαν άμεση πρόσβαση στον Αμερικανό κόμπο, λένε πως εντυπωσιάστηκαν από την... τρέλα που τον διακατέχει για να φτάσει στο υψηλότερο σκαλοπάτι στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ στον κόσμο μετά το ΝΒΑ.

Δεν το έκρυψε ότι οι βλέψεις του είναι τόσο υψηλές που φτάνουν ακόμα και στο απόλυτο και θεωρεί πως με τα ερυθρόλευκα, παρέα με παίκτες έμπειρους και με κούπες στο βιογραφικό τους, θα έχει πάρα πολλές ελπίδες να τα καταφέρει.

Παίκτες που έχουν το "know how" όπως οι Σλούκας, Παπανικολάου, Πρίντεζης και φυσικά ο Σπανούλης αν και εφόσον μείνει στο ρόστερ αλλά και διψασμένους με ποιότητα όπως οι Βεζένκοφ, ΜακΚίσικ, Μάρτιν, Φαλ, Ζαν-Σαρλ και τα υπόλοιπα παιδιά.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • Τσαντας
    Τσαντας Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

    1) στο ερώτημα αν πρέπει να παίζει ο Σπανούλης σταθερά κοντά ή λίγο κατω από το δεκάλεπτο στην Ευρωλίγκα, η απάντηση που δίνω εγώ, είναι ΟΧΙ. Και λέω ότι για μένα, θα έπρεπε να έρθει φτηνος ξένος σε αυτή τη θέση . Δεν βλέπω όμως να έρχεται φτηνός ξένος σε αυτή τη θέση, με Κάρτερ θα πάμε για 4-5ο γκαρντ, που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνιδι του. Και ο Σπανούλης θα έχει και αυτός, όπως φαίνεται ένα μικρό ρολο. Στα παιχνίδια που μπορεί να μην τραβάει ο Σλούκας μπορεί και να παίζει παραπανω. Εγώ είμαι εναντίον, αλλά δεν έχει σημασία η γνώμη μου. Εξαρχής αυτό έγραψα και ήμουν σαφής.
    2) Για τους ψηλούς θα προσπαθήσουμε φαντάζομαι να πάρουμε τον Μήτογλου (φαίνεται να είμαστε αουτσάιντερ), αν δεν τα καταφέρουμε θα μείνει ο Ζαν Σαρλ και ο τρίτος σέντερ, που θα μένει εκτός δωδεκάδας, πιστεύω ότι θα είναι κάποιος φτηνός Έλληνας.
    3) Τον Λουντζη ούτε εγώ θα τον επαιρνα. Άμα κάνει ακόμα καλύτερη σεζόν του χρόνου στον Προμηθέα και χρειαζόμασταν Έλληνα του χρόνου, ας τον παιρναμε του χρόνου. Εδω συζητάμε ότι θα μένει εκτός δωδεκάδας ο Λαρεντζάκης, ουσιαστικά. Ούτε εμας θα μας βοηθήσει ο Λούντζης, ούτε εμείς θα το βοηθήσουμε σε τίποτα το παιδί. Του χρόνου, άμα σταματήσει με το καλό ο Σπανούλης, ας περνάμε τον Λουντζη για επιπλεον Έλληνα. Επίσης καλό είναι να καπαρωσουμε τον Χουγκαζ (όχι για φέτος, αφού έχουμε 3 τεσσαρια. Που να χωρέσει; Δανεικός πρέπει να πάει και να παίρνει χρόνο συμμετοχής, σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που θα τον κάνει σκληρό επαγγελματία, όχι να κάνει τα τσικο του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά για του χρόνου που ποιος μας λέει ότι δεν θα φύγει ο Βεζενκοφ ενώ θα σταματήσει και ο Πρίντεζης κάποια στιγμή, δεν είναι ότι τους έχουμε σε αφθονία τους Έλληνες). Μπορεί να μας το πάρει και ο Παναθηναϊκός αυτό το παιδί, έχει εμφανή προσοντα. Τέλος για τον Ρογκαβοπουλο, το παιδί έκανε το έγκλημα και πήγε από μικρός στο νεκροταφείο της Αεκ. Μέχρι στιγμής ότι έχει δείξει στην καριέρα του, το έχει δείξει με τις μικρές εθνικές. Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν έχει δείξει τίποτα. Χρειάζεται επειγόντως ρόλο σε ομάδα, όπου θα ανταγωνίζεται ξένους συμπαίκτες και όπου θα κερδίζει τον χρόνο συμμετοχής με το σπαθί του. Εκεί πρέπει να δείξει αν έχει δυνατότητες για κάτι καλό ή οχι. Ένα περιβάλλον σαν του Λαυρίου θα τον βοηθούσε πολύ.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Πήρε Carter/Λούντζη, και έχει και Σπανούλη/McKissic/Λαρεντζάκη. Πότε θα παίζουν όλοι αυτοί;

