roumeliotis

leptokariopoulos

Έτοιμος για όλα ο Μπαρτζώκας...

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήρθε στον Ολυμπιακό στις αρχές του 2020 για να "χτίσει" την ομάδα που θα επιστρέψει στο F4 της Euroleague σε βάθος χρόνου, όμως τουλάχιστον η πρώτη του ολόκληρη χρονιά κρίνεται αποτυχημένη καθώς ο Θρύλος έμεινε εκτός 8άδας.

Εντός των ημερών, πιθανότατα μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας το αργότερο, θα συναντηθεί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους για να τα βάλουν κάτω ενόψει της νέας σεζόν και να ξεκινήσει η υλοποίηση του πλάνου.

Ο Coach-B είναι έτοιμος για όλα τα θέματα που απασχολούν και λέγονται "επιστροφή στην Α1", "Ανανέωση ή μη Σπανούλη", "Παραμονή Πρίντεζη", "Πάση θυσία απόκτηση Ντόρσεϊ", "Ποιοι τρεις ξένοι είναι οι πρώτες επιλογές", "Ανανέωση ή όχι Κουφού", "Απόκτηση Λούντζη-Χουγκάζ-Ρογκαβόπουλου" και γενικότερα τα πάντα που απασχολούν την ερυθρόλευκη επικαιρότητα.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει αποφασίσει για όλα, θέλει να συζητήσει με τους προέδρους και να τους μεταφέρει τις αποφάσεις του και από κοινού θα χαραχθεί η πορεία για τη νέα χρονιά. Φυσικά, περιμένει να μάθει και αυτός με τη σειρά του τις αποφάσεις των ιδιοκτητών της ΚΑΕ καθώς από αυτές επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό το μπάτζετ και το τί ρόστερ θα φτιαχτεί...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

41 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 00:59 Σύνδεσμος σχολίου

    O Jean Charles είναι όντως πολύ καλός παίχτης. Το μεγαλύτερο λάθος ήταν ότι έπαιζε συχνά - πυκνά εκτός θέσης σαν 5, και ακόμη και εκεί, σε πολλά παιχνίδια ήταν θετικότατος, και ίσως ο μοναδικός αμυντικός ψηλός μας.

    Ο Poythress παίζει σε ομάδα που μόλις πέρασε στους 8 Euroleague και είναι 1η στη VTB league (Ρωσία), και με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. γιατί να θέλει να φύγει από την ομάδα του (Που νομίζω ότι έχει και συμβόλαιο άλλωστε);

    Γκαρντ έχουμε ήδη Σλούκα/Σπανούλη/Λαρεντζάκη/McKissic. Άλλους 2 χρειαζόμαστε, βασικό shooting guard και αναπληρωματικό άσσο, που να μπορεί να παίξει και με Σλούκα μαζί. Καλύτερα Dorsey και Goss για μένα. Περισσότερο combo οι Grant και Loyd και θέλουν μπάλα στα χέρια (όπως και ο Σπανούλης, Σλούκας, McKissic), και το άθλημα δυστυχώς παίζεται με μία μπάλα.

    Ο Grant μπορεί να είναι η ευκαιρία της 5ετιας για Ευρώπη, φυσικά δεν θα πάει με 200.000 που είπε κάποιος, θα ζητήσει κανονικά λεφτά, αλλά σίγουρα λιγότερα από Goss και πολλούς Ευρωλίγκατους. Φυσικά η καλύτερη περίπτωση θα ήταν να έρθει στη θέση του Σπανούλη, αλλά φευ..

    Επίσης έχουν δίκιο το παιδιά που αναφέρουν ότι Mickey/Landale είναι κυρίως 4αρια, αλλά Ευρώπη παίζουν κυρίως 5 όπως είδαμε. Όπως και να έχει, μία τέτοια επιλογή (και Hunter της Bologna, και Μάρτιν που έχουμε και Nesbo) χρειάζεται και σέντερ τύπου Κουφού στην 12αδα. Αναμφισβήτητα, και όχι Καββαδά φυσικά. Αν έπαιρνες καλύτερο βασικό σέντερ, Καββαδας για 3ος είναι οκ, αλλά πέταξε ο Poirier που θα μπορούσε να παίξει ολοκληρωτικά αυτόν τον ρόλο. Πας σε ημίμετρα από εδώ και πέρα.

