roumeliotis

leptokariopoulos

Οριστική εξέλιξη με Χάρισον και Έλις

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός μετά το πέρας των υποχρεώσεών του στην Euroleague για την τρέχουσα σεζόν, μια διοργάνωση που ήταν και η μοναδική που λάμβαναν μέρος, ξεκινάνε την υλοποίηση του πλάνου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το "αντίο" με τον Τσαρλς Τζένκινς, έχει δώσει το ΟΚ για την αποδέσμευση δύο ακόμα παικτών, οι οποίοι πάνω κάτω είναι γνωστοί.

Ο πρώτος είναι ο Άαρον Χάρισον και ο δεύτερος ο Οκτάβιους Έλις, αμφότεροι με μικρή συνεισφορά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Οι δυο τους ενημερώθηκαν ήδη από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι δεν θα ενεργοποιηθεί το +1 στα συμβόλαιά τους και κατά συνέπεια μπορούν να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

28 σχόλια

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 16:04 Σύνδεσμος σχολίου

    @τσαντας εννοείται φίλε κουβέντα κάνουμε σεβόμενοι ο ένας τις απόψεις του άλλου. Και εγώ απλώς καταθέτω τις προσωπικές υποκειμενικές μου σκέψεις χωρίς διάθεση να τις επιβάλλω.
    Και εγώ ιδανικά θα ήθελα τρεις-τεσσερις παίχτες στην περιφέρεια δύο καθαρά γκαρντ από το πάνω ράφι και έναν παίχτη τύπου Μπροκχοφ. Κατά κύριο λόγο τριάρι δηλαδή αλλά να μπορεί να πατήσει στο 2 υπό συνθήκες και άλλους δύο παίχτες στους ψηλούς.
    Πιο πρακτικά έναν Χακετ στην θέση του Τζένκινς.
    Ντόρσεϊ στη θέση του Χάρισον
    Κάποιο κόμπο γκαρντ στη θέση Σπανούλη ( και να συνεχίσει στα περισσότερα παιχνίδια θα είναι εκτός δωδεκάδας)
    Μπροκχοφ πίσω από Παπ στη θέση του ανύπαρκτου φέτος παίχτη εκεί
    Μπαλβιν και Μίκι στους ψηλούς
    Σίγουρα ο Χακετ έχει ένα δύο καλά χρόνια ακόμα αλλά είναι ρίσκο να πας με αυτόν δεύτερο play maker καθώς πέραν ηλικίας βγάζει αρκετά συχνά τραυματισμούς έστω και μικρούς. Και φέτος έχανε σίγουρα 2-3 παιχνίδια στα 10 με μικροτραυματισμούς.
    Επίσης θεωρώ ότι θέλουμε παίχτη με τον ρόλο του Σπανούλη καθώς αν τον υπολογίζουμε πάλι στο βασικό ροτεισον θα έχουμε πρόβλημα όχι λόγω ποιότητας αλλά λόγω της αστάθειας ως φυσικό επακόλουθο της ηλικίας του.
    Με Μίκι και μπαλβιν στους ψηλούς είσαι κομπλέ δεδομενης της ποιότητας του πρώτου και της ύπαρξης 7-footer που είναι ο δεύτερος με καλά στοιχεία.
    Γουολντεν που ακούστηκε σημερα δεν είναι άσχημη λύση για μπακ απ άσσος.

  • Τσαντας
    Τσαντας Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 15:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητε kasaveti, ειναι σεβαστη η γνωμη σου και εσενα οπως και των Decoupepe και g77. Δεν παριστανω τον προπονητη, απλως μιας και ειμαστε στο μπασκετικο μερος του σαιτ, μιλαω για μπασκετ και λεω την γνωμη μου. Ε, για μενα τα κενα στο ροστερ ηταν ο ασσος (κυριως) και το σεντερ. Ειναι εμφανες οτι ο Μπαρτζωκας αν και ηθελε να παρει πλειμεκερ στη μεση της χρονιας, δεν το εκανε γιατι αυτο θα αφηνε εκτος ροτεισον τον Σπανουλη. Γενικα θεωρω καποιες κριτικες στον προπονητη, ανυποστατες (ενω υπαρχουν αλλα πραγματα που θα μπορουσε κανεις να του καταλογισει πιο σοβαρα, πχ η επιλογη του τοσο ''φιλελευθερου'' τροπου παιχνιδιου στην επιθεση, την στιγμη που δεν υπαρχουν παικτες με ικανοτητα στο iso ωστε να την υποστηριξουν. Για αυτο εχω φαγωθει οτι πρεπει να παρει τοσο τον ντορσει, οσο και εναν ασσο με ικανοτητα στο ενας με εναν και στην δημιουργια). Απο εκει και περα αν εχει χρηματα για τριαρι ας παρει και τριαρι, δεν εχω αντιρρηση. Γενικα αυτα που γραφω ειναι υποκειμενικες μου αποψεις απο αυτα βλεπω, δεν ειστε υποχρεωμενοι να συμφωνειτε. Καλη συνεχεια και σε σενα και στους υπολοιπους αγαπητους φιλαθλους και οπαδους.

