roumeliotis

leptokariopoulos

«Kαταπληκτικό παιχνίδι που έσπαγε καρδιές...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος ήταν ο μεγάλος νικητής στον 1ο τελικό της Α1 Μπάσκετ Γυναιών, καθώς επικράτησε με 72-70 του Παναθηναϊκού στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ και έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο θα διεκδικήσει την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα των «πράσινων».

Μετά το τέλος του τρομερού αγώνα η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου τόνισε: «Ένα καταπληκτικό παιχνίδι που έσπαγε καρδιές. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο και οι δυο ομάδες το ήθελαν πάρα πολύ. Έλειπαν τέτοια ματς από την Α1 γυναικών.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Αυτό που κρατάω είναι η ψυχή και το πάθος που βγάλαμε μέχρι το τέλος. Μένει ακόμα ένα παιχνίδι που για εμάς θα κρίνει τον τίτλο.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, είμαστε στο 2-1, αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή, ελπίζω η σειρά να τελειώσει την Κυριακή, θα τα δώσουμε όλα εκεί.

Σήμερα θα ξεκουραστούμε, η χαρά τελείωσε, κερδίσαμε το ματς, μέσα τα κεφάλια από αύριο και συνεχίζουμε τη δουλειά. Μακάρι να συνεχίζουν να υπάρχουν παιχνίδια σαν το σημερινό».

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

1 σχόλιο

  • Johnker7
    Johnker7 Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω εχω να πω(γιατι το ειδα το παιχνιδι),οτι η Σταμολαμπρου τα εσταζε σαν τον Curry...Οι ξενες πλην της Σερβας πολυ λιγα πραγματα,ενω η βαζελιτσα στηριζεται στις ξενες της.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...