mybet

redgoal

gadgeraki

Όλα τα...πιστόλια για 100% αποτέλεσμα

letsferry
kokkinos

Ήταν τόσο φοβισμένοι στον Παναθηναϊκό μήπως και "ξεβρακωθούν" ανεπανόρθωτα στο ματς Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης (13/02) για τα ημιτελικά της διοργάνωσης που... έβαλαν όλα τα "πιστόλια" μαζί.

Ο ορισμός της συγκεκριμένης τριάδας διαιτητών καταδεικνύει και το πόσο είχε πάει "τρεις και μια" τους πράσινους που έβαλαν τα καλύτερα "πιόνια" για να διασφαλίσουν στο 100% τη σφαγή του Θρύλου μην αφήνοντας ούτε κατά 1% τα πράγματα στην τύχη τους.

Και έτσι ακριβώς έγινε. Μέσα ας 28'' δευτερόλεπτα το μήνυμα είχε σταλεί ξεκάθαρα και φυσικά είχε ληφθεί από τους παίκτες του Ολυμπιακού και όλο τον κόσμο.

Σε αυτό το παιχνίδι δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο να κερδίσει ο Θρύλος. Ήταν ολοφάνερο, έβγαζε μάτι από τα πρώτα σφυρίγματα και όπως είδαμε όλοι στο διάστημα που έγινε παιχνίδι, το "σφαγείο" ήταν προκλητικά ολοκληρωτικό.

bazaar
xideas
Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

 • Βασιλης
  Βασιλης Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 10:16 Σύνδεσμος σχολίου

  Τ......ς ενα ανθρωπάκι υπάλληλος του ΟΤΕ τον είχαν για καρπαζιές χωρίς καμία μόρφωση κ μια ζωή γλύφει έφτασε να διοικεί μαζί με τον σωλήνα τις τύχες του ελληνικού μπάσκετ.Αν ψάχνατε το παρελθόν όλων αυτών θα ξετυλίγοταν το κουβάρι κ τότε όλοι θα καταλάβαιναν την σχέση του δώσε κ λαβειν που έχουν δημιουργήσει αυτοί οι άνθρωποι τόσα χρονια.

 •  Panagiotis.tiakas@gmail.com
  Panagiotis.tiakas@gmail.com Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

  Καθάρματα, Απατεώνες.
  Άνθρωποι Χωρίς Πολιτισμό και Κοινωνικότητα.
  Σαπιισατε εδώ και 20 Χρόνια το Ελληνικό Μπάσκετ με Κλοπές Τίτλων από τον Ολυμπιακό που πάντα τίμηα και με Ήθος αγωνιζόταν.
  Ντροπή σας Πουθενάδες
  Να πέζετε τώρα μόνοι σας και ας ψάξετε να βρείτε αλλά Θύματα για να εξαπατησατε.
  Ντροπή σας, Βασιλακόπουλος και ΣΙΑ με την Σαπίλα σας.
  Δεν έχω Λόγια. Φθάνει ποια .
  Προεδροι παρακαλώ πολύ σε άλλη Λίγκα.
  Όχι άλλο Βρωμιά και Απάτη.

 • Σκιαδας Βασίλης
  Σκιαδας Βασίλης Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

  Η ποινή αποφασίστηκε σύμφωνα με την πειθαρχική νομοθεσία του ΕΣΑΚΕ (πρωτάθλημα) και όχι της ΕΟΚ (Κύπελλο), παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση ήταν για άλλη διοργάνωση.

 • lawyer7
  lawyer7 Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 18:26 Σύνδεσμος σχολίου

  Σου καίγεται ο εγκέφαλος με αυτά που γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ. Ενώ η αποχώρηση έλαβε χώρα σε αγώνα κυπέλου, η τιμωρία επεβλήθη με τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ, που προέβλεπε και τη μεγαλύτερη ποινή. Άρα, να φανταστώ ότι όταν δεν θα κατέβουμε να παίξουμε με το σίχαμα του ελληνικού αθλητισμού τότε θα επιβληθεί η ποινή του υποβιβασμού με βάση τον κανονισμό της εοκ. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρόκειται για παγκόσμιο νομικό φαινόμενο ομάδα να τιμωρείται με διαφορετικό κανονισμό σε κάθε περίπτωση με κριτήριο ποιος προβλέπει την μεγαλύτερη ποινή. Αγγελόπουλοι μην κάθεστε ούτε λεπτό στον στάβλο που έχει δημιουργήσει ο δεινόσαυρος.

 • George7
  George7 Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 17:44 Σύνδεσμος σχολίου

  Και -16 να μας ρίξουν. Χαιρεταμε! Συμφωνία τώρα με Αδριατική Λίγκα. Ούτε ξένους διαιτητές. Αν δε φύγει όλη η μαφία θα παίζουμε Αδριατική Λίγκα και Ευρωλίγκα.
  Από το να τους δίνουμε την ικανοποίηση να μας κλέβουν καλύτερα να τους τα χαρίσουμε.
  Ας παίζουν μόνοι τους. Να πετάνε τα στριγκάκια τους ο ένας στον άλλον και να πανηγυρίζουν.