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 20:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @Dh07 Ε δεν είναι δα και τόσο ακριβός. Για μια ομάδα που υποτίθεται οτι έχει φιλοδοξίες κάτι τέτοιοι είδους παίκτες που παίζουν μάλιστα άνετα και στις δύο θέσεις είναι must. Αλλά αφού μιλάμε για τον Ολυμπιακό των Αγγελόπουλων με την σφιχτή οικονομική πολιτική ιδίως άμα δεν γυρίσουμε στην Α1 που από οτι φαίνεται είναι και το πιο πιθανό, οκ τότε αναγκαστικά βολευόμαστε με την μέτρια λύση Ζαν Σάρλ και Καββαδά για τρίτο σέντερ.

  • Dh07
    Dh07 Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο πουθρες είναι πανάκριβος ρε φίλε . Δεν πρόκειται να έρθει αυτός ο παίχτης στον Ολυμπιακό. Για αυτό στο λέω .

  • RedV
    RedV Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 18:19 Σύνδεσμος σχολίου

    *Τζεριαν Γκραντ να διορθωσω στο προηγουμενο μηνυμα μου. Ο Τζεραι ειναι ο αδερφος του που παιζει στο 4.

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 17:52 Σύνδεσμος σχολίου

    @Dh07 Φίλε και εγώ σε ευχαριστώ για την συνομιλία. Αλλά Creeper και φίλτατε δεν ταιριάζουν καθόλου δεν νομίζεις χαχαχα? Ένα "φίλε" αρκεί. Δεν είμαι δα και 70 χρονών! Εκτός αν είσαι εσύ. Το ότι ο Λάντντειλ είναι περισσότερο 4 προς 5 δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε και άλλοι φίλοι όπως βλέπεις. Και ποτέ δεν είπα να αφήσουμε μόνο του τον Βεζένκοφ στο 4 και πόσο μάλιστα με αλλαγή τον Πρίντεζη που αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά ενώ έχει και προβλήματα με την μέση του. Μια πολύ καλή λύση είναι ο Πόιθρες που ανέφερα. Παίζει και στο 4 και ιδίως στο 5 πολύ καλύτερα από τον Ζαν Σάρλ.

  • Gpal
    Gpal Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 17:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα
    Γκραντ, Λόιντ η' γκος, Σλούκας, Λαρεντζάκης,λουτζης, μουρατος,σπα, βεζε, ρογκαβο,πριντ,παπανικ, και Αυστραλος, Γκραντ, Μάρτιν ,γ
    Χουγκσζ...αυτα

  • RedV
    RedV Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 17:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Με χαροποιει το γεγονος πως μεχρι στιγμης, ολα τα ονοματα που εχουν γραφτει ειναι δυνατα κι ευχομαι να προχωρησουμε στην αποκτηση τους.
    1. Τζεραι Γκραντ. Πολυ καλος combo guard, παιζει το ιδιο καλα στο 1 οσο και στο 2, εξαιρετικος οργανωτης, δυνατος αμυντικος, αξιοπιστος σκορερ. Παιχτης που ανετα μπορει να πρωταγωνιστησει στην ευρωλιγκα, θεωρω οτι με Σλουκα θα κανει πολυ καλο διδυμο. Πρεπει να αποκτηθει.
    2. Ταιλερ Ντορσει. Εκτελεστης με πολυ καλο τριποντο, οχι και τοσο καλος στην αμυνα. Το γεγονος οτι εχει ελληνικο διαβατηριο τον καθιστα απαραιτητη προσθηκη.
    3. Τζορνταν Λοιντ. Τα λογια περιττευουν. Τον κλεινουμε χθες με κλειστα ματια.
    4. Τζοκ Λαντειλ. Εξαιρετικος παιχτης, πολυ καλο σουτ(για 5αρι)και ριμπαουντ, σχετικα αδυναμος αμυντικα. Με ενα ακομα 5αρι τυπου Μπαλβιν ή Νορβελ Πελε νομιζω θωρακιζουμε εξαιρετικα την φροντ λαιν μας.
    * Χωρις επιπλεον προσθηκη δυναμικου(και οχι απλα αθλητικου αφου αθλητικος ηταν κι ο Ελις)παιχτη στο 5 η αποκτηση του Λαντειλ αχρηστευεται.