    Οι πρώτοι 2 είναι 23 χρονών, δηλαδή να τους παρκάρουμε μέχρι πότε;! 23 χρονών δεν είσαι ταλέντο, ή παίζεις ή δεν παίζεις.

    Ο Carter προφανώς πήγε την ομάδα τελικούς με Παναθηναϊκό και πήραν και 1 νίκη, οπότε μία χαρά είναι. Λούντζης δεν νομίζω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα.

    Τι σημαίνει θα έχουν τον Σπανούλη "τιμητικά";;!! Θα είναι 12αδα ή όχι; Αν είναι 12αδα δεν θα πρέπει να παίζει 5-10 "τιμητικά" λεπτά;

    Αν έφευγε ο Σπανούλης εγώ θα ήθελα να δω Erick Green/Grant πολύ περισσότερο έμπειροι, αποδεδειγμένα καλοί σε κορυφαίο επίπεδο. Ώσπου να φύγει όμως, δεν υπάρχει χώρος.

    McKissic καταλαβαίνετε ότι ανανέωσε για να βλέπει χρόνο στο γήπεδο, και θέλει και πολύ μπάλα στα χέρια του.

    Επιτακτική ανάγκη η απόκτηση 3αριου με σουτ. Στη χειρότερη Diallo είναι καλό project, καλό πολύ εργαλείο, αλλά πολύ μέτριο σουτ..

    Επίσης, ναι για 3ο 5αρι. Απαραίτητο. Νομίζω με Κουφό είμασταν καλά και θα μπορούσαμε να πάμε για ψηλό τύπου Tarik Black αντί για Fall.. τώρα δεν ξέρω πως θα το παίξουν, ίσως καλύτερα να επενδύσουν σε Nesbo, αλλά μαζεύονται πολλοί Αμερικανό..Dorsey/Koufos προσφέρουν και Ελληνικό διαβατήριο και ευελιξία.

    Οι προσθήκες Fall/Walkup καλύπτουν τα βασικότερα προβλήματα της περσινής χρονιάς, δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι δεν βλέπουν ότι έτσι η ομάδα βελτιώνεται κατά πολύ..1) έλλειψη 2ου playmaker είτε να τρέχει τη 2η πεντάδα είτε να ξεκουράζει τον Σλούκα στο κατέβασμα, είτε να μπορούν να παίξουν και μαζί ώστε να υπάρχει κατέβασμα της μπάλα σε περιόδους πίεσης(μέχρι και ο Livio είχε κατεβάσει μπάλα σε κάτι απίθανες περιπτώσεις!), είτε για έλεγχο της περιφέρειας.

    2) ασήμαντη αμυντική παρουσία στη ρακέτα. Jokubaitis έκανε lay up προπόνησης. Περισσότερες ομάδες έπαιζαν βόλεϊ στη ρακέτα μας. Πολύ μέτριοι στα ριμπάουντ. Ελάχιστη επίθεση πάνω από τα καλάθια.

