roumeliotis

Carwiz

Ντόρσεϊ όπως... Σλούκας για Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ τόσο για τις καθαρά αγωνιστικές του ικανότητες που ταιριάζουν "γάντι" σε αυτά που ψάχνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην περιφέρεια, όσο και για το ελληνικό διαβατήριό του, είναι ο Νο1 στόχος των Πειραιωτών για τα γκαρντ περιμένοντας τον... δεύτερο.

Ο Έλληνας διεθνής κόμπο αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Μακάμπι και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά αυτό θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες, όμως μπορεί από τώρα να συμφωνήσει με όποιον ενδιαφερόμενο.

Όπως έχουμε αποκαλύψει, ο Ολυμπιακός έχει προχωρημένη επαφή με τον 25χρονο γκαρντ και ο ίδιος κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Κυνηγάει το όνειρο του ΝΒΑ αλλά ξέρει ότι οι πιθανότητές του είναι πολύ λίγες για να πάει σε μια ομάδα από το "μαγικό κόσμο" με καλά λεφτά και ρόλο.

Αυτά από την πλευρά του παίκτη καθώς από την πλευρά του Θρύλου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Coach-B τον θέλει πάρα πολύ, όπως ακριβώς ήθελε πέρυσι τον Κώστα Σλούκα τον οποίο είχε αναγάγει σε Νο1 στόχο και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι του έκαναν το χατίρι και τον έφεραν.

Ο φετινός... Σλούκας λέγεται Τάιλερ Ντόρσεϊ για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τα μηνύματα που έρχονται από τις επαφές που γίνονται είναι αισιόδοξα και στον Πειραιά πιστεύουν ότι έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να τον έχουν στο ρόστερ των επόμενων ετών.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

53 σχόλια

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 10:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως σωστά αναφέρει ο @Andregon ο Γκράντ από απόντα βρέθηκε στον Προμηθέα με συμβόλαιο γύρω στις 50-60 χιλιάδες το πολύ για μισή χρονιά.
    Νομίζω τον είχαμε ξανά εξετάσει την πρώτη χρονιά του Μπλατ.
    Παίχτη στα 28 του με 300+ παιχνίδια στο Nba δηλαδή μια τετραετία πενταετία εκεί δεν θα τον έπαιρνες με κάτω από 700-800 χιλιάδες συμβολαιο ενώ τώρα μπορείς να τον αποκτήσεις με 200χιλιαδες το πολύ.
    Δεν λέω ότι είναι ο ιδανικός ούτε ότι θα αποδώσει με βάση τις προσδοκίες αλλά αν στραφούμε πάλι σε οικονομικές λύσεις σίγουρα είναι μια καλή περίπτωση.
    Επίσης αν αποκτήσει αυτός αντί του Γκος ίσως τα λεφτά που περισσεύουν, γύρω στις 500χιλ, δοθούν για τριάρι.

  • Andregon
    Andregon Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 00:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίσης φιλε Kasavetis θα ήθελα να συμπληρώσω ότι παρότι γουστάρουμε Daniel Hackett, επειδή δεν πιστεύω πως θα τον αφήσει η CSKA (άσε που και να μείνει τελικά ελεύθερος θα του την πέσει σίγουρα η Armani κ.α.), η πιο ταιριαστή λύση με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια παραμένει ο Thomas Walkup.
    Δεν είναι σαν τον Ιταλό αλλά έχει καλό μέγεθος, πόϊντ γκαρντ, pass first, καλός αμυντικός που προέρχεται από πειθαρχημένη ομάδα της Euroleague και με πολύ καλά στατιστικά δοκιμασμένος στο υψηλότερο επίπεδο και όχι στην υποβαθμισμένη Α1. (8.2π., 46,9 διποντα, 37,1% τρίποντα, 90,6% βολές, 3 ριμπάουντς, 4,5 ασιστς, 1,1 κλεψίματα). Μπορεί να συνυπάξει στο παρκέ με τον Σλούκα αλλά και να τον αντικαθιστά σε διάφορα σχήματα.
    Ομως με καθαρά οικονομικά κριτήρια, για 400-450χιλ. που θέλουμε να δώσουμε, καταλαβαίνουμε και οι δυό μας πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχτεί ούτε το χρήμα ούτε τον περιορισμένο ρόλο που προτείνουμε. Ευχομαι τελικά να αποφασίσουν οι ιθύνοντες το καλύτερο δυνατό.

