roumeliotis

lentiamo

Φιλική επικράτηση επί του Διομήδη

casino loutrakiou
redwell
Νικηφόρο ήταν το φιλικό τεστ της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π./Ομίλου Ξυνή, με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», με σκορ 25-16.
 
Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τις δύο νικηφόρες αναμετρήσεις κόντρα στην Μπόρατς και την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF Cup, συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει και της έναρξης του πρωταθλήματος στις 21 του μηνός. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.
 
Oι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 2-0 στην έναρξη του αγώνα, με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Διαδοχικές ισοπαλίες στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να παίρνει εκ νέου προβάδισμα με 9-8 για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με 10-9. Οι δοκιμές συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μισό του αγώνα, με τους Πειραιώτες να παίρνουν διαφορά τεσσάρων τερμάτων, με 15-11, στο δέκατο λεπτό, την οποία διατήρησαν μέχρι τα μέσα του ημιχρόνου για το 17-13.
 
Oι «ερυθρόλευκοι», διατηρώντας υψηλό αγωνιστικό ρυθμό, έφτασαν στο 22-15 στο 23ο λεπτό για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με σκορ 25-16. Στην αναμέτρηση έκανε και την επανεμφάνιση του μετά από την επέμβαση αποκατάστασης προσθίου χιαστού, ο Θοδωρής Δεληχρήστος δείχνοντας ότι επιστρέφει σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς. Την Πέμπτη (12/9) ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο Ρέντη τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.
 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό κόντρα στον Διομήδη όπου είχαν την ευκαιρία να παίξουν παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια δεδομένου ότι είμαστε σε μια περίοδο όπου προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα και το ρυθμό μας. Θα συνεχίσουμε τα φιλικά αυτή την εβδομάδα με στόχο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Επέστρεψε και ο Δεληχρήστος κάτι που μας χαροποιεί και ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνεχίσει με αυτό το ρυθμό. Είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα».
 
Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης από την πλευρά του είπε: «Είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας παρότι έχουμε δώσει δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια και έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του EHF. Ακόμα βρίσκουμε το ρυθμό μας και τη χημεία με τα νέα παιδιά στην ομάδα και προσπαθούμε κάθε μέρα να είμαστε και καλύτεροι. Σήμερα ήταν ένα καλό και δυνατό τεστ κόντρα στον Διομήδη, όσοι παίξαμε δώσαμε το 100% και συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό ώστε να είμαστε έτοιμοι το ερχόμενο Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».
autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος καθάρισε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...