roumeliotis

Carwiz

Briante Weber Fact File

casino loutrakiou
redwell

Ο Μπριάντε Γουέμπερ είναι ο "εκλεκτός" του Ντέιβιντ Μπλατ και έχει ενδιαφέρον η... ιστορία του καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που από μικρός έδειξε ότι είναι... υλικό ΝΒΑ, άσχετα αν μέχρι τώρα δεν κατάφερε να παίξει με διάρκεια στο "μαγικό κόσμο" πληρώνοντας κατά τεράστιο ποσοστό τις μέτριες για πόιντ-γκαρντ επιδόσεις του στο σκοράρισμα.

Ο γεννημένος στις 29 Δεκεμβρίου του 1992 και ύψους 188 εκατοστών προσεχώς παίκτης του Ολυμπιακού είναι ένα ασσόδυο που στα μάτια του προπονητή του Θρύλου αλλά και σε όσους τον ξέρουν καλά, λογίζεται ως πόιντ-γκαρντ και μόνο στα "χαρτιά" ως "2".

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βιρτζίνια παίζοντας στο Great Bridge High School και εν συνεχεία από το 2011 ως το 2015 στο Virginia Commonwealth University το γνωστότερο με τα αρχικά του VCU. Ο γιος της Λασάντρα και του Ρίκι Γουίνγκεϊτ ήταν ο κορυφαίος αμυντικός της περιφέρειάς του στις τρεις από τις τέσσερις σεζόν που έπαιξε στο Πανεπιστήμιο και παράλληλα πρώτος σε εθνικό επίπεδο στα κλεψίματα (3.46 μέσο όρο) την περίοδο 2013/14.

Δυστυχώς για αυτόν, πάνω στα... ντουζένια του έπαθε χιαστό στις 31 Γενάρη του 2015 και εκτός του ότι έμεινε για ένα επτάμηνο εκτός δράσης, έχασε και ιστορικό ρεκόρ καθώς χρειαζόταν εκείνη τη σεζόν μόλις 12 κλεψίματα για να γίνει ο κορυφαίος στην ιστορία του NCAA (σ.σ. εν τέλει έμεινε στην τρίτη θέση πίσω από τους Τζον Λίνεχαν και Έρικ Μέρντοκ).

Συν τοις άλλοις, έμεινε με το... όνειρο του ΝΒΑ ανεκπλήρωτο εκείνη τη χρονιά που του πήγαιναν όλα... πρίμα μέχρι το χιαστό. Επέστρεψε όμως δριμύτερος και πήρε συμβόλαια σε Μέμφις Γκρίζλις, Μαϊάμι Χιτ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Σάρλοτ Χόρνετς και Χιούστον Ρόκετς έχοντας συνολικά 45 ματς, με μέσο όρο 3.2 πόντους, 1.9 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 0.9 κλεψίματα ανά 13.6'' λεπτά συμμετοχής.

Φυσικά, μην βρίσκοντας εγγυημένο συμβόλαιο η G-League (σ.σ. πρώην D-League) ήταν το "καταφύγιό" του καθώς παρά τις προτάσεις που είχε από Ευρώπη και από Κίνα, επέμενε να κυνηγάει το όνειρο ενός συμβολαίου στο ΝΒΑ.

Στη G-League έπαιξε με τους Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς και τους Σιου Φολς Σκάιφορς με τους οποίους έπαιζε μέχρι... χθες στην κυριολεξία, έχοντας την τρέχουσα σεζόν 15.1 πόντους με 51.7% στα συνολικά σουτ (5.9/11.5), 42.5% στα τρίποντα (0.9/2.2), 78.7% στις βολές (2.2/2.8), 4.5 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ, 2.9 κλεψίματα, 0.4 μπλοκ και 2.8 λάθη ανά 31.4 λεπτά σε 33 αγώνες.

Προ μηνών διοργάνωσε το Camp Bri-Fense Basketball στο Ρίτσμοντ στην περιοχή δηλαδή που πήγε σχολείο και θέλησε με αυτόν τον τρόπο και εντελώς δωρεάν να ανταποδώσει στην πόλη που "ανδρώθηκε" μπασκετικά λίγη από την εμπειρία του και να την μοιραστεί με τα παιδιά.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...