  • Andregon
    Andregon Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 23:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Κasavetis σκοπίμως δεν αναφέρομαι στην περίπτωση του Daniel Hackett που παρότι υστερεί στο οργανωτικό κομμάτι, έχει τις προδιαγραφές αλλά και κάτι που πολύ σπάνια βρίσκεις σε παίκτες και λέγεται ψυχή. Για το τελευταίο που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους μας, θα παραβλέψω το γεγονός ότι πρακτικά ακυρώνει τον ρόλο του Λαρεντζάκη αν και το να σκεφτόμαστε έτσι συναισθηματικά στο μπάσκετ στο τέλος δεν μας βγαίνει ποτέ σε καλό.
    Ομως ακόμη και σε ηλικία 34 ετών το θεωρώ απίθανο η CSKA να αποδεσμεύσει τον καλύτερο της παίκτη-πολεμιστή στην Euroleague. Αν σκεφτούμε ότι από την γραμμή των γκάρντ θα αποδεσμεύσει σίγουρα τον Mike James (για λόγους συμπεριφοράς) αλλά και τον Janis Strelnieks (για λόγους αναιμικής παρουσίας) τότε το θεωρώ πολύ δύσκολο να αποδεσμεύσει και τον defensive stopper της Daniel Hackett. Ομάδες όπως η CSKA εκτός από το χρήμα που ρίχνουν έχουν την φιλοσοφία να χτίζονται σταδιακά και όχι να αλλαζουν όλη την περιφέρεια τους μονομιάς. E και τελικά αν γίνεται ας μην κάψουμε περαιτέρω τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη γιατί είναι πραγματικά κρίμα.
    O Jerian Grant που αναφέρουν οι φίλοι DeCoupePe, ο Snake7 αλλά και ο Panos7 (συγνώμη αν ξέχασα κάποιον) είναι πράγματι παίκτης αξίας που από σπόντα βρίσκεται στον Προμηθέα και αμοίβεται με ψίχουλα. Είναι άλλωστε σε όλους γνωστό ότι έχει γίνει χρόνια τώρα scouting για τον παίκτη από την ομάδα μας και το 2019 αποτελούσε έναν από τους εν δυνάμει στόχους μας. Παρότι δεν πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει το επίπεδο της Euroleague και δεν έχει μεγάλη εμπειρία απο το Ευρωπαϊκό μπάσκετ (βλ.κριτήρια κόουτς Μπαρτζώκα), τα στατιστικά του στην υποβαθμισμένη Α1 είναι εξαιρετικά (αν δεν κάνω λάθος 15,5π.,55% δίποντα,50% τρίποντα,76,6% βολές, 6.2 ασιστς,3,7 ριμπάουντς,2.1 κλεψίματα) και σίγουρα αξιοπρόσεκτα.
    Ομως ποτέ δεν ξέρεις ,«ανάγκα και θεοί πείθονται» αφού το οικονομικό παίζει πάντα μείζονα ρόλο στις αποφάσεις μας.
    Κλείνοντας με αφορμή τον Jerian Grant θα επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι η χρηματιστηριακή αξία ένος παίκτη και το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται δεν είναι κατά απόλυτο τρόπο αντιπροσωπευτικό της πραγματικής αξίας του.
    Θα πρέπει βεβαίως να αξιολογείται και το κίνητρο που έχει κάθε παίκτης να εξελιχθεί περαιτέρω και να μην μένει στάσιμος. Κοιτάξε σήμερα που βρίσκεται π.χ. ο Kenneth Faried αλλά και πολλοί άλλοι παικταράδες που αδικούν τους εαυτούς τους και θα καταλάβεις τι εννοώ.

