roumeliotis

leptokariopoulos

Καθάρισαν...0-2 την ΑΕΚ οι Νέοι ΟΣΦΠ

casino loutrakiou
redwell

Τις καλές εμφανίσεις συνέχισε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΑΕΚ με 2-0 για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Οι Πειραιώτες με αυτήν την νίκη παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας και απομένουν τέσσερις αγώνες για το φιναλε του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους «ερυθρόλευκους», καθώς μόλις στο 10ο λεπτό ο Κουτσογούλας αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και στην θέση του μπήκε ο Σταυρόπουλος.

Στο 14’ ο Φρέρης έκανε τρομερή ενέργεια, πάτησε περιοχή, όπου ανατράπηκε από τον Κοσίδη και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουζακίτης, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει καλή κυκλοφορία και στο 17’ απείλησε με το διαγώνιο σουτ του Κωστούλα να περνάει δίπλα από την εστία.

Οι γηπεδούχοι αν και προσπάθησαν να πιέσουν, ο Ολυμπιακός έχοντας σωστές αποστάσεις δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 28’ ο Χαραλαμπόγλου βρέθηκε πλάγια, μοίρασε στον Κωστούλα και εκείνος με όμορφο συρτό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ για το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 52’ με το πλασέ του Σταυρόπουλου να σταματάει στον τερματοφύλακα. Στο 62ο λεπτό ο Παπακανέλλος απέφυγε με σπουδαία ενέργεια δυο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπαλαμώτη.

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου πίεζε κάθε μπάλα και είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει και τρίτο τέρμα με σημαντικότερη το σουτ του Παπακανέλλου στο 66’ όπου είχε και πάλι αντίδραση ο Μπαλαμώτης.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 90+1′ αποβλήθηκε ο Σταυροπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Επόμενο παιχνίδι για τους Νέους του Θρύλου είναι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας.

ΑΕΚ (Γ.Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Σβίγκος, Βαλκάνης, Κοσίδης, Γιαννούλης (56′ Παπανικολόπουλος) Μαρούτσης, Κρουσελνίτσκι (80′ Γεωργάτος) Μούτσα (65′ Κυρσανίδης) Βασίλας (46′ Χατζηνικολάου) Γεωργέας (80′ Ανδρικόπουλος) Κοντορουχάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Παπαδούδης, Αρσενίδης, Ρέτσος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Φρέρης, Κουτσογούλας (10′ Σταυτόπουλος), Μουζακίτης, Χαραλαμπόγλου (87′ Πρεκατές), Παπακανέλλος (71′ Πατήρας), Χ. Κωστούλας (71′ Μοίρας)

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...