roumeliotis

Carwiz

Briante Weber Style of Play (videos)

casino loutrakiou
redwell

Μπριάντε Γουέμπερ και τα... μυαλά στο μίξερ είναι οι τελευταίες ώρες καθώς η προσπάθεια για να συλλεχθούν πληροφορίες για το πώς παίζει και τι θα προσφέρει στον Ολυμπιακό ο 26χρονος "εκλεκτός" του Ντέιβιντ Μπλατ για τη θέση του πόιντ-γκαρντ, είναι δύσκολη και λόγω διαφοράς ώρας και λόγω του ότι δεν είχε πολύμηνη παρουσία στο ΝΒΑ και λίγοι είναι αυτοί που τον έχουν ζήσει για να σου πουν πράγματα.

Εμείς με τη βοήθεια φίλων δημοσιογράφων στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αλλά και του "εργαλείου" των προπονητών που λέγεται «Synergy» θα επιχειρήσουμε μια όσο το δυνατό πιο άρτια και κατατοπιστική προσέγγιση για να έχετε μια πρώτη "εικόνα" για τις δυνατότητες του 26χρονου άσου που αναμένεται να προσγειωθεί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" την Παρασκευή (08/02).

Το... πολυφορεμένο πλέον "νέος Πάτρικ Μπέβερλι" θα το αποφύγουμε καθώς ο πρώην παίκτης του Θρύλου παίζει επί σειρά ετών στο ΝΒΑ και το κάνει με συνέπεια και πραγματικά έχει κάνει σπέσιαλ καριέρα, ενώ ο Μπριάντε Γουέμπερ δεν έφτασε σε αυτό το επίπεδο, τουλάχιστον δεν τον εμπιστεύτηκαν για να δείξει ότι μπορεί με συνέπεια να σταθεί στο "μαγικό κόσμο".

Τι φέρνει στις... βαλίτσες του για τον Θρύλο; Άμυνα το Νο1 χαρακτηριστικό του με συγκλονιστική πίεση στη μπάλα που ο Ολυμπιακός από τα γκαρντ που έχει τώρα στο ρόστερ, δεν παίρνει. Η λέξη "βδέλλα" όσον αφορά στο μαρκάρισμα του ταιριάζει... γάντι καθώς είναι στη φύση του, το έχει μέσα του που λέμε, το "σκυλίσιο" μαρκάρισμα του αντιπάλου όταν εκείνος κινείται χωρίς τη μπάλα.

Τόσο για να τον δυσκολέψει να γίνει κάτοχος όσο και για να μην τον αφήσει να πάρει... ανάσα όταν και όποτε την πάρει στα χέρια του. Κοινώς, οι... βόλτες που έκαναν οι περισσότεροι γρήγοροι και έχοντες το ένας με έναν γκαρντ των αντιπάλων του Θρύλου στην Euroleague αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις, πιθανότατα θα βρουν "αντίδοτο" και οι διάφοροι Σλούκες, Γιουλ, Ροντρίγκεθ, Τζέιμς, Ντε Κολό δεν θα νιώθουν το ίδιο άνετα.

Θα δώσει τρομερό πάθος και ενέργεια στην άμυνα, ταχύτητα στο τρανζίσιον και με τα πολύ μακριά του χέρια και το πείσμα του θα κάνει κλεψίματα που θα προσφέρουν στον Θρύλο εύκολα καλάθια. Είναι ο τύπος που θα θυσιαστεί για την ομάδα, θα επιδείξει τάσεις... Σπανουλίτιδας με βουτιές στο παρκέ για να σώσει κατοχές ή να κάνει κλέψιμο και θα "ταΐσει" τους συμπαίκτες του είτε παίζοντας το πικ-εν-ρολ είτε κάνοντας κατά μέτωπο επίθεση και δίνοντας ασίστ από το... κεφάλι της βελόνας, είτε ψάχνοντας συμπαίκτη στην αδύναμη πλευρά.

Μπορεί τα 188 εκατοστά του να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο όσον αφορά στο... υψομετρικό, έχει όμως μακριά χέρια όπως προείπαμε και μεγάλο άλμα, κάτι που τον μετατρέπει αυτόματα σε ανώτερης κλίμακας παίκτη. Το σουτ αν και αξιόπιστο εσχάτως καθώς σουτάρει με πάνω από 42% την τρέχουσα σεζόν από το τρίποντο, δεν είναι το φόρτε του.

Παίρνει λίγες ως ελάχιστες προσπάθειες και το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό είναι σποτ και μετά από πάσα που τον βρίσκει ελεύθερο και όχι πάνω σε άμυνα ή στο ένας με έναν. Προτιμά να... μπουκάρει και να πάει στο ντράιβ για να τελειώσει, συνήθως με το δεξί ή να δώσει την ασίστ. Έχει καλό σουτάκι από τα 4-5 μέτρα και αρκετά καλό ποσοστό από τις βολές.

Δείτε τον σε μερικά βίντεο για να έχετε μια πληρέστερη εικόνα του τι μπορεί να δώσει στο παρκέ...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO





Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...