roumeliotis

Carwiz

Σκυλομετανιώνουν... για πρόταση ΟΣΦΠ

casino loutrakiou
redwell
Γελάει το σύμπαν με τα ευτράπελα και τις "κωλοτούμπες" που γίνονται από τους έχοντες το... μαχαίρι και το καρπούζι στο ελληνικό μπάσκετ και δη από τις συμμετέχουσες ομάδες στη Basket League.
 
Οι εκλογές της ΕΟΚ που με το "έτσι θέλω" του Γιώργου Βασιλακόπουλου αναβλήθηκαν, τουλάχιστον αυτό καταγγέλει ο υποψήφιος πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος, είναι η κορυφή του... παγόβουνου για το δύσμοιρο άθλημα εντός των συνόρων της χώρας μας.
 
Να θυμίσουμε ότι κατά την απουσία του Ολυμπιακού αυτά τα δυο χρόνια, έχουν συμβεί τα... απίστευτα. Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνε ότι ο Παναθηναϊκός "σπρώχνεται" από τη διαιτησία, η ΑΕΚ ζήταγε επανάληψη αγώνα γιατί αδικήθηκε και όλοι οι υπόλοιποι κομπάρσοι σε αυτό το θέατρο του παραλόγου να κλαίγονται non-stop ενώ μην ξεχνάμε ότι Ρέθυμνο, Λήμνος και άλλοι βάρεσαν... πιστόλι και δεν υφίστανται πια.
 
Καλά να πάθουν φυσικά αφού ως άλλα... δουλικά απέρριψαν την τρομερή και πληρέστατη πρόταση του Ολυμπιακού για αναβάθμιση της Basket League και τώρα δυο χρόνια μετά "σκυλομετανιώνουν" καθώς ο... κατήφορος δεν έχει τελειωμό.

Μια πρόταση την οποία οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν στον ΕΣΑΚΕ τον Μάη του 2019 για να διασώσουν την υπόληψη και κατ' επέκταση όλο το "οικοδόμημα" και παρέθεσαν όλες τις αλλαγές που θεωρούσαν ότι πρέπει να γίνουν για να επιτευχθεί βελτίωση του πρωταθλήματος.
 
Αυτές αφορούσαν τόσο στο σύστημα διεξαγωγής και (κυρίως) τη διαιτησία, αλλά και τα εμπορικά δικαιώματα και την εμπορική στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει η διοργανώτρια. Ας θυμίσουμε αναλυτικά τις προτάσεις του Ολυμπιακού που απορρίφθηκαν απ' όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι τώρα... κλαίγονται:
 
ΝΕΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΙΓΚΑΣ
 
Αναφορικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό, παρουσιάζεται περιεκτικά το πλάνο για τη νέα μορφή του πρωταθλήματος. Αποτελεί μια πρώτη προκαταρκτική μελέτη η οποία μπορεί να διαμορφωθεί και να οριστικοποιηθεί μετά και από απόψεις και προτάσεις των ομάδων και των παραγόντων του πρωταθλήματος.
 
Θα υπάρχουν 3 αγωνιστικές φάσεις της Νέας Λίγκας. Α’ φάση, η Β’ φάση και τα Play offs. Κάθε φάση θα έχει αυτοτέλεια και αγωνιστικό ενδιαφέρον και η απόδοση της κάθε ομάδας θα αποτελεί προϋπόθεση για την επόμενη φάση.
 
- Το πρωτάθλημα θα ξεκινάει το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου κάθε έτους με 16 ομάδες. Στις αρχές Ιουλίου θα πραγματοποιούνται η κλήρωση του πρωταθλήματος και η παρουσίαση του All Star Game της αγωνιστικής περιόδου που έρχεται, καθώς και όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 
- Στην Α’ φάση οι ομάδες θα χωρίζονται σε 2 ομίλους των 8 ομάδων. Οι όμιλοι θα χωρίζονται με βάση την κατάταξη της προηγούμενης περιόδου, δηλαδή ο πρώτος θα πηγαίνει επικεφαλής στον έναν όμιλο και ο δεύτερος στον άλλο και μετά οι ομάδες θα χωρίζονται ανά μία σε κάθε όμιλο. θα διενεργούνται 14 αγωνιστικές σε 14 εβδομάδες καθώς θα παίζουν όλοι με όλους (σε κάθε όμιλο) 7 αγώνες εντός έδρας και 7 εκτός έδρας.
 
