roumeliotis

Carwiz

Κλείδωσε... δυναμίτη Φαλ ο Θρύλος (video)

casino loutrakiou
redwell

Μετά το οριστικό ντιλ με τον Τόμας Γουόκαπ ο Θρύλος "κλείδωσε" και την απόκτηση του Μουσταφά Φαλ, καθώς οι δυο πλευρές έδωσαν τα... χέρια που λέμε και ο Γάλλος σέντερ θα έρθει στον Πειραιά για δυο χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ντιλ ως το 2023, με οψιόν ανανέωσης μετά τον πρώτο χρόνο στον Ολυμπιακό και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές για να επικυρωθεί και τυπικά η συνεργασία των δυο πλευρών.

Ο 29χρονος θηριώδης σέντερ των 218 εκατοστών, έκανε σούπερ σεζόν με τη Βιλερμπαν έχοντας 8.8 πόντους (σ.σ. 70,1% στα δίποντα), 5.5 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 0.9 μπλοκ κατά μέσο όρο σε 31 ματς στην Ευρωλίγκα, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε με κορονοϊό και αλλοιώθηκε και η εικόνα του εξαιτίας αυτού σε κάποια αρκετά ματς.

Ένας παίκτης που σε σχέση με τον Οκτάβιους Έλις είναι μέρα με τη νύχτα, καθώς έχει μέγεθος και εξαιρετική άμυνα στο ποστ, έχει πάσα για να ανοίξει το γήπεδο και να εκμεταλλευτεί την αδύναμη πλευρά και φυσικά τη βάζει με άνεση στο καλάθι είτε με πλάτη είτε με πικ-εν-ρολ.

Δεν έχει σουτ από τα 4-5 μέτρα αλλά μοιάζει πολύ μικρή αδυναμία στα πολλά που προσφέρει. Στο παρελθόν είχε παίξει σε Πουατιέ, Μονακό, Αντίμπ, Σαλόν, Σακάρια, Τουρκ Τέλεκομ και Λοκομοτίβ Κουμπάν.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

54 σχόλια

  • Νικ
    Νικ Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 11:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστώ red για την μισή απάντηση, για το άλλο σκέλος εφόσον δεν απάντησες {φίλε δεν ξέρουμε τίποτα} υπάρχει καπνός, εσυ δεν είπες τπτ.

    REDGOAL: Πενταδάτος να αποχωρήσει, δεν ξέρουμε κάτι φίλε...

  • Νικ
    Νικ Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 09:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Red να σε ρωτησω , γνωρίζεις αν οι ομάδες πληρωνουν στο ακέραιο τα συμβόλαια των τραυματιών ή υπάρχει κάποια ειδική ασφάλεια που καλύπτει μέρος του συμβολαίου τους;επίσης; το ντόμινο που μας λες αφορα και πενταδατους παίκτες της Ομάδας που μπορεί να αποχωρήσουν;.

    REDGOAL: Οι ομάδες τα πληρώνουν

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 07:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal @ λύσε μου μια απορία, γιατί αυτές τις δύο κινήσεις Γουόκαπ κ Φαλ δεν γίνανε από πέρσι;

    REDGOAL: Έλα ντε...

  • Fuego
    Fuego Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΜΠΟΥΛΕΣΕ ΤΩΡΑ!!!!

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 18:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Γραφικέ αμπάσκετε Γιαννάκη μην μου συγχίζεσαι! Θα είναι κρίμα να λείψει έστω και μέρα το γέλιο που τόσο απλόχερα μας προσφέρεις χαχαχα!!!