  • kasavetis
    kasavetis Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα στη μπασκετοπαρέα,

    φίλε DeCoupepe και φίλε gp77: συμφωνώ με τα γραφόμενα σας. Τα κενά στο ρόστερ φαίνονταν από το καλοκαίρι. Όποιος δεν έβλεπε την τρύπα στο 5 και στη δημιουργία καλύτερα να ασχοληθεί με άλλο άθλημα. Τραυματίστηκε και ο Παπ και το γλυκό έδεσε. Στο 3 είχαμε τον Παπ και κανέναν από πίσω για back up. Ίσως να πίστεψαν ότι ο ΜακΚισικ και ο Χάρισον ίσως ακόμη και ο Λάρι θα δώσουν κάποια λεπτά στο 3. Έτσι όμως δε γίνεται δουλειά, οι παίκτες πρέπει να παίζουν στη θέση τους και όχι να εκτόιθενται σε άλλη θέση π.χ. ο Λιβιό είναι 4άρι και από ανάγκη έπαιζε στο 5 ενώ δεν είναι 5άρι ο άνθρωπος.

    Λάθη στο σχεδιασμό γίνονται και θα γίνονται, απλά κάποια πράγματα βγάζουν μάτια (τουλάχιστον αυτοί που ασχολούνται με το άθλημα τα βλέπουν ξεκάθαρα και δεν το παίζουν μετά χριστόν προφήτες). Όλοι όσοι γράφουμε εδώ μέσα δεν το παίζουμε προπονητές, απλά αγαπάμε το μπάσκετ και τον Ολυμπιακό και γράφουμε την άποψη μας. Τα πράγματα είναι απλά για φέτος, χρειαζόμαστε 3 έμπειρους ευρωλιγκάτους ξένους παίκτες και 1 έλληνα για να φτιάξει το ρόστερ. Συγκεκριμένα, η άποψη μου είναι:
    Χάκετ στη θέση του Τζένκινς
    Ντόρσει (έλληνας) στη θέση του Χάρισον
    Αθλητικό 5άρι στη θέση του Έλις
    Μπρόκχοφ στο 3 (δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα γυρίσει ο Παπ και χρειαζόμαστε έναν κίλερ σουτέρ στο 3.

    Ένα ρόστερ όπως το παρακάτω θα ήταν ιδανικό - βάζω πρώτα τους βασικούς και μετά τις εξτρα λύσεις:
    1. Σλούκας, Χάκετ, Σπαν
    2. Ντόρσει, ΜακΚισικ, Λάρι
    3. Παπ, Μπροκχοφ
    4. Βεζένκοφ, Λιβιό, Πριντ
    5. Ξένος, Μάρτιν, Κουφός (ή άλλος δεινόσαυρος)
    Στους παραπάνω βάλτε και κάποιους έλλενες κυρώις για Α1 π.χ. Χαραλαμπόπουλος, Αγραβάνης, Χουγκάζ κλπ Το ρόστερ αυτό έχει 6 ξένους κι έχει βάθος.

    Είναι εφικτό το παραπάνω ρόστερ? Κατά τη γνώμη μου ναι, ειδικά αν παίξουμε Α1 κι έχουμε τηλεοπτικό συμβόλαιο, αν έχουμε κόσμο στα γήπεδα κλπ Θα πραγματοποιηθεί? Δεν το γνωρίζω. Είναι αναβάθμιση σε σχέση με το φετινό. Σίγουρα ναι, δεν ξέρω που μπορεί να φτάσουμε αλλά οκτάδα χτυπάμε με αυτό το ρόστερ.