    Το 3ο βασικότερο πρόβλημα ήταν η έλλειψη 3αριου και ότι έπαιζαν όλοι εκτός θέσης σχεδόν το 65% της σεζόν. Ειδικά όταν τα αντίπαλα 3αρια ποσταραν για πλάκα McKissic/Harisson (Kalinic/Pierre).

    4o ήταν η παντελής αποτυχία εκμετάλλευσης του Harisson σαν shooting guard (κανένα σύστημα, ποτέ) και γενικά η έλλειψη βασικού δυαριου, κάτι που περιμένουμε να λυθεί με έλευση Dorsey, και ΠΡΕΠΕΙ να έρθει.

    Πολύ σωστά η ομάδα κάλυψε τις πρώτες αδυναμίες και σημαντικότερες, ξέρω, είναι βολικοτερο να υπάρχει ένας Σπανούλης, αλλά δεν ξαναυπαρχει Σπανούλης, πρέπει να φτιάξουμε ομάδα, όχι Σπανουλιαδα.

  • Andregon
    Andregon Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 17:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα σας,
    Προσωπικά το θεωρώ αδύνατο η ΚΑΕ να παρκάρει εκατομμύρια για παίκτες εκτός 12άδας. Οτι αποκτηθεί για μετά από αυτήν θα είναι κυρίως ταλαντούχοι παίκτες από το Ελληνικό πρωτάθλημα για το Ελληνικό πρωτάθλημα.
    Ολοι οι προπονητές θέλουν να έχουν πολλές λύσεις στο ρόστερ της ομάδας τους αρκεί από ένα σημείο και μετά να μην δημιουργείται πρόβλημα στην δουλειά τους.
    Δεν υπάρχει "ευχάριστος" πονοκέφαλος, η διάρκεια ενός αγώνα είναι συγκεκριμένη και ως εκ τούτου ρόλοι και αγωνιστικοί χρόνοι θα καλυφθούν από μια 12άδα έμπειρων παικτών με ποιότητα και χαρακτηριστικά τέτοια που να αλληλοσυμπληρώνονται.
    Τραυματισμοί και απρόοπτα πάντα θα υπάρχουν όμως γι’αυτό υπάρχουν οι διπλοθεσίτες προκειμένου να δώσουν προσωρινές (ή ακόμη και μόνιμες ) λύσεις προκείμενου η ομάδα να έχει το χρόνο να αποφασίσει πως θα πορευτεί στην συνέχεια.
    Στο ιδανικό σενάριο που οι Φολ, Ντόρσει και Μήτογλου αποκτηθούν το ρόστερ 14άρων παικτών θα μοιάζει κάπως έτσι :
    1.... Σλούκας – Walkup
    1-2. Σπανούλης
    2.... Ντορσευ – Λαρεντζάκης
    2-3. Mckissic
    3.... Παπανικολάου – «Diallo;»
    3-4. Βεζενκωφ
    4.... Πρίντεζης – Ζαν Σαρλ
    4-5. Μητογλου
    5.... Martin – Fall
    Με άλλα λόγια 2 από τους ανωτέρω παίκτες θα βρίσκονται τον περισσότερο χρόνο εκτός αποστολής για αγώνες Euroleague. Δηλαδή από την μια ανησυχούμε δικαίως για την αγωνιστική κατάσταση του Παπανικολάου και θα πάρουμε έστω τον Diallo και από την άλλη αναγκαστικά θα τον αφήνουμε εκτός αποστολής ως τον πιο αδύναμο κρίκο (χαμηλο συμβόλαιο) μαζί με τον Λαρεντζάκη (αν δεν αποχωρήσει ο Σπανούλης αυτός ο μεγάλος μάγκας δυστυχώς θα πληρώσει το μάρμαρο).
    Αν μάλιστα αναλογιστούμε ότι από τους 12 "εκλεκτούς" σε ένα διευρυμένο ροτέϊσον θα παίζουν μάξιμουμ 9-10 παίκτες τότε δεν καταλαβάινω που ακριβώς χωράνε εξαιρετικοί παίκτες που κοστίζουν αρκετά όπως ο Μπρόκχωφ ή ο Ντρίμπλ.
    Θα έχουμε έτσι και αλλιώς μανούρες από κάποιους εντός 12άδας που θα παίζουν λίγο, φανταστείτε κάποιοι να βρίσκονται και εκτός 12άδας.
    Μπορεί ο Σπανούλης να καταλαμβάνει τιμής ένεκεν θέση στην 12άδα (αν μείνει θα έχει ρόλο 100%) όμως στο 1-2 μπορούν να παίξουν και οι Σλούκας, Γουοκαπ, Ντορσευ άλλος περισσότερο και άλλως λιγότερο. Συνεπώς δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω πολυκοσμίας στα γκάρντ.
    Τέλος στο παραπάνω ρόστερ δεν αναφέρω καθόλου τον Κώστα Κουφό (αυτός εκτός των άλλων έχει σουτ από μέση απόσταση ενώ όλοι οι άλλοι σέντερ οχι) που εντελώς αυθαίρετα υπολογίζω ότι θα αποχωρήσει. Γιατί τελικά μπορεί ο Μήτογλου να μην αποκτηθεί, να μην ψαχτούμε για άλλο 4-5άρι και μετά να προτιμηθεί η ταυτόχρονη παραμονή Κουφού (δηλ.3 καθαρά σέντερ) και Ζαν Σαρλ.
    Σύντομα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση Μήτογλου και θα φανεί τι τελικά θα επιλέξουμε.

