roumeliotis

leptokariopoulos

Χρόνια Πολλά Θρύλε

casino loutrakiou
redwell

Γενέθλια έχει ο κορυφαίος ελληνικός σύλλογος που λέγεται Ολυμπιακός Πειραιώς καθώς στις 10 Μαρτίου 2022 συμπληρώνει τα 97 χρόνια ζωής γεμάτη δόξα και τίτλους και χαρές για τα εκατομμύρια πιστούς του.

10 Μαρτίου 1925 - 10 Μαρτίου 2022: 97 χρόνια δόξας και υπερηφάνειας. Διαβάστε παρακάτω το ξεχωριστό αφιέρωμα στον Ολυμπιακό με αφορμή τα γενέθλια του κορυφαίου συλλόγου στην Ελλάδα και ενός εκ των κορυφαίων παγκοσμίως...

"Συνίσταται εν Πειραιεί υπό τον τίτλον Ολυµπιακός Σύνδεσµος Φιλάθλων Πειραιώς Σωµατείον, ούτινος σκοπός είναι η ανάπτυξις της σωµατικής αγωγής παρά τη νεολαία και η κατά πάντα φίλαθλον τρόπον εξύψωσις αυτής.

Είναι άγνωστο αν εκείνη η παρέα που έκανε την ιστορική συνέλευση στην ταβέρνα του Μοίρα, το 1925, και αµέσως μετά εξέδιδε καταστατικό, μέρος του οποίου λίγο πριν διαβάσατε, είχε έστω και την παραµικρή ιδέα ότι έγραφε ιστορία.

Στόχος, όπως είπε ο Μιχάλης Μανούσκος, ήταν να δηµιουργηθεί ένας Σύλλογος που θ’ αποτελούσε έµπνευση για όλους τους Έλληνες. «Ολυµπιακός» το όνοµα και ο δαφνοστεφανωµένος έφηβος το έµβληµά του.

Τελικά δεν αποτέλεσε µόνο πηγή έµπνευσης ο Ολυµπιακός. Έγινε κάτι πολύ παραπάνω. Ήταν ο λόγος που οι οικονοµικά ασθενέστεροι περπατούσαν στο δρόµο µε το κεφάλι ψηλά. Περήφανα. Δεν ήταν απλά η οµάδα τους αλλά τρόπος ζωής.

Ένας Σύλλογος που προέρχεται από τον κόσµο, πορεύεται µαζί του και καταλήγει σ’ αυτόν. Ο Ολυµπιακός δεν είναι µία, ακόµα, οµάδα. Είναι πάνω από το ίδιο το παιχνίδι. Πιο έντονος και από τον ενθουσιασµό της νίκης.

Τρόπος ζωής. Παράδειγµα για τους µαχητές της καθηµερινότητας. ∆εν παραδίνεται. Ξεπερνάει τα εµπόδια. Είναι Ολύµπιος. Είναι η ίδια η Ελλάδα. Είναι Ιδανικό. Είναι Θρύλος.

Γεννήθηκε στον Πειραιά, το 2ο µεγαλύτερο λιµάνι της Μεσογείου. Χιλιοτραγουδήθηκε στο: Όσο και να ψάξω δεν µπορώ να βρω άλλο λιµάνι. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσµο τα Ολυµπιακά ιδανικά. Eµπνέει τους Έλληνες. Είναι στο µυαλό κάτι µαγικό.

Η κληρονοµιά είναι µεγάλη. Υποχρέωση να συνεχίσει ο Θρύλος σε ρότα επιτυχιών. Μεγάλη είναι και η ευθύνη για να µεταλαµπαδευτούν στις επόµενες γενιές τα Ολυµπιακά ιδανικά. Ο Ολυµπιακός είναι Θρύλος.

Η δική µας Ολυµπιακή οικογένεια. Είµαστε νικητές. Ποτέ δεν σταµατάµε. Ποτέ δεν το βάζουµε κάτω. Συνεχίζουµε να ονειρευόµαστε".

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

10 σχόλια

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΝΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΨΥΧΗ

  • Jiannis77
    Jiannis77 Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλη μου αγάπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μου, χρόνια πολλά!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 15:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσχετο και δεν είναι γκρίνια αλλά πραγματικότητα!!!! Δημοσίευμα για την επέτειο 97 χρόνων της δημοφιλέστερης ομάδας της χώρας με αμέτρητους τίτλους και έχει 4 σχόλια και στα άλλα 4 ακόμη δημοσιεύματα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο άλλο ένα!!!! Μετά λένε κάποιοι ότι υπάρχει προπαγάνδα στα γκάλοπ, όμως δείχνουν σε σχέση με το παρελθόν ότι αντί να αυξάνουμε κατά χιλιάδες τους φιλάθλους της ομάδας με τις αλεπάλληλες κατακτήσεις ιδιαίτερα των τελευταίων 20-25 χρόνων, κατάφεραν με όλες αυτές τις λάσπες που μας έριχναν να εξαφανίσουν το πάθος αν όχι και τους φιλάθλους μας!!!! Βέβαια όλα αυτά με την "ανυπέρβλητη και προκλητική" ανυπαρξία των δικών μας μέσων!!!! ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΈΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑΠΩΝΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!!! ΕΔΩ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ. Κρίμα!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΤΛΟΥΣ!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΔΕΝ ΠΑΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

  • asrerix
    asrerix Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    χρονια πολλα θρυλε μας!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 15:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρόνια πολλά στο μεγαλύτερο, δημοφιλέστερο, ενδοξότερο και λαοφιλέστερο σύλλογο της Ελλάδας. Τον Ολυμπιακό μας.

  • Xristos
    Xristos Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρόνια πολλά στην ομάδα μας.

  • A-Rider
    A-Rider Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 11:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρονια πολλα στην μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδας που υπηρξε, υπαρχει, και θα υπαρχει στο μελλον.

  • Pre...7
    Pre...7 Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 09:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρόνια πολλά θρύλε μου... Στιγμές της δόξας σου χαρές δικές μας....

  • ΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    ΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 08:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!

  • Νικος 76
    Νικος 76 Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Να μαστε καλα να χαιρομαστε την ομαδαρα μας !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...