roumeliotis

Carwiz

«Ο Ολυμπιακός θα παίξει του χρόνου Α1»

casino loutrakiou
redwell

Κοινή συνέντευξη με τον πατέρα του παραχώρησε ο Σάσα Βεζένκοφ στην Βουλγαρία και μίλησε μεταξύ άλλων για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, την προοπτική του ΝΒΑ και το ότι οι Πειραιώτες δεν συμμετέχουν στην Basket League.

Πιο αναλυτικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησρ στο πρόγραμμα Code Sport του τηλεοπτικού σταθμού TV+ στη Βουλγαρία, έχοντας στο πλευρό του τον πατέρα του, Σάσο ο οποίος αναφέρθηκε αρχικώς στην προοπτική επέκτασης της συνεργασίας του γιου του με τους Πειραιώτες:

«Ο Σάσα έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για ακόμα έναν χρόνο, είναι γνωστό αυτό. Νιώθει υπέροχα εκεί και το δείχνει. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έμαθα από τον μάνατζέρ του πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Είμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο.

Έχει ήδη συμβόλαιο και οι διαπραγματεύσεις θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός πως είναι συμπαίκτης του Σπανούλη, του Πρίντεζη και του Παπανικολάου αποτελεί τεράστια τιμή».

Μάλιστα εξήγησε πως ο γιος του είναι έτοιμος για το ΝΒΑ: «Ο Σάσα βρέθηκε πολύ νωρίς στο top επίπεδο με τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα... Τα πλάνα μας ήταν διαφορετικά. Ο στόχος μας είναι να πάει στο ΝΒΑ κάποια μέρα! Είμαι σίγουρος πως αν φτάσει στο σημείο να πάει στο ΝΒΑ, θα μείνει εκεί για πολλά χρόνια. Είναι έτοιμος! Είμαι σίγουρος πως αργά ή γρήγορα θα πάει εκεί».

Από την πλευρά του, ο Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκε να κάνει τον απολογισμό της φετινής πορείας του Ολυμπιακού στην EuroLeague: «Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, αποτύχαμε να μπούμε στο Top-8... Ήταν πολύ σημαντικός στόχος για εμάς.

Το ότι δεν συμμετέχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα σημαίνει πως έχουμε μόνο έναν στόχο να κυνηγήσουμε... Από τη στιγμή που η ομάδα δεν πάει καλά, ό,τι και αν κάνεις εσύ έχει μικρή σημασία.

Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και ελπίζω πως η επιτυχία θα έλθει με τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που το μπάσκετ είναι ομαδικό σπορ. Ανεξάρτητα με το αν παίζεις καλά, αν δεν έλθουν επιτυχίες δεν σημαίνει κάτι...».

Όσον αφορά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν συμμετέχει στην ελληνική λίγκα, είπε: «Αυτό το ζήτημα συζητήθηκε πολύ το 2019. Οι πρόεδροί μας πήραν αυτή την απόφαση και οι φίλαθλοι τη στήριξαν.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε συμβιβαστεί με αυτή την πραγματικότητα και κάνουμε τη δουλειά μας. Είναι μεγάλη ιστορία. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Ναι, όλοι θέλουν να δουν τον Ολυμπιακό στην πρώτη κατηγορία...

Να βλέπουν ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πέντε, έξι ή επτά φορές τον χρόνο! Τώρα βλέπουν αυτά τα ματς μόνο στην EuroLeague. Από την άλλη πλευρά, έχουμε μια εβδομάδα για να προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες μας, να κάνουμε καλύτερη ανάλυση του αντιπάλου μας όμως σίγουρα ένας παίκτης προτιμάει περισσότερο να παίζει παρά να κάνει προπονήσεις.

Νομίζω πως από την επόμενη σεζόν όλα θα είναι όπως πριν. Κατά τη γνώμη μου, ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην Basket League, αλλά θα δούμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

21 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
    ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ...

  • Panos 7
    Panos 7 Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλαει και ο Καλαμπακος οτι πρεπει να παιξουμε Α1. Ποτε ξανα εκει να δυαλυθειτε και να γελαμε. Μετα το αεκακι ερχονται και οι αλλοι. Ολες οι ομαδουλες σας και το πρωταθλημα σας της πλακας!

  • Giannis
    Giannis Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 09:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα αναδυόμενο φυτό.. γράφεις αμέτρητες βλακείες.. συνέχισε το έργο σου.. εγώ για Γλυνιαδάκη τι έχω γράψει..? Μάλλον το μυαλό είναι θολωμενο..

  • Creeper
    Creeper Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 01:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΣΑΚΗΣ Διονυσάκη για πρώτη φορά θα συμφωνήσω σε κάτι μαζί σου έστω και εν μέρει χαχαχα!!! Και σίγουρα αυτό το σχόλιο σου είναι ίσως προιόν κάποιας σκέψης. Σε αντίθεση με το ξεκαρδιστικό σχόλιο του Γιαννάκη για τον Μάντζαρη...

