roumeliotis

lentiamo

Livio Jean-Charles Scouting Report (videos)

casino loutrakiou
redwell

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Λιβιόν Ζαν-Σαρλ με τον ύψους 206 εκατοστών πάουερ-φόργουορντ και σέντερ, να έρχεται για να δώσει... βάθος στη φροντ-λάιν των Πειραιωτών και μια έτοιμη-αξιόπιστη επιλογή στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο νέος άσος των ερυθρολεύκων γεννήθηκε στην πόλη Καγιέν, της γαλλικής Γουινέας και σε μικρή ηλικία η οικογένειά του μετακόμισε στην Γαλλία όπου ανδρώθηκε μπασκετικά στην Σεντρ Φεντεράλ με την οποία έπαιξε στην 3η κατηγορία. Το Απρίλιο του 2010 πήρε μέρος στο τουρνουά "Nike Hoop Summit" όπου ξεχώρισε και χαρακτηρίστηκε MVP με 27 πόντους και 13 ριμπάουντ στον τελικό απέναντι στην USA Junior Select Team.

Έχοντας εισχωρήσει πια στη Βιλερμπάν, το 2013 επιλέχθηκε στο Νο 28 του ντραφτ του ΝΒΑ από τους Σπερς, αλλά έμεινε στην γαλλική ομάδα. Το 2016 πήγε στο Summer League όπου έπεισε τους ανθρώπους των Σπερς και υπέγραψε συμβόλαιο στο Σαν Αντόνιο αλλά δεν έπαιξε στο ΝΒΑ, καθώς τα "σπιρούνια" τον είχαν... μόνιμο στη θυγατρική τους στη G-League, τους Όστιν Σπερς.

Το 2018, μετά από πήγαινε-έλα σε Βιλερμπάν και Όστιν Σπερς, βρέθηκε στην Μάλαγα όπου έκανε μια καλή σεζόν και επέστρεψε στη Βιλερμπάν. Την τελευταία διετία έκανε το... άλμα ως παίκτης καθώς έχυσε πολλά κιλά ιδρώτα, έμαθε κινήσεις, δυνάμωσε, βελτίωσε το σουτ του και έβγαλε ποιότητα στο παρκέ ως καθαρό 4άρι ενώ σε κοντά σχήματα έπαιρνε λίγα λεπτά και στο "5".

Αθλητικός, εκρηκτικός, δυνατός και με αναπτυγμένα τα αμυντικά ένστικτα, θα δώσει πάντα το 100% στο παρκέ και κυρίως αμυντικά θα πονοκεφαλιάσει κάθε αντίπαλο. Παίζει άνετα στις αλλαγές και βγαίνει να μαρκάρει και κοντύτερους παίκτες καθώς έχει γρήγορα πόδια. Μεγάλο του πλεονέκτημα; Το wingspan το οποίο φτάνει στα 220 εκατοστά και τον βοηθάει να "υψώνει" τείχος στην άμυνα και να έχει ένα σεβαστό αριθμό κλεψιμάτων και κοψιμάτων. Πάντα συνεισφέρει στο ριμπάουντ, πλέον είναι απειλή από το τρίποντο αλλά και από μέση απόσταση και γενικώς δεν τον... ξεχνά η αντίπαλη άμυνα καθώς αν κάνει το λάθος θα το πληρώσει.

Στην Ευρωλίγκα σε 27 αγώνες είχε πέρσι μέσο όρο με την Βιλερμπάν 9,1 πόντους (87,2% βολές, 56,8% δίποντα, 31,3% τρίποντα) και 3,7 ριμπάουντ ενώ στο γαλλικό πρωτάθλημα σε 25 αγώνες είχε μέσο όρο 11,6 πόντους (67,2% βολές, 62,1% δίποντα, 34,5% τρίποντα) και 4,6 ριμπάουντ.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

VIDEO



Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

11 σχόλια

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να επιμένει ο κόουτς στον Βεζενκοφ κάτι θα ξέρει παραπάνω.. Ο Σάσα έχει καταπληκτικό τρίποντο. Δεν θυμάμαι σε ποιο ματς στην Ευρωλιγκα είχε βάλει 6,7 απανωτά. Αλλά δεν γίνεται να τον περιμένουμε αιώνια. Υπεραξίες έχουν σταματήσει να πληρώνονται προ πολλού..... Όσο για τον Ποιθρες που λέτε κάποιοι πιστεύω πως με την απόκτηση του Ζαν Σαρλ τελείωσε αυτόματα του Ποιθρες. Παιδιά και εγώ τον ήθελα τον Ποιθρες και πολύ μάλιστα αλλά μιλάμε για μπάσκετ. Όχι για Ράγκμπι. Είπαμε αθλητικοτητα ναι συμφωνώ. Αλλά έχουμε ήδη 3 τούμπανα. Ελις, Μαρτινς, Ζαν Σαρλ. Αν φύγει ο Σάσα (γνώμη μου) καλύτερα να πάμε σε καθαρό πεντάρι για να μπορεί να μαρκάρει παίκτες τύπου Μιλου, Ταρζεφσκι, γιατί δεν έχουμε τετοιον παίκτη.

  • Θαν
    Θαν Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 12:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Κούρασε ο Σάσα πάντως... Με τα λεφτά που ζητάει φέρνεις ποϊθρες

  • Χρήστος23
    Χρήστος23 Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 12:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Christos Και κάτι ακόμα φίλε. Το να έχεις παίξει μπάσκετ δεν σημαίνει αυτόματα αυτό οτι ξέρεις από μπάσκετ. Αν ήταν έτσι όλοι θα ήταν προπονητές. Και επιπλέον μπορεί να είχες παίξει μπάσκετ την δεκαετία του '50 οπότε αυτό ίσως εξηγεί τον έρωτα σου με τον Βεζένκοφ χαχα

  • Χρήστος23
    Χρήστος23 Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Christos Ναι μωρέ, μόνο εσύ έχεις παίξει μπάσκετ. Εκτός από το σούτ ο Βεζένκοφ δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είχε μόνο σούτ και στο σημερινό μπάσκετ δεν θα είχε θέσει σε ομάδα ευρωλίγκας. Για την τρύπα στο 5 που για αυτόν τον λόγο όλοι θέλουμε να έλθει ο Πόιθρες έχεις να μας πεις κάτι μιας που δηλώνεις αυθεντία στο μπάσκετ?

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παππάς θα ήταν χρήσιμος ;

  • tsop72
    tsop72 Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 10:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι αυτός και ο Μάρτιν, θα πιάσουν στον Ολυμπιακό. Μυαλό, θέληση και αθλητικοτητα έχουν.Αν βρουν χημεία με τα γκαρντ, θα δούμε θέαμα, γιατί το μπάσκετ πρεπει πρώτα από όλα να δίνει θέαμα.

  • Christos
    Christos Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 10:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλοι μου προφανώς πόλλοι από εσάς δεν έχετε παίξει μπάσκετ πότε. Το σουτ του Βεσενκοφ στο 4 το έχουν ελάχιστοι. Μιροτιτς, Τελετοβιτς, Βοροντεφκι και είναι όλοι επιπέδου ΝΒΑ. Το να έχεις τέτοιο σουτέρ στο 4 αναγκάζεις τον αντίπαλο να βγάλει τον ένα ψηλό μόνιμα έξω και μπορείς να παίξεις το καλύτερο PNR. Ο Μπαρτζώκας καίγεται για αυτό και αυτήν την στιγμή στην Ευρώπη δεν υπάρχει άλλος παίκτης με αυτήν την ικανότητα. Επιτέλους σταματήστε με τον Ποιθρες εάν ήταν τόσο παικταρας θα τον ζητούσαν και άλλες ομάδες. Τι λιγότερο δηλαδή έχει ο Μάρτιν και είναι λίγος για το 5. Έλεος.

  • Χρήστος23
    Χρήστος23 Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 09:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόουτς Μπαρζτώκα, μια και διαβάζεις αυτό το σαιτ, σταμάτα να ασχολήσαι επιτέλους με τον Βεζένκοφ και αστον να πάει στην ευχή του Θεού που μας το παίζει και δύσκολος! Αλλά και να μην το έπαιζε υπάρχουν καλύτερες λύσεις στα ίδια λεφτά όπως ο Πόιθρες που ταιριάζει καλύτερα στο σύνολο της ομάδας που πας να φτιάξεις και μπορεί να παίξει και στο 5 που έχουμε μια τρύπα εκεί. Άμα πάρουμε και τον Πόιθρες θα έχουμε ίσως την πιο αθλητική ομάδα της Ευρωλίγκας τουλάχιστον στους ψηλούς και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πάμε κόντρα στους άλλους με τα μεγάλα μπάτζετ. Redgoal συμφωνείς? Θα ήθελα την άποψη σου.

    REDGOAL: Παίδες είναι τι θέλει ο κόουτς. Θέλει το σουτ του Βεζένκοφ από το "4".

  • redcaptain
    redcaptain Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    RED GOAL το βλέπω να χαλάει του Σασα για να αργει τοσο.. αν οντως χαλασει για τι τυπου παικτη θα κινηθουμε? υπαρχει περιπτωση να ριξει πολλα λεφτα εκει αφου δεν τα εβαλε σε 2ο γκαρντ απ το πανω ραφι? μπορει να κινηθει για Ουαιτ που ειχε ξανακουστει η ακομα και για Ουιλιαμς (το λεω γιατι απο την αρχη των μεταγραφων λεγατε οτι αν δεν πανε τα λεφτα στα δυο γκαρντ θα πάνε σε 4-5αρι απο το πανω ραφι. ευχαριστώ και συνεχιστε την καλη δουλειά!

    REDGOAL: Παίδες υπομονή, να δούμε με Βεζένκοφ τι θα γίνει

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 14:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος Βεζένκοφ; 5ρι σκέτο, αξιώσεων θέλουμε, μετά από τον Λιβιόν που μου αρέσει. Με 5ρι και Σλούκα κλείσαμε. Και μακάρι να μας βγουν οι μεταγραφές, που με πρώτη ματιά φαίνονται πολύ καλές.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...