  • woods
    woods Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 19:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Φανταστικό ρόστερ
    1 Σλούκας , Γκος
    2 Λόιντ , Ντόρσευ
    3 Βεζενκοφ , Παπανικολάου
    4 Μίκι , Πρίντεζης
    5 Μήτογλου , Μπούκερ .
    Ομάδα που σίγουρα δεν έχει δεινόσαυρο σέντερ τύπου Ταβαρεζ , Φολ , Παπαγιάννη , Πουαριε . Αλλά ομάδα που να έχει παίκτες με σουτ , ντραιβ . Ευέλικτους σέντερ με μακρινό σουτ που μπορούν να τρέξουν στο ανοικτό γήπεδο , να βαλουν την μπάλα στο παρκε . Σίγουρα δεν είναι 2.15 + αλλά όχι και 2 μέτρα - 2.05 . Ο Μπούκερ που είναι 2.08 έχει όγκο , έχει μακρινό σουτ οπως και ο Μήτογλου . Μεγάλο συν ότι μπορούν και οι δύο να ξεκινήσουν προσωπική προσπάθεια από έξω προς τα μέσα .
    Ακόμη και με έναν από τους Λόιντ , Ντόρσευ , χωρίς Μίκι και Γουολντεν αντί για Γκος πάλι θα ήταν καλό .
    Αντί για Μίκι Λούσιτς στο 3 που είναι θετικός και σε άμυνα , επίθεση . Δεν ξέρουμε πως θα είναι ο Παπανικολάου .
    Μίκι αντί για Μπούκερ .
    Έρικσον η Γριγκονις αντί για Ντόρσευ .
    Σαν Λόιντ μόνο ο Μάικ Τζέιμς . Πάντως Ρεάλ μετά την απόκτηση Πιερία , Ερτελ . Μπαρτσελόνα με Καλάθη , Χίγκινς λόγω ότι ξέφυγε το μπάτζετ και ότι θέλει ποιοτικό ψηλό . Εφές έχει Λαρκιν δεν θα χρειαστεί παρόμοιο ακόμη και να φύγει ο Μισιτς . Αρμάνι έχει Ροντρίγκεζ , Ντιλεινι .
    Αυτοί οι δύο Μακάμπι , Μπασκόνια είναι οι ομάδες που θα ασχοληθούν . Για τον Τζέιμς μπορεί να υπάρξει καμία Κίνα .
    Ο Λόιντ εντάξει έκανε καλή χρονιά αλλά δεν θα πάρει συμβόλαιο πάνω από 1 εκατ€ .
    Ντόρσευ το συμβόλαιο θα είναι 800 με 900 χιλιάρικα .
    Στην θέση του Μίκι καλός και ο Ντέρεκ Γουίλιαμς που δεν έκανε καλή χρονιά το κασέ θα έχει πεσει .
    Το ρόστερ της νέας χρονιάς είναι παζλ . Εξαρτάται από τα χρήματα , τύχη , timing . Και άλλες ομάδες θα ενδιαφερθούν για τους ίδιους παίκτες που θα ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός . Ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από ομάδες .
    Όταν χαθεί ο πρώτος στόχος , πηγαίνει σε δεύτερο, τρίτο με ότι αυτό συνεπάγεται .
    Τώρα για στόχους από Ελλάδα Καββαδας , Αγραβάνης , Ρογκαβοπουλος . Είναι καλοί αν επιστρέψει η ομάδα Α1 . Για Ευρωλίγκα οι δύο πρώτοι είναι για 3η λύση . Βέβαια μόνο έναν από τους δύο πρώτους γιατί είχαν μαλώσει στην Σκύρο στο 3 on 3 .

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 17:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Dorsey είναι μαρκαρισμενος, θα πάνε σίγουρα γι' αυτόν, Loyd έχει ακουστεί ήδη για Μακάμπι οπότε μάλλον φεύγει ο Ελληνο-Αμερικανος. Το θέμα είναι αν θα προτιμήσει να έρθει σαν 1ος σε εμάς, ή 2ος σε καμία μεγαλύτερη ομάδα.

    Νομίζω τα 800-900.000 θα τα πάρει είτε σε εμάς είτε αλλού, δεν νομίζω να πάει για περισσότερα (ή να του δώσει κάποιος πολύ παραπάνω), και μάλλον θα θέλει να αποδείξει ότι αξίζει βασικό shooting guard επιπέδου Euroleague, οπότε έχουμε αρκετές πιθανότητες. Δεν ξέρω αν έχει και κάποιο συναισθηματικό δέσιμο με Ελλάδα, μάλλον όχι, αλλά μπορεί να παίξει κάποιο μικρό ρόλο και αυτό.

    Goss είναι κυρίως άσσος, ενώ πρέπει να παίζει και ο Σπανούλης κάτι ψιλά, οπότε δύσκολο να πάρουν και έξτρα γκαρντ (εκτός βασικού 2 και αναπληρωματικού άσσου δηλαδή) αφού υπάρχει McKissic/Λαρεντζάκης/Σλούκας/Σπανούλης. Ο Dorsey θα πάρει τιμή θέση του Harisson, o Λαρεντζάκης του Jenkins, και θα πάρουμε και playmaker που δεν είχαμε καθόλου φέτος. Αν πάρουν και καλύτερο ψηλό από Ellis, και κάποιον στο 3, και Καββαδά για 3ο ψηλό, λογικά είμαστε καλύτερα από φέτος, αλλά επίσης και οι άλλες ομάδες θα είναι καλύτερες.