  • Τσαντας
    Τσαντας Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    1) Τα τεσσαρια πλέον παίζουν κατά κύριο λόγο αδύνατη πλευρά, μακρυά από το καλάθι για να εξασφαλίζεται καλό spacing. Οποίος ξέρει πέντε δραμια σοβαρου μπάσκετ το καταλαβαίνει. Αυτό γίνεται παντού. Στο nba δεν υπάρχει καν η θέση.
    2) Ο Ζαν Σαρλ δεν μπορεί να παίξει στο 4 πάνω από ένα συγκεκριμένο διάστημα, γιατι με αυτόν η επίθεση δεν είναι λειτουργική.
    3) Ο Κουφός μπορεί να μείνει αλλά να πατάει παρκέ ένα στα τρια παιχνίδια (προσωπικά δεν το βλέπω να συμβαίνει). Διαφορετικά δεν πρόκειται καν να βρει συμβόλαιο σε σοβαρή ομάδα.
    4) Ξεκάθαρες προτεραιότητα για το ρόστερ είναι η περιφέρεια (πρώτα από όλα κατά τη γνώμη μου) και ο σέντερ. Τριάρι αμφιβάλλω αν θα πάρουμε και αν πάρουμε θα είναι φτηνό, ωστε τα χρήματα να δωθουν στις άλλες θέσεις.
    5) Ο Μακισικ είναι swing και εννοείται ότι θα παίρνει πολύ χρόνο σαν τρία. Επίσης ο Βεζενκοφ αν παίζει όπως φέτος φαντάζομαι ότι θα παίρνει χρόνο και στο τρία ( κυρίως στο 4 προφανως)

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 08:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κουζμινσκας πριν 15 χρόνια ήταν 16 χρονών. Επίσης στην Κουμπάν φέτος αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο 3. Ναι σε ορισμένα σχήματα χρησιμοποιείται στο 4 αλλά μόνο για συγκεκριμένο χρονο όπως μπορεί να συμβεί με αρκετά τριάρια όπως ο Περπέρογλου και ο Παπαπέτρου πιο παλιά.
    Ο παίχτης έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί τον έβαζαν να αγωνίζεται κατά κόρον στο 4 και στην ουσία αχρηστευοταν. Όπως συνέβαινε την προηγούμενη χρονιά και με τον Τιμα. Γενικά το έχουμε ξανά πει ότι το λάθος του Μπλατ και τις δύο χρονιές ήταν πως γέμισε την ομάδα φόργουορντ και δεν πήρε έναν ακόμα γκαρντ ή ένα πενταρι του δεκάλεπτου πίσω από τον μιλουτινοφ.
    Λάθη στον σχεδιασμό γίνονταν και θα γίνονται. Το θεμα είναι να τα αντιλαμβάνεσαι και να τα διορθώνεις έγκαιρα. Και φέτος μπορούσαμε να αποκτήσουμε τον Κουφό δύο μήνες νωρίτερα. Μπορούσαμε να πάρουμε τον Τζόρνταν Κρόφορντ της Κουμπάν στη θέση του Χάρισον μπορούσαμε να πάρουμε τον Γκος και πόσους ακόμα που σίγουρα μου ξεφεύγουν.
    Όσον αφορά τον φετινό σχεδιασμό όλοι έχουμε γράψει αρκετές φορές τι παίχτες χρειάζονται και νομίζω ότι και οι άνθρωποι της ΚΑΕ το γνωρίζουν. Ίσως φέτος νιώθουν πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά την πίεση για κάτι καλό. Δύο χρονιές είχαμε τη δικαιολογία των οικονομικών δυσκολιών, φέτος της μεταβατικής χρονιάς. Του χρόνου δεν υπάρχει καμια δικαιολογία. Έχουν έξι μήνες να σχεδιάσουν να κάνουν επαφές και να κλείσουν παίχτες.
    Τώρα αν οι παίχτες που θα έρθουν είναι ο Ντόρσεϊ ο Λόιντ και ο Λαντειλ ή κάποια άγνωστα ονόματα δεν το γνωρίζω. Το θέμα είναι να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ομάδας. Όσα ρόστερ και να παραθέτουμε εμείς όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις των προέδρων.
    Παρεμπιπτόντως από τις χθεσινές δηλώσεις του Ραζνατοβιτς νομίζω όλοι καταλάβαμε ότι ο Σπανούλης συνεχίζει ακόμα ενα χρόνο. Επίσης Λόιντ μάλλον θα τον σπρώξει προς Εφές εφόσον φεύγει ο Μισιτς.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 00:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρώτα απ' όλα να ενημερώσω ότι ο Birch έκλεισε Toronto, μάλιστα ακούγεται ότι μπορεί να ξεκινάει βασικός. Ο παίχτης είναι από το Montreal, και μόλις ο 6ος Καναδός που θα παίξει με τους Toronto Raptors, και θα κάνουν δίδυμο με τον άλλο Montreal-ιανό Chris Boucher.