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 00:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @Creeper Δεν προκειται να βγει ο Παπανικολαου.Ο Λολιος ειναι το απολυτο φαβορι.Το ιδανικο θα ηταν να βγει βεβαια ο Φασουλας αλλα δυστυχως ειναι κομματακι δυσκολο

  • Creeper
    Creeper Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 00:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @Giannis Και κάτι ακόμα γραφικέ Γιαννάκη. Σε πειράζει βρε που που δεν είμαι ευχαριστημένος που έχουμε μπάτζετ Ζαλγκίρις και επειδή τα χώνω στους Αγγελόπουλους? Σε πειράζει που δεν είμαι μίζερος σαν εσένα? Σε πειράζει που δεν θέλω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στο πρωτάθλημα τσίρκο του εφευρέτη και της μούμιας? Ξυδάκι!!! Εσένα ο σβέρκος σου μπορεί να είναι κατακόκκινος, μπορεί να έχεις νοοτροπία μπάτλερ, σωφέρ και ραγιά αλλά πρέπει να δεχτείς οτι οι περισσότεροι δεν είναι κακομοίρηδες σαν εσένα!!!

    Αν ξέρεις να διαβάζεις και κατανοείς αυτά που διαβάζεις, κάτι που πολύ αμφιβάλλω γιατί τα μαργαριτάρια που πετάς εδώ μέσα δείχνουν άνθρωπο με μορφωτικό επίπεδο δημοτικού, το Redgoal στην κορυφή της σελίδας γράφει οτι αυτό το site είναι για Ολυμπιακούς με υψηλό IQ. Εσύ τι γυρεύεις εδώ μέσα???!!! Το IQ σου είναι ισάξιο με αυτό μιας ακρίδας. Το "εξυγιαντικό site της αλήθειας" είναι ο φυσικός σου χώρος. Εκεί πιστεύω είναι ένας φιλόξενος χώρος για τις μπαρούφες που ακατάπαυστα αραδιάζεις εδώ μέσα και κάνεις τα μάτια μας να ματώνουν!

  • Creeper
    Creeper Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 00:16 Σύνδεσμος σχολίου

    @Giannis Μεγαλύτερο νούμερο από εσένα Γιαννάκη αποκλείεται!!! Σε ευχαριστώ που διαβάζεις καθημερινά αυτά που γράφω (αν και αυτό δεν με κολακεύει). Εγώ πάλι με τα περισσότερα από αυτά που γράφεις δεν ασχολούμαι καν, αν και ακόμα θυμάμαι αυτά που έλεγες για τον Γλυνιαδάκη το καλοκαίρι και κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια!!! Όμως δεν μπορούσα να μην ασχοληθώ με την ΜΠΑΡΟΥΦΑ της ΧΡΟΝΙΑΣ που έγραψες για τον Μάντζαρη!!! Αυτό φανερώνει πόσο αμπάσκετος είσαι!!! Ο Μάντζαρης δεν πρέπει να αποκτηθεί κάτω από καμία προυπόθεση!!! 1000 φορές καλύτερα ο Νικολαίδης από τον Μάντζαρη που παίζει μπάσκετ τρεις ταχύτητες κάτω!!!!!! Με Σλούκα, Γουόλντεν και Μάντζαρη ούτε την προνομιακή 14η θέση της βαθμολογίας δεν εξασφαλίζουμε βρε ταλαίπωρε!!!! Και μια και συμφωνείς να επιστρέψουμε στην Α1 για να γίνουμε πάλι το θύμα στις ορέξεις της μούμιας αυτό δείχνει ότι είσαι ακόμα πιο βιτσιόζος και κακομοίρης από ότι πίστευα!!!

    Άντε να τώρα να ασχοληθείς με το κέντημα βρε γραφικό ανθρωπάκι γιατί από μπάσκετ δεν...!!! Πάω να φάω μια κρέπα μιας που μου το θύμισες γιατί οι κοτσάνες σου μου άνοιξαν την όρεξη χαχαχα!!! Και που είσαι, μην χάνεσαι! Ανυπομονώ να γράψεις την επόμενη μπούρδα σου! Προσφέρεις το γέλιο απλόχερα σε τούτες τις δύσκολες μέρες και το χρειαζόμαστε!!!

  • Giannis
    Giannis Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστό το σχόλιο σουΜΚ7.

  • Giannis
    Giannis Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά κρεπερ κρέπα πως σε λένε είσαι μεγάλο νούμερο..διαβάζω κ τις ασυναρτησίες που γράφεις καθημερινά.. επειδή μάλλον έχεις μεγάλα θέματα να μην σχολιάζεις το τι γράφω εγώ ..κατάλαβες.. γιατί μυαλό για να καταλάβεις δεν υπάρχει..βγάλε χολή για την τσέπη των προέδρων εκεί είσαι καλός..θα σε χαλάει ρε αμπαλε να έχεις πλέι μεκερ Σλούκα ουολντεν ματζαρη κ 4 τον Σπανούλη? Δεν υπάρχουν άλλοι..από πρώτο ράφι 2 είναι μόνο γουοκαπ κ Χένρι αυτοί το πιο πιθανό είναι να βρουν συμβόλαια του 1εκ..ο Ολυμπιακός αυτά δεν μπορεί να τα φτάσει..κατάλαβες λοιπόν
    .? Και επίσης γράφω για ματζαρη υπό προϋποθέσεις..αν μπορείς να το καταλάβεις τι σημαίνει υπό προϋποθέσεις..

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΛΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΟΥΤΖΗΣ ΜΟΥΡΑΤΟΣ...
    ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ
    ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΛΙΡΑ ΠΕΝΗΝΤΑ (ΕΣΤΩ) ΚΑΡΥΔΑΤΟΣ ΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΑΡΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΡΘΟΥΝΕ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...