roumeliotis

Carwiz

Συγκριτικό Euroleague ΟΣΦΠ-2017 με ΟΣΦΠ-2018

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει με ρεκόρ 3 νίκες και 4 ήττες τις υποχρεώσεις του στη Euroleague κάνοντας κάποια μεγάλα διπλά αλλά και ήττες δίχως αντίσταση όπως στο ΣΕΦ με την Αρμάνι και στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Τι έκανε όμως ο Θρύλος στα αντίστοιχα περσινά ματς, όχι στις 7 πρώτες αγωνιστικές αλλά με τους ίδιους αντιπάλους που έχει παίξει ως τώρα στη Euroleague 2018-2019.

Πάμε να δούμε αναλυτικότερα την αντίστοιχη περσινή συγκομιδή που ήταν στο... όριο καλύτερη, καθώς το ρεκόρ στα παιχνίδια με Χίμκι, Μπασκόνια, Αρμάνι, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και Παναθηναϊκό ήταν 4 νίκες και 3 ήττες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός φέτος κέρδισε στη Μόσχα την Χίμκι 66-87, ενώ πέρυσι είχε διασυρθεί με 82-54. Με τη Μπασκόνια οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε μεγάλο διπλό φέτος επικρατώντας στη Βιτόρια με 80-85 ενώ την προηγούμενη σεζόν είχαν γνωρίσει ταπεινωτική ήττα με 85-54.

Με την Αρμάνι φέτος ισοπεδώθηκαν στο ΣΕΦ με 75-99 ενώ πέρυσι είχαν νικήσει 87-80. Κόντρα στη Μακάμπι φέτος επικράτησαν με 88-80 ενώ πέρυσι είχαν +30 με 94-64.

Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα ο Θρύλος ηττήθηκε φέτος με 69-65 ενώ και πέρυσι η "γεύση" ήταν πικρή καθώς είχε χάσει ξανά με 89-81.

Με τον Παναθηναϊκό φέτος έχασε 93-80 ενώ πέρυσι είχε κερδίσει 85-87 ενώ τέλος με τη Φενέρ στο ΣΕΦ ο Θρύλος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχασε με 72-73 ενώ πέρυσι την είχε διαλύσει με 95-70.

Τα ελαφρυντικά για τον φετινό Ολυμπιακό είναι πολλά περισσότερα καθώς μην ξεχνάμε ότι άλλαξε προπονητή και 100% φιλοσοφία, έχει κατά το ήμισυ ολοκαίνουριο ρόστερ με πολλούς ρούκις στην Euroleague και φυσικά όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, όλα κρίνονται την Άνοιξη, οπότε καλό θα είναι να κάνουμε υπομονή και να δούμε τι έχει να δώσει ο φετινός Θρύλος.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...