roumeliotis

lentiamo

Γλέντι... Αγγελόπουλων σε ΠΑΟ με Γουόκαπ

casino loutrakiou
redwell

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που διαλύοντας κάθε λογική στο παγκόσμιο μπάσκετ έβγαλε μια χρονιά στην Euroleague χωρίς να έχει πλεϊμέικερ στο ρόστερ του και φυσικά έπιασε απόλυτο... πάτο στη βαθμολογία όντας η χαρά κάθε πικραμένου.

Και εκεί που λες δεν γίνεται να μην πάνε να πάρουνε έναν σούπερ γκαρντ που να παίζει 25-30 λεπτά στο "1", έρχεται ο Θρύλος και παίρνει τον Αμερικανό από τη Ζαλγκίρις για να τον έχει... μπακ-απ του Κώστα Σλούκα στη θέση του πόιντ.

Με λίγα λόγια το μπακ-απ του βασικού πλεϊμέικερ του Ολυμπιακού είναι ένα όνειρο... απατηλό για τους πράσινους που θα ψάξουν για "κουμανταδόρο" από τις δευτερότριτες επιλογές που έχουν απομείνει διαθέσιμες, λόγω και της έλλειψης παικτών στο "1" αυτό το καλοκαίρι.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

19 σχόλια

  • Creeper
    Creeper Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Και εσύ είσαι τεράστιος .......... γκουχ, γχουκ Giannaki χαχαχα!!! Τιτανοτεράστιος.Δώσε τα φώτα στην άσχετη μπασκετική Ευρώπη! Save Mantzaris!!!!

  • Creeper
    Creeper Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 17:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι πεις Διονυσάκη χαχαχα.... Ο άσχετος με το μπάσκετ είσαι βέβαια εσύ που δεν ξέρεις που σου πάνε τα τέσσερα. Για αυτό και κανένας δεν ασχολείται με τα σχόλια που κάνεις παρά μόνο για να σε δουλέψει. Οι Αγγελόπουλοι δεν με σώπασαν καθόλου αγαπητέ. Στα παλιά μου σχόλια έγραψα οτι επειδή δεν είμαι προσωπολάτρης σαν εσένα και όταν κάνουν το σωστό θα το παραδέχομαι και το ίδιο έκανα εχτές με τον Γουόκαπ. Άλλωστε έκαναν το μίνιμουμ. Ελπίζω να έχουμε και συνέχεια.

    Η πλάκα είναι οτι αδυνατείς να καταλάβεις οτι εγώ είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και το ΕΥΧΟΜΑΙ κιόλας να με αποστομώσουν οι Αγγελόπουλοι που μέχρι τώρα έχουν κάνει τα αυτονόητα! Δεν είμαι γραφικός ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΙΚΟΣ σαν εσένα που ο σκοπός της ύπαρξης σου είναι μόνο να "γλύφεις" και να κάνεις "υποκύψεις" στους Αγγελόπουλους σαν καλός μπάτλερ που είσαι!!!
    Γκε γκε???!!!

    Και όσον αφορά τα περί "χαζομάρας" εσύ πας γυρεύοντας να τα ακούσεις αφού σε κάθε σχόλιο που κάνω πετάγεσαι σαν.... και σχολιάζεις το κάθε τι που θα πω επειδή μου το κρατάς μανιάτικο επειδή μια φορά δεν συμφώνησα με τις μπαρούφες που γράφεις!!! Αν δεν θέλεις να σε σχολιάζω μην σχολιάζεις και εσύ εμένα προσπαθώντας τσάμπα να κάνεις πνεύμα που είναι ολαφάνερο οτι δεν διαθέτεις! Εντάξει καμάρι μου?

  • Giannis
    Giannis Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σου κρέπα τρελό αγόρι!!! Κρέπα είσαι τεράστιος.....!!!!!Μάθε στον κόσμο μπάσκετ..!!! Είσαι ο πατριάρχης του σάιτ..! Δεν σε φτάνει κανείς...!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΓΩ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΝΕ ΤΟ.

    ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΣΧΕΤΟΣ

    ΣΕ ΣΩΠΑΣΑΝ ΟΙ ΑΦΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΧΤΙ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ...

  • Creeper
    Creeper Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 15:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ψυχολόγος το Giannaki χαχαχα!!! Είσαι τελικά πολύπλευρο.......... ταλέντο! Για να σου λύσω την απορία γραφικέ μου Γιαννάκη, με τους νορμάλ ανθρώπους είμαι μια χαρά. Απλά με ενοχλεί πολύ η χαζομάρα που δόξα τον Θεό, και εσύ και ο Διονυσάκης την έχετε σε μεγάλο απόθεμα!

  • Giannis
    Giannis Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρέπα πρέπει να είσαι πάντως πολύ κοινωνικός άνθρωπος..καλά οι Αγγελόπουλοι είναι λίγοι..εγώ αμπαλος..ο Διονύσης χαζός ο Μάντζαρης τελειωμένος..πολύ κακιά ρε κρέπα γιατί έτσι?

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 21:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Giannaki σε ευχαριστώ πολύ αλλά με κερνάς άφθονο γέλιο και αυτό μου φτάνει. Αλλά βρε ατιμούλικο πάλι μου άνοιξες την όρεξη! Πάω να κτυπήσω μια κρέπα special Μάντζαρης. Το χαρακτηριστικό αυτής της κρέπας είναι οτι αργεί πολύ να ψηθεί. Θέλει κανένα μισάωρο, όσο ακριβώς κάνει ο Μάντζαρης να πάει από την μια μπασκέτα στην άλλη. Θα σου φύλαγα και εσένα μια μερίδα αλλά ξέρω οτι το αγαπημένο σου γκουρμέ πιάτο είναι σανός στον ατμό.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 21:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Γουοκαπ Ντορσει Φολ και μια "βομβα" στο 4 ???

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Βέβαια, πολύ σωστά, ένα τέτοιο σημαντικό όνομα το βγάζεις και από την αγορά των υπολοίπων ανταγωνιστών. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό.

    Μάλλον θα έρθουν πολλοί Αμερικανοί γκαρντ που δεν θα βρουν δουλειά ΝΒΑ να καλύψουν τις ελλείψεις, αλλά με Σλούκα/Walkup χτίζεται κάτι πολύ καλό. Μην ξεχνάμε ότι ο Σλούκας είναι top 3 playmaker αυτή τη στιγμή, και με τη βέβαιη φυγή πολλών πρωτοκλασάτων.

    Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω κάπως!!

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Διονυσάκη τράβα να πιεις το γαλατάκι σου καμάρι μου. Μάταια προσπαθείς να κάνεις τον έξυπνο πολύ απλά γιατί δεν είσαι. Και μια συμβουλή. Σκέψου κάτι δικό σου όσο και αν δύσκολο σου φαίνεται αυτό. Μην αντιγράφεις. Τον Λούντζη οι πολυαγαπημένοι σου Αγγελόπουλοι τον θέλουν. Αλλά είπες και εσύ να πεταχτείς να πεις κάτι για να νιώσεις σημαντικός. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να συναγωνίζεσαι στην γραφικότητα τον Γιαννάκη.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...