roumeliotis

Carwiz

Monday 15/03 All-Day-Chat με Playmaker

casino loutrakiou
redwell

Φίλες και φίλοι του RedGoal καλώς σας βρίσκω και από τούτη εδώ τη γωνιά του αγαπημένου μας σάιτ το οποίο πιστέψτε με είναι το μοναδικό ανεξάρτητο, αυθεντικό και με σεβασμό στους φίλους του Ολυμπιακού που υπάρχει στο ελληνικό διαδίκτυο.

Είναι τιμή για μένα η εμπιστοσύνη των ανθρώπων του RedGoal και δη του Κυρίου Μάκη (ξέρει αυτός) και πάνω απ' όλα είναι μεγάλη μου χαρά να έχω ένα ημερίσιο... διάλογο μαζί σας όσο πιο συχνά είναι δυνατό αυτό, για να λέμε τα δικά μας τα μπασκετικά για τη μεγάλη μας καψούρα.

Σαν εισαγωγή ενόψει του πρώτου μας All-Day-Chat το οποίο θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (15/12) που τυγχάνει να είναι και... Καθαρά Δευτέρα, θέλω να πατήσετε το play στο παρακάτω βίντεο. Ακούστε έναν ύμνο και δώστε βάση στο intro του κομματιού, στο πρώτο λεπτό. Δώστε... ήχο, φουλ και μπείτε στο κλίμα.

Έτσι, εκρηκτικό και τσιτάτο θέλω να είναι το πρώτο μας All-Day-Chat σαν και την εισαγωγή του άσματος από τους Rammstein, το επί χρόνια αγαπημένο μας Du Hast. Όπως ακριβώς είναι και η κάψα μας για τον μπασκετικό Ολυμπιακό (σ.σ. σόρυ ποδόσφαιρο και βόλεϊ και πόλο που επίσης λατρεύω να βλέπω να μεγαλουργείτε αλλά έχω κάψα με την καλαθόσφαιρα).

Την ομάδα που μας έχει "κάψει" τον εγκέφαλο εδώ, ειδικά την τελευταία δεκαετία με τις επιτυχίες και τα όσα απίστευτα μας χάρισε. Ναι, δεν το κρύβω, έχω κλάψει από χαρά. Όχι μόνο στο γήπεδο βλέποντας τον Θρύλο να κάνει τα απίστευτα, αλλά και τώρα να μου βάλετε να δω βίντεο το έπος της Πόλης το 2012. Πάλι θα συγκινηθώ και ας το έχω δει 1.000.000 φορές.

Αυτά τα ολίγα για να ξέρετε ότι έχετε να κάνετε με έναν "άρρωστο" Ολυμπιακό αλλά θέλω να πιστεύω δίκαιο και χωρίς κολλητιλίκια και "εξαρτήσεις". Ποτέ δεν θα κρύψω την αλήθεια απέναντί σας, όποια και αν είναι αυτή, όποιο κόστος και αν έχει. Δεν με ενδιαφέρει ποιός είναι πρόεδρος, ποιος είναι προπονητής, ποιοί είναι οι παίκτες, ποιοι οι φροντιστές και οι γυμναστές. Μόνο να πηγαίνει καλά ο Ολυμπιακός με ενδιαφέρει γιατί ο Θρύλος είναι πάνω απ' όλους και απ' όλα.

Αυτά και πάμε γερά με τις ερωτήσεις σας που μπορείτε να τις αφήνετε στο πεδίο των σχολίων παρακάτω και θα είμαι μαζί σας από το πρωί της Δευτέρας (15/03) non-stop μέχρι το βραδάκι. Θερμή παράκληση, διαβάστε τα προηγούμενα σχόλια για να μην στέλνετε τις ίδιες ερωτήσεις εφόσον έχουν απαντηθεί.

Σας ευχαριστώ όλους, καλή μας αρχή...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου All Day Chats With RG

96 σχόλια

  • Βαλ
    Βαλ Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 00:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Φάλ της Βιλερμπάν μένει Ελευθερος. Τρομερό κορμι και νεαρός! Θα βοηθούσε. Απο το ελληνικό πρωτάθλημα ποιους παίκτες βλέπουμε εκτός του Ντιαλό? Κανένα έλληνα για τον Κορμό? Μπούκερ και Μίκι ωραίες λύσεις για το πέντε επίσης εκτός του Φάλ. Γιόβιτς είναι ελευθερος και Ο γουόκαπ θα μείνει αλλα ο πρώτος κλείνει ανετα απο τώρα. Επίσης και ο Λο της άλμπα ειναι σούπερ για πίσω απο τον Σλούκα.

    PLAYMAKER: Φαλ όντως θα τον ήθελα και εγώ. Τα υπόλοιπα έχουν απαντηθεί όλα φίλε

  • RedPnR7
    RedPnR7 Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή!
    Άρχικά θα ήθελα να σε ρωτήσω αν λόγω Μίσκο θα μπορούσε ο ολυμπιακός να Κινηθεί για νεντοβιτς Που αν δεν κάνω λάθος αυτός είναι ο μάνατζερ του. Αυτή πιστεύω θα ήτανε μία πολύ καλή κίνηση και αγωνιστική και επικοινωνιακή αν δεν ισχύουνε βέβαια οι φήμες που τον θέλουνε στην Ρεάλ.
    Δεύτερον θα ήθελα να σε ρωτήσω αν πιστεύεις ότι θα αλλάξει πραγματικά κάτι στο ελληνικό πρωτάθλημα με όλα αυτά τα μαγειρέματα που έχουμε δει με παναθηναϊκό Βασιλακόπουλο Προμηθέα και Λιόλιο που απότι φαίνεται τον προορίζουν για επόμενο πρόεδρο. Εγώ θεωρώ ότι δεν θα άλλαζε κάτι στο ελληνικό πρωτάθλημαΚαι επίσης έχουν ακουστεί πολλά σκάνδαλα για το συγκεκριμένο κύριο.
    Επίσης επειδή κάπου διάβασα σε σχολεία πιο κάτω αναφέρθηκε το γήπεδο ταεκβοντό το οποίο ο ΣυΡιζΑ είχε προτείνει στους αφους.Υπάρχει περίπτωση τα αδέρφια να σκέφτονται σαν μοναδική επιλογή για γήπεδο το σχέδιο ανάπλασης με το ελληνικό σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    PLAYMAKER: Καλό θα ήταν για Νέντοβιτς αλλά θα ζητήσει άνετα 1.200.000 δολάρια και δεν θα του τα δώσει ο Ολυμπιακός. Λιόλιος ή Φασούλας. Θα δείξει. Δεν ξέρω κατά πόσο θα βελτιωθούν τα πράγματα με νέο πρόεδρο στην ΕΟΚ αλλά χειρότερα αποκλείεται να πάνε. Για το γήπεδο τα είπαμε. Σε πρώτο πλάνο ήταν προ Covid η κατασκευή νέου στο Ελληνικό. Νεότερα δεν έχουμε εδώ και πολλούς μήνες...

  • Giannis777
    Giannis777 Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 23:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Playmaker μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ο χενρι; Και αν μένει ποσά μπορεί να ζητάει για μεταγραφή; Το λέω γιατί είναι παιχταράς και δεν νμζ να τον αφήσει τόσο εύκολα η μπασκονια!!!

    PLAYMAKER: Ναι, είχε ανανεώσει πέρυσι για έναν χρόνο. Πάνω από 1.000.000 πλέον φίλε.

    ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ALL DAY CHAT ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ

  • Σπανουλης-Πριντεζης
    Σπανουλης-Πριντεζης Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 23:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή Σαρακοστή σε όλους!

    Θεωρείτε οτι σε περίπτωση που παίξει άλλον έναν χρόνο ο (μέγιστος) Σπανούλης ,μπορεί να αποδεχτεί επιτυχώς ρόλο 0-15' συμμετοχής ή θα ηταν καλύτερα σ ενα πόστο πολυ κοντα στους παίκτες;
    Πιστεύω είναι πολυ σημαντικό για το σύλλογο να μεταδώσει απο οποιοδήποτε πόστο επιθυμεί εκείνος την 'ενέργεια' και τις αξίες του.
    Για τον Κουφο θα τον ήθελα ... υγιείς μπορεί να προσφέρει ,....τι ποσο πιστεύετε θα προσφέρει ο σύλλογος (εως 500χιλ) ;
    Θες 2 γκαρντ σίγουρα, που θα έχουν χρόνο στο παρκέ...πολύ καλοι λοιντ (1,93μ.) κ νντορσευ( 1,96μ) ....όμως πιστεύω οτι θέλουμε ο ένας να ειναι δίμετρος για μέγεθος στη περιφέρεια.

    PLAYMAKER: Ο Σπανούλης μόνο για GM μετά το τέλος της καριέρας του. Για Κουφό ένα 700άρι μπορεί και να το δώσουν αν παίξει καλά στα ματς που απομένουν

  • geodiv
    geodiv Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρακολουθησα ολη τη συζητηση, αλλα ασφαλες συμπερασμα για τις επιδιωξεις μας δεν εβγαλα. Το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να κινηθουμε γρηγορα. Ξερουμε, για να ρωτησω κι εγω, καποια ονοματα στοχους; Συγχαρητηρια playmayker καιRedgoal. Αυτο που κανετε ειναι η πραγματικη δημοσιογραφια. Να ειστε ολοι καλα, με υγεια και δυναμη. Απο περιοχη με τους προσφατους σεισμους...

    PLAYMAKER: Φίλε δεν γίνεται μέσα Μάρτη να έχεις καθορίσει το συνολικό σου πλάνο για τη νέα σεζόν. Εκ των πραγμάτων. Ξέρεις ότι πας για 2 γκαρντ και 1 σέντερ σίγουρα και σκανάρεις την αγορά. Κάνεις επαφές και περιμένεις να δεις και τι άλλο θα προκύψει ώστε κάπου εκεί το Μάη να έχεις κάνει 1-2 κινήσεις. Μακάρι να έκλεινε το ρόστερ της νέας σεζόν από τον άλλο μήνα αλλά εξ ορισμού είναι αδύνατο. Αν δεν μάθεις και τι θα γίνει με Covid και άνοιγμα γηπέδων και σπόνσορες κλπ κλπ δεν μπορείς από τόσο νωρίς να κάνεις τίποτα. Μόνο περιπτώσεις που θεωρείς 100% ευκαιρία όπως έκλεισε πέρυσι τέτοιο καιρό ο Χασάν Μάρτιν

  • φανν
    φανν Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    πιστευεις οτι θα απασχολησει σοβαρα ο μικι που ακουγεται και αν θα ταιριαζε με κουφο και μαρτιν για τους ψιλους???

    PLAYMAKER: Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε. Με Μίκι, Κουφό και Μάρτιν έχεις πληρότητα

  • Κώστας
    Κώστας Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση διαβάζω για Λόιντ για ντορσει και έχω διαβασει και άλλου για τον έριξον μέχρι και για τον γριγκονις η ομάδα λέτε γενικά ότι θα πάρει 2 κοντούς έναν πλέι μέικερ και έναν σκόρερ για το δυο από όσους παίχτες έχουμε διαβασει κανένας δεν είναι play maker και όλοι τους είναι τελείως διαφορετικοι παίχτες για να εξηγώ αυτά που λεω Λόιντ στρεκι σουτέρ με αρκετό κάθετο παιχνίδι και σουτ από τα 4 μέτρα αλλά παίχτης που θέλει πολύ την μπάλα στα χέρια ντορσει το ακριβος αντίθετο πολύ καλός σουτέρ μέτριος στο κάθετο παιχνίδι δεν του αρέσουν οι επαφές για αυτό και δεν πέρνει πολλά φάουλ και βολές όπως πέρνει ο Λόιντ και παίχτης που δεν θέλει την μπάλα στα χέρια του με λίγα λόγια τελείως διαφορετικός Ο έριξον πάλι είναι παίχτης που μόνο σουτάρει και δεν είναι Γκαρντ είναι φοργουορντ που μπορεί να παίξει για λίγα λεπτα στο 2 γριγκονις πολύ καλός παίχτης 2ρι προς 3 και αυτός απλά αυτός έχει πλήρης πακέτο στο σκορ. Αυτό που μου φαίνεται τρελο είναι ότι γράφετε παίχτες που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους η λογική λέει ότι μια ομάδα ψάχνει παίχτες με κάποια συγκεκριμένα στοιχεία άρα οι παίχτες πιτ θα απασχολούν θα έχουν πολύ κοντινό στιλ παιχνιδιού οχι τέλειος διαφορετικό γιατί με τον κάθε παίχτη που γράφετε παίζεις διαφορετικό στιλ μπάσκετ όταν έχεις ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού που θες να παίξεις πάς να πάρεις τέτοιο στιλ παίχτες οχι ότι σου κάτσει.Τελικά πιος από οποίους ακούγεται είναι πρώτος στην λίστα ?

    PLAYMAKER: Φίλε από όλους αυτούς μόνο για τον Ντόρσεϊ ξέρω ότι έχει γίνει επαφή. Εννοείται ότι ο Λόιντ είναι μια πιθανότητα καθώς υπάρχει καλή συνεργασία με Μίσκο. Τώρα για τα χαρακτηριστικά που λες, ο Μπλατ προ διετίας ήταν μια ανάσα από το να κλείσει Πιέρια Χένρι και όταν ναυάγησε πήγε και πήρε Τουπάν. Άλλα αντί άλλων δηλαδή. Το βέβαιο είναι πως θα έρθουν δύο γκαρντ και ένας ψηλός

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 21:46 Σύνδεσμος σχολίου

    καλη Σαρακωστη σε όλους και συγχαρτήρια για την κίνηση . Διαβάζοντας τα σχόλια τον συνοπαδών και τις απαντήσεις μου λύθηκαν αρκετες απορίες όσον αφορα τον συμπαίχτη στην ΚΑΕ το γήπεδο , παίχτες , στάφ και άλλα. . Εχω όμως 2 ενστάσεις μια επισήμανση και 2 ερωτήσεις να κάνω.
    Οσον αφορα το θέμα στο 3 νομίζω δεν τα βλεπουμε σωστα τα δεδομένα . Πρωτον πολυ δύσκολα θα επιστρέψει ο Παπ στο επίπεδο που ήταν , αν ποτε επιστρέψει , πράγμα που ευχόμαστε όλοι , σε σύντομο χρονικο διαστημα. Ο ΜακΚισικ δεν είναι 3άρι και δεν έχει σταθερο σούτ,όπως επίσης αν υπολογίζουμε να κατεβαίνεί ο Βεζε στο 3 αυτομάτος αν δεν πάρουμε πάιχτη στο 4 δημιουργούμαι τρύπα εκει .
    Εγω αν μπορούσα να πάρω τον Γκός όπως είπατε για πίσω απο τον Σλούκα με 800 χιλιάδες , θα σταματούσα να έψαχνα. Ειναι αυτο που λείπει σε καλη ηλικία με δημιουργεια και σκόρ .
    Ο Μπαρτζώκας πάλι καλα να λέει που έχουμε covid , αλλιως δεν έβγαζε τι χρονια με κόσμο στο ΣΕΦ με τίποτα. Στοίχημα τη ζωή μου . Κι ο πρωθυπουργός να τον στήριζε , μετα τον αγώνα με τον βάζελο μάλλον θα εφεύγε με τον ίδιο τρόπο όπως την πρώτη φορα.
    Θελω να ρωτήσω λοιπόν αν υπολογίζετε ο Κονιαρης ή έχει καει , για μένα αξίζει ευκαιρίες , είναι καλός παίχτης αυτοπεπήθεση θέλει. και θέλω να ρωτήσω επίσης αν έχουμε κάποιος Ελληνες παίχτες, τύπου Λούντζη-Μουράτου, κατα νου ή δεν ασολούμαστε καθόλου ? και ποιους. Η άλλη ερώτηση έχει να κάνει με τον προπονητη . Σε περίπτωση που φύγει ο μπαρρτζώκας θα πάμε για Ελληνα ή για ξένο προπονητη ? Τον Τόμιτς δεν τον υπολογίζω
    Ευχαριστώ , έυχομαι να τα λέμε συχνα

    PLAYMAKER: Για το "3" όλα εξαρτώνται από τον Παπανικολάου. Αν είναι καλά, δεν θα πάρει παίκτη καθαρό 3άρι. Για τους πιτσιρικάδες Χουγκάζ και Λούντζης είναι στα μπλοκάκια. Τέλος, δεν θα φύγει ο Μπαρτζώκας

  • ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Γουοκαπ, Ντιαλό,Μακισικ,λαντειλ,μαρτιν και Ζαν Σαρλ η γιαμπουλεσε..οι ξένοι μας..να μείνουν όλοι οι Έλληνες και ο κουφός.να πάρουμε Ντόρσεϊ...λύσεις προσιτές εφικτές και καλές..μην παραμυθιαζεστε με παικτες γκριγκονις, Χένρι ,κτλ..Ρεάλ Μπάρτσα ΤΣΣΚΑ τι θα πάρουν;

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 21:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή σαρακοστή !!! Μόλις σας πήρα χαμπάρι !!! Άργησα πολύ !!! Για θέμα ψηλών παιζει να κινηθούμε σε πιο ποιοτικούς για του χρόνου ;;; Έχουμε όρεξη για να ανεβούμε μπάτζετ ;;; Πιέρια Χένρυ μου αρέσει προσωπικα Μήτρου Λονγκ ναι αλλά όλο έρχεται και θα και μίλησα και θα δούμε . . . Πρέπει να έχουμε του χρόνου σίγουρα πλέι οφ !!! Πιστεύεις θα βάλουμε φράγκα ;;; Πρέπει να αλλάξουμε !!!

    PLAYMAKER: Θα αυξηθεί το αγωνιστικό μπάτζετ. Το ύψος δεν ξέρω ακόμα και δεν το ξέρει κανείς λόγω Covid. Για ψηλούς, σίγουρα θες ένα 5άρι τοπ. Εκτός αν σου βγει ο Κουφός και κάνει εμφανισάρες οπότε αλλάζουν τα δεδομένα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...