roumeliotis

Carwiz

Bullets Ολυμπιακός-ΠΑΟ 66-71

casino loutrakiou
redwell

Εντός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό με σκορ 71-66 από τον Παναθηναϊκό με τη σειρά των τελικών να είναι πλέον στο 1-1. Από την αναμέτρηση στο ΣΕΦ προέκυψαν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο...

*** Με το 49ο παιχνίδι του στους τελικούς της Basket League o Βασίλης Σπανούλης έφτασε στη 2η θέση της σχετικής λίστας τον Δημήτρη Διαμαντίδη και βρίσκεται πίσω μόνο από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

*** Με τα πέντε εύστοχα δίποντα του, έφτασε τα 1.049 στην κατηγορία και ανέβηκε στην 9η θέση της σχετικής λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω του τον Δήμο Ντικούδη που είχε 1.047.

*** Με το ένα κλέψιμο που έκανε έφτασε τα 413, ξεπέρασε τον Άγγελο Κορωνιό και είναι πλέον ο 9ος και αυτής της λίστας.

*** Παράλληλα ξεπέρασε τους 5.300 πόντους στην κατηγορία.

*** Με το 338ο παιχνίδι του στη Basket League, ο Γιώργος Πρίντεζης έφτασε τον Σωτήρη Νικολαίδη στην 27η θέση της σχετικής λίστας.

*** Ο διεθνής φόργουορντ με τα τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ που είχε έφτασε τα 968 και έγινε ο 17ος αυτής της λίστας, προσπερνώντας τον Νέστορα Κόμματο που είχε 965.

*** Ρεκόρ περιόδου είναι για τον Κώστα Παπανικολάου τα 10 ριμπάουντ αφού είχε εννιά στον 1ο ημιτελικό των πλέι οφ με τον Προμηθέα. Ήταν η πρώτη φορά μετά από 140 παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα που έφτασε σε διψήφιο αριθμό ριμπάουντ αφού η τελευταία φορά που τα κατάφερε, ήταν στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ της σεζόν 2010-11.

*** Ο Ολυμπιακός είχε 25 πόντους στην 1η περίοδο φτάνοντας ή ξεπερνώντας αυτήν την επίδοση για 14η φορά στην ιστορία του στους τελικούς.

*** Σημειώνοντας όμως μόνο επτά πόντους στην 3η περίοδο, ισοφάρισαν την 3η χειρότερη επίδοση της ιστορίας τους σε αγώνες τελικής φάσης, μένοντας για 10η φορά κάτω από τους εννιά πόντους σε ένα δεκάλεπτο σε αυτή τη φάση των πλέι οφ.

*** Η επίδοση των επτά πόντων της 3ης περιόδου είναι και η χαμηλότερη των ερυθρόλευκων στο φετινό Πρωτάθλημα καθώς η προηγούμενη ήταν εκείνη των οχτώ που σημείωσε στην 3η περίοδο του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

*** Οι “πράσινοι” σημείωσαν 27 πόντους στην 1η περίοδο φτάνοντας ή και ξεπερνώντας αυτήν την επίδοση για 12η φορά στην ιστορία τους στους τελικούς.

*** Ο Τζέιμς Γκιστ με το 161ο παιχνίδι του, έγινε ο 10ος ξένος στην ιστορία της Basket League σε συμμετοχές ξεπερνώντας τον Ζάρκο Πάσπαλι.

*** Ακόμη ο Αμερικανός φόργουορντ κάνοντας μία τάπα, έφτασε τις 91 στο ελληνικό Πρωτάθλημα και έγινε ο 3ος ξένος μπλοκέρ στην ιστορία του Παναθηναϊκού Superfoods στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα ξεπερνώντας τον Ζέλικο Ρέμπρατσα που τη διετία 1999-2001 μοίρασε 90 κοψίματα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...