- Β’ Φάση: Μετά τους 14 αυτούς αγώνες, οι 4 πρώτοι του κάθε ομίλου θα δημιουργούν την φάση του TOP 8 (8 ομάδες, 4 πρώτοι από κάθε όμιλο) ενώ οι υπόλοιπες 8 ομάδες θα δημιουργούν τη φάση του LOW 8. Στον όμιλο του TOP 8 θα παίζουν όλοι με όλους σε ένα νέο πρωτάθλημα των 14 αγωνιστικών (7 εντός και 7 εκτός έδρας) και στην συνέχεια οι 4 πρώτοι θα πηγαίνουν στα τελικά Play Offs όπου εκεί θα παίζουν τα ζευγάρια 1-4 και 2-3 σε αγώνες best of 5, όπου θα βγαίνει το ζευγάρι του τελικού και ο τελικός πρωταθλητής καθώς και ο 3ος και 4ος (πάλι σε σειρά best of 5).
 
- Οι ομάδες του LOW 8 θα παίζουν το δικό τους πρωτάθλημα, όλοι εναντίων όλων, όπου μετά από 14 αγωνιστικές (7 εντός και 7 εκτός) οι 2 τελευταίοι θα υποβιβάζονται στην Α2 και οι υπόλοιποι θα κατατάσσονται στην τελική βαθμολογία με βάση την τελική τους θέση.
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
 
Με το νέο σύστημα πετυχαίνουμε
 
- Οι διαιτητές θα έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα Scouting που παρέχει η Λίγκα και θα είναι υποχρεωτική η χρήση του Instant Replay σε καθ’ ένα από τα παιχνίδια της αγωνιστικής σύμφωνα με τις προτάσεις της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (βλ. σχετικό έγγραφο, αριθμ. 4 και 6).
 
- Οι διαιτητές που θα αγωνίζονται στα πλέι οφ του πρωταθλήματος θα προκύπτουν μέσα από την ετήσια βαθμολογία τους και το μέσο όρο που θα έχουν βάσει της απόδοσής τους. Οι πρώτοι 15 διαιτητές του βαθμολογικού πίνακα θα είναι οι μοναδικοί που θα σφυρίξουν τους αγώνες των πλέι οφ. Οι τριάδες των διαιτητών για τον κάθε αγώνα θα προκύπτουν ύστερα από κλήρωση ανάμεσα στους 15 διαιτητές και όχι ορισμό.
 
- Οι αμοιβές των διαιτητών, των μελών της ΚΕΔ και των παρατηρητών καθώς και όλα τα έξοδα τους θα καλύπτονται από τη Λίγκα και θα προέρχονται από το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Κανένα επιπλέον έξοδο δεν θα βαραίνει τις ΚΑΕ.
 
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ –ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
 
- Για τη διαχείριση των εμπορικών δικαιωμάτων της λίγκας αλλά και για τη συνεχή αύξηση των εσόδων για τις ομάδες που αποτελούν την λίγκα, θα πρέπει να δοθεί τεράστια σημασία στην εμπορική στρατηγική και ανάπτυξη της.
 
- Θα δημιουργηθεί μια νέα εταιρεία – ο εμπορικός βραχίονας της λίγκας για λόγους καταστατικού - ώστε να μπορεί να προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την αύξηση της αξίας και των εσόδων της λίγκας και κατ’ επέκταση των ομάδων (Μοντέλο UEFA-TEAM, EUROLEAGUE-EUROLEAGUE PROPERTIES, κλπ).
 
- Τα εμπορικά δικαιώματα της λίγκας και βασικά έσοδα της λίγκας είναι τα εξής:
 
o 1. Τηλεοπτικά δικαιώματα αναμετάδοσης σε τηλεοπτικό/τηλεοπτικούς σταθμό/σταθμούς για όλους τους αγώνες και φάσεις του πρωταθλήματος, δικαιώματα μετάδοσης μέσω internet, ραδιοφώνου και κινητής τηλεφωνίας καθώς και new media, εντός και εκτός Ελλάδας.
 