  • Τσαντας
    Τσαντας Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Gp77, συμφωνώ με αυτά που λες. Ουσιαστικά πήραμε Γουολκαπ στη θέση του Τζεκινς και θέλουμε να πάρουμε και Ντόρσεϊ στη θέση του Χάρισον. Μέχρι εδώ είμαστε κομπλέ. Κατά τη γνώμη μου όμως θα έπρεπε να πάρουμε και ξένο σκορινγκ γκαρντ, στον ρόλο που είχε φέτος ο Σπανούλης. Το θεωρώ πολύ σημαντικό, ώστε υπάρχει και κάποιος, που να αντικαθιστά τον Σλούκα σε σκορ και δημιουργία. Πέρα του τριπλ, που τον αναφέρω επειδή είχε γραφτεί τον χειμώνα ότι ο Μπαρτζώκας τον κοιτάει (δε ξέρω αν αυτό ήταν πραγματικοτητα) υπάρχουν και πολλοί άλλοι παίκτες τέτοιου ή παρομοιου στυλ. Η απόκτηση του Γουγκαπ, θα μπορούσε να μας έλυνε και τα χέρια, γιατί ταιριάζει αγωνιστικά με κάθε είδους επιθετικογενη γκαρντ. Αν δε, κοιτάμε και παίκτες που να μην έχουν αναγκαστικά ευρωπαϊκή εμπειρία, από g league ή κομμένους από nba, τότε υπάρχουν άπειροι, που οι περισσότεροι, ούτε καν τους έχουμε ακούσει ποτέ. Ανθρώπος του χώρου που παρακολουθεί g league, μου είχε μιλήσει με πολύ καλά λόγια για έναν τζειλεν Άνταμς πχ, ο οποίος έπαιξε και 7 παιχνίδια στη Γαλλία φέτος και είχε 20 πόντους μέσο. Βέβαια από το λίγο που τον έχω δει αυτόν σε βιντεο, είναι δυάρι και όχι άσσος. Υπάρχει και ο Μήτρου Λογκ (αυτός σκοπεύει να μείνει στη g-/league μέχρι τα 35 του; Γενικά δεν με ξετρελαίνει η περίπτωση του, αλλά μπορεί να πάρει το ελληνικό διαβατήριο). Όπως και να έχει, γενικά υπάρχουν επιλογές, αφού τις βασικές θέσεις του ρόστερ τις έχουμε κλείσει (εφόσον πάρουμε Ντόρσεϊ εννοώ). Και εγώ πάντως πιστεύω, ότι μάλλον τον Κάρτερ θα πάρουμε και θα κλείσουμε την περιφέρεια. Ο Κάρτερ όμως, δεν είναι αντί Σλούκας η αντι Σπανούλης σε καμμιά περίπτωση, έχει καλό ποτενσιαλ, είναι two-way παίκτης, μπορεί να γίνει ολοκληρωμένο γκαρντ, αλλά να κουβαλήσει επιθετικά μια ομάδα, δεν είναι κάτι που θα μπορέσει να κάνει ποτέ στην καριέρα του σε αυτό το επίπεδο. Τον Λουντζη, εγώ θα τον αφηνα δανεικό στον Προμηθέα για άλλον ένα χρονο. Συμφωνώ ότι αν γυρίσουμε Ελλάδα πρέπει να πάρουμε και τρίτο σέντερ, Έλληνας θα είναι αυτός, φαντάζομαι.