    Κουζμίνσκας είναι κανονικός, πολύ καλός παίχτης, με εκπλήσσει που προτιμάτε τον Χαραλαμπόπουλο αντί του Κουζ, γιατί αυτό έγινε φέτος, το 2ο 3άρι μας ήταν ο Χαραλαμπόπουλος, δεν υπάρχει άλλο 3 στην ομάδα. Mάλιστα σε στιγμές απόγνωσης το καλοκαίρι, όταν έβλεπα ότι δεν υπήρχε 3, μέχρι και Περπέρογλου ανέφερα! Καλύτερα 5 λεπτά Περπέρογλου από το έγκλημα να πάμε με 1 3άρι (Παπ) με μία σεζόν με πανδημία και μαραθώνιο Euroleague..Ίδια ηλικία με San Emeterio (Valencia) που μας έβαλε 9 πόντους στον 1ο αγώνα, και 11 στον 2ο..Να τελειώσω με Κουζμίνσκας, αν δεν είχαμε Παπ, άνετα θα μπορούσε να ήταν το βασικό μας 3άρι. Στo Eurocup βασικό power forward είναι ο Kevin Hervey, και Ρωσία ξεκινάει ο Martyuk (και παίζει και ο Dollinil), δηλαδή καθαρά 3 παίζει ο παίχτης συνέχεια. Άλλωστε γι' αυτό έφυγε από τον Ολυμπιακό, ο Μπλατ τον ήθελε για small ball 4 (υπόθεση Παπαπέτρου).

    Η άλλη "κρίση" ότι τα 4άρια παίζουν με πρόσωπο και είναι "περιφερειακοί παίχτες"(?!) και τα λοιπά, είναι απίστευτη γενικολογία, σε small ball σχήματα μπορείς να βάλεις Kouzminskas για 4, αλλά αυτό είναι σαν να έχεις τον McKissic μόνιμο στο 3, τις περισσότερες φορές θα εκτεθεί. Ακόμη και στο ΝΒΑ που έγινε μόδα το small ball, το έχουν παρατήσει εδώ και χρόνια. Ιδανική θέση του Λίβιο είναι 4.(τελεία). Έπαιζε 5 σε εμάς, γιατί είχαμε άθλια 5άρια φέτος, σε μία ομάδα με κανονικό 5 του χρόνου και Κουφό, δεν θα έπαιζε ποτέ 5, ή μάλλον, ελάχιστα.

    Επίσης δεν είπε κανείς ότι θέλουμε Κουζμίνσκας, έχουν χαλάσει τα κουμπιά του πληκτρολογίου μου να γράφω Broekhoff, 3άρι με σουτάρα, λογικά χρήματα για τον Ολυμπιακό, και μπορεί να κατέβει και να παίξει και post up shooter στο 2 (wings, που είναι). Όποιος δεν βλέπει ότι η ομάδα διαλύθηκε μόλις βγήκε ο Παπ με τον τραυματισμό, νομίζω έβλεπε άλλο άθλημα φέτος. Το είπε βέβαια και ο κόουτς μας, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπήρχε 2ο πλάνο, ή backup, ή έστω κάποιος που μπορεί να αποδώσει στο 3 για λίγα λεπτά στη Euroleauge.

    Εν το μεταξύ ο Βεζ έπαιξε καλά στο 3, αλλά δεν είναι για μόνιμα εκεί, σε πολλές περιπτώσεις αθλητικά και γρήγορα 3άρια θα τον εκθέσουν, και αποδεδειγμένα ο McKissic χαραμιζόταν στο 3, μάρκαρε δυνατότερους και ψηλότερους παίχτες, και τον έπαιζαν εύκολα άμυνα, αφού έκλειναν τους διαδρόμους, και του άφηναν το 3ποντο (30.7% είχε,ο Πρίντεζης είχε 43.6% φέτος! Broekhoff εχει 40-50% ανά διοργάνωση, ανάλογα), οπότε αχρηστευόταν και επιθετικά. Το είδαμε στους περισσότερους αγώνες αυτό, δεν νομίζω ότι λέω καμία σοφία.

