roumeliotis

leptokariopoulos

Διαψεύδει αποχώρηση από Θρύλο ο Κουφός

casino loutrakiou
redwell

Ανάρτηση στα Social Media με... ενδιαφέρον από τον Κώστα Κουφό αναφορικά με το μέλλον του καθώς ο διεθνής σέντερ που φόρεσε για 7-8 αγώνες την ερυθρόλευκη με συμβόλαιο 40 ημερών, ουσιαστικά διέψευσε ότι έχει "κοπεί" από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και πως δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν.

Ο 32χρονος σέντερ σχολίασε σε προφίλ στο Instagram, το οποίο έγραφε ότι δεν θα μείνει στον Πειραιά την επόμενη σεζόν δείχνοντας το... αντίθετο. Η ανάρτηση ανέφερε πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του διεθνή παίκτη, επειδή έχει υψηλές απαιτήσεις και δεν απέδωσε τόσο καλά.

Ο Κώστας Κουφός σχολίασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση σημειώνοντας «fake news» συνοδεύοντας το σχόλιό του με το emoticon του γέλιου για να προσθέσει και μία σαρκαστική... πινελιά στην αντίδραση του. Δεν θα ήταν περίεργο πάντως να μείνει με ένα συμβόλαιο 400.000 δολαρίων για την επόμενη σεζόν καθώς σε αυτά τα λεφτά θα ήταν "value for money" που λένε και στις ΗΠΑ...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

23 σχόλια

  • kasavetis
    kasavetis Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 13:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Όλα εξαρτώνται από το μπάτζετ που διαθέτουμε. Ο Κουφός για 3ος σέντερ με ένα λογικό ποσό είναι απαραίτητος. Έχει εμπειρία τόσων χρόνων από το ΝΒΑ, είναι ψηλό κορμί που μπορεί να ματσάρει τους δεινόσαυρους των αντίπαλων ομάδων, αν κάνει κανονική προετοιμασία φέτος θα παίξει και καλύτερα. Από εκεί και πέρα, πρέπει να σκεφτούμε ποιοι είναι οι βασικοί παίκτες μας και ποιες οι ρεζέρβες, σε αυτό συμφωνώ με τον φίλο Νίκος 76.
    Έχουμε και λέμε λοιπον:
    1. Σλούκας βασικός
    2.
    3. Παπ βασικός
    4. Βεζένκοφ βασικός
    5.
    Τα παραπάνω είναι αυτονόητα αφού δίνουμε 1,8 στον Σλούκα, 1 εκ στον Παπ, και μάλλον θα γίνει αναπροσαρμογή στον Βεζένκοφ με καλύτερο συμβόλαιο. Τι σημαίνει αυτό? Ότι ψάχνουμε για το βασικό μας 2άρι και το βασικό μας 5άρι. Από εκεί και πέρα ξεκινάμε να γεμίζουμε τις τρύπες και συγκεκριμένα
    - στη θέση 1 έναν παίκτη τύπου Χάκετ, Γουόκαπ, Γουόλντεν να ξεκουράζει τον Σλούκα, να δίνει 15 λεπτά στο 1 και ίσως να μπορεί κατά συνθήκη να παίξει και στο 2.
    - αναπληρωματικό 3άρι για 15 λεπτά να ξεκουράζει τον Παπ (δεν ξέρουμε και σε τι κατάσταση θα γυρίσει αλλά με την υπόθεση ότι είναι υγιής θέλουμε ένα 3άρι με καλό σουτ.
    Επομένως, χρειάζονται 4 κινήσεις, 2 βασικοί και 2 αναπληρωματικοί. Αν πούμε ότι έρχεται ο Ντόρσει για βασικός στο 2 τότε μπορούμε να πάρουμε 3 αμερικανούς για αντικαταστάτες των Τζένκινς, Έλις, και Χάρισον.

    Κατά τη γνώμη μου οι μεταγραφές πρέπει να είναι οι Γουόκαπ (ή Χάκετ), Ντόρσει, Ερικσον και Λαντέιλ. Όχι γιατί αυτούς θεωρώ ότι είναι οι καλύτεροι αλλά γιατί μέχρι εκεί φτάνει το μπάτζετ μας. Είναι λογικό όταν έχεις τον Σλούκα με 1,8, το back up του δεν μπορί να είναι παίκτης εκατομυρίου, απλά θα είναι μια καλή αξιόπιστη ρεζέρβα των 600χιλ. Κάπως έτσι φαντάζομαι θα κινηθούμε φέτος.....

  • Ν
    Ν Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 19:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Διώξτε μαρτιν κουφό κ δώσετε συμβόλαιο σε μίκι λαντειλ φοβερό δίδυμο
    Ή τον Τσέχο που παίζει Ισπανία μαζί με μικι
    Ο κουφός έχει σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα κ θέλει κ πολλά λεφτά για αυτό που παίζει

  • Βαγγελης7
    Βαγγελης7 Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραιες ολες οι αναλυσεις, προπονητη ομως..θα παρουμε?

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαίρω πολύ βρε συ @Stavro! Μπορούμε να ξανά-παρουμε Μιλουτινοφ;!

    Έναν έμπειρο ψηλό να παίζει τα λεπτά που θα χρειαστούν στο 5 θέλουμε με μεγάλα κορμιά, που παρα έγιναν πολλά ξαφνικά, και να δώσουμε ένα μεγάλο συμβόλαιο σε βασικό σέντερ τύπου Mickey/Landale.

    Υπάρχει και Tobey, κανονικό 7footer που σουτάρει και σε καλή ηλικία, κάνει για βασικός Euroleague και είναι έξυπνος παίχτης και με καλό χαρακτήρα.

    Επίσης ένα 3ο κορμί να υπάρχει σε περίπτωση τραυματισμού/πανδημίας να παίξει, γιατί φέτος παίξαμε με σέντερ τον Πρίντεζη κάτι παιχνίδια (και εκεί χάθηκε το όνειρο της 8αδας).

    Η άλλη επιλογή θα είναι το πολύ κάνας Καββαδας. Δεν ξέρω τι έχουν αποφασίσει, αν θα πάνε πάλι χωρίς αναπληρωματικό 3 και 3 ψηλό πάλι δεν θα φτάνουμε.

    Μιλάμε για συμβόλαιο 500.000, όχι περισσότερο φυσικά.

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 15:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ με τον @Andregon. Νομίζω ότι ο Κουφός αξίζει να μείνει σαν τρίτος με ένα συμβόλαιο των 400-500χιλ. Δεν νομίζω ότι θα βρούμε καλύτερο εκτός και προωθηθεί κάποιος νεαρός Έλληνας σε αυτή την θέση που δεν το θεωρώ πιθανό.
    Στα 32 με τόσες παραστάσεις θα είναι χρήσιμος. Μπορεί να μην είναι ο σουπερ σταρ ψηλός αλλά κάνει καλά τα βασικά της θέσης (σκριν, μπλοκ άουτ, καλά τελειώματα κοντά στο καλάθι, σωστές τοποθετήσεις).
    Μετά από ένα χρόνο απουσίας και μισή κουτσουρεμενη χρόνια στην ΤΣΣΚΑ λογικο ήταν να μην έχει Ρυθμό.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 15:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κουφός για τρίτος ψηλός στην ομάδα μας, δε παίζει ούτε με σφαίρες. Αυτά που γράφετε ισχύουν για μεγαλες ομάδες, με σοβαρό μπατζετ. Δηλαδή να κλείσουμε Κουφό για τρίτο center, που κάτω απο το 1εκ θα είναι θαύμα, και θα παίρνει τριπλάσιο μισθό από τον χασαν, για να παίξει 5 λεπτά μ.ο? Αν κλείσει ο Κουφός, ξεχνάμε βασικό center, η τρύπα θα καλυφθεί μετά από το 4-5αρι που θα πάρουμε, ( ο τίμιος Λιβιό δε μπορεί αυτόν τον ρόλο), και θα έχουμε πάλι προβλήματα.
    Πρέπει αυτό το αστείο που παρακολουθούμε εδω και χρόνια, να κλείνουμε δηλαδή στην αρχή αναπληρωματικούς , να αποτυγχάνουμε να φέρουμε μετά τους βασικούς και να μετατρέπουμε τα δεύτερα σε πρώτα, να σταματήσει.
    Η ομάδα θέλει βασικό 2αρι, και βασικό 5αρι. Όταν τα βρεί αυτά μετά συζητάμε για τις αλλες (πολλές) τρύπες που έχουμε. Αν δείτε ότι κλείνουμε παίκτες με άλλη σειρά, απλά προετοιμαστείτε για αλλη μία αποτυχημένη χρονιά.
    Όταν λοιπόν βρει το βασικό 2αρι και το βασικό 5αρι η ομάδα, μετά πρέπει να βρούμε αναπληρωματικό ασσο, που θα μπορεί να παίξει και στο 2. Ο μακκισικ θα παίζει και στο 3, ο Βεζε είναι 4αρι και θα είναι το βασικό μας 4αρι. Φέρνουμε και Αγραβάνη που θα καλύψει προβλήματα τραυματισμού είτε στο 4 είτε στο 5 και κάνουμε τον σταυρό μας. Κάπου εκεί χωράει και ο Λιβιο.

  • Peristeri_7
    Peristeri_7 Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal για τον Ταρικ Φιλιπ που ξαφνικά λένε είναι πρώτος μας στόχος για Μπακ απ του Σλουκα τι γνώμη έχεις γιατί δεν τον ξέρω καθόλου και ψιλοαπαγοητεύτικα

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe, είναι παίκτης ψηλός αλλά χωρίς νεύρο τσαμπούκα, το απέδειξε στην θητεία του στην ΤΣΣΚΑ!
    Ο Μιλουτίνοφ σκάλες ανώτερος!

  • Andregon
    Andregon Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 02:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κωστας Κουφός Θα κριθεί δίκαια όταν θα βρεθεί σε μια ομάδα από την αρχή της σεζόν, θα κάνει κανονική προετοιμασία, θα πάρει τον προβλεπόμενο αγωνιστικό χρόνο και θα έχει συμβατό ρόλο.
    Συνεπώς δεν καταλαβαίνω τον λόγο για όλη αυτή τη πρεμούρα αρνητικών κριτικών απέναντι σε ένα σπουδαίο Ελληνα παίκτη με παραστάσεις από το ΝΒΑ, όταν μάλιστα όλοι γνωρίζουμε ότι είχε να αγωνιστεί σε ομάδα εδώ και ένα έτος και ήταν ουσιαστικά απροπόνητος με αποτέλεσμα να λάβει λιγοστό αγωνιστικό χρόνο από τον κοούτς Μπαρτζώκα και να μην προλάβει να βρει κάποιο αγωνιστικό ρυθμό.
    Στην τελική η παραμονή του ή όχι στην ομάδα θα εξαρτηθεί από τον σχεδιασμό και τις απαιτήσεις των ιθυνόντων και όχι από εμάς οπότε λίγο υπομονή και θα δούμε τελικά τι θα αποφασίσουν εκείνοι.

  • Πέτρος
    Πέτρος Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κουφός πρέπει να μείνει. Για τρίτος Σέντερ πίσω από μεταγραφή-Μάρτιν είναι ότι πρέπει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...