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @Τσαντας η σκέψη σου δεν είναι λάθος, τουλάχιστον όπως βλέπω και εγώ τα πράγματα.
    Μέχρι στιγμής πήραμε τον Γουοκαπ στη θέση του Τζένκινς και τον Φολ στη θέση του Έλλις. Λογικά θα αποκτηθεί και ο Ντόρσεϊ στη θέση του Χάρισον.
    Οπότε στα χαρτιά τουλάχιστον είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Βέβαια αν σκεφτούμε ότι αυτοί οι 3 παίχτες απλά παίρνουν την θέση αυτών που αποχωρούν και δεν προστίθενται δίπλα σε αυτούς τότε παλι έχουμε θέμα με το βάθος του ρόστερ, ειδικά σε ενδεχόμενη επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τότε θα έχουμε συνολικά πάνω από 60 παιχνίδια μέσα στη σεζόν τα οποία θα έχουν 2 το πολύ 3 μέρες κενό ανάμεσα τους. Οπότε θεωρώ αναγκαίο ένα ρόστερ 15-16 παιχτών οι οποίοι να έχουν όλοι ρόλο.
    Όπως σωστά έγραψες ακόμα και αν αποκτηθεί ο Ντόρσεϊ χρειαζόμαστε ακόμα ένα παίχτη στα γκαρντ. Εγώ θα προσέθετα ότι θέλουμε ακόμα έναν στους ψηλούς. Και σίγουρα θέλουμε κάποιον πίσω από τον Παπ έστω και τον Ντιαλό που αναφέρεις.
    Δηλαδή αν τραυματιστεί ο Φολ ή Μάρτιν θα παίζουμε πάλι με δεύτερο σέντερ τον Ζαν Σαρλ; Ή αν ο Παπ δεν είναι σε κατάσταση να παίζει συνεχόμενα 20-25' τρεις φορές την εβδομάδα θα παμε στο 3 με Μακισικ-Λαρετζακη; Δεν λέω καλοί χρυσοί αυτοί οι τρεις απλά δεν είναι οι κανονικες τους θέσεις το 5 και το 3 αντίστοιχα. Άλλο να αγωνίζονται περιστασιακά σε ειδικούς ρόλους στις συγκεκριμένες θέσεις και άλλο να λογίζονται κατά βάση σε αυτές.
    Είναι κρίμα για ακόμα μια σεζόν να κάψουμε μια χρονιά για 1-2 παίχτες. Όπως γινόταν μέχρι πριν μια τριετία τετραετία με την επιμονή να μην αποκτουμε παίχτη πίσω από τον Πρίντεζη.
    Παίχτες υπάρχουν άπειροι. Ειδικά στο 3 βρίσκεις άνετα στην Αμερική παίχτη 3nD να έρχεται από τον πάγκο για 17-20 λεπτά.
    Ο Τριμπλ που αναφέρεις αποτελεί ενδιαφέρουσα περίπτωση. Βέβαια εφόσον έχει κλείσει όπως γράφεται ο Κάρτερ δεν νομίζω να πάρουμε και άλλον ξένο παίχτη στα γκαρντ ειδικά σε συμπληρωματικό ρόλο. Λογικά θα έχει αξιόλογο χρόνο συμμετοχής ο Κάρτερ. Λέγοντας αξιόλογο χρόνο εννοώ στο ελληνικό πρωτάθλημα να έχει στάνταρ 15-20 λεπτά και στην Ευρώπη να χρησιμοποιείται περιστασιακά για 8-10 λεπτά.
    Δηλαδή η γραμμή των γκαρντ μας θα είναι: Σλουκας-Γουοκαπ-Μακισικ-Λαρετζακης-Σπανουλης (Ντόρσεϊ-Καρτερ-Λουντζης). Φαίνονται πολλοί αλλά νομίζω με σωστή κατανομή ρόλων θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.
    Στο 3 έχουμε μόνο τον Παπ.
    Στο 4 Βεζενκοφ-Πριντεζη-Ζαν Σαρλ
    Στο 5 Φολ-Μαρτιν. Εδώ προτιμω την προσθήκη ενος ακόμα καθαρού 5 ώστε να περιοριστεί η χρησιμοποίηση του Γάλλου στο 4 και να είναι πιο εύκολη η αντικατάσταση του μέσα στην χρονιά αν δεν μπορέσει να ανταποκριθεί.
    Το παραπάνω ρόστερ, χωρίς αυτούς στην παρένθεση αποτελείται από 11 παίχτες, συν τον Ντόρσεϊ πάμε στους 12. Με Κάρτερ Λουντζη, ένα τριάρι και έναν ακόμα ψηλό εχουμε 16 παίχτες. Νομίζω αρκετά πλήρες ροστερ για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τόσων αγώνων.

