roumeliotis

lentiamo

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 92-76 Bullets

casino loutrakiou
redwell

Πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες προκύπτουν από την ανάγνωση του Game-4 της σειράς των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ που βρήκε νικητές τους Πειραιώτες με 92-76. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα...

*** Ο Βασίλης Σπανούλης με το μοναδικό κλέψιμο του, έφτασε τα 414 και “έπιασε” στην 8η θέση της σχετικής λίστας τον Νίκο Χατζή.

*** Ο κορυφαίος, βάσει των αριθμών, παίκτης του Ολυμπιακού Τζαμέλ ΜακΛίν, σημείωσε ατομικό ρεκόρ με τους 20 πόντους του. Είχε 18 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πάλι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

*** “Κόκκινοι” και “πράσινοι” θα κοντραριστούν για 10η φορά σε game 5 σε τελικούς ενώ με αυτόν, θα συμπληρωθούν 13 σειρές τελικών στο σύνολο των 26 της Basket League με πέντε αγώνες. Από τις 12 προηγούμενες περιπτώσεις που ο τίτλος κρίθηκε σε “τελικό των τελικών”, στις 10 νίκησαν οι εκάστοτε γηπεδούχοι. Εξαίρεση ήταν ο Παναθηναϊκός του 1999 και το 2017.

*** Ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις της επικράτησης του από την 1η περίοδο. Σημειώνοντας μάλιστα 28 πόντους σε αυτό το διάστημα, ισοφάρισε την 4η μεγαλύτερη επίδοση του σε παιχνίδι τελικών πλέι οφ.

*** Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να εξαπολύσει την αντεπίθεση του στην 3η περίοδο στη διάρκεια της οποίας σημείωσε 28 πόντους, ισοφαρίζοντας τη 2η μεγαλύτερη επίδοση του σε ματς τελικών.

*** Ο Καλάθης ισοφάρισε τη χαμηλότερη φετινή επίδοση του με δύο ασίστ, όσες είχε και στο ντέρμπι της κανονικής περιόδου στο ΟΑΚΑ όμως αυτές αρκούσαν για να τον καταστήσουν 8ο πασέρ στην ιστορία της Basket League. Ο διεθνής γκαρντ έφτασε τα 926 κι άφησε πίσω του τον Νίκο Χατζή που είχε 925. Ακόμη, ο Καλάθης είναι από χθες 8ος σε συμμετοχές Πρωταθλήματος -από το 1992-93- για τον Παναθηναϊκό. Αυτή ήταν η 205η κι έτσι ξεπέρασε τον Νίκο Χατζηβρέττα.

*** Με το 163ο παιχνίδι του στην κατηγορία, ο Τζέιμς Γκιστ έγινε ο 9ος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στη Basket League, προσπερνώντας τον Τζόνι Ρότζερς.

*** Με τους 20 πόντους του ο Μάικ Τζέιμς ξεπέρασε τους 600 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

*** Δύο ασίστ είχε ο Λούκας Λεκαβίτσιους και με αυτές έγινε ο 18ος ξένος και 37ος συνολικά παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού Superfoods που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό.

*** Βρίσκοντας τον στόχο στο ένα από τα δύο τρίποντα που επιχείρησε, ο Κέι Σι Ρίβερς έγινε ο 8ος της λίστας των ξένων παικτών των “πράσινων” με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα. Έφτασε τα 96 και ξεπέρασε τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα που στην 4ετία 1998-2002 είχε 95.

*** Ατομικό ρεκόρ περιόδου είναι για τον Ματ Λοτζέσκι οι 16 πόντοι του. Είχε 15 στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...