  • η
    η Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 18:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή κάποιοι φίλοι γράφουν για το Λιβιό, να πω κι εγώ την άποψη μου ότι δλδ για μένα πρέπει να έρθει άλλος στη θέση του. Πιο αθλητικός, πιο αμυντικός.
    Γενικά όμως, κατ' εμέ με παίκτες σαν κι αυτόν δε θα πρεπε να ασχολούμαστε. Δεν είναι ανάγκη να φέρουμε το Γάλλο Αγραβάνη. Ας πάρουμε τον Έλληνα που σε κάποια ματς θα λυσσομάναγε και μπορεί και να τα έπαιρνε μόνος του. Μας έλειψε και αυτό φέτος. Γεμίσαμε μισθοφόρους σε θέσεις κλειδιά. Απ τη στιγμή που δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες κλασάτοι παίκτες και το μπάτζετ μας είναι περιορισμένο, οι ξένοι πρέπει να είναι μοιρασμένοι σε 5αδάτους και τελευταίους στο ρόστερ δλδ αυτούς που συνήθως θα παίζουν λίγο κι απλά θα έχουν λίγο μεγαλύτερο χρόνο σε συγκεκριμμένα ματς, με συγκεκριμμένους αντιπάλους, σε αβαβά ματς της Ελλάδας κι από κει και πέρα garbage time. Οι βασικοί ρολίστες του 10λεπτου-15λεπτου πρέπει να είναι Έλληνες. Τέτοιους διαθέτουμε σα χώρα και το να έχεις τέτοιυς στο ρόστερ είναι ατού γιατί σε κρίσιμα ματς θα σκυλιάσουν και θα σου προσφέρουν πράγματα που σπάνια ή ποτέ θα στα προσφέρει ένας ξένος.

  • Giannis
    Giannis Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε κρέπα δεν σου είπα να μην ξαναγράψεις κάτι για εμένα..όσο μπάσκετ ξέρω εγώ τόσο άσχετος είσαι εσύ.. πήγαινε σε ψυχολόγο ρε προβληματικε..που το παίζεις κ γνωστής..ποιος είσαι ρε εσύ που κατακρίνεις προέδρους παίκτες τα παιδιά εδώ που γράφουν την άποψη τους.. έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου μπάλα του μπάσκετ.. έχεις παίξει ποτέ το άθλημα..ο Μάντζαρης έχει απίστευτη εμπειρία κ παραστάσεις από Ευρωλίγκα..δες το τελευταίο του φάιναλ φορ..το ότι έχει μια πτωτική πορεία δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει..κ δεν είπα ντε κ καλά ματζαρης η τίποτα άλλο.. έχεις δώσει ποτέ χρήματα για την ομάδα.. διάρκειας ας πούμε..η είσαι ο κλασικός τζαμπατζης που θέλει να έχει λόγο κ να κάθεται στις καλές θέσεις του σεφ..εκεί εγώ βλέπω πολλούς..

  • Ανεστης
    Ανεστης Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Την υπέρβαση χρηματικά(1,5-1,8) οι αφοι δεν θα την έκαναν για κανένα ψηλό γιατί πολύ απλά την διαφορά στο υψηλό επίπεδο δεν την κάνουν ποτέ οι ψήλοι αλλά οι γκαρντ.Το έχει δείξει ξεκάθαρα η πρόσφατη ιστορία της ευρωλιγκας.Εχοντας έναν τοπ γκαρντ(σλουκα) η υπέρβαση(αν γίνει) θα αφορά το 2αρι.Και μόνο για παίχτη που θα κάνει διαφορά.Μπορει να μην δίνουν ούτε 1 εκ για γκριγκονις,λοιντ κλπ(καλοί παίχτες αλλά ως εκεί) αλλά να δώσουν 1,8 για κάποιον που το αξίζει και θα κάνει τον ολυμπιακο ομάδα F4.Αυτη πάντα ήταν η λογική τους,άσχετα αν συμφωνούμε η όχι.

  • Θοδωρής, ζήτω ο Ολυμπιακός!!!!!!!
    Θοδωρής, ζήτω ο Ολυμπιακός!!!!!!! Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπημένοι μας πρόεδροι σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!!!

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ78
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ78 Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL με καλυψες με την απαντηση σου ευχαριστω...Παμε για μια ΤΙΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ θεσεις 9-18....
    ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ////

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...