  • Τσαντας
    Τσαντας Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πάντως, για να μην λέω ψέματα, ακόμα και αν γίνει το ιδανικό και πάρουμε τον Ντόρσεϊ, πλήρως καλυμμένος από την περιφέρεια της ομάδας δεν θα είμαι. Προφανώς θα είμαστε αρκετα καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι. Αλλά κατά τη γνώμη μου, και φέτος, θα πέφτει στους ώμους του Σλούκα μεγαλύτερο επιθετικο βαρος από αυτό, που έχει δείξει πως μπορεί να σηκώσει. Εγώ, ιδανικά, θα ηθελα ένα γκαρντ πίσω του, το οποίο να μπορεί να τον αντικαταστήσει και να μπορεί να τραβήξει επιθετικά το βασικό κουπί όταν δε θα παιζει, έστω και για ένα σκάρτο δεκαπενταλεπτο. Ας είναι και φτηνός. Ο μελό τριπλ κατά τη γνώμη μου έχει τέτοια στοιχεία. Ιδανικά δηλαδή (για τα οικονομικά στάνταρ της ομάδας), η περιφερειακή 5αδα που τα ήθελα θα ήταν: Γουολκαπ, Σλούκας, Τριπλ, Ντόρσεϊ, Μακισικ. Με τον Σπανούλη, να συμπεριλαμβάνεται τιμητικά στην δωδεκάδα, χωρίς να έχει αγωνιστικό ρόλο, παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Δε πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο πάντως και δε λέω ότι δε θα είμαστε καλοί, όπως θα είμαστε. Αλλά, δεν καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά, κάθε χρόνο, πρέπει να εξαρτιωμαστε επιθετικά από έναν και μόνο έναν παίκτη, ειδικά όταν αυτός δεν είναι και ο Μισιτς ή ο Ντοσιτς. Ο Μπαρτζώκας στο τέλος της χρονιάς έκανε κάτι δηλώσεις για το ότι η ομάδα χρειάζεται παίκτες, που να είναι πολύ καλοί στο παιχνίδι απομόνωσης (στο οποίο ο Σλούκας δεν είναι τόσο καλός, αν και έχει πολλά αλλά πλεονεκτήματα, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος). Τελικά, η φιλοσοφία στη διαμόρφωση του ρόστερ ήταν ακριβώς η ίδια με πέρσι, αλλά με ακριβότερους, άρα και, λογικα, καλύτερους παίκτες.
    Τέλος, για να πάω σε άλλο θέμα, εγώ για δεύτερο τριάρι (με όχι και πολλά λεπτα συμμετοχής να του αναλογούν, αν είναι υγιής ο Παπανικολάου), θα επερνα τον Ντιαλό. Αν πάρουμε τον Ντόρσεϊ, τοτε τον Κάρτερ, θα τον έστελνα δανεικό για ένα χρόνο και αυτό, όχι γιατί είναι καλύτερος ο Ντιαλό από τον Κάρτερ, αλλά γιατί το μικρό κενό στο ρόστερ είναι στο 3 και όχι στο 2.