o 2. Εμπορικά δικαιώματα συνεργασιών των υπηρεσιών και αναγκών της λίγκας για την διενέργεια των αγώνων (π.χ. Ασφαλιστικές υπηρεσίες, ταξιδιωτικές υπηρεσίας, αθλητικά προϊόντα-μπάλες, μπασκέτες, παρκέ, αθλητιατρικά, στατιστική, κλπ).
 
o 3. Διαφημιστικά και χορηγικά δικαιώματα αγώνων λίγκας στα γήπεδα.
 
o 4. Δικαιώματα merchandising και licensing της λίγκας και των ομάδων της.
 
o 5. Χορηγικά δικαιώματα ονομασίας λίγκας – naming rights.
 
o 6. Δικαιώματα αρχείου και περιουσιακών στοιχείων της λίγκας.
 
o 7. Εμπορικά και τηλεοπτικά δικαιώματα Κλήρωσης Πρωταθλήματος.
 
o 8. Εμπορικά και τηλεοπτικά δικαιώματα All Star Λίγκας.
 
o 9. Εμπορικά δικαιώματα νέων προϊόντων και υπηρεσιών λίγκας (summer league, διάφορα events κατά την διάρκεια της χρονιάς, Πρωτάθλημα Νέων κ.α.)
 
o 10. Εμπορικά δικαιώματα αγωνιστικής εμφάνισης διαιτητών κ.α..
 
o 11. Εμπορικά δικαιώματα site λίγκας και παραμέτρων ανάπτυξης του site.
 
- Κεντρική διαχείριση Τηλεοπτικών δικαιωμάτων νέας λίγκας.
 
- Κεντρική διαχείριση εμπορικών δικαιωμάτων προϊόντων και υπηρεσιών λίγκας.
 
- Πλήρης καταγραφή όλων των εμπορικών δικαιωμάτων και σχεδιασμός ανάπτυξης, δημιουργίας και αύξησης της αξίας της λίγκας και των ομάδων της αλλά και των εσόδων των ομάδων.
 
- Σημαντική αναδιάρθρωση θα πραγματοποιηθεί και στην τηλεοπτική παραγωγή και κάλυψη των αγώνων, με σημαντικές αλλαγές και βασικό στόχο την βελτίωση του τηλεοπτικού προϊόντος και την αύξηση της τηλεθέασης. Ο σχεδιασμός αυτό θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τις ομάδες, τους χορηγούς και τους τηλεοπτικούς παραγωγούς και κατόχους των δικαιωμάτων των αγώνων της λίγκας.
 
- Το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο θα είναι το μέσο της Λίγκας για την πλήρη αναδιοργάνωση της. Θα καθοριστεί από πριν και θα είναι δεδομένο, ότι ένα μέρος του ποσού που θα προκύπτει ετησίως από το κοινό τηλεοπτικό συμβόλαιο, θα διατίθεται για τη λειτουργία και χρηματοδότηση της επαγγελματικής διαιτησίας του πρωταθλήματος.
 
Ένα ακόμα ποσοστό θα διατίθεται για έργα δομής και ανακατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων των μελών της Λίγκας ύστερα από σωστό σχεδιασμό και έγκριση των σχετικών κονδυλίων από σχετική επιτροπή που θα δημιουργηθεί για την επίβλεψη και διαφάνεια στην ολοκλήρωση σχετικών σχεδίων που θα προκύπτουν ετησίως από ενδιαφερόμενες ΚΑΕ.
 
Και τέλος, η κατανομή του υπόλοιπου και τελικού ποσού στις ΚΑΕ με σωστά κριτήρια (Μελέτες Superleauge, Delloite και αντίστοιχων πρωταθλημάτων), που θα βοηθήσουν στο να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό και ένα προϊόν πιο θελκτικό προς όλους. Συμμετέχοντες, θεατές και υποψήφιους επενδυτές, είτε αυτοί λέγονται παράγοντες, είτε χορηγοί.
 
