roumeliotis

lentiamo

Κρίμα για Θρύλο ήττα 71-70 από Μακάμπι

casino loutrakiou
redwell

Συγκλονιστικός Ολυμπιακός στο Τελ Αβίβ έπαιξε στα ίσα τη Μακάμπι η οποία μέχρι σήμερα είχε μόλις μια ήττα σε έντεκα εντός έδρας ματς για την Εuroleague και αυτή από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχασε στο τελευταίο σουτ με 71-70.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στάθηκε επάξια στο καυτό γήπεδο της Μακάμπι και έχασε ουσιαστικά αυτοκτονώντας καθώς είχε αγκαλιάσει τη νίκη αλλά με τρίποντο ο Γουίλμπεκιν στα 12'' πριν το τέλος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα μιας και στην τελευταία επίθεση που είχε ο Ολυμπιακός δεν την ολοκλήρωση λόγω λάθους και έχασε τσάμπα το ματς.

Ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο με τη Μακάμπι να κλείνει με δύο δικά της καλάθια την πρώτη περίοδο στο +4 με 20-16 και τον Θρύλο να ισορροπεί στη δεύτερη και να περνάει μπροστά, όμως μετά το 16' υπήρχε ένα τρίλεπτο που οι ερυθρόλευκοι δεν συνδέθηκαν με το καλάθι και οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν ακόμα και με +13 για να κλείσει το ημίχρονο στο 39-29. Με άμυνα που τσάκιζε κόκκαλα στο τρίτο δεκάλεπτο και επιμέρους 13-21 οι ερυθρόλευκοι έφεραν το ματς σχεδόν στα ίσα στο 30' βρισκόμενοι στο -2 με 52-50. Στην τέταρτη περίοδο το παιχνίδι ήταν εκπληκτικό και γεμάτο συγκινήσεις με το νικητή να κρίνεται κυριολεκτικά στο τέλος από το τρίποντο του Γουίλμπεκιν ο οποίος έκανε το 71-70 στα 12'' πριν το τέλος και ακολούθησε λάθος επίθεση από τους Πειραιώτες που έχασαν την ευκαιρία για επικό διπλό.

Το αποτέλεσμα, πάντως, δεν ακυρώνει την τεράστια προσπάθεια των "ερυθρολεύκων" που παρατάχθηκαν χωρίς τον τραυματία, Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ματς αποτέλεσε το ντεμπούτο των Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Με καλή άμυνα και επιθετικούς οδηγούς τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Γιώργο Πρίντεζη ο Ολυμπιακός διατήρησε τις ισορροπίες στο παιχνίδι (16-16 στο 9'). Με ένα σερί 7-0 η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε μια διαφορά 6π. (23-16 στο 11'), όμως, οι "ερυθρόλευκοι" απάντησαν άμεσα... Βρήκαν στόχο από την περιφέρεια (στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν 0/3 τρίποντα) δια χειρός Τέιλορ Ρότσεστι και Σάσα Βεζένκοφ και με ένα επί μέρους σκορ 10-2 βρέθηκαν στο +1 (25-26 στο 16'). Ωστόσο, οι πιεστική άμυνα των Ισραηλινών (που τους οδήγησε σε κακές επιθετικές επιλογές), σε συνδυασμό με αβίαστα λάθη, επέτρεψε στην ομάδα του Λαού να κάνει ένα σερί 14-0 και να εκτοξεύσει την διαφορά στους 13π. (39-26 στο 19'). Με σουτ από τα 6.75μ. ο Μπράντον Πολ έγραψε το 39-29, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο εικοσάλεπτο.

Στην 3η περίοδο ο Ολυμπιακός πόνταρε τα λεφτά του στην άμυνα και με απόλυτο πρωταγωνιστή στην επίθεση τον Γουέιντ Μπόλντγουϊν κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και να προσπεράσει με 47-48 (στο 29'). Με δύο σερί τρίποντα η Μακάμπι βρέθηκε στο +5 (55-50 στο 31'), όμως, με σούπερ άμυνα και τον Σάσα Βεζένκοφ να ανταποδίδει από τα 6.75. οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα "απάντησαν" με ένα σερί 12-0 και βρέθηκαν στο +7 (55-62). Ο Ολυμπιακός παρέμεινε σταθερά σε θέση οδηγού μέχρι και το 39' (65-69), όμως, κάπου εκεί άρχισε το σερί των λαθών... Ενα αχρείαστο φάουλ του Παπανικολάου στον Γουίλμπεκιν σε σουτ 3π., έδωσε την ευκαιρία στον Αμερικανό γκαρντ να μειώσει με 3/3 βολές σε 68-69. Στην συνέχεια με 1/2 βολές ο Μπόλντγουιν διαμόρφωσε το 68-70, ενώ 10.4'' για το τέλος ο Γουϊλμπεκιν έγραψε με τρίποντο το τελικό 71-70. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την ευκαιρία στον χρόνο που απέμενε να πάρουν το διπλό, όμως, δεν μπόρεσαν καν να εκδηλώσουν επίθεση.

