roumeliotis

lentiamo

Βόμβα... Μπίγιατς έριξε ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Βόμβα... μεγατόνων από τον Ολυμπιακό καθώς οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μάρκο Μπίγιατς, με τον Κροάτη να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και πραγματικά να ενισχύει σε απίστευτο βαθμό τον Θρύλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Mάρκο Μπίγιατς. Ο Κροάτης διεθνής (ημ. γέννησης, 12/1/1991) υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών. Ο κορυφαίος τερματοφύλακας, κατέκτησε το Champions League με την Προ Ρέκο τη φετινή σεζόν, για δεύτερη φορά στην σπουδαία καριέρα του και η προηγούμενη ήταν με τη Γιουγκ στη Βουδαπέστη (2015-16), ενώ έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές συνολικά στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Κροατίας με την οποία έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2017 στη Βουδαπέστη ενώ το 2016 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο".

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Μάρκο Μπίγιατς ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που έρχομαι στον Ολυμπιακό, το σύλλογο που έχει τόσο πλούσια ιστορία. Ελπίζω ότι θα βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τους υψηλότερους στόχους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω μπροστά στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου! Θα σας δω σύντομα».

Προηγούμενες ομάδες

2012/13-2017/18: Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία).

2018/19-2020/21: Προ Ρέκο (Ιταλία).

Διεθνείς Διακρίσεις με την Εθνική Κροατίας

Ολυμπιακοί Αγώνες: 1 Ασημένιο (2016).

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: 1 Χρυσά (2017), 1 Ασημένιο (2015), 2 Χάλκινα (2013, 2019).

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: 1 Χάλκινο (2018).

Eυρωπαϊκό Κύπελλο : 1 Χρυσό (2018), 1 ασημένιο (2019).

Μεσογειακοί Αγώνες: 1 Χρυσό (2013).

Συλλογικές Διακρίσεις

Champions league (2): 2015-16 (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ), 2020-21 (Προ Ρέκο).

LEN Super Cup (1): 2016 (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ).

Αδριατική Λίγκα (3): 2015-16, 2016-17, 2017-18 (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ).

Πρωταθλήματα Κροατίας (4): 2012-13, 2015-16, 2016-17, 2017-18 (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ).

Κύπελλα Κροατίας (3): -16, 2016-17, 2017-18 (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ).

Πρωταθλήματα Ιταλίας (1): 2018–19 (Προ Ρέκο).

Κύπελλα Ιταλίας (2): 2018-19, 2020-21 (Προ Ρέκο).

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Ο Mάρκο Μπίγιατς έχει αναδειχθεί κορυφαίος πολίστας στην Ευρώπη το 2017 και καλύτερος τερματοφύλακας στο Final 6 του Champions League το 2016.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

8 σχόλια

  • Μάρκος Στεφανουδακης
    Μάρκος Στεφανουδακης Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    g27 και ΜΚ7 έχετε απόλυτο δίκιο...και γενικά η γκρίνια κ η μιζέρια τη Χρυσή εποχή που διαγουμε απ' τους δυο τρεις που αλλάζουν nιcknames επειδή τους τσούζει το μεγαλείο του θρύλου μας κάνει και χαιρόμαστε δίπλα..πρώτα για τις επιτυχίες μας και μετά γιατί χαιρόμαστε κ διασκεδάζουμε με το πόνο τους...πόσο πχ πιο πολύ πόνο να μπορεί να προκαλέσει σε ένα άτομο ο πρόεδρος μας όταν τον αναγκάζει να χρησιμοποιεί το nickname megachannel7 για να ειρωνεύεται και να κράζει κάποιος αυτή την ένδοξη εποχή.....ζήτω ο θρύλος μας..ευχαριστούμε Μαρινάκη Κουντούρη και όλους τους πραγματικούς ολυμπιακούς αλλά και αυτούς τους που έχουν πληγωθεί τόσο από το θρύλο μας ώστε να κρύβονται πίσω απο ψευτικα ονόματα κ να μας διασκεδάζουν κάνοντάς μας κ πιο ενωμένους!

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγαυροι ΜΚ7, Μαρκο, Ηλια, G27, Αρη συμφωνω απολυτα με τις επισημανσεις σας. Ναι στην καλοπιστη κριτικη, οχι στην απαξιωση. Κε Ανδρεοπουλε, μια απορια, χωρις σημασια βεβαια. Πως τετοιου βεληνεκους παικτες προτιμησαν φετος την ομαδα μας; Ο Μπιγιατς ειδικα ειναι σε ΄΄καλη ηλικια΄΄. Οχι οτι με χαλαει παντως, αλλα δεν ειναι και το πιο συνηθισμενο μια ελληνικη ομαδα να ξεκιναει σαν φαβορι για το ΤΣΛ, οπως επισημανε ο συγγαυρος Ηλιας. Κατα τ΄ αλλα να το ξαναπω. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! Τα καλυτερα ερχονται...

    REDGOAL: Τα λεφτά φίλε κάνουν κουμάντο. Συν φυσικά το μεγεθος του Θρύλου

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σου αγόρι μου γλυκό , Μάρκο Μπιγιατς καλώς ήρθες στο μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου στον Ολυμπιακό. Χαίρομαι πάρα πολύ. Μαζί σου αποκτήσαμε ξανά μεγάλο σε αξία και σπουδαίο τερματοφύλακα στο πόλο ανδρών για πολύ μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον στην Ευρώπη.

    Επίσης να καλωσορίσω τον Παιχταρά μας Γιάννη Φουντούλη που ξαναγυρίζει πάλι στην ομάδα μας από τη Φερονσβάρος Ουγγαρίας.
    Καλώς ήρθες Γιάννη Φοντούλη ξανά στον Ολυμπιακό για πολύ μεγάλες νέες επιτυχίες.
    Αυτές είναι μεταγραφικές βόμβες, πολύ μεγάλες Μεταγραφές όπως αξίζει στο όνομα του Ολυμπιακού.
    Χαιρόμαστε πάρα πολύ. Ανεβαίνει ψηλά στην Ευρώπη και γίνεται γνωστό παντού, όλο το κύρος και το μεγαλείο του Ολυμπιακού.
    Συγχαρητήρια πολλά στο μεγάλο Μάστορα και Στρατηγό Πρόεδρο του Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη Και φυσικά ξανά και ξανά πολλά Συγχαρητήρια και τι μεγάλη οικονομική υποστήριξη του προέδρου του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο Βαγγέλη Μαρινάκη. Βαγγέλης Μαρινάκης π
    σου βγάζω το καπέλο πραγματικά που υποστηρίζεις πάρα πολύ δυνατά όλα τα τμήματα όλα τα αθλήματα του Ολυμπιακού στον Ερασιτέχνη και έρχονται πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες παντού και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Μπράβο σου ακόμη μία φορά .

    Βαγγέλη Μαρινάκη Το έχω γράψει κι άλλες φορές, το επαναλαμβάνω ακόμη μία φορά, θα χαιρόμουν πάρα πολύ και θα σε ευχαριστούσα εκ των προτέρων αν μπορείς να συνεισφέρεις και λίγο στην ΚΑΕ του Ολυμπιακού στο Μπάσκετ να υποστηρίξεις λίγο την ομάδα οικονομικά ούτως ώστε να βγει η ομάδα από την Αφάνεια και την Απαξίωση και την Αδράνεια και την Αδιαφορία, των τελευταίων πέντε χρόνων στην Ευρωλίγκα.
    Με μία οικονομική υποστήριξη στην ομάδα εκ μέρους σου, παραδείγματος χάρη αν ήταν αυτό εφικτό, 5 εκατομμυρίων ευρώ θα μπορούσαμε να πάρουμε 4-5 μεγάλους σε Αξία Μπασκετμπολίστας, Παίκτες Πρώτης Γραμμής και θα μπορούσε να ξαναανθησει αυτό το τμήμα του Ολυμπιακού στο Μπάσκετ ξανά στην Ευρωλίγκα.
    Είναι περιττό να ξανά τονίσω ότι ο Ολυμπιακός είναι Ένας, Αδιαίρετος και Ενιαίος. Ζήτω ο Ολυμπιακός.

    Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 19:14 Σύνδεσμος σχολίου

    @Mαρκος Στεφανουδακης Μην ανησυχεις κατι θα βρουν να πουν παλι αλλα κλαιν μαιν.Μονοι τους τα γραφουν μονοι τους τα διαβαζουν κανενας δεν δινει σημασια γιατι εχει καταλαβει τον ρολο τους.Ασε που δεν ειναι πολλοι 2-3 ειναι και εμφανιζονται περισσοτεροι απλα αλλαζοντας nicknames λες και απευθυνονται σε κρετινους που δεν θα τους καταλαβουν.
    Ο Ολυμπιακος επι προεδριας Μαρινακη διαγει την καλυτερη φαση της ιστοριας σου συνολικα σαν Συλλογος.Και αυτο χωρις ιδιαιτερη βοηθεια στα λεγομενα Ερασιτεχνικα (στην ουσια ημιεπαγγελματικα και επαγγελματικα ειναι ας μην κρυβομαστε) απο τον κοσμο του και βαζω και τον εαυτο μου μεσα κανοντας την αυτοκριτικη μου σαν οπαδος.
    Αν καταφερει ο Μαρινακης και φτιαξει κολυμβητηριο στον Πειραια-εργο που ειχε εξαγγειλει δυο φορες στις προηγουμενες προεκλογικες περιοδους αλλα για καποιον λογο δεινει να εχει κολλησει- και βρει και μια λυση για το Καραισκακη που εχει μπει σε περιπετειες εξαιτιας της πωλησης του 50% απο τον Σωκρατη Κοκκαλη στον Λαυρεντιαδη τοτε θα περασει στην ιστορια ως ο μεγαλυτερος προεδρος ολων των εποχων. Αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις ιχνος υποκειμενικοτητας απλα σταθμιζοντας τα γεγονοτα και τις πραξεις

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 18:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι θα είναι 1η φορά στα χρονικά που οποιαδήποτε ελλ. ομάδα θα ξεκινήσει μια σεζόν έχοντας ως στόχο το ΤΣΛ, το οποίο αν δεν κατακτήσει, θα θεωρεί τη χρονιά αποτυχημένη.

    REDGOAL: Όντως ο πήχης ανεβαίνει στο... Θεό φίλε. Πάντα τέτοια να έχουμε και η κούπα θα έρθει

  • G27
    G27 Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 17:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελπίζω να έχετε καταλάβει από που πληρώνονται αυτοί οι παίκτες πριν αρχίσετε την γκρίνια για τσεπωματα και παντελονιασματα...

  • Μάρκος Στεφανουδακης
    Μάρκος Στεφανουδακης Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 15:27 Σύνδεσμος σχολίου

    να βγουν τώρα οι δήθεν ολυμπιακοί πχ nic-mega chanel να πούνε ευχαριστώ στο Βαγγέλη Μαρινακη που χωρίς υποχρέωση πήρε τόσους καλούς παίκτες στο πόλο...γιατί το να κραζουν μόνο είναι λίγο ύποπτο για μας που ξέρουμε...ας γίνουν όλοι μέλη πρώτα κ μετά να κατακρίνουν...προεδραρα μας ευχαριστούμε και σένα και το Κουντούρη..οι φαπες στους αλοθρησκους είναι ατελείωτες!!!

  • Αρης
    Αρης Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    αυτες ειναι μεταγραφες που αρμοζουν για τον Θρυλο μας.Σε ολα τα ομαδικα αγωνισματα θα πρεπει να εχουμε τους καλυτερους Ελληνες και ξενους αθλητες

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...