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 11:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα redgoal.Μήπως υπάρχει σαν σκέψη από τη διοίκηση κάποιος για GM;Ευχαριστώ πολύ.

    REDGOAL: Φίλε τον Σπανούλη θέλουν να βάλουν οι Αγγελόπουλοι GM. Τώρα για το αν θα συμβεί αυτό και πότε, δεν το γνωρίζουμε. Αν δεν θέλει ο Βασίλης, τότε και μόνο τότε μπορεί να γίνει σκέψη για κάποιον άλλον. Πάντως ο Σκινδήλιας που χειρίστηκε το θέμα του Γουόκαπ, πήρε... πόντους μιας και τον έψησε να έρθει την ώρα που τον είχε πλευρίσει και η Αρμάνι και η Εφές...

  • stathmarxis
    stathmarxis Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 09:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλός παίκτης ο Γουόκαπ, χρήσιμος ο Φολ, αλλά με αυτούς τους παίκτες δεν αλλάζεις επίπεδο σε σχέση με πέρσι για να μπορείς να ονειρεύεσαι (έστω στο βάθος του τούνελ) F4. Θα έλεγε μάλιστα κάποιος με τα ως τώρα δεδομένα ότι ούτε καν αύξηση του μπάτζετ δεν έχει γίνει σε σχέση με πέρσι, παρότι του χρόνου αναμένονται έσοδα από εισιτήρια, πιθανή επιστροφή στην Α1 κλπ. Δε θέλω να κατηγορήσω κάποιον αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ελπίζω να γίνουν υπερβάσεις σε σχέση με πέρσι γαιτί όπως μας απέδειξε περίτρανα η περσινή ευρωλίγκα με μπάτζετ των 8-9 εκ. οι πιθανότητες ακόμα και οχτάδας είναι από απειροελάχιστες έως μηδαμινές.
    Redgoal η υπέρβαση για την οποία μιλούσες τις προάλλες στο 4 με την παράλληλη αποχώρηση Ζαν Σαρλ είναι ο Μήτογλου? Απάντησε με τρόπο αν δε θες να απαντήσεις ευθέως, θα καταλάβω!Ευχαριστώ πολύ!

    REDGOAL: Παίδες υπομονή, έχει ακόμα δρόμο στις μεταγραφές. Υπομονή...