Δεκάλεπτα: 20-16, 39-29, 52-50, 71-70

Μακάμπι Τ.Α. (Σφαιρόπουλος): Μπράιαντ 13 (3), Γουίλμπεκιν 21 (4), Έισι, Ρέινολντς 4, Καλοϊάρο 8 (2), Χάντερ 9, Αβντίγια 2, Τζάκσον 3 (1), Ντόρσεϊ 9, Κοέν, Στάνταμαϊρ, Ζούσμαν 2

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ρότσεστι 3(1), Μπάλντγουιν 13(1), Πολ 5 (1), Κόνιαρης, Μπάικς 4, Βεζένκοφ 9 (3), Πρίντεζης 8(1), Παπανικολάου 8 (7 ριμπ.), Ρούμπιτ, Έλις 6 (7 ριμπ.), ΜακΚίσικ 14 .

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

25 σχόλια

  • Παναγιώτης Τιακας
    Παναγιώτης Τιακας Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστώ πάρα πολύ τα παιδιά για την ενημέρωση..
    Απαιτώ και παρακαλώ παρα πολυ ακομη μία φορά επαναλαμβάνω, τους προέδρους μας Κυριους Αγγελόπουλους να προβούν εγγράφως αμέσως και αμετάκλητα σε γραπτή καταγγελία Και ένσταση στην Ευρωλίγκα.για την αΑλλοίωση του Αποτελέσματος, για την Κλοπη της Νικης απο την Ομαδα μας και Απατη Διαιτησιας εχθές το βράδυ maccabi κατά του Ολυμπιακού Πειραιώς.
    Απατη Διαιτησίας επαναλαμβάνω διότι όταν και οι τρεις διαιτητές της Ευρωλίγκας πάνε δευτερόλεπτα πριν λήξει το παιχνίδι να δουν στο βίντεο του αγώνα στο replay το εσκεμμένο φάουλ αντιαθλητικό κατά του baldwin και αντί να φέρουν το δίκαιο και τη δικαιοσύνη στην ομάδα του Ολυμπιακού και αντι να σφυρίξουν αντιαθλητικό φάουλ δεν το εκαναν .
    που έπρεπε να σφυριζαν για 2 Βολές και η μπάλα μετα ξανα στα χέρια μας. Διότι έτσι ορίζουν οι κανόνες της διαιτησίας στην Ευρωλίγκα και γενικώς στο μπάσκετ σε ένα αντιαθλητικό φάουλ που έγινε επαναλαμβάνω μερικά δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το παιχνίδι σε ένα κρίσιμο τέτοιο σημείο που το παιχνίδι που πήγαινε για να λήξει σε ένα πόντο διαφορά και σφυριξαν απλώς 1 Φαυολ.
    Ενώ πηγαν και οι τρεις οι διαιτητές να δουν το Ριπλει και την την αλήθεια του αντιαθλητικου φάουλ ζωντανά στο replay και το αγνοούν.
    Αυτό σημαίνει απάτη, εσκεμμένη απάτη Κυριοι ,κατά της ομάδας του Ολυμπιακού.
    Γιαυτο παρακαλώ πρόεδροι Αγγελόπουλοι να το κάνετε έργο την καταγγελία και την Ενσταση γραπτη στην Ευρωλίγκα και όχι με λόγια και παράπονα αλλά γραπτή καταγγελία ένσταση γραπτή που να δοθεί στη δημοσιότητα για να χαρούμε και εμείς όλοι. Και να.ηρεμήσουμε λιγο ότι πράγματι βρίσκουμαι το Δίκαι μας κατά της διαιτητικής Απατης, για την ηθική ικανοποίηση όλων των Φιλάθλων της ομάδας μας και το Δίκαιο επαναλαμβάνω της Ομάδας μας Μπάσκετ του Ολυμπιακού.
    Και ότι όταν ο Ολυμπιακός έχει Δίκαιο και πρέπει να κερδίζει θα κερδίζει πάντα κατα εσκεμενων σφαλμάτων διαιτητών της Ευρωλίγκας.
    Καλησπέρα σας.

