roumeliotis

leptokariopoulos

Προϊστορία Κυπέλλου ΟΣΦΠ-Λεβαδειακός (video)

casino loutrakiou
redwell

«Φτωχή» είναι η προϊστορία των αναμετρήσεων Ολυμπιακός-Λεβαδειακός στον θεσμό του Κυπέλλου καθώς οι δύο ομάδες... διασταύρωσαν τα ξίφη τους πριν από αρκετά χρόνια και πιο συγκεκριμένα σε διπλούς αγώνες της σεζόν 1993-1994 με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση των Πειραιωτών ενόψει της "μονομαχίας" των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο, τον οποίο συμπληρώνουν η Παναχαϊκή και ο Άρης Αβάτου:

"Μία και μοναδική φορά έχει υποδεχθεί η ομάδας μας τον Λεβαδειακό για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Θρύλο να πετυχαίνει μάλιστα, μία μεγάλη νίκη και πρόκριση! Συγκεκριμένα στις 29 Δεκεμβρίου 1993 ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τους Βοιωτούς στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των 16 της διοργάνωσης, επικρατώντας με το εμφατικό 6-1!

Το πρώτο ματς στη Λιβαδειά είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0), με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς στον επαναληπτικό. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως δεν άφησαν πολλά περιθώρια στον Λεβαδειακό και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Γιώργο Βαΐτση. Στο 15ο λεπτό ο Φαμπιάν Εστάι με καρφωτή κεφαλιά, διπλασίασε τα τέρματα για τους Πειραιώτες και παράλληλα άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Θρύλου!

Ο Τσάνας στο 48' μείωσε προσωρινά σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους, με κεφαλιά. Λίγα λεπτά αργότερα, άρχισε το... one man show από τον Μπεντ Κρίστενσεν! Ο Δανός με τρία όμορφα γκολ, πέτυχε χατ τρικ (61’, 69’, 77’) και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1. Ο Τάκης Γκώνιας στο 87' και μετά από εξαιρετικό ένα-δύο με τον Εστάι, διαμόρφωσε το τελικό 6-1!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Λιούμπομιρ Πέτροβιτς): Ράντος, Παχατουρίδης, Αμανατίδης, Κούσουλας, Καλατζής, Τσαλουχίδης, Καραπιάλης, Τσιντάκης (76’ Συρίγος), Κρίστενσεν, Εστάι, Βαΐτσης (58’ Γκώνιας).

Λεβαδειακός: Γιόνους, Λαγός (10’ Θεοχάρης), Σπ. Γκουλής, Μαρτιναίος, Παπανικολάου, Μπλέτσας, Ν. Γκουλής, Κρύος, Γιακόβλεβιτς, Τσάνας, Κόιτς (69’ Μάρκου)".

all about house
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...