    Καποιες προσθαφαιρεσεις που θα ηθελα να κανω εγω ειναι:
    1. Αγραβανης ή Χουγκαζ στην θεση του Λιβιο ωστε να μην χαραμισουμε ξανα θεση ξενου σε φιλοτιμο αλλα χαμηλου επιπεδου παιχτη. Το σκεπτικο ειναι οτι στο 4 η μεριδα του λεοντος πηγαινει δικαιωματικα στον Βεζενκοφ αρα Πριντεζης και Αγραβανης ειναι μια χαρα για να τον ξεκουραζουν οταν χρειαζεται.
    2. Μπαλβιν ή Νορβελ Πελε στο 5 ωστε να μπορει ο Λαντειλ να χρησιμοποιηθει και στο 4 οταν το απαιτουν οι συνθηκες(πχ ευρωλιγκα, ντερμπι κλπ).
    3. Ρογκαβοπουλος στο 3 πισω απο Παπανικολαου, Μακισικ.

    Ιδανικα, ενα αξιοπρεπες ροστερ θα ηταν αυτο:
    1. Σλουκας, Γκραντ, Νικολαιδης
    2. Λοιντ, Ντορσει, Λαρεντζακης
    3. Παπανικολαου, Μακισικ, Ρογκαβοπουλος
    4. Βεζενκοφ, Πριντεζης, Αγραβανης ή Χουγκαζ
    5. Μπαλβιν ή Νορβελ Πελε, Λαντειλ, Μαρτιν
    *Μπαλαντερ στα γκαρντ ο Σπανουλης

    Υ.Γ. Ρεντ, δεν βλεπω ακομα να ανεβαζεις αρθρο για Λαντειλ κι εχω αρχισει να αμφιβαλλω αν οντως του εγινε προταση απο την ομαδα.
    Υ.Γ.2 Ο Ναβαρο ανελαβε General Manager στην Μπαρτσελονα. Με το καλο και σ'εμας ο Σπανουλης μολις αποσυρθει μιας και η θεση εχει χηρεψει δυο χρονια τωρα

  • Akis
    Akis Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 17:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ο Μοντεγιουνας που μένει ελεύθερος από Κίνα το καλοκαίρι τι κασέ έχει; Ξέρω πρόκειται για πολύ δύσκολη υπόθεση αλλά είναι μεγάλη καψούρα ο συγκεκριμένος

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε τι μπορεί να ζητάει τώρα και με covid κλπ κλπ

