roumeliotis

leptokariopoulos

Έγινε... 400άρης ο Φορτούνης

casino loutrakiou
redwell

Ο Κώστας Φορτούνης έπιασε το ορόσημο των 400 επαγγελματικών αγώνων στην καριέρα του και μπορεί να μην το συνδύασε με γκολ, αλλά έδωσε δύο ασίστ στους συμπαίκτες του. Ο 32χρονος μέσος αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία με τα Τρίκαλα, την σεζόν 2009-10 και ήταν αρκετά μόλις 13 παιχνίδια εκεί ώστε να βρεθεί γρήγορα στον Αστέρα Τρίπολης και στην Super League.

Μόλις 26 επίσημα παιχνίδια και ένα τέρμα σε μια σεζόν ήταν πάλι αρκετά για να ανοίξει την πόρτα του γερμανικού πρωταθλήματος και να μετακομίσει στην Καϊζερσλάουτερν. Τρεις σεζόν (77 συμμετοχές – 3 γκολ) και επιστροφή στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Με τους Ερυθρόλευκους έχει 282 παιχνίδια και έχει σημειώσει 82 γκολ ενώ έχει αγωνιστεί και δύο φορές με τον Ολυμπιακό Β'.

Η πρώτη του συμμετοχή σε επαγγελματικό παιχνίδι ήταν στις 27 Σεπτεμβρίου 2009, όταν αγωνίστηκε για 13 λεπτά στην αναμέτρηση Εθνικός Φιλιππιάδας – Τρίκαλα 1-1, ενώ το πρώτο του παιχνίδι στην Super League ήταν το Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-0 στις 11 Σεπτεμβρίου 2010. Μια εβδομάδα μετά, στο ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-2 σημείωσε το πρώτο του τέρμα.

Η πρώτη του συμμετοχή με τον Ολυμπιακό ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου 2014, στο Παναχαϊκή – Ολυμπιακός 0-1 για το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ λίγες μέρες αργότερα αγωνίστηκε στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-0 ως αλλαγή στη θέση του Γιάννη Μανιάτη.

Η ομάδα που έχει αντιμετωπίσει περισσότερες φορές στην καριέρα του είναι η ΑΕΚ, με 28 συνολικά παιχνίδια απέναντι της (19 Πρωτάθλημα – 9 Κύπελλο Ελλάδος). Τα περισσότερα τέρματα τα έχει σημειώσει απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με τα επτά να είναι για το πρωτάθλημα και τα δύο για το Κύπελλο Ελλάδος. Στην δεύτερη θέση των προτιμήσεων του είναι η ΑΕΚ με 8 τέρματα, όλα σε αγώνες πρωταθλήματος.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

3 σχόλια

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Παικταράς!!! Κε Δραγάνογλου, 30 και 5 μήνες η ηλικία του.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 10:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Και 1000ρης θα γινοταν αν δεν χρηματιζαν ανεπαρκεις προπονητες στον θρυλο μας ,που μελημα τους ηταν να τον τελειωσουν ποδοσφαιρικα.Υ.Γ1ο Κωστα μαθε τους μπαλλα.Καλημερα και υγεια σε ολους.

  • Κοσμάς Άνω Γλυφάδα
    Κοσμάς Άνω Γλυφάδα Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 20:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιχταραααααα Φορτουναρεεεεε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...