    3αρι δεν βλέπω να παίρνουν, αλλά υπάρχει πάντα και η φθηνή λύση Diallo, με 250.000 τον παίρνουν. Επίσης και ο Broekhoff έχει πέσει αρκετά σαν κασέ, αλλά και πάλι θα θέλει 500-600.000, οπότε δύσκολα..

    Αν κόψουν θα κόψουν από τον αναπληρωματικό άσσο, και μπορούν να πάνε σε λύση Hackett εκεί, όπως πολύ σωστά λέει και ο Andregon, μέχρι 400.000.

    Σέντερ μάλλον πάνε για 1ο, και με προϋποθέσεις Καββαδά για 3ο (και Ελλάδα). Δεν έχω ακούσει ονόματα για τη θέση, Mickey απομακρύνεται, και Landale δεν θέλει Ευρώπη (έχει παράπονα γενικώς..), οπότε πολλά θα εξαρτηθούν από αυτό. Ο Poirie πάντως πάει για 3.5 χρόνια Ρεάλ, και με Ταβαρες κάνουν την καλύτερη front court της Ευρώπης, ενώ και η Μπάρτσα ψάχνει βασικό σέντερ, οπότε θα πάρουν ότι καλύτερο κυκλοφορήσει.

    Επίσης Monaco παίζει Euroleague του χρόνου, οπότε ούτε Lessort λογικά παίζει σαν επιλογή, όπως και όλοι οι ξένοι της Unics, λογικά θα κρατήσουν τους περισσότερους.

    Θα θέλουν να δώσουν κάνα εκατομμύριο για σέντερ, αλλά δεν βλέπω πολλές επιλογές, και δεν νομίζω να δώσουν τόσα για Shermadini, οπότε είναι άγνωστο το τι θα γίνει εδώ.

    Μέγιστο ερωτηματικό το τι θα γίνει με Valencia, ήταν η αγαπημένη μου ομάδα φέτος, θα ήθελα τους περισσότερους από τους παίχτες τους! Ιδανικά Tobey/Hermannsson..

  • θοδωρής
    θοδωρής Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρέινολτς, Γουόκαπ , Ντόρσει.Είναι δυνατόν να αποκτηθεί αυτή η τριάδα;;;;;Γεμίσαμε απο ......κορμούς.ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.Ο Γουόκαπ παίζει και μόνος του και με τον Σλούκα ενώ ο Ντόρσει είναι πιστόλι πολυτελείας.Όσο για τον Ρέινολτς κράτησε όλη την Μπάγερν μόνος του στη ρακέτα.Τί να την κάνουμε την χρυσή μετριότητα γκος;;;;;;

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Στους γκαρντ έχουν ακουστεί ονοματα και νομίζω έχουν τεθεί οι 2-3 πρώτοι στόχοι. Στους ψηλούς δεν έχει ακουστεί τίποτα.
    @Redgoal γνωρίζεις αν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιον παίχτη στους ψηλούς ή ασχολούμαστε μόνο με γκαρντ προς στιγμήν;

    REDGOAL: Η αλήθεια είναι πως προτεραιότητα είναι οι γκαρντ καθώς κάτι περιμένουν για τους ψηλούς και θα χρειαστεί λίγο χρόνο...

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 14:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @Decoupepe ο Τζεριαν είναι κομπο σκορινγκ επιλογή προσιτή μηδενικού ρίσκου. Μην σου φανεί παράξενο αν αναγκαστούν να πάρουν τριαρι τύπου μπροκχοφ αν πάει πίσω η αποθεραπεία Παπανικολάου να πάρουν γκραντ και γκαρντ τύπου γκος που είναι επίσης κόμπο (και όχι καθαρο σκορινγκ ακριβό όπως ο ντορσει) Για να εξοικονομησουν 300-400χιλιαδες και να βγει η έξτρα μεταγραφή.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 12:29 Σύνδεσμος σχολίου

    O Jerian Grant είναι το μεταλύτερο όνομα - πλην παικτών Παναθηναικού - που παίζει αυτή τη στιγμή στην Α1, είναι 28 χρονών νομίζω, έχει παίξει 300 παιχνίδι ΝΒΑ, και είναι στην καταλληλότερη στιγμή για να κάνει το breakthrough στην καριέρα του, ενώ δεν είναι ένας μονοδιάστατος παίχτης. Νομίζω συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να βγει λαβράκι και να διακριθεί σαν Instant scorer από τον πάγκο, βέβαια θέλει χρόνο, και αν τον πάρεις, δεν πρέπει να του συμπεριφερθείς σαν τον Punter..