 • Γπ
  Γπ Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

  -6 φάγαμε .ωραία..τώρα να δω..κ το πώς θα σπάσουμε πλεονέκτημα έδρας από ΑΕΚ Προμηθέα ..χααα για τέλεια .κ βέβαια πάμε για από όλη αφού χωρίς ξένους διαιτητές δε κατεβαίνουμε με ΠΑΟ στο πρωτάθλημα..μπραβο τους...τν άλλο που απειλεί οικογένειες διαιτητές,βριζουν μπουκαρουν σε γήπεδο,αποδυτήρια...απλά χάδι..οπότε φεύγουμε κ παίξτε μόνοι σας..το μπάσκετ είναι παγκόσμιο..με πολλές επιλογές..θα βρούμε κ περισσότερους σπόνσορες τώρα,redgoal κανένα νέο από ΚΑΕ?

 • Βασιλης
  Βασιλης Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

  Τώρα για εμένα μετά κ αυτή την απόφαση -6 δεν πρέπει ούτε έφεση να κάνουν οι αγγελοπουλοι. Τέλος το πρωτάθλημα τους κ να το χαίρονται βαζελακοπουλος -κολαούζος Τσαγκρώνης δεν ξέρετε για τι σιχαμένος μιλάμε ......κ τέλος κανένας παίκτης στην εθνική όσο είναι αυτοί στην ομοσπονδία

 • Βασιλης
  Βασιλης Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

  Περιστέρι δείτε διαιτησίες πως το παίζουν κ θα καταλάβετε πως εξαργυρώνει την πρόσληψη πεδουλακη κάτω από την σκεπή κ προστασία του τρακι κ συνάμα όλου του συστήματος ΚΕΔ-ΕΟΚ κ η Τσαρούχα είναι φυντάνι δικό τους καινούργιο. Ένα σούργελο κ μισό την έχω δει σε παιχνίδια με προμηθεα στην πατρα.Μιλαμε δεν υπάρχει τι έχουν στήσει οι άνθρωποι. Κ ποιους έχουν φάει που δεν αρέσουν στον τρακι ......

 •  Panagiotis.tiakas@gmail.com
  Panagiotis.tiakas@gmail.com Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

  Ναι στην Αδριατική Λίγκα
  Να βλέπουμε αξιοπρεπές και τιμυο Μπάσκετ μακριά από Απατεώνες.
  Για μένα είναι Ψωφιος , οποίος Παίκτης του Ολυμπιακού πρόδωσε τον Δαφνοστεφανωμένο που φορούσε Χρόνια και πήγε στα Σιχαμετα.

 • I Love Thrylos
  I Love Thrylos Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

  Και να συμπληρώσω:
  Σαν φίλαθλος και οπαδός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας δεν φοβάμαι να χάσω. Αν δεν παίξω καλά ας χάσω και 1 και 2 και 1000 φορές. Την ομάδα πάνταθα την βλέπω και θα την υποστηρίζω. Τρελαίνομαι όμως να ξέρω ότι τόσα χρόνια η ΘΡΥΛΑΡΑ μας είναι καλλίτερη και μας παίρνουν τίτλους και κούπες βρώμικα. Αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ, πιστεύω ότι κανένας μας δεν μπορεί να το ανεχτεί. ΠΡΟΕΔΡΟΙ ούτε ΧΙΛΙΟΣΤΟ πίσω. Πάμεεεεε......

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε πρωτάθλημα-κύπελλο-Ευρώπη τον Φλεβάρη και καλείται να σχεδιάσει την επόμενη σεζόν. Τι θα θέλατε να συμβεί αναφορικά με παίκτες-προπονητή;

MONEY MAKER

money maker

Καλοπληρωμένο μομέντουμ και ασφάλεια 1.7…

Το κουπόνι της Τετάρτης μπορεί να μην... γεμίζει το μάτι, έχει ωστόσο δυνατές επιλογές για να μας πληρώσει. Κρατάμε ένα bet στα σημεία και ένα ακόμα στα γκολ για να...

Read more

Εκατέρωθεν κίνητρο και… σκοράρισμα

Σε δύσκολη φάση για… πονταρίσματα έχουν μπει τα ολλανδικά πρωταθλήματα, με τα μπαράζ Ευρώπης και παραμονής σε εξέλιξη, με παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Γράφει ο Κώστας Φίλιος Απόψε διεξάγονται οι επαναληπτικοί...

Read more

Άτυπη εκδίκηση για να ελπίζει

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Στο σημερινό κουπόνι, στη Δανία, υπάρχει το… «deja vu» του τελικού Κυπέλλου που διεξήχθη προ ημερών, με τη Μπρόντμπι να χάνει το τρόπαιο από τη Μίντιλαντ...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Συμφώνησε με ΟΣΦΠ ο Βαλμπουενά» (image)

Παίκτη του Ολυμπιακού παρουσιάζουν αρκετά "τιτιβίσματα" και ποσταρίσματα στα Social...

Πολύ κοντά με Βαλμπουενά ο Θρύλος

Μπορεί η αγορά της Τουρκίας να αποτελεί πραγματικό "ναυάγιο" για...

Πλησιάζει η κρίσιμη μέρα για Θρύλο

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να βάλει τέλος στο θέατρο του παραλόγου...