roumeliotis

lentiamo

Μια...μέτρια Μπασκόνια 82-66 τον Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός με το φετινό ρόστερ που το μισό δεν είναι επιπέδου Euroleague παρά το γεγονός ότι είχε τις "εκλάμψεις" του και ταυτόχρονα έπεσε πάνω σε μια μέτρια Μπασκόνια, εντούτοις έχασε και πάλι για... πλάκα με 82-66 για την 4η ημέρα της Euroleague.

Ο Θρύλος αν δεν αλλάξει πρόσωπα και πράγματα άμεσα, είναι ξεκάθαρα ομάδα με πολύ χαμηλό ταβάνι και χάνει ματς που άλλες εποχές θα τα έπαιρνε με 20+ πόντους διαφορά αν πετύχαινε τους Ισπανούς σε τέτοια βραδιά.

Οι Βάσκοι χωρίς να παίξουν τίποτα το ιδιαίτερο έκαναν... περίπατο απέναντι σε έναν Ολυμπιακό με παίκτες-παρατηρητές στην άμυνα πλην του Μιλουτίνοφ καθώς οι Βάσκοι πήραν 17 επιθετικά ριμπάουντ και σκόραραν από αυτά 23 πόντους συνολικά.

Διασωθής ο Πολ με 15 πόντους και 5/9 τρίποντα, ο Μιλουτίνοφ με 9 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Τσέρι με 10 πόντους και 5 ασίστ. Παπανικολάου ανύπαρκτος σε 12' όντας το απόλυτο μηδενικό, Πρίντεζης και Σπανούλης σε μέτρια ως κακή βραδιά, Μπόλντγουιν ουσιαστικά χαιρέτισε και λίγα πράγματα από τους υπόλοιπους σε μια ακόμα βραδιά-θρίλερ για τους Πειραιώτες.

ΣΤΑ... ΙΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

Με Μιλουτίνοφ, Πρίντεζη, Πολ, Σπανούλη και Τσέρι ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός με τις δύο ομάδες να είναι κοντά κοντά με 7-8 στο ξεκίνημα και 12-14 με τον Σενγκέλια και Βιλντόσα να κυριαρχούν επιθετικά και σε συνδυασμό με τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ οτν Βάσκων να γίνει γρήγορα γρήγορα το 21-16 για να κλείσει το δεκάλεπτο με 23-21.

ΙΣΠΑΝΙΚΟ... ΠΑΡΤΙ ΣΤΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΚΑΙ ΡΕΛΑΝΣ ΟΣΦΠ ΜΕ ΤΡΙΠΟΝΤΑ...

Στη δεύτερη περίοδο, με τον Φαλ στο παρκέ οι γηπεδούχοι έκαναν... πάρτι στα επιθετικά ριμπάουντ και με δεύτερες και τρίτες επιθέσεις έφτασαν χωρίς να... ιδρώσουν στο +11 με 36-25 στο 15’. Ο Θρύλος εκμεταλλευόμενος και τη χαλάρωση των Βάσκων με τρίποντα των Σπανούλη, Πολ και Τσέρι μείωσαν σε 38-36 στο 19’, ωστόσο ένας "ύπνος" του Βεζένκοφ σε επίθεση 3'' από την πλάγια γραμμή, έφερε τον Σενγκέλια εντελώς ελεύθερο να ευστοχεί σχεδόν σε νεκρό χρόνο από το τρίποντο για το 41-36 του ημιχρόνου.

ΣΒΗΣΤΗ... ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Μπασκόνια διατήρησε τον έλεγχο άνετα στο παιχνίδι παρά την προς στιγμήν αντίδραση του Θρύλου που μείωσε σε 49-43 στο ξεκίνημα και βρέθηκε εν τέλει η ομάδα του Περάσοβιτς στο +11 με 54-43 στο 27' εκμεταλλευόμενη σταθερά την υπεροχή της στην ρακέτα και την χαοτική διαφορά στα ριμπάουντ (σ.σ. 49-26). Πάντερ και Ρούμπιτ με εντυπωσιακό κάρφωμα μείωσαν, ο Χένρι όμως με τρίποντο κράτησε σταθερά τη διαφορά σε απόσταση ασφαλείας με 58-47. Ο Αμερικανός έκανε αντιαθλητικό στον Σπανούλη, αλλά το τρίποντο του Πρίντεζη δεν βρήκε στόχο και το 3ο δεκάλεπτο έκλεισε με 58-49.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ...

Επιπλέον, οι κακές επιθετικές επιλογές των "ερυθρολεύκων", σε συνδυασμό με τα εύστοχα τρίποντα των Ισπανών, είχαν ως αποτέλεσμα να ανοίξει ακόμη περισσότερο η ψαλίδα με το ξεκίνημα της 4ης περιόδου στο +16 με 65-49 στο 32'. Με τρίποντα των Πολ και Τσέρι ο Ολυμπιακός πάλεψε για να επιστρέψει στο ματς και έφτασε στο -8 με 72-64 στο 35', όμως ως εκεί. Οι Ισπανοί ένιωσαν... απειλή, ανέβασαν λίγο ταχύτητα και με "δράστες" τους Σενγκέλια και Χενρι ανέβασαν τη διαφορά ξανά στο +13 για το 77-64, με 3:25' από το τέλος. Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια και ο Θρύλος ηττήθηκε τελικά με 82-66 φτάνοντας τις 3 ήττες σε 4 αγωνιστικές.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-21. 41-36, 58-49, 82-66

Μπασκόνια (Περάσοβιτς): Βιλντόσα 10 (2), Χένρι 12 (2), Τζάνινγκ 2, Ντιόπ, Φαλ 8 (16ριμπ.), Στάουσκας 11 (3), Σενγκέλια 25 (2), Γκαρίνο 7 (1), Σιλντς 4, Πολονάρα 2, Έρικ 1.

Ολυμπιακός (Κεμζούρα): Πάντερ 2, Μπόλντγουιν, Πολ 15 (5), Κόνιαρης, Σπανούλης 10 (2), Τσέρι 10 (2), Μιλουτίνοφ 9 (10ριμπ.), Βεζένκοβ, Πρίντεζης 8, Παπανικολάου, Κουζμίνσκας 2, Ρούμπιτ 10.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...