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 14:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΤΙΑΚΑΣ ΤΟ ΦΆΟΥΛ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΆΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 3 ΒΟΛΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΠΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΆΡΙΑ ΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΌ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΜΕ Κ ΜΕ ΛΙΓΗ ΒΟΉΘΕΙΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ

  • Νικος 76
    Νικος 76 Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 14:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργος 7 ο μπλατ ουσιαστικα δουλεψε μονο μεχρι το συμβαν με το ηχητικο. Απο εκει και περα ανελαβαν οι προεδροι, και οτι αγωνιστικο εγινε απο τοτε ειναι δικο τους εργο . Τώρα για τους πρωτους μηνες του μπλατ ειδα ωραιο μπασκετ, ειδα να παιρνει τα κλειδια ενας γκος που δε μου γεμισε το ματι και δεν τον πιστεψα, αλλα ο μπλατ το προσπαθησε για να γινει η μεταβαση μετα την σπανουλη εποχη. Μας ειχε 5ους στην ευρωλιγκα. Δε το θεωρω κατι σπουδαιο αυτο βεβαια, αλλα σιγουρα αν δουλευε στην ομαδα, χωρις την υπαρξη των προεδρων θα τα καταφερνε ευκολα. Πρεπει ο καθενας να αναλαβει αυτο που του αναλογει. Οσο οι προεδροι κρυβονται, δεν εχουμε δικαιωμα να μιλαμε για μπλατ αν θελουμε να ειμαστε δικαιοι.

  • Νικος 76
    Νικος 76 Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναγιωτη Τιακας δεν ειχαμε συμπληρωσει 5 φαουλ οποτε ουτε βολες δεν ηταν. Επαναφορα απ εξω.

  • Παναγιώτης Τιακας
    Παναγιώτης Τιακας Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Εάν η Ευρωλίγκα δεί το Δίκαιο του Ολυμπιακού και διατάξει την Επανάληψη του Ματς και φέρειι Δικαιοσύνη στο θεσμό, τότε θέλω να δω μετά τους Ισραηλινούς.
    Διοικούντες του Ολυμπιακού, Αδερφοί Αγγελόπουλοι, παρακαλώ πάρα πολύ,κοινηθείτε νομικά για την Επανάληψη του ματς,για το Δίκαιο του Ολυμπιακού, για το καλό της ομάδας και τους Φιλάθλους του Ολυμπιακού.
    Ευχαριστώ πάρα πολύ.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ 7
    ΓΙΩΡΓΟΣ 7 Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω Νίκο εγώ ποτέ δεν τον πίστεψα τον Μπλατ.Ίσως να μην ταίριαζε άλλη νοοτροπία δε μου γέμισε το μάτι.Ουτε απόλυτος είμαι αλλά πραγματικά ποτέ δε με"κέρδισε".Πολύ πιθανό να κάνω και λάθος για τα λάθη της διοίκησης έχω εκφραστεί πριν ξεκινήσει η σεζόν πάντως τώρα τελευταία για να είμαι ειλικρινής βλέπω μια προσπάθεια αλλά άργησαν κ η χρονιά πήγε στραφι.

  • Σ.Β.
    Σ.Β. Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 11:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Και κάτι ακόμα για τον Μπόλντουιν.
    Οκ έκανε λάθος στην άμυνα που έκλεισε για να μη φάμε δίποντο και άφησε ελεύθερο τρίποντο.
    Στην τελευταία επίθεση γιατί δεν αφήνει τον Μακίσικ μόνο του στην κορυφή να εκτελέσει και περνάει από πίσω του με αποτέλεσμα να φέρει παίχτη και να δυσκολέψει την προσπάθεια.
    Τι προσπαθεί να κάνει εκεί δηλαδή; Να κρατήσει ισορροπία στα τελευταία 4 δευτερόλεπτα μη φύγουν αιφνιδιασμό;
    Πάντως για να μη παρεξηγηθώ, τον θεωρώ καλό project αλλά για τώρα αποδεικνύεται δυστυχώς φύρα στα τελευταία λεπτά.
    Και τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλη την ομάδα (και στον μπολντουιν) αλλά και στον μπαρτζώκα για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν.
    Τα αποτελέσματα θα έρθουν.

