roumeliotis

lentiamo

«Ναι» Γουόκαπ για Ολυμπιακό... (videos)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός ψάχνει δύο ή πιθανότατα τρεις γκαρντ για να δυναμώσει στην περιφέρεια καθώς με τον Κώστα Σλούκα μόνο η ομάδα δεν μπορεί να πάει πουθενά και γι' αυτό μεταξύ άλλων έχει προσεγγίσει και τον Τόμας Γουόκαπ της Ζαλγκίρις ο οποίος ταιριάζει στα "θέλω" του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Αμερικανός γκαρντ που παίζει στο "1" αλλά και στο "2" και μπορεί να συνυπάρξει αρμονικά σε μια γραμμή γκαρντ με τον "Σλούκι-Λουκ" αλλά και παίκτες τύπου Τάιλερ Ντόρσεϊ ή Τζόρνταν Λόιντ που επίσης βρίσκονται μεταξύ των "στόχων" του Θρύλου, δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να έρθει στον Πειραιά.

"Ναι" είναι η απάντησή του σε όσους τον ρωτάνε εσχάτως αν έχει προσέγγιση από τον Ολυμπιακό και παραδέχεται ότι είναι μια προοπτική που κάθε άλλο παρά αδιάφορο τον αφήνει καθώς οι ερυθρόλευκοι είναι παραδοσιακή δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και μπορεί μέσω των Πειραιωτών να πετύχει υψηλούς στόχους.

Το θέμα είναι ακόμα στα... σπάργανα όμως η παραδοχή του ίδιου του 28χρονου γκαρντ για επαφή με τον Ολυμπιακό και η επιθυμία να φορέσει -εφόσον φυσικά ικανοποιηθεί οικονομικά- την ερυθρόλευκη φανέλα είναι ένα πρώτο βήμα. Σίγουρα θα υπάρξουν αρκετά "επεισόδια" ακόμα μέχρι να φτάσουμε στην επίσημη πρόταση, όμως υπάρχει θετική... αύρα με τον Αμερικανό και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

O έμπειρος γκαρντ έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν, καθώς σε 24' λεπτά ανά παιχνίδι στη Eurolegue έχει 8,2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ μέσο όρο. Σαφέστατα θα ήταν ιδανικό συμπλήρωμα για τον Κώστα Σλούκα στο "1" ενώ παίζει εξίσου άνετα και στο "2".

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

VIDEO



Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

46 σχόλια

  • Τσαντας
    Τσαντας Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι, χαχα, έχεις πολύ χιούμορ τρομάρα σου

  • Creeper
    Creeper Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @Τσοντας Ότι πεις χαχαχα.... Γύρνα το στο Σκουός μπας και έχεις μεγαλύτερη επιτυχία γιατί από μπάσκετ δεν...

  • Τσαντας
    Τσαντας Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 17:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενώ τα δικά σου σχόλια, είναι απόλαυση να τα διαβάζει κανείς, ρε παιδάκι μου. Ειδικά όταν γράφεις και δεκαπέντε σχολια την ημέρα. Για τις κριτικές περί παικτών, άστο καλύτερα, ξεκινά βόλλευ

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Με βάση τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών φαίνεται ότι οι δύο πρώτοι στόχοι για την περιφέρεια είναι ο Λόιντ και ο Γουοκαπ.
    @Redogoal η περιοτωση Ντόρσεϊ έγινε κάτι και έχει εγκαταληφθεί ή απλά έχει δουλευτεί σε ένα καλό επίπεδο και περιμένουμε τις τελικές εξελίξεις, για αυτό και δεν ακούγεται τόσο;
    Διότι πιστεύω κυρίως λόγω διαβατηρίου ότι είναι ευκαιρία φέτος να αποκτήσουμε έναν τόσο ποιοτικό παίχτη.

    REDGOAL: Αναμονή για Ντόρσεϊ φίλε. Δεν έχει εγκαταλειφθεί...

  • Creeper
    Creeper Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @Τσαντας Ουουπς! Να ένας ακόμα Γκοσολάγνος. Πρέπει να έχει ανοίξει φαν κλάμπ στην Αθήνα για πάρτη του μετά την επική του εμφάνιση ενάντια στα κουρασμένα δεύτερα της ΤΣΣΚΑ

  • Creeper
    Creeper Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @Τσοντας Τραγικά τα σχόλια σου αλλά πραγματικά βαριέμαι να σου απαντήσω σε όλα αυτά που είπες

  • Χρήστος
    Χρήστος Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 15:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια ιδανική ομάδα θα ειτανε.1,Γουοκαπ,Σλουκας,Νικολαΐδης.2 Ντορσει,Λοιντ,Λαρεντζακης,(Σπανουλης).3Μακκισικ,Παπανικολάου,Μπροκκχοφ.4 Βεζενκοφ,Γιαμπουσελε,Πριντεζης.5Λαντειλ,Κουφός(Λεσορτ)Μάρτιν.Την γνώμη σου Red goal;

  • Χρήστος
    Χρήστος Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 10:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να τον κλείσουμε.Είναι το ιδανικό back-up του Σλουκα.Μαζί με Ντορσευ,Λοιντ πάμε για μεγάλα πράγματα του χρόνου.Με δύο δυνατές επιλογές στο 5 έναν seven footer και έναν πολύ αθλητικό και δυνατό center π.χ lesort πάμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το τροπαιο όπως παλιά.Αγγελόπουλοι φέτος είναι η χρονιά να κλείσετε στόματα.Απλά αποδειξτε το!!!

  • ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 10:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα αγαπητο ρεδγοαλ μηπως ξερεις ποσα χρηματα θελει για να ερθει;

    REDGOAL: Περί τα 750.000 φίλε

  • kasavetis
    kasavetis Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 09:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γουόκαπ ταιριάζει απόλυτα στο ρόστερ. Είναι ιδανικός για back up του Σλούκα ενώ μπορεί να συνυπάρξουν στην πεντάδα σε κάποιες περιπτώσεις. Σε σχέση με Τζένκινς είναι αναβάθμιση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε ποιοι είναι οι βασικοί καιποιοι οι αναπληρωματικοί. Δεν γίνεται να έχουμε παίκτες του εκατομυρίου ρεζέρβες. Αυτήγ τη στιγμή έχουμε:

    1. Σλούκας με 1,8 άρα βασικός, Γουόκαπ ως εναλλακτικός, Σπαν ως 3ος με πολύ λίγο χρόνο
    2. Ξένος ??? ΜακΚισικ, Λαρεντζάκης
    3. Παπ με 1 εκ είναι ο βασικός μας, θέλουμε ένα 3άρι ακόμη με καλό σουτ
    4. Βεζένκοφ (με αναπροσαρμογή συμβολαίου) και εναλλακτικοί οι Ζαν Σαρλ και Πρίντεζης
    5. Ξένος???, Μάρτιν, Κουφός.

    Επομένως, εγώ με τα λίγα που ξέρω βλέπω ότι θέλουμε βασικό 2άρι και βασικό 5άρι, θέλουμε bavk up του Σλούκα και back up του Παπ. Άρα έχουμε ως πρώτη πεντάδα (βασική) που θα ξεκινάει στα ματς:
    1. Σλούκας
    2. Ξένος
    3. Παπ
    4. Βεζένκοφ
    5. Ξένος
    Στη συνέχεια έχουμε μια 2η πεντάδα με εναλλακτικούς:
    1. Ξένος (Γουόκαπ)
    2. ΜακΚισικ
    3. Ξένος
    4. Ζαν Σαρλ
    5. Μάρτιν
    Και τέλος έχουμε τις λεγόμενες "τρίτες" επιλογές:
    1. Σπαν
    2.Λάρι
    3. Χαραλαμπόπουλος
    4. Πρίντεζης
    5. Κουφός

    Στην πράξη δεν γίνεται πάντα έτσι, εξαρτάται από τον αντίπαλο, τους ενδεχόμενους τραυματισμούς (είδαμε πολλούς τα τελευταία χρόνια), τις ειδικές συνθήκες του κάθε αγώνα. ΜΠορεί ένας παίκτης θεωρητικά να είναι στη 2η ή σητν 3η πεντάδα και να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

    Με βάση τα παραπάνω, πρέπει να αποκτηθούν 4 καλοί παίκτες, 2 θα είναι πενταδάτοι και 2 αναπληρωματικοί. Συν 1-2 έλληνες σε περίπτωση που παίξουμε Α1 (π.χ. Αγραβάνης, Χουγκάζ). Μμία καλή λύση θα ήταν να έρθουν οι Γουόκαπ, Ντόρσει (δεν πιάνει θέση ξένου), Μπρόκχοφ ή Έρικσον και βασικό 5άρι ξένος αθλητικός.

    Συνολικά 17 παίκτες για ευρωλίγκα και Α1 αλλά με Σπαν και Πριντ σε πολύ περιορισμένο ρόλο.

    Στο συγκεκριμένο ρόστερ δεν μπορώ να δω πως θα χωρέσει και ο Ντόρσει και ο Λόιντ. Αν έρθουν και οι δύο τότε στη θέση 2 θα έχουμε πολλούς παίκτες (Ντόρσει, Λόιντ, ΜακΚισικ, Λάρι) και ποιος θα πρωτοπαίξει?

    Εγώ αυτά βλέπω ως λογικά, ας περιμένοθμε να δούμε τι θα γίνει τελικά και μετά σχολιάζουμε το ρόστερ όταν ολοκληρωθεί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...