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Από την απόλυτη ηρεμία ακούμε αρχικα για προφορική συμφωνία με Λόιντ και μετά για πρόταση σε Λαντειλ.
    Για τον πρώτο τα έχουμε αναλύσει πολλές φορές.
    Ο Λαντειλ παρά το ύψος του είναι 4-5 παρά καθαρό πενταρι. Όπως επίσης και ο Μίκι που είχε ακουστεί ότι του κάναμε πρόταση. Δηλαδή και οι δύο εχουν τα χαρακτηριστικά του Ζαν Σαρλ σε καλύτερο βαθμό βέβαια καθώς πρόκειται για ποιοτικότερους παίχτες.
    Ακόμα δεν έχει ακουστεί κάποιο καθαρό πενταρι, αφού όπως έγραψε και το redgoal περιμενουν για κάτι καλό εκεί.
    Αν πρόκειται να αποκτηθεί κάποιος από τους παραπάνω δύο στη θέση του Γάλλου συν εναν ακόμα 7-footer μαζί με Μάρτιν, Βεζενκοφ, Πρίντεζη συν κάποιον νεαρο Έλληνα βοηθητικό , νομίζω θα είμαστε αρκετά καλοί στους ψηλούς.
    Όσον αφορά τον Λόιντ δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρος ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, καθώς δεν έχω δει να αναπαράγεται η είδηση από κάποιο άλλο μέσο. Μακάρι βέβαια να ισχύει.
    Με δυάδα Ντόρσεϊ Λόιντ ανεβαίνεις ένα επίπεδο στην.περιφερεια σου και παράλληλα μετατίθεται μόνιμα στο 3 ο Μακισικ, καθώς και οι δύο αυτοί παίχτες θα θέλουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.
    Ίσως με αυτή την μετατόπιση χωράει και ένας ακόμα γκαρντ τύπου Γκος ή Γουολντεν. Έτσι θα έχουμε πεντάδα γκαρντ: Σλούκα-Λοιντ-Ντορσει-Γκος-Λαρετζακη
    Στο 3: Παπανικολάου-Μακισικ
    Στο 4:Βεζενκοφ-Πριντεζη +1 ξένο
    Στο 5: Μάρτιν +1 ή δύο ξένους
    Μακάρι ο Λαντειλ αν έρθει να έρθει στη θέση του Ζαν Σαρλ δεδομένου ότι έχει καλύτερο σουτ και είναι πιο ψηλός ώστε να πατάει καλύτερα και στο 5 έτσι ώστε να χρειαζόμαστε έναν ακόμα παίχτη στο 5 και όχι δύο. Οπότε να πάμε σε ρόστερ με 6 ξένους.

  • Dh07
    Dh07 Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Creeper φιλτατε ,καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση . Μου αρέσει να κάνουμε κουβέντα . Κοίταξε να δεις εγώ θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα έχει θέμα στο 4 . Έχει τον Βεζενκοβ ,ναι ,παιχταρας ,μπορεί να καλύψει την θέση . Αλλά ,όταν βγαίνει ο Βεζενκοβ ,ο παίχτης που θα έρχεται από πίσω θα αναλαμβάνει , ουσιαστικά ,εξ ολοκλήρου τα καθήκοντα του βασικού 4ριου . Και ρωτάω εγώ μπορεί ο Ζαν Σαρλ να αναλάβει αυτόν τον ρόλο ?Αν γνώριζα ότι ο Πρίντεζης θα ήταν ,έστω ,όπως φέτος όσον αφορά την φόρμα και την κατάστασή του ,θα σου έλεγα οκ . Αλλά με έναν χρόνο ακόμη στην πλάτη του ,στην ουσία η θέση θα μοιράζεται μεταξύ βεζε και Ζαν ,ο οποίος δεν έχει την ποιότητα για πάνω από 15-17 λεπτά μέσο όρο .Για αυτό το λέω . Τώρα όσον αφορά τον λαντειλ ,δεν νομίζω ότι είναι σοφτ . Έχουμε έναν χρόνο να τον δούμε κι όταν έπαιζε στην Ευρωλίγκα θυμάσαι πόσο άρεσε σε όλους μας . Επίσης το σουτ ναι είναι , υποτυπωδώς ,καλό για παίχτη με αυτό το ύψος ,αλλά βρε φίλε αυτό δεν τον κάνει τεσσαρι . Παίχτης 2,13 στο 4 ,με τίποτα φίλε μου . Συν του ότι θα έκανε καλό δίδυμο με Μάρτιν . Ο Μάρτιν έχει αυτή την σκληραδα ,την δύναμη την μαχητικότητα ,ενώ ο λαντειλ το ύψος για να αντιμετωπίσει ψηλά κορμιά και την ποιότητα στην επίθεση . Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν να έρθει . Οπότε βλέπουμε και πάλι ευχαριστώ για την απάντησή σου όμως φιλτατε ,να είσαι καλά .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...