roumeliotis

Carwiz

«Τιμή μου να είμαι προπονητής του ΟΣΦΠ»

casino loutrakiou
redwell

Στην Ελλάδα, για να ξεκινήσει τη δουλειά στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, βρίσκεται από την Κυριακή (09/01) ο νέος τεχνικός της ομάδας του Λιμανιού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Ο σπουδαίος Ιταλός προπονητής είναι, πλέον, στη χώρα μας και τη Δευτέρα (10/01) αναμένεται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για την πρώτη του γνωριμία και την πρώτη του προπόνηση με τους αθλητές του Θρύλου.

Στις δηλώσεις του, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» υποσχέθηκε σκληρή δουλειά. Αναλυτικά, ο νέος κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας δήλωσε στο olympiacossfp.gr: 

«Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Αρχικά, είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ, να είμαι ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενός πολύ παραδοσιακού και ιστορικού συλλόγου στην Ελλάδα.

Χαρά μου που θα δουλέψω στον Ολυμπιακό. Ακόμα είναι νωρίς να σας πω πράγματα για τη δουλειά μου, δεν το κάνω όμως από μυστικότητα.

Μπορώ να πω, ωστόσο, τρία σημαντικά σημεία της δουλειάς μου: το ένα είναι η δουλειά, το δεύτερο η σκληρή δουλειά και το τρίτο η περισσότερη δουλειά! Το μυστικό μου είναι αυτό. Έχω εικόνα της ομάδας, όμως είναι ακόμα νωρίς για να αρχίσω να μιλάω».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

1 σχόλιο

  • giorgos
    giorgos Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 01:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλμπέρτο Τζουλιάνι!!!!!!!!!

    Υγεία,Δουλειά κ Τίτλοι.
    Πρωτάθλημα φέτος κ του χρόνου Τσάμιονς λίγκ. Ομίλους.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...