  • Παναγιώτης Τιακας
    Παναγιώτης Τιακας Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ζητώ δικαιως την επανάληψη του ματς.
    η Ευρωλίγκα ας δει ακόμη μία φορά να ματς, να μας δικαιώσει και να επαναλάβει το παιχνίδι.
    να δει τα αίσχη της.. είναι ντροπή έγινε σφαγή εις βάρος του Ολυμπιακού..Και αυτό δεν το συγχωρώ με τίποτα. δεν το χωνεύω με τίποτα.. Θέλει επανάληψη το ματς ..
    Και πρέπει ο Ολυμπιακός να κινηθεί στην επανάληψη το μας ..
    όχι όχι αδικίες εις βάρος της Ομάδας μας. θέλουμε δικαιοσύνη από την Ευρωλίγκα..μόνο δικαιοσύνη ..
    το ματς ήταν υπέρ του Ολυμπιακού. έγινε έγινε σφαγή και απάτη χθες το βράδυ εις βάρος του Ολυμπιακού επαναλαμβάνω. Διότι εμφανέστατο φάουλ είναι καθαρό αντιαθλητικό Φαυλ στο baldwin δύο βολές και η μπάλα στα χέρια μας ξανά και το παιχνίδι το περνούμε κανονικά.
    Διοτι και το φάουλ του Παπανικολάου στον working ήτανε για δύο βολές ποτέ για τρεις βολές. Διότι το Φαυολ έγινε κάτω στηην τρίπλα κάτω και ποτέ σε Σουτ 3 πόντων.
    Γι'αυτό όχι Αδικίες εις βάρος του Ολυμπιακού αλλά δικαιοσύνη σε όλους και στον Ολυμπιακό.
    Για αυτόη Ευρωλίγκα πρέπει να να επαναλάβει το παιχνίδι Τελεία και Παύλα.
    Καλημέρα σας.

  • Σ.Β.
    Σ.Β. Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρίμα, κρίμα, κρίμα.
    Η χρονιά θεωρείται από τους περισσότερους ψιλοχαμένη. Καλό θα ήταν να είχαμε κερδίσει και με παο και με μακάμπι γιατί ήταν δικά μας παιχνίδια, και αν θυμάμαι καλά έχουμε χάσει και κανα δυο άλλα δικά μας παιχνίδια. Αν τα είχαμε πάρει αυτά θα μιλάγαμε διαφορετικά τώρα.
    Όμως, το θετικό της υπόθεσης είναι ότι είμαστε σε μεταβατική χρονιά. Ότι μαθήματα πάρουμε φέτος από τέτοιες ήττες είναι καλό να τα μάθουμε για να μη τα πάθουμε του χρόνου και στο μέλλον.
    Ο μπόλντουιν, όσο σωματικά προσόντα έχει, τόσο δεν πρέπει να είναι μέσα στο παιχνίδι το τελευταίο λεπτό προς το παρόν.
    Αλλά πως θα μάθει και αυτός αν δεν κάνει λάθη τώρα.
    Τέσπα. Συνεχίζουμε.

  • Νικος 76
    Νικος 76 Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 10:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΟΣ7 αν το τελευταιο play το ειχε σχεδιασει ο μπλατ δε μπορω να φανταστω τι θα εγραφες. Ηδη λοιιπον υπαρχει η σκεψη να κρατησουμε Ρουμπιτ, τωρα συζητιεται και για μπαλτνγουιν, ο Χαπ ειναι προτζεκτ και ως προτζεκτ ειναι καλη επιλογη, ο παντερ μια χαρα θα τα πηγαινε και ειχαμε τρυπα στο 5 που δεν εκαναν τη χαρη στον μπλατ αλλα την εκαναν στον κουζμισκασ με ριντ και στον μπαρτζωκα με ελις. Για τον τσερι δε συζηταμε ηρθε ως αντι σλουκας... Μονο προβλημα που βλεπω ηταν τα λαθη των προεδρων, και δυστυχως τους βλεπω ακομα στην ομαδα. Ο μπλατ εχει παιξει τελικους ΝΒΑ και εχει και ευρωλιγκα. Ολοι οι αλλοι που ειχαμε στην ομαδα πλην Ιβκοβιτς ειναι γατακια μπροστα του. Αν οι προεδροι επαιρναν 5αρι και αντι να χαλανε τα λεφτα τους σε ροτσεσκι,ριντ, ελισ, μπαικσ και σακμακ θα ειχαν παρει τους παικτες που επρεπε. Φαινεται οτι προσπαθουσαν να κερδισουν χρονο για να λυσουν τα προβληματα ρευστοτητας στη πλατη της ομαδας βεβαια ενω ο μπλατ θα μας ειχε τωρα 7ους για πλακα.
    Για αλλη μια χρονια οι προεδροι απετυχαν, και δεν ακουγεται τιποτα..
    υγ. Ο κουζμισκας εφυγε γιατι ηθελε να παιζει με μπλατ οπως εχει δηλωσει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...