Ένα μέρος επίσης των συνολικών εσόδων από τηλεοπτικά – εμπορικά δικαιώματα λίγκας θα δίνεται στις ομάδες ανάλογα με την τελική βαθμολογική τους κατάταξη ως bonus.
all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

27 σχόλια

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Το κάθε σύνταγμα και το κάθε καταστατικό είναι αναλόγως των εποχών που πρεσβεβουν αν δε κατάλαβαινεις φίλε 1925 τι ήταν ο Ο Ολυμπιακός πριν 90 χρόνια και τι είναι τώρα αλλά και τι ήταν ο αθλητισμός τότε και τώρα δε μπορώ να κάνω κάτι! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτά που πρεσβεβευεις αλλά δυστυχώς ο αθλητισμός είναι επαγγελματικος αν δε σου αρέσει το πως έχει γίνει, πράγμα απολύτως δεκτό,μπορείς να ασχολησε με ερασιτεχνικό αθλητισμο !Κάποια πράγματα και μένα δε μου αρέσουν αλλά δυστυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει εδώ και δεκαετίες! Οπότε η κοιτάμε ψηλά η γινόμαστε Πανελλήνιος και ασχολούμαστε με τα αθλητικά ιδεώδη και βγάζουμε μανιφέστο κατα του επαγγελματικό αθλητισμού γενικότερα!

  • ΡΙΒΕΡ
    ΡΙΒΕΡ Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 19:00 Σύνδεσμος σχολίου

    1925. Προσπαθώ να καταλάβω το μήνυμα σου και δεν καταλαβαίνω τι θελεις να πεις. Δε βγαίνει άκρη.

  • 1925
    1925 Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 15:24 Σύνδεσμος σχολίου

    James, απλό είναι :
    όταν κάθεται κάποιος και ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με ισολογισμούς εταιριών, με κληρονομικά οικογενειών, με πόσα tankers αγόρασε ένας εφοπλιστής, με το αν οι ιδιωτικές εταιρίες τους είναι στο χρηματιστήριο, με το αν έχουν πάρει με κρατική σύμβαση έναν Λιμένα της χώρας, με το αν έχουν εξαγοράσει μια ομοσπονδία, με το αν ελέγχουν τη διαιτησία ενός αθλήματος, και...
    ...ακόμα χειρότερα όταν κάθονται οργανωμένοι οπαδοί και έχουν την ΑΥΤΑΠΑΤΗ ότι οι επιχειρηματίες κάθε είδους, είναι (και καλά) υποχρεωμένοι να λογοδοτούν για τα "ποθεν έσχες" στους πελάτες τους (γιατί αυτό είναι στην ουσία),

    τότε James, με το μόνο που ΔΕΝ ασχολούνται είναι με τον αθλητισμό. Και όχι φίλε : ο Ολυμπιακός Πειραιώς δεν ιδρύθηκε για να κατακτά μονάχα εγχώριους τίτλους, βυθισμένος στο βούρκο και τη Σαπίλα.
    Να κατακτά τίτλους, να πρωταγωνιστεί στον αθλητισμό, αλλά προωθεί και άλλες αξίες. Διάβασε το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ.

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 14:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε 1925 που βλεπεις τη λατρεία στον Τρακη δε καταλαβαίνω! Το να αποκαλύπτουν καποιοι την οικονομική του αδυναμία σε σχέση με το παρελθόν και το ότι δε κάνει κουμάντο στον όμιλο αυτός μόνος του δεν είναι κάτι θετικό για τον ίδιο! Επίσης το να έχουμε την απαίτηση οι αφοί που δηλώνουν με διαρροές ότι πλέον ξεμπέρδεψαν από τά δικά τους θέματα, να κάνουν το αυτονόητο, δεν είναι σωστό για τον ολυμπιακο ?Ο Ολυμπιακός φίλε έχει στο DNA του το πρωταθλητισμο οποιου δε του αρέσει μπορεί να γίνει κάτι άλλο!

  • kinis
    kinis Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 11:27 Σύνδεσμος σχολίου

    θες ασσο φτηνο και παιχταρα; Justin Cobbs παρτον και μην ψαχνεις τπτ αλλο

  • Μάκης
    Μάκης Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 08:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια χαλαρωστε
    Η αποχωρηση ηταν μια μπουρδα κ μιση.
    - ζημιωθηκε ο βαζελος; Σε τίποτα. Τιποτα δεν εκανε ετσι κι αλλιως στην ευρωπη, τα πρωταθληματακια του θα τα παρει κ χωρις κοπο...

    -Κερδισε κατι ο ολυμπιακος; Απολύτως τίποτα. Ίσως μόνο μια δήλωση ισχυρής διαφωνίας, αλλά αυτό υπήρχαν κ αλλοι τρόποι να γίνει.