  • Giannis
    Giannis Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 09:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι το ρόστερ να ολοκληρωθεί γρήγορα να είναι όλοι μαζί στην προετοιμασία να φροντίσει η διοίκηση κ ο προπονητής όσο γίνεται να μην υπάρχει η υπερβολική πίεση στην ομάδα..κ να βρεθεί επιτέλους η καλή χημεία στο παρκέ..κ σιγά σιγά ..νίκη..νίκη θα έρθουν όλα.οχι μεγάλα λόγια μόνο δουλειά σε όλους τους τομείς της ομάδας!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 07:03 Σύνδεσμος σχολίου

    H Armani έχει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, και γι' αυτό πίστευα ότι θα έδινε γη και ύδωρ για να έπαιρνε τον Walkup στο Μιλάνο, αλλά τελικά μάλλον έπαιξε ρόλο η ταχύτητα που έκλεισε ο παίχτης (να πούμε μπράβο σε όποιον έκανε τη μεταγραφή, έκανε πολλά πράγματα σωστά, ποιός τρέχει αυτά τα πράγματα Redgoal;).

    Γνώμη μου ότι για το καλό του, έπρεπε να περιμένει να γίνει πλειστηριασμος για την πάρτυ του από ομάδες που ήθελαν βασικό ή αναπληρωματικό άσσο, και μιλάμε για κορυφαίες ομάδες, και μιλάμε για τουλάχιστον 900.000 τον χρόνο..

    Το πρόβλημα της Αρμάνι είναι η περιφερειακή άμυνα, με Punter/Delaney/Rodriguez/Roll, είχε 4 καλούς επιθετικά κοντούς, αλλά με κανέναν να μαρκάρει, και τους έκανε πλάκα ο Teodosic στα 34 του..

    Θα δούμε τι καινούργια φρούτα θα σκάσουν Euroleague φέτος, αλλά πιστεύω όσο περνάει το καλοκαίρι θα συνειδητοποιούν όλοι πόσες λίγες επιλογές από το 1ο ράφι υπάρχουν για τη θέση του playmaker, και ειδικά με πραγματική εμπειρία Euroleague.

    Μπαίνουμε σε έναν κόσμο που ο βασικός playmaker της Ρεάλ θα είναι ο Goss, και της Barca o 33χρονος Καλάθης που έφυγε σχεδόν σαν παρείσακτος από τους αμπαλους απέναντι.. Είναι σχεδόν πραξικόπημα να έχεις Σλούκα/Walkup στην 12αδα σου για τα 2 επόμενα χρόνια. Αυτή η κίνηση δίνει και μεγαλύτερη ασφάλεια σε παίχτες όπως ο Βεζε και ο Fall ότι θα ταιστουν σωστά, και θα αναδείξουν τις ικανότητές τους, ενώ μπορεί να προκαλέσει και άλλους παίχτες να δουν με θετικό μάτι το πρότζεκτ του Ολυμπιακού.

    Ενδεικτικό ότι ακόμη το brand μετράει στην Ευρώπη επίσης, είναι τεράστια ευκαιρία να γίνει υπέρβαση και να πάμε για μεγάλα πράγματα, και επιβεβαιώνει αυτό που λέγαμε μέχρι τελευταία στιγμή φέτος, με έναν άσσο (προτάθηκε Goss) και ένα σέντερ, πηγαίναμε πολύ μακρυά, με ένα 3αρι τα Χριστούγεννα επίσης, μάλλον είμασταν για final 4.. το πιστεύω αυτό, εκτός Εφές, καμία άλλη δεν ήταν φόβητρο φέτος.

    Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψουμε στην 8αδα, και ίσως και κάτι παραπάνω, και πήγε χαμένη μία από τις τελευταίες χρονιές της τοπ φόρμας του Σλουκα.

    Προχωράμε, αλλά και αυτή η χρονιά προστίθεται σε άλλη μια κοντόφθαλμα χαμένη ευκαιρία των τελευταίων ετών που μας έχουν πάει πίσω σαν branding και ομάδα. Η ιστορία δεν συγχωρεί τέτοιες αβλεψιες/ατολμιες, όπως είχε πει και ο Σπανούλης στην Κωνσταντινούπολη, "αυτός μπορεί να είναι ο τελευταίος τελικός της ζωής μας".

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...