roumeliotis

Carwiz

«Ναι» σε Χάκετ από Μπαρτζώκα αλλά...

casino loutrakiou
redwell

Ο.Ντάνιελ Χάκετ έφυγε από τον Ολυμπιακό μετά από σοβαρό τραυματισμό καθώς στον Πειραιά δεν ήθελαν να πάρουν... ρίσκο μηπως βγει ευπαθής και δεν παίζει, κάτι που αποφάσαν από κοινού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με το ιατρικό τιμ.

Ο Ιταλός κόμπο όχι μόνο δεν ξανατραυματίστηκε σοβαρά στο σημείο που τον ταλαιπώρησε επί Ολυμπιακού αλλά πήγε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μεταξύ άλλων κατέκτησε και τη Euroleague έχοντας ενεργότατο ρόλο.

Υπάρχει πιθανότητα επιστροφής στον Πειραιά; Η απάντηση είναι θετική αλλά δεν είναι στο χέρι του Ολυμπιακού κάτι τέτοιο. Ο Ντάνιελ Χάκετ αρέσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα και ο Έλληνας τεχνικός έχει ανάψει... πράσινο φως, όμως για να προχωρήσει κάτι θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από τους Μοσχοβίτες.

Ο 34χρονος γκαρντ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τη ρωσική ομάδα και μόνο αν του πούνε ότι δεν τον θέλουν θα τσεκάρει τι θα κάνει ενόψει της επόμενης σεζόν.

Και ο ίδιος θα ήθελε να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα και γι' αυτό περιμένει τις εξελίξεις στην ΤΣΣΚΑ και την όποια αλλαγή προπονητή για να δει τι θα κάνει και πώς θα κινηθεί.

Θυμηθείτε τον Ιταλό στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

28 σχόλια

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 13:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα ΡΕΔΓΟΑΛ για Αγιον υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον;Οποτε μπορείς απάντα μου.

    REDGOAL: Υπάρχουν άλλες περιπτώσεις που τσεκάρει ο Μπαρτζώκας πολύ πιο πάνω από τον Αγιόν φίλε. Αν δεν ευδοκιμήσουν ίσως υπάρξει θέμα, για τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Μην στέλνεις 20 φορές το μήνυμα φίλε γιατί θα φας αυτόματο μπαν για σπαμάρισμα και δεν θα φταίμε εμείς

  • dim
    dim Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 12:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Δημητράκη, ο θρύλος παρά τις αντιξοότητες που είχε εφέτος τερμάτισε
    12ος. Η ομάδα σου με τις διδακτικές ήττες τερμάτισε 16η με πολλή ξεφτίλα!!!

  • dim
    dim Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 11:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε "Ποτάμι" πολλές απόρρητες πληροφορίες των βάζελων
    ξέρεις. Μήπως είσαι πολύ κολλητός τους;;;

  • Χρήστος
    Χρήστος Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή βλέπω ότι κάποιοι αναφέρονται στον Σφαιροπουλο ως λίγο προπονητή θα ήθελε να αναφέρω κάποια πράγματα.Καλό είναι να μην είμαστε αχάριστοι και αγνωμονες.Μας πήγες 2τελικούς Euroleagye σε έδρες αντιπάλων.Μας έφερες πολλούς καλούς ξένους.Είχε στην ατυχία πολλοί από αυτούς να τραυματιστούν(Λοτζεσκι,Χακετ,Γιανγκ)Έκανε και λάθος επιλογές κανείς δεν είναι τέλειος.Επειδή λόγω δουλειάς στο Αεροδρόμιο τον έχω γνωρίσει προσωπικά είναι κύριος με κ κεφαλαίο.Έτυχε να γνωρίσω τον παλαιό πρόεδρο της Maccabi και μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια.Τώρα για την ομάδα μακάρι να ενισχυθεί με ποιοτικούς ξένους γιατί το έχει ανάγκη και πιστεύω ότι ο Hacket για έναν χρόνο θα είναι ιδανικός.

    REDGOAL: Τον Λοτζέσκι πάντως ο Μπαρτζώκας τον είχε φέρει από το Βέλγιο...

  •  Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 11:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal στους ψηλους υπάρχει μια στο εκατομμύριο να επανεκτιμησουν τις δυνατότητες Χασαν Μάρτιν και αφού ο Μπαρτζι θέλει rim protector/pnr ψηλό να αντικατασταθεί ο Μάρτιν με έναν τέτοιο (τύπου Μπιρτς Mickey ή Νορβελ Πελ) και να πάρει και τον υπεραπαραιτητο 7footer?
    Ο Χασαν δεν ήταν άσχετος αλλά έχει πολύ περιορισμένο ταβάνι κατά τη γνώμη μου.

    REDGOAL: Ο Χασάν θα μείνει και θα προστεθεί ένας ακόμα, ελπίζουμε πάνω από 2.10 για να τα φέρνει βόλτα με τα θηρία

  • Αντώνης
    Αντώνης Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 10:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Red τι τραυματισμο ειχε φετος ο Χακετ?

    REDGOAL: Είχε στον αστράγαλο και πρόσφατα στον ώμο

  • Sak-podence7
    Sak-podence7 Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να έρθει ο παιχταράς μόνο με το πάθος που παίζει θα ανεβάζει την ομάδα ένα επίπεδο πάνω...
    4 φανέλες έχω αγοράσει Πριντεζη το καλοκαίρι τ 12, Σπανουλη το 13,, Χακετ το 15, κ Σλουκα το 2020...
    ΥΓ προσωπικά θέλω ν αποκλειστεί η Τσσκα από φενερ
    ΥΓ 2 REDGOAL τι πιθανότητες δίνεις;; Κ πιστεύω ότι οι πρώτες μεταγραφές θα γίνουν μετά το final-4 28-30 Μαΐου έτσι δεν είναι;;

    REDGOAL: Παίκτης που έχει συμβόλαιο και αγωνίζεται διεκδικώντας τίτλους, δεν πρόκειται να υπογράψει αν δεν μείνει ελεύθερος. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν το τέλος των υποχρεώσεών του για την τρέχουσα σεζόν

  • ΡΙΒΕΡ
    ΡΙΒΕΡ Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με τον red7arrow. Ποιος ήταν ο Σφαιρόπουλος ως προπονητής; Ούτε σωστές επιλογές σε ξένους μπορεί να κάνει ούτε αποδυτήρια να κρατήσει. Ο Σπανουλης τον έκανε και αυτόν προπονητή όπως και τον Μπαρτζωκα. Λάθη επι λαθών κυρίως από τη διοίκηση σε κινήσεις προπονητών και παιχτών μας έχει κάνει να φαινόμαστε μια ομάδα eurocup. Οι απέναντι συζητάνε να δυναμώσουν την ομάδα και ακούγεται επιστροφή Ομπράντοβιτς και εμείς ξεκινάμε σχεδιασμό με προπονητή τον Μπαρτζωκα. Πριν φτάσουμε στο ρόστερ έχουμε χάσει. Ο Τρακης ετοιμάζει την αναμενόμενη επιστροφή του σαν Μεσιας και μάλιστα ίσως να έχει βρει και συμπαίκτη. Μέχρι τότε εμείς θα ασχολούμαστε με το παρελθόν μας. Γιατί λένε ότι οποίος ασχολείται με το παρελθόν του δεν έχει παρόν και μέλλον.

  • kasavetis
    kasavetis Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 18:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ιδανική επιλογή για αντικαταστάτης του Τζένκινς. Όσοι γράφετε κατά της επιλογής Χάκετ, συγγνώμη αλλά είστε άσχετοι με το άθλημα, καλύτερα να ασχοληθείτε με άλλο σπορ. Ο Χάκετ είναι ένα ψηλό πλέιμέικερ που μπορεί να παίξει το σύστημα άμυνας του Μπαρτώκα με αλλαγές, έχει σίγουρα 2 καλά χρόνια μπάσκετ μέσα του, είναι έμπειρος, γνωρίζει την ομάδα και δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, είναι οικονομική λύση και προπαντός δεν θα γκρινιάξει αν παίζει 15 λεπτά. Όταν έχεις βασικό πλέιμέικερ τον ΣΛούκα είναι λογικό να τον έχεις μέσα για 25 λεπτά και απλά θες μια συμπληρωματική λύση στο 1 για 15 λεπτά. Αυτά που γράφω τα επισήμανε και ο φίλος LukasDoncic στο ποστάρισμα του και είναι ξεκάθαρα.

    Κατά τη γνώμη μου το ρεαλιστικότερο σενάριο είναι να αποκτηθούν οι Χάκετ και Ντόρσει για τις θέσεις 1 και 2. Τον Λόιντ μάλλον πρέπει να τον ξεχάσουμε γιατι έκανε πολύ καλή χρονιά και λογικά θα πάει σε καμία Εφές ή Ρεάλ με συμβόλαιο άνω του εκατομυρίου. Δεν μπορούμε να ματσάρουμε τις προσφορές αυτών των ομάδων τελεία και παύλα. Είτε μας αρέσει είτε όχι δεν έχουμε τα χρήματα να ματσάρουμε τις μεγάλες ομάδες της διοργάνωσης από Ισπανία, Τουρκία, Ρωσία, Ιταλία, ξεκάθαρα. Από εκεί και πέρα, θα έρθει σίγουρα παίκτης στο 5 αντί του ΈΛις και κατά τη γνώμη μου χρειαζόμαστε έναν ακόμη ξένο στο 3 (θα προτιμούσα Μπρόκχοφ αλλά μπορεί να πάμε και σε μια φτηνότερη επιλογή.

  • Τακης
    Τακης Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 17:42 Σύνδεσμος σχολίου

    έμπειρος παίκτης από φαιναλ φορ γνώστης ελληνικής πραγματικότητας . με συμβόλαιο 2 ετών πιστεύω είναι μια πολύ ποιοτική λύση . 1,96 κόμπο γκαρντ δίνει μέγεθος στην ομάδα . εξαιρετικός αμυντικός μαρκάρει 3 θέσεις . τα 2 τελευταία χρόνια έχει βελτιώσει κατά κόρον το σουτ από απόσταση . με τυχόν απόκτηση του ο ολυμπιακός αποκτά έναν έμπειρο παίκτη καλύπτοντας τις αδυναμίες που είχαμε φέτος στον ασσο , σκορ ύψος καλό σουτ και ποστ . από εμένα είναι ναι .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...