roumeliotis

lentiamo

Έχουν... ψοφήσει στα γέλια οι Αγγελόπουλοι

casino loutrakiou
redwell

Μπορεί η απόφαση για αντίο στην Α1 και τα εγχώρια, από τον Ολυμπιακό και τους αδερφούς Αγγελόπουλους, να ήταν δύσκολη και σίγουρα με πολλές και σημαντικές απώλειες για τον ίδιο τον Θρύλο, όμως ήταν ό,τι πιο σοφότερο έπραξαν τα αδέρφια για να διασωθεί ο Θρύλος από τη... σαπίλα.

Επί σειρά ετών ο Ολυμπιακός με ιδρώτα στο παρκέ και πολύ χρήμα από τους προέδρους για να έχει κορυφαίο ρόστερ, σφαζόταν... στο γόνατο στα ματς των τελικών της Basket League με τον Παναθηναϊκό ο οποίος με "απονομή" από τους "γκρίζους λύκους" πανηγύριζε τίτλους και κούπες χωρίς να τα αξίζει.

Τα αδέρφια απολαμβάνουν πλέον το ξεκατίνιασμα που γίνεται στο ελληνικό μπάσκετ κάθε τρεις και λίγο. Άλλοτε ο ΠΑΟΚ, άλλοτε το Περιστέρι, άλλοτε ο Προμηθέας, άλλοτε η ΑΕΚ τα χώνουν στη διαιτησία και την ΕΟΚ.

"Βία και νοθεία, οι «νταβατζήδες» του ελληνικού μπάσκετ στέρησαν από την ΑΕΚ τη δυνατότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα" αναφέρουν τα κιτρινόμαυρα σάιτ μετά την ήττα της Ένωσης από τον Προμηθέα και φυσικά στον Πειραιά γελάνε και οι... βάρκες, πλην των Αγγελόπουλων.

Και πώς να γίνει αλλιώς; Μπορούν να ξεχάσουν τα αδέρφια το 13-1 κατά της προ διετίας πρότασης των Πειραιωτών για αναδιάρθρωση του ελληνικού μπάσκετ; Όλοι τάχθηκαν κατά της φουτουρίστικης πρότασης του Ολυμπιακού την άνοιξη του 2019. Ας τα λουστούνε τωρα και όλοι θα γελάμε με τα ξεκατινιάσματα, μαζί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

24 σχόλια

  • Λιακος
    Λιακος Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόεδροι είμαστε ευγνώμονες γι όλα αυτά που έχετε κάνει για τον Ολυμπιακό μας..Αλλά όπως βλέπουμε όλοι ότι για να έχουμε τους τελικούς και τα φάιναλ φορ όπως παλιά πρέπει να μπαίνει βαθιά το χέρι στην τσέπη..καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που είχατε και ότι για κάποιο διάστημα δν υπήρχε ρευστό..κάντε ένα νεύμα στον Βαγγέλη Μαρινακη να μπει συμπαίκτης και είμαι σίγουρος ότι το Σεφ θα γεμίσει κόσμο και πολλές κούπες...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @creeper
    Θεωρώ ότι και ο Λιόλιος και ο Παπανικολάου είναι του Βασιλακόπουλου/ΠΑΟ. Ο Παπανικολάου ο φανερός και ο Λιόλιος ο κρυφός. Θυμήσου τι έγινε με Μαντζούκα και πως τον έδωσαν.
    Ο Παπανικολάου δεν έχει ελπίδες να βγει, ο Λιόλιος για πολλούς είναι φαβορί.
    Θεωρώ ότι μόνο με Φασούλα πρέπει να επιστρέψουμε Α1. Και μόνο ο συνδυασμός του Φασούλα που έχει παλαίμαχους απ όλες τις ομάδες, μπορεί να είναι η αναγέννηση του μπάσκετ.

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 00:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ξέρω Redgoal πως δεν φιμώνετε τον κόσμο για αυτό σας αγαπώ. Απλά μου έκανε εντύπωση που δεν πέρασε το συγκεκριμένο μήνυμα που σας έγραψα πιο πάνω. Προφανώς κάπου θα ξεχάστηκε μέσα στα τόσα πολλά μηνύματα που παίρνετε καθημερινώς γιατί όπως παραδεχτήκατε και εσείς δεν τα κόβετε τέτοια μηνύματα. Εκτός και αν είχα γράψει κάτι παραπάνω που δεν το θυμάμαι και ήταν αντίθετο προς τους κανόνες σας. Οπότε μάλλον το λάθος ήταν δικό μου.

  • Creeper
    Creeper Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 22:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως για υποσημείωση κάποιος άλλος φίλος προχτές είχε γράψει οτι ο Λιόλιος είναι ο μπροστινός του Βασιλακόπουλου για τις εκλογές και το περάσατε το μήνυμα. Εγώ έγραψα οτι αυτός είναι αΠαπανικολάου.

  • Creeper
    Creeper Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ok στο ένα μήνυμα που αφορά τις εκλογές της ΕΟΚ το αναγνωρίζω οτι δεν μπορείτε να το περάσετε. Στο άλλο μήνυμα γράφω επί οτι " Εγώ κλαίω που είναι πρόεδροι οι Αγγελόπουλοι στον Ολυμπιακό" . Μου φαίνεται οτι αυτό δεν παραβαίνει τους κανόνες σας έτσι δεν είναι?

    REDGOAL: Φίλε δεν παραβαίνει τους κανόνες αυτό και το ξέρεις. Μας βλέπεις να φιμώνουμε τον κόσμο; Τα περνάμε όλα αρκεί να μην ξεφεύγετε...

  • Creeper
    Creeper Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά έχω στείλει δύο μηνύματα χωρίς ούτε λέξη βρισιάς ή προσβολής και μάλιστα στο ένα από αυτά απαντώ σε έναν φίλο. Γιατί δεν περνάνε?

    REDGOAL: Φίλε κάτι έχεις γράψει που παραβαίνει τους κανόνες. Ξαναδές τα και θα καταλάβεις...

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 17:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7, θα μπορούσαμε να παίξουμε στην Αδριατική τα δύο χρονια που απέχουμε από την Α1 και να στελναμε την Αναπτυξιακή αν αποφασιζαμε να επιστρέψουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Γενικά είμαι της άποψης ότι η Αναπτυξιακή δεν πρέπει να διαλυθεί αν επιστρέψουμε στην Α1 αλλά να την στείλουμε στην Αδριατική με συμβόλαιο. Θα είναι πολύ πιο δυνατή εμπειρία για τους νέους παίχτες απ' οτι η συμμετοχή στην Α2.

  • Σάκης 8-2-1981
    Σάκης 8-2-1981 Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ακρόπολη θα πέσει, ο Βαζελακόπουλος ΠΟΤΕ!

  • Μάριος
    Μάριος Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τη ομάδα μας σε τέτοια χάλια δεν νομίζω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να χλεβαζουμε ή να γελάμε φίλοι μου.
    Πρώτα να φτιάξουμε τα του οίκου μάς που φέτος έγινε το συκώτι μας το άσπρο μαύρο και μετά να ασχοληθούμε με τους άλλους

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 14:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ απόλυτα με τον @Snake7.

    2 παίχτες έπρεπε να κατέβουν να παίξουν Α2, και καλό δικό τους θα είναι να παίξουν μερικούς σημαντικούς αγώνες, και για την ομάδα.

    Θα έπρεπε να ανέβει η αναπτυξιακή Α1, και να μείνει, με συμμετοχή παιχτών από την κανονική ομάδα. Να υπάρχει πραγματική ανάπτυξη παιχτών, όχι τα σημερινά ψέματα/χάλια.

    Υπάρχει ήδη πρόβλεψη για αύξηση των ομάδων της Euroleague 20 από σεζόν 2022-23 (δεν έχουν παρθεί τελικές αποφάσεις ακόμη) και υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις για ομάδα σε Λονδίνο/Παρίσι.

    Επίσης πάλι μένει έξω η Bologna, μία απίστευτα μπασκετική πόλη, δεν μπορεί να έχει 1 ομαδα μόνο ολόκληρη Ιταλία.

    Το "πείραμα" της Γερμανίας πάει πολύ καλά επίσης, 2 ομάδες που πάνε για μόνιμες, ίσως αργότερα να αξίζει άλλη. Επίσης θα μπορούσε να συμμετέχει μία ακόμη από Baltic League (σε διευρυμένο πρωτάθλημα με Βαλτική/Σκανδιναβία και ίσως και Πολωνία), και +1 από χώρες όπως η Ελλάδα, Ιταλία, Ρωσία και Τουρκία.

    Αν διευρύνουν λίγο τη βάση τους, και δώσουν κάποια "ελπίδα/θέσεις" σε ομάδες που τώρα αγωνίζονται Eurocup/Ch League νομίζω το Ευρωπαϊκό ΝΒΑ με Ευρωπαϊκές πινελιές θα γίνει γεγονός μέχρι το 2028-30 περίπου.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Λέστερ 1.72 και Λιντς combo με 1.82

Το κουπόνι της Παρασκευής (29/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Championship Αγγλίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Μπρίστολ Σίτι-Λέστερ και Γουότφορντ-Λιντς. Στην Pro League Βελγίου, η...

Read more

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...