roumeliotis

lentiamo

Παρελθόν ο Παντελάκης από τον Θρύλο...

casino loutrakiou
redwell

Η απώλεια του τίτλου από τον Παναθηναϊκό ήταν η βασικότερη αιτία που ο Γιώργος Παντελάκης αποτελούσε... παρελθόν από το μπάσκετ γυναικών του Θρύλου μετά το τέλος των τελικών με τις πράσινες και απλά ήρθε και η επίσημη λύση της συνεργασίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων για το "διαζύγιο" αναφέρει τα εξής:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών, Γιώργο Παντελάκη. Ο Έλληνας τεχνικός μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή.

Στα τρία χρόνια στα οποία διετέλεσε πρώτος προπονητής, κατέκτησε δυο πρωταθλήματα ένα κύπελλο και οδήγησε την ομάδα μας στην πρώτη συμμετοχή ελληνικής ομάδας στην Εuroleague.

H Διοίκηση τον ευχαριστεί για τις πολύτιμες υπηρεσίες τις οποίες πρόσφερε στο σύλλογο, όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Γιώργος Παντελάκης αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτή για αυτόν".

Η δήλωση του Γιώργου Παντελάκη: «Ήταν τιμή μου που δούλεψα στο σύλλογο όλο αυτό το διάστημα και ένιωσα το σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου. Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη και περίεργη.

Η διοίκηση τον Ιανουάριο μου έδωσε τη δυνατότητα να ενισχύσω την ομάδα, αλλά επέλεξα να στηρίξω το υπάρχον ρόστερ. Ο τραυματισμός της Άννας σε συνδυασμό με την προσθήκη μιας παίκτριας του αντιπάλου μας την ημέρα του πρώτου τελικού άλλαξαν εντελώς τις ισορροπίες της σειράς.

Συνολικά είχα πολλές δύσκολες και περίεργες καταστάσεις να διαχειριστώ για την ομάδα μου. Πήρα την απόφαση να δηλώσω την παραίτηση μου αισθανόμενος ότι ένας κύκλος έξι ετών ολοκληρώθηκε.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη και τον Γιώργο Λεριώτη για την στήριξη και τον σεβασμό που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα μπορούσα να αισθάνομαι πιο υπερήφανος για τις παίκτριες και τους συνεργάτες μου για όλη την προσπάθεια τους.

Μαζί καταφέραμε σπουδαία πράγματα. Φεύγω από την ομάδα έχοντας μόνο καλά συναισθήματα για το σύλλογο και τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτόν. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και θα χαίρομαι πάντα με τις επιτυχίες της».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

1 σχόλιο

  • Nicolas
    Nicolas Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Κ είχε ηδη αργήσει. Απορρώ γιατι έδιωξαν την Καπόγιαννη...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...