    Πάλι απορώ για τον Dekker! Ξεκάθαρα δεν μπορούσαμε να πάρουμε Dekker, γιατί είναι ακριβός! Παίζει ΟΛΟΙΔΙΑ σαν τον White, μόνο που ο Dekker είναι κανονικός παίχτης, περίπου 2-3 φορές καλύτερος. Ελαφρύς για 4 φυσικά, σαν να βάζεις Kalinic να παίξει 4, αλλά Ευρώπη παίζει και στις 2 θέσεις λόγω αθλητικών προσόντων, είναι πιο αθλητικός από τον White, παίζει καλύτερη άμυνα, καλύτερος σουτέρ και 2ος σκόρερ της Turk Telekom, 1ος σκόρερ της Turk Telekom;ο Wiljer-άκος, τον θυμάστε; με 18.8 πόντους ανά παιχνίδι! Είχα πει τότε ότι έπρεπε να τον κρατήσουμε σαν φθηνό - αναπληρωματικό, τελικά έφυγε και αυτός και σώθηκε.

    Χρειάζεται 3, με λίγα λόγια. Χάσαμε Παπ τον κρισιμότερο μήνα, δεν καταλαβαίνω με ποια λογική πίστευαν ότι ο παίχτης δεν θα τραυματιζόταν/αρρώσταινε όλη τη χρονιά. Είχαν μιλήσει με το Θεό; Απίστευτος σχεδιασμός..

  • Peristeri_7
    Peristeri_7 Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 22:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal συγγνώμη αν ξαναενοχλώ,τώρα που η Βαλενθια θα πάει Eurocup,οι καλοί παίκτες της θα μείνουν ελεύθεροι?

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε αν έχουν ρήτρες σε περίπτωση μη συμμετοχής στην Euroleague αλλά σε τέτοιου επιπέδου ομάδα, δύσκολο να έχει μπει...

  • Τσαντας
    Τσαντας Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 22:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι, πριν από καμμία 15ετια ο Κουζμισκας θα ήταν καθαρό τριάρι. Σήμερα, σε όσες ομάδες έχει πάει από τοτε που γύρισε από το nba, περισσότερο στο τέσσερα παιζει παρά στο τρία. Γενικά τα τεσσαρια παγκοσμίως είναι περιφερειακοί παίκτες που παίζουν κυρίως με πρόσωπο και οφείλουν να έχουν καλό σουτ (ο Ζαν Σαρλ πχ, δεν έχει κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά και για αυτό χρησιμοποιουταν και θα χρησιμοποιείται τόση ώρα στο 5, μιας και κοντά στο καλάθι είναι καλουτσικος ενώ στην μακρυα από το καλαθι, οπου συνήθως βρίσκεται σαν 4 είναι ενα όρθιο αγγούρι). Ο Κουζμισκας τρακάρει με τον Βεζενκοφ και είναι και ένας σοφτ φόργουορντ. Παρόλα αυτά κατά τη γνώμη μου είναι ένας καλός παίκτης, αλλά όχι για τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή.

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν νοσταλγώ τον κουζμινσκας απλά τον αναφέρω σαν όνομα που πέρασε από τον Ολυμπιακό έφυγε άρον άρον και στην ομάδα που πήγε έχει καλή παρουσία. Όπως αναφέρονται συνέχεια οι Μπαλτουιν και παντερ.
    Επίσης είναι κανονικο τριάρι που όπως ξανά είπα σε προηγούμενο σχόλιο μετά τον Παπανικολάου δεν είχαμε φέτος. Πέρα από αυτό θα έδινε στοιχεία που λείπουν από την ομάδα στην θέση 3 και θα αλληλοσυμπληρώνονταν και τον παπ, καθώς προκειται για πιο ντελικάτο παίχτη με καλή επαφή με το καλάθι, καλό σουτ και καλυτερβ τεχνική από Παπ.
    Ο Ντέκερ φέτος κάνει σχετικά καλή χρονιά ειδικά μετά από τον τραυματισμό του. Δεν νομίζω όμως να μας χαλούσε να τον αποκτούσαμε για μισή χρονιά. Ίδια χαρακτηριστικά με Παπ ο συγκεκριμένος. Δυνατός αθλητικός με σχετικά καλό στατικό σουτ και όχι τόσο καλή τεχνική.
    Εφόσον η Ζενίτ κέρδισε τον Παναθηναϊκό προκρίθηκε και η Βαλένθια έμεινε εκτός οχταδας και εκτός της επόμενης Ευρωλίγκας νομίζω είναι ευκαιρία να χτυπήσουμε κάποιον παίχτη από εκεί π.χ χερμανσον, πρεπελιτς, Τόμπι

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    O Αγιον εξακολουθει να ενδιαφερει τον μπαρτζοκα;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...