roumeliotis

lentiamo

«Είναι άδικο αυτό που γίνεται...»

casino loutrakiou
redwell
Άδικο χαρακτήρισε το γεγονός ότι επιτράπηκαν οι προπονήσεις στις ανδρικές ομάδες που μετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης και στις γυναικείες όχι η Νικόλ Ελευθεριάδου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ. Η αθλήτρια του Ολυμπιακού είναι μία από τις 19 πολίστριες που έχει επιλέξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος για την προετοιμασία της εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά, που είναι προγραμματισμένο τον Ιανουάριο (Τεργέστη, 17-24/1/2020). Αναλυτικά οι δηλώσεις της Νικόλ Ελευθεριάδου:
 
«Μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση πρέπει να θεωρούμαστε τυχερές που προπονούμαστε κανονικά, σε σχέση με τους άλλους αθλητές και αθλήτριες των σπορ της πισίνας που δεν μπορούν να το κάνουν, λόγω του lockdown και στον αθλητισμό».
Η πορεία της προετοιμασίας είναι ομαλή και το πιο σημαντικό είναι πως γίνεται με ασφάλεια και με όλα τα απαραίτητα μέτρα και είμαστε όλες υγιείς.
 
Το γεγονός ότι βρισκόμαστε όλες μαζί πολλές ώρες και το πρωί και το βράδυ στις προπονήσεις, μας δίνει ώθηση, πλεονέκτημα και παραπάνω κίνητρο για να είμαστε συγκεντρωμένες στον στόχο, δηλαδή το Προολυμπιακό του Γενάρη. Παρότι αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση γύρω μας, προσπαθούμε να υπερβαίνουμε όλα τα προβλήματα και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Το κλίμα είναι πολύ καλό και η δουλειά σκληρή.
 
Μέχρι στιγμής μας λένε πως θα γίνουν κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες το καλοκαίρι του 2021. Έτσι, θεωρώ ότι θα γίνει κανονικά και το Προολυμπιακό τουρνουά. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, αλλά όλες έχουμε αφοσιωθεί σε αυτήν την υπόθεση και μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης. Την περασμένη άνοιξη, που ακυρώθηκε η συμμετοχή μας στο τότε προγραμματισμένο Προολυμπιακό, μία εβδομάδα πριν πάμε να παίξουμε, ήταν σοκ.
 
Από τότε έχουμε κάνει πολλά καμπ προετοιμασίας και τώρα είμαστε στην τελική ευθεία. Νομίζω το όνειρο για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι μπροστά μας και έχουμε πεισμώσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά για να πετύχουμε τη συμμετοχή μας στο Τόκιο.
 
Για τις συναθλήτριές μας και τους συναθλητές μας των σπορ της πισίνας που δεν προπονούνται, τα πράγματα θα είναι δύσκολα και ψυχολογικά και σωματικά, αφού μένουν μεγάλο διάστημα έξω νερό και θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερο για να επανέλθουν και να ξαναβρούν τη φόρμα τους.
 
Υπάρχει, όμως και το οικονομικό ζήτημα, που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, καθώς κάποιοι και κάποιες βιοπορίζονται από το πόλο και τώρα στερούνται τα έσοδά τους. Εξάλλου, είναι άδικο που επέτρεψαν τις προπονήσεις στις ανδρικές ομάδες που μετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης και στις γυναικείες όχι.
 
Σε πολλές χώρες στο εξωτερικό, παρόλο που υπάρχουν περισσότερα κρούσματα, κάνουν κανονικά προπονήσεις, τηρώντας φυσικά τα μέτρα ασφαλείας. Εδώ δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται, απορώ. Και παρά τις ανακοινώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) ότι με την κολύμβηση δεν μεταδίδεται ο ιός. Εγώ θεωρώ ότι μετά από αυτά είναι ακραίο που δεν έχουν ανοίξει οι πισίνες για τους αθλητές.
 
Όσον αφορά στην προσωπική μου ζωή έχουν αλλάξει φυσικά πολλά πράγματα, καθώς όλοι προσέχουμε ποιον θα δούμε και ποιον θα συναναστραφούμε. Βγαίνω μόνο για ψώνια και τις απαραίτητες δουλειές και στερούμαι τον παππού και τη γιαγιά.
 
Δεν ξέρουμε, εξάλλου, αν θα γίνουν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις σε συλλογικό επίπεδο με τον Ολυμπιακό. Μακάρι να ενσωματωθούμε κανονικά στην ομάδα μετά το Προολυμπιακό τουρνουά και να αγωνιστούμε κανονικά στη Ευρωλίγκα. Διότι σε αυτή την ομάδα περισσεύει το ταλέντο και μπορεί να πάει ψηλά».
autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...