    O Goss δεν είναι κάνα τυχαίο παιχτάκι επίσης, φυσικά και θα θέλει χρήματα να έρθει, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην βρει συμβόλαιο 600.000 και πάνω..είναι δυνατόν;! Δεν είναι κάνας παίχτης που έγινε γνωστός στο Λίβανο ή τη Νότιο Κορέα, είναι παίχτης Euroleauge, που δοκιμάστηκε 2 χρόνια ΝΒΑ (δεν έπιασε, και δεν νομίζω ότι μπορεί εκεί να πάρει καλή θέση) και προσπαθεί να πάει την ομάδα του (όντας ο καλύτερος παίχτης) με αγωνιστικά κριτήρια στη Euroleauge (πρέπει να αποκλείσει Ζενίτ, αφού CSKA και Unics έχουν περάσει ήδη). Επίσης εκεί κάνει φοβερό δίδυμο με τον Will Cummings, οπότε παίζει άνετα με σκόρερ δίπλα του..

    Επίσης γελάω με τους φίλους που "κοροιδεύουν" την VTB league! Απίστευτοι πραγματικά, η Α2 που παίζουμε εμείς δηλαδή, και η Α1 του Τράκη είναι πολύ καλύτερες φυσικά! Φοβερό...και με τα χάλια που έχει η VTB League θα έχει 3 ομάδες του χρόνου στην Euroleague (και με αγωνιστικά κριτήρια η Unics)..CSKA, Unics του Πρίφτη που απέκλεισε την αήττητη από το 2019 Bologna (στα Ευρωπαικά) με 2 νίκες, ΚΑΙ μέσα στην Ιταλία, και μάλλον την Ζενιτ ή Κουμπάν (του Goss/Kuzminskas).
    Πολύ σοφά έπραξε ο Πρίφτης και "έγραψε" τον Παναθηναικό, αφού ΚΑΙ Euroleague τελικά θα παίξει, ΚΑΙ καλύτερο μπάτζετ και ομάδα θα έχει, ΚΑΙ δεν θα φθαρθεί από τις εγχώριες ανοησίες που ζούμε.

    Επίσης Goss/Kuzminskas μπορούν αγωνιστικά να περάσουν Euroleague επίσης, οπότε μπορεί καν να μην είναι στόχος ο Goss, και να πάρει την αυξησούλα του από Ρωσία μεριά.

    Για ψηλό δεν ακούγεται τίποτα..Λέτε να δούμε κάνα φοβερό δίδυμο Μάρτιν - Καββαδά?! Θα έπεφτε γέλιο πάντως, νομίζω ο συμπαθέστατος και Κορυδαλλιώτης Βασίλης θα είναι όνειρο για παρτενέρ του Σλούκα!

  • DIMITRIS PAPAGOU 7
    DIMITRIS PAPAGOU 7 Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    κυριε Κορρε ,
    αν ο ολυμπιακος θέλει να είναι πραγματικά ανταγωνιστικος και να μπει ευκολά 8αδα και να παλέψει στα play off ,
    πρεπει να παρει 3 guard (goss-loyd-dorsey) και ενα ψηλο για βασικο και φυσικά κοσμο στο γήπεδο !
    1)sloukas-goss
    2)loyd-dorsey-laretzakis
    3)papanokolaou-mckissic
    4)vezenkov-pridezis-jean charless
    5)μεταγραφη-hassan martin
    δείτε όμως τι συμβαίνει έχεις 12αδα χωρίς 3το center (κατά συνθήκη το jean charless για λίγα λεπτά) και δεν χωράει στη 12αδα ο Σπανούλης που ολοι τον θέλουμε να τελειώσει οπως πρέπει τη καριέρα του ...

    πολύ δύσκολη η θέση του coach b !!!
    κάντε ένα σχόλιο σας παρακαλώ....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...