    - έχασε κάτι ο βασιλακόπουλος κ το σύστημα; Ίσως λίγο το ότι τους ξεμπρόστιασαν, αλλά επί της ουσίας τίποτε άλλο. Όλοι στη θέση τους ειναι κ κανουν δουλιτσα. Το οτι θα ξεκουμπιστούν οφείλεται μόνο στον αυγενάκη κ θα γινόταν ετσι κι αλλιώς.

    Το μόνο που πέτυχε η κίνηση αυτή ήταν ψυχοθεραπεία στους ολυμπιακούς. Τίποτε άλλο

  • 1925
    1925 Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 08:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπω ότι η λατρεία προς το "πρότυπο" παράγοντα (που καταριόταν με θάνατο μικρά παιδιά), φτάνει μέχρι τον ουρανό.
    Γνωρίζουν μέχρι και... τον Ισολογισμό της φαρμακευτικής εταιρίας, καθώς και τα κληρονομικά της οικογένειας!!!
    Ο άλλος ζητάει να "αγοράσουμε" την ΚΕΔ και την Ομπσπονδία μπάσκετ, για να έχει "επιτυχίες" στην Ελλάδα, ο Θρύλος!!!
    Ο τέταρτος γράφει ότι πρέπει ο Ολυμπιακός, να επιδιώξει τον... "διασυρμό" του πρότυπου προέδρου-οπαδού.

    Μιλάμε για... ΤΟΣΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ και ΤΟΣΟ ΑΘΛΗΤΙΚΑ βλέπουν τα πράγματα οι "ολυμπιακάρες 7".
    Από εκεί καταλαβαίνει κάποιος, ότι δεν έχουν σχέση με τον Αθλητισμό, το μπάσκετ, και τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.

  • kinis
    kinis Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 05:28 Σύνδεσμος σχολίου

    θες ασσο φτηνο και παιχταρα; Justin Cobbs παρτον και μην ψαχνεις τπτ αλλο

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 23:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Αναπτυξιακή στην Ελλάδα, με σύνδεση με την κανονική, και η κανονική Euroleague.

    Σχετικά άμεσα θα αυξηθούν οι ομάδες στη Euroleague άλλωστε.

    Τόσα χρόνια είχαμε δικαιολογία ότι "κουράζονται" από τους συνεχόμενους αγώνες, τώρα μας λείπουν; Κάτι παιχνίδια του Σλούκα που ξεψύχαγε στο παρκέ φέτος τα θυμάστε; Τον Πρίντεζη και τον Σπανούλη να πιέζονται σε κάτι γυμνασιακά κλειστά, και μετά να μην μπορούν να πάρουν τα ποσοστά τους στα play off της Euroleague;

    Άλλωστε βλέπετε στους αγώνες της Δευτέρας ότι δεν παίζουν όλοι και παίζουν και 3-4 μικροί, έτσι πρέπει να είναι, σαν φιλικά να τα αντιμετωπίζουμε.

    Αφήστε το να σβήσει το αστειακι, ή να το πάρουμε όσο σοβαρά του αξίζει..

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν γνωρίζω όλα αυτά που λέτε περί κληρονομικων του τρακη και σχετικών οικονομικών δυσκολιών. Ωστόσο φαίνονται λογικά και πιστεύω όλοι ξέρουν ότι σπρώχνει υπόγεια λεφτά στην ΚΑΕ.
    Καλά τα ψέματα βέβαια η μία ομάδα τραβάει την άλλη. Όσο ανεβαίνει η μία θα ανεβαίνει και η άλλη. Και εν μέρει δικαιολογείται το ολοένα χαμηλότερο μπάτζετ και των δύο τα τελευταία χρόνια.
    Πιστεύω ότι τα σενάρια περί μεταγραφών τύπου Τζέιμς στον Παναθηναϊκό είναι όνειρα θερινής νυκτός.
    Όπως και ο Ολυμπιακός μην περιμένουμε να έχει 20 εκατομμύρια μπάτζετ του χρόνου. Ούτε καν 15. Ένας παίχτης εκατομμυρίου θα αποκτηθεί στα γκαρντ άλλος ένας στους ψηλούς και οι υπόλοιποι θα είναι ρολιστες με εμπειρία στην Ευρωλίγκα. Εκτός και προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση σε χαμηλή τιμή.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...