roumeliotis

leptokariopoulos

Aaron Harrison Scouting Report (videos)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Άαρον Χάρισον και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το "Scouting Report" του Αμερικανού που παίζει στο "2" κατά βάση, αλλά μπορεί λόγω ύψους και αθλητικών προσόντων και κυρίως του σουτ να παίξει και στο "3" αλλά και να είναι συμπληρωματικός ή μια εξτρά λύση αν προτιμάτε στο "1".

Κοινώς, μιλάμε για έναν γεννημένο... κίλερ, έναν σούτινγκ γκαρντ που στηρίζει πολλά στο σουτ-φαρμάκι του από τα 5-6 μέτρα και πιο μακριά και που έδειξε και με τη Γαλατασαράι τις δυο τελευταίες σεζόν ότι αξίζει μια ευκαιρία στην Euroleague.

Στα 26 του πλέον ο Αμερικανός σκόρερ είναι πιο έτοιμος από ποτέ για την πρόκληση και ο Ολυμπιακός του δίνει το περιβάλλον που θέλει για να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του και στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Πριν από λίγα χρόνια άπαντες στις ΗΠΑ έβαζαν το... χέρι τους στη φωτιά ότι θα κάνει καριέρα στο ΝΒΑ, αφού από τα γυμνασιακά του χρόνια ξεχώριζε και βρισκόταν στην ελίτ των νεαρών υποψήφιων για τον μαγικό κόσμο. Φοίτησε στο Κεντάκι, έφυγε στα δύο χρόνια και μολονότι δεν επελέγη στο ντραφτ εντάχθηκε στους Σάρλοτ Χόρνετς, έπειτα από καλές εμφανίσεις στο Summer League.

Σε τρία χρόνια, όμως, έπαιξε σε 37 αγώνες του ΝΒΑ με Χόρνετς και Ντάλας Μάβερικς και το καλοκαίρι του 2018 αποφάσισε να έρθει στην Ευρώπη, αποδεχόμενος την πρόταση της Γαλατάσαραϊ. Στην πρώτη του σεζόν στην Τουρκία (2018-2019), είχε στο Eurocup μέσο όρο 13,1 πόντους και σούταρε με 44,2% από τη γραμμή του τριπόντου, ενώ στο τουρκικό Πρωτάθλημα είχε 14,2 πόντους ανά αγώνα, με ποσοστό στο τρίποντο, 41,2%.

Φέτος ή πιο σωστά τη σεζόν 2019-2020 ο κατά βάση σούτινγκ γκαρντ από τον Σαν Αντόνιο του Τέξας, είχε 15,9 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ στο EuroCup, και 13,7 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Δεν χρειάζεται να είσαι... ειδικός για να διακρίνεις την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Είναι γκαρντ, που μεγάλωσε με μία μπάλα στα χέρια, στους δρόμους του Σαν Αντόνιο και όπως κάθε παίκτης που έχει "γαλουχηθεί" μπασκετικά στα "γκέτο" των ΗΠΑ, έτσι και αυτός δεν παιζόταν στο "One Vs One" κάτι που ισχύει και τώρα που είναι επαγγελματίας.

Ο πολυδιάστατος γκαρντ-φόργουορντ, ύψους 1.98 μέτρων, τη διετία που φορά τη φανέλα της "Τσιμ-Μπομ" έχει στρέψει πολλάκις τα βλέμματα πάνω του εξαιτίας των επιτευγμάτων του με την τουρκική ομάδα. Σουτ-φαρμάκι, καλή άμυνα με πίεση στον αντίπαλο, ολ αράουντ επιθετικά καθώς δεν υπάρχει τετραγωνικό στο παρκέ που να μην το πατάει και να μην απειλεί από παντού, είτε όταν σηκώνεται για να δει το καλάθι, είτε ξεκινώντας το ένας με έναν από μακριά για να φτάσει μέχρι μέσα.

Διαθέτει ταχύτητα, χωρίς να είναι... Ρίβερς, αλλά κυρίως παίζει με το μυαλό του και είναι το "Εμείς" πάνω από το "Εγώ" του. Ψάχνει τις επαφές, τόσο μακριά, όσο και κοντά από τη στεφάνη, αρέσκεται στο "P&R" παιχνίδι, δεχόμενος το σκριν και παίζοντας ανάλογα με τις συνθήκες που δημιουργούνται.

Είτε εκτελώντας από την περιφέρεια, είτε επιχειρώντας την διείσδυση, έχοντας την ευχέρεια παράλληλα να "διαβάζει" άριστα τον σχηματισμό της αντίπαλης άμυνας και να την νικάει είτε ο ίδιος με δικά του καλάθια είτε με ασίστ. Οι συμπαίκτες του στη Γαλατά, πίνουν... νερό στο όνομά του με πρώτους πρώτους τους ψηλούς και δη τον Ζακ Όγκαστ.

Δείτε τον στα παρακάτω βίντεο, με "κλου" τους 28 πόντους με 7/9 τρίποντα που είχε βάλει στη Φενερμπαχτσέ το Δεκέμβρη του 2018 που η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν είχε πάρει τον... κατήφορο και ήταν τότε στα φόρτε της...

all about house
beercatalog

Physioactive

VIDEO







Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

17 σχόλια

  • Νικ
    Νικ Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 07:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Μου αρέσει αυτό που στήνει ο μπι, την ευρωλιγκα την καθορίζουν τα guard, διάλεξε ψήλους με γρήγορα ποδια, πλαγιους επισης ιδιαίτερα επιθετικούς προς το καλσθι και έναν δράκο στην οργάνωση, κανένα ψηλό πενταρι δεν θα σου παρει παιχνιδι αν τους ξεχαρβαλωσεις την οργάνωση. Αν καταφέρνουμε να βγάζουμε ελευθερα σουτ και τρέξουμε πρωτευοντα και δευτερεύοντα αιφνιδιασμό θα δουμε πολους αι Γιώργηδες φέτος. (Κηδείες)

  • Βαγγελης1987
    Βαγγελης1987 Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδια το αρθρο ξεκιναει με το "ο ολυμπιακος ανακοινωσε τον ααρον χαρισον" διαβαζω τα σχολια και λετε οτι ειμαστε κοντα εχει πει ναι σε ρολο και λεφτα. Τελικα δεν ανακοινωθηκε;

    REDGOAL: Βάγγο το άρθρο είχε γραφτεί προ ημερών και με την ανακοίνωση το ξαναποστάραμε γιατί είναι επίκαιρο. Δεν σβήνουμε τα σχόλια αλλά μην δίνεις και σημασία. Είναι προ ανακοίνωσης

  • Όχι πια Χαζούλης
    Όχι πια Χαζούλης Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστώ για την απάντηση redgoal.

  • Χαζουλης
    Χαζουλης Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 02:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν λέμε 'προχωρημένη επαφή' τι εννοούμε;

    REDGOAL: Ότι μιλήσανε αρχικά για το αν θέλει να έρθει ο παίκτης, απάντησε "ναι", μετά του αναλύθηκε ο ρόλος του και τι τον θέλει ο Μπαρτζώκας να κάνει και είπε πάλι "ναι" και πλέον έχει περάσει σε φάση κουβέντας για το χρηματικό όπου υπάρχει πρόσφορο έδαφος...

  • Νικος 76
    Νικος 76 Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν παρουμε τον παικτη και δε μας βγει ξερετε τι θα κάνουμε ε???

    αρον αρον χαρισον αυτον.
    Αμην.

  • Χρήστος Κέρκυρα
    Χρήστος Κέρκυρα Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal συζητητε ότι μπαίνουν cska και zenit για Harrison, είμαστε κοντά, η να ανησυχήσω??

    REDGOAL: Φίλε αν μπει η ΤΣΣΚΑ και η Ζενίτ, τον ξεχνάμε. Εκτός αν κλείσει μπαμ-μπαμ

  • ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά δει γίνεται να πάρουμε και Χάρισον και μπροεκχοφ..έναν από τους δύο.ο Χάρισον
    Είναι πραγματικα πολύ καλός παίχτης.μσκαρι να έχουμε κινηθεί γρήγορα και να έχει υπογράψει.δισφορετικα αν ισχύει και ότι μπήκε η ΤΣΣΚΑ τότε δύσκολα..και είναι μόνο 25 ετών..

  • Θοδωρης
    Θοδωρης Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτος τουλαχιστον το τρωει το φαγητο του.Δεν ειναι τιποτα νταριους ανταμς και καλαθης.Α , και το σημαντικοτερο ειναι καλο παιδι. Τι να πεις ,οτι και να πεις ειναι λιγο.

  • Sniper046
    Sniper046 Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιθετικά είναι καλός, αμυντικά είναι κάκιστος τώρα αν καταφέρει ο Μπαρτζώκας και τον πείσει να παίξει άμυνα για να σταθεί σε ομαδα Ευρωλίγκας και βλέποντας και τους υπόλοιπους από την ομάδα ότι παίζουν αμυνα συνετηστη όλα καλά .

    REDGOAL: Φίλε ποιος το λέει ότι είναι κάκιστος αμυντικός; Εμείς με όσους μιλήσαμε μας είπανε ότι είναι συνεπέστατος αμυντικά. Δεν κλέβει πίσω καθόλου, ίσα ίσα που λόγω ύψους και κορμιού είναι αξιόπιστος.

  • lawyer7
    lawyer7 Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

    O Χάρισσον είναι ένας πολύ καλός παίκτης ο οποίος βλέπει την πάσα σε ικανοποιητικό βαθμό, αλλά είναι πλάγιος. Του λείπει η ταχύτητα και η εκρηκτικότητα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι combo. H ομάδα χρειάζεται έναν δεύτερο πυλώνα σε επίθεση και δημιουργία πέραν του Σλούκα, έναν δεύτερο χειριστή. Ο Τζένκινς είναι μόνο για ειδικές αποστολές.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...