roumeliotis

leptokariopoulos

Πρόταση Ελ Κάμπι στον Θρύλο (video)

casino loutrakiou
redwell

Σε αναζήτηση επιθετικού από αυτούς που λέμε "μηχανή των γκολ" βρίσκεται ο Ολυμπιακός για να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας σίγουρος σέντερ φορ για την επόμενη σεζόν μιας και ο Ανσαριφάρντ μπορεί να πουληθεί και ο Τζούρτζεβιτς παραχωρείται καθώς δεν έπεισε.

Στους ερυθρολεύκους φτάνουν διαρκώς προτάσεις με νέα ονόματα, ένα εκ των οποίων όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Μαρόκο είναι και του Αγιούμπ Ελ Κάμπι ο οποίος έχει τεθεί στα υπ' όψη του Πέδρο Μαρτίνς. Μια περίπτωση που περισσότερο... λαβράκι θεωρείται παρά φτασμένος και δοκιμασμένος γκολτζής στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο 24χρονος ολ αράουντ επιθετικός παίζει και κορυφή και ως δεύτερος και είναι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του για το Μουντιάλ και ήδη με τα γκολ που σημειώνει με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα να συζητιέται πολύ στην Ευρώπη.

Ανήκει στην Ρενεσάνς ντε Μπερκάν της πατρίδας του και την τελευταία σεζόν είχε 12 γκολ και 2 ασίστ σε 21 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα του Μαρόκο. Με την Εθνική έχει πάρει μέρος σε 8 ματς και έχει σκοράρει 10 φορές. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στο 1.500.000 ευρώ.

Σκοράρει και με τα δύο πόδια και με το κεφάλι, είναι κινητικός φορ και αναζητώντας πληροφορίες για αυτόν είδαμε ότι τον "τσεκάρoυν" αρκετές γαλλικές ομάδες, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Εσπανιόλ από την Ισπανία αλλά και η Αμέρικα από το Μεξικό.

Μια πρόταση από τις πολλές, όμως τσεκάροντάς τον λεπτομερώς και κάνοντας ρεπορτάζ επί του θέματος, μάθαμε ότι είναι μια περίπτωση που έχει τεθεί υπ' όψη του Πορτογάλου τεχνικού του Θρύλου ο οποίος και θα αποφασίσει αν του κάνει ή όχι.

Δείτε παρακάτω βίντεο με τα γκολ του για να πάρετε μια γεύση...